Hogyan lehet anonim módon böngészni az interneten – VPN vs Tor vs Proxyk

Hogyan lehet anonim módon böngészni az interneten? Amit az interneten kell tenned, senki más vállalkozása, és a böngészési előzmények csak a szemed számára állnak. Miért kezdődik még ez a probléma? Nem kellene eredetileg ez a helyzet? Rossz. Amikor online vagy, a teljesen kitett személy, és bárki (a know-how-val bárkire gondolunk) felrobbanthatja a fedelet. Szóval kitől kellett rejtőznie?


Hogyan lehet anonim módon böngészni az interneten

Hogyan lehet anonim módon böngészni az interneten

Maradjon online rejtettként – az alapok

Lássuk; Az internetszolgáltatók, a kormányok, a böngészők, a hackerek mind próbálnak követni téged. A lista folytatódik. Ezek a harmadik felek kézhez kaphatják a személyes adatait / adatait, és a legkevésbé tudnák, hogy ez történik. Ha csak lenne egy módja annak, hogy online titokban menjen keresztül. A „ha” egy olyan valószínűség, amelynek nincs értelme itt, mert anonim módon böngészjük az internetet, és mi itt vagyunk, hogy beszéljünk veled.

A személyazonosság és az adatok biztonságának megőrzése érdekében anonimitási rétegre van szüksége, amelyet egy VPN biztosít, és a legtöbb esetben (bizonyos mértékig) a Tor böngészőt és az intelligens DNS-proxykat. Számtalan oka van annak, hogy az internethasználóknak anonim módon kell böngészni az interneten, mindazonáltal a védelem és a biztonság szempontjából rejlik. Semmi sem lehet rosszabb, mint ha véletlenszerű emberek látogatják meg a nemrégiben meglátogatott webhelyeket, vagy a keresett információkat. Ezen okok miatt választania kell a névtelen böngészést, mert soha nem lehet túl biztonságos, főleg az interneten.

Mi az a névtelen böngészés?

Olyan önmagát magyarázó. A címből elmondhatja, hogy anonim felhasználóként böngészi az interneten. Tudod, hogy a dolgok rosszak, ha olyan elnökként, mint Trump, engedélyt adsz az internetszolgáltatóknak, hogy ügyfeleik adatait jóváhagyásuk nélkül értékesítsék. Ennyit a biztonságért? Amikor online lép, a meglátogatott webhelyek és az Ön által meglátogatott alkalmazások azonosíthatják, ki vagy. A WhatIsMyIP.network egyszerű látogatása feltárja az Ön IP-címét, ISP-jét, tartózkodási helyét, operációs rendszerét, és még az Ön által használt böngészőt is. Még inkább anonim személyazonosság megszerzésének oka. Önnek képesnek kell lennie arra, hogy böngészjen az interneten, látogasson el a weboldalakra és felnézhesse a dolgokat anélkül, hogy meg kellene adnia IP-jét vagy felfednie személyazonosságát. A webhelyek nyomon követhetik az Ön IP-jét, az internetszolgáltatók értékesíthetik az Ön adatait, és a saját IP-je megadhatja a helyét. Ennek azonban nem feltétlenül kell lennie. Mire befejezi a cikk elolvasását, a lehető leghamarabb megkérdezi saját láthatatlanságát.

Miért keres anonim módon az internetet?

Meglehetősen világossá tettük, hogy miért kellene az internetfelhasználóknak anonim személyazonossággal online lépniük. Mindez a magánélet fenntartásában és a biztonság fokozásában rejlik. Még minden kényszerítő ok miatt néhány ember megtagadja azt a hitet, hogy adatai és magánéletük veszélyben vannak. Ezért készítettünk egy listát, amely elmagyarázza, miért kellene anonim módon használni az internetet. Nézd meg.

 • Böngészhet webhelyeken anélkül, hogy nyomot hagyna személyazonosságáról.
 • Legyen biztonságban az adatait elérni kívánó snoopperektől.
 • Megkerülheti a megfigyelést és a nemzeti internetes cenzúrát.
 • Magántulajdonban kell tartania a privát kereséseit.
 • Töltse le a torrenteket, miközben elrejti az IP-címét.
 • Ingyenes hozzáférés az internethez mesterséges korlátozások nélkül.
 • Védje magát, ha Wi-Fi hotspotot használ.
 • Kerülje a célzott hirdetéseket.

Hogyan kereshetünk névtelenül – VPN vs Tor Vs Proxy

Most, hogy tudatában vagy annak, mennyire veszélyes lehet az internetet böngészni védelem nélkül, rájössz, hogy online névtelenség áldás. Olyan termékeket fejlesztettek ki, mint a VPN-k és a proxyk, azok számára, akik elég bölcsek voltak e következtetés meghozásához. Bár egyik sem hasonlít a másikhoz, mindegyikük célja egy dolog elérése, és ez segít a felhasználók névtelenségének elérésében.

VPN

A virtuális magánhálózat egy biztonságos módszer, amely megvédi a felhasználók adatait az adatok titkosításával, amikor a felhasználók számítógépről a VPN szolgáltató kiszolgálóira utazik. Ez a teljes titkosítási folyamat védi a felhasználók adatait a lopásoktól, a megfigyeléstől, a kíváncsi szemtől és a rosszindulatú támadásoktól. A VPN-k lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy anonimizálják valós IP-címüket és hozzáférjenek az eredeti IP-címeikhez általában blokkolt tartalomhoz. Ez a névtelenítő technológia lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy úgy tűnik, hogy más ország internetet használnak. Tehát összefoglalva: egy VPN hihetetlen munkát végez azáltal, hogy segíti a felhasználókat névtelenül böngészni az interneten. Vessen egy pillantást arra, mit kell tennie az online névtelenség sikeres megszerzéséhez:

 1. Először jelentkezzen be egy megbízható VPN-szolgáltatásra.
 2. A fiók létrehozása után töltse le és telepítse a VPN alkalmazást a Windows PC-re, Mac-re, iPhone-ra, iPadre vagy Android-ra.
 3. Indítsa el a VPN alkalmazást, és csatlakozzon egy VPN szerverhez.
 4. Hagyja a VPN-alkalmazást a háttérben futni, és névtelenül szörfözjen az interneten.

Tor böngésző

A tisztázás kedvéért a Tor böngésző nem titkosítja az összes internetes forgalmat. Csak a böngészőn keresztül küldött forgalmat védi. Annak ellenére, hogy Tor nagy munkát végez az internetkapcsolat anonimizálásáért, érdemes még megvizsgálni néhány szabályt, mielőtt megbízná a böngészőt adataival. A Tor használatakor az internetes forgalom több csomóponton vagy relén keresztül halad át. Ezen csomópontok mindegyike dekódolja a forgalom egy részét, mielőtt a következőre utazik. A kilépő csomópontnak nevezett végső relé dekódolja a legbelső réteget, és az eredeti adatokat a rendeltetési helyére küldi anélkül, hogy a forrás IP-címet tudná vagy felfedné. Ez bonyolítja a Tor névtelen böngészését.

Intelligens DNS-proxy

Az internetes névtelen böngészés proxykiszolgálón keresztül egy számítógép vagy alkalmazás, amely közvetítőként működik az eszköz és a megtekintett webhely vagy szolgáltatás között. De nagyon keveset tesznek a kívánt védelem biztosítása érdekében. Míg a proxyk biztosítanak bizonyos szintű online névtelenséget, az adatok titkosítása nem az, hogyan működnek. Lehetséges, hogy néhány meglátogatott webhelyen alacsony kulcs marad, de ne feledje, hogy a proxykkel az internetszolgáltató továbbra is nyomon tudja követni online tevékenységeit.

A legjobb VPN-k az anonim böngészéshez az interneten

Amikor a VPN piacon van, alapvetően egy jó ok miatt van ott, és ez a biztonság. Ne feledje, hogy a névtelenséggel együtt jön a biztonság, és amikor az embereknek a legvékonyabb elképzelése van arról, hogy ki vagy, kevésbé érdekelhetne, hogy mi az, amit online teszel. Mindegyik VPN sok szempontból különbözik a másiktól, például egyes funkciók és szolgáltatások szempontjából. Mindazonáltal mindenki bizonyos mértékű névtelenséget ígér a felhasználóinak, amikor internetet használnak. A VPN-re a megfelelő választás az lenne, amely nem tart naplókat, erős titkosítási módszereket alkalmaz, és adatait pakolások alatt tartja. Megfelelő tapasztalat hiányában nehéz lehet, hogy Ön döntsön, mely VPN-szolgáltatót válassza. Szerencsére elvégeztük a munkát az Ön számára, és az alábbi táblázatban leírtuk.

Bár számos lehetőséget biztosítottunk Önnek, a szavazásnak folytatnia kell ExpressVPN. Önöknek meg kell próbálniuk, hogy megértsék, miért lép fel a listánk, ám rövid áttekintést adunk neked. Az ExpressVPN a legjobb sebességet és legbiztonságosabb alkalmazásokat kínálja. Kiváló teljesítményt nyújtanak, hogy megfeleljenek magas színvonalú szolgáltatásaiknak. Nagyszerű opciókkal magasabb áron jár. Ugyanakkor nyugodtan mondhatjuk, hogy az ExpressVPN segítségével megéri a pénzét. Érdemes lehet megnézni a következő cikkről is: A legjobb VPN az anonim böngészéshez.

Böngészés név nélkül az interneten

Mi lenne a láthatatlanság köpenyével? Remélhetőleg ezt elolvasása után megérti, hogy magánéletét nem magával kell sós szemmel bevinni. Még a legnagyobb és legnépszerűbb platformok is, mint például a Facebook, megsérthetik az Ön személyes adatait. Vicces dolog az, hogy valójában te vagy az, aki gyakorlatilag átadja nekik adatait az adatvédelmi irányelvek szándékos kihagyására és az óvintézkedések meghozatalának elmulasztására. Nagyon szerencsések vagyunk abban, hogy olyan időben élünk, ahol még fejlesztés alatt állnak eszközök és módszerek, amelyek segítenek a felhasználóknak megőrizni azt, ami magánéletükből maradt. Erősen javasoljuk, hogy használjon VPN-t, proxy-t vagy Tor-böngészőt annak biztosítása érdekében, hogy az interneten kívül ne álljon hátrányosan. Tudod, amit mondanak, biztonságosabb, mint bocsánat, igaz?

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map