Hogyan lehet biztonságosan csevegni online a VPN-sel

Az Internet olyan sokféle lehetőséget kínál, amelyen keresztül az emberek cseveghetnek és megismerkedhetnek egymással online. A rendelkezésre álló eszközök lehetővé teszik az emberekkel való kommunikációt, akik a világ bármely pontján székhellyel rendelkeznek, és választhat videojátékok, szöveges üzenetek vagy hanghívások közül. Mostantól kezdve a Whatsapp a legnépszerűbb üzenetküldő platform, és a felhasználók körében egyre növekvő adatvédelmi igényre számos olyan módszert vezettek be, amelyek segítik a felhasználók adatainak védelmét. A Whatsapp-felhasználók most már megkönnyebbülést sóhajthatnak, miután a szolgáltatás végleges titkosítást indított be biztonsági intézkedésként, hogy megakadályozzák a harmadik felek bármilyen formájú elhallgatását. Ez azt jelenti, hogy a Whatsapp-on folytatott beszélgetései mostanra biztonságosak lesznek a lehallgatástól, és az üzenetküldési előzményei csak Ön és az a személy áll rendelkezésre, akivel beszélget. Ennek ellenére számos további lépés megtehető annak érdekében, hogy az online csevegés biztonságosabbá, privátabbá és névtelenné váljon.


Hogyan lehet biztonságosan csevegni online a VPN-sel

Hogyan lehet biztonságosan csevegni online a VPN-sel

Lehetséges veszélyek online csevegés közben

Az alábbiakban felsorolunk néhány potenciális veszélyt, amelyekről tudnia kell azért, hogy elkerüljünk bármilyen típusú biztonsági rést:

 • Webes rosszindulatú programok: Előfordulhat, hogy olyan rosszindulatú linkekkel is találkozott, amelyeket spam-kapcsolatok vagy profilok segítségével küldtek el neked. Ha rákattint rájuk, akkor a vírusokkal fertőzött webhelyre vezethet, amely átjárót biztosít a készüléken egy vírushoz. Legyen egyértelmű, ha átkattint egy ilyen linkre.
 • Adatvédelmi beállítások megkerülése: Annak ellenére, hogy a Whatsapp állapotát priváttá tette, a rosszindulatú felhasználók továbbra is megnézhetik az Ön állapotát, profilképét vagy akár üzeneteit egy WhatsSpy Public néven ismert alkalmazáson keresztül..
 • Összeomlás üzenetek: Van egy olyan üzenet, amelyet az ügyfeleknek lehet elküldeni, és amely közvetlenül a megnyitás után az alkalmazás összeomlásához vezethet. Az ilyen típusú üzenetek általában 2 KB és 7 MB között vannak, és gyakran arra kényszerítik Önt, hogy újraindítsák a készüléket. Ugyanaz a hatásuk van a csoportokra is, mivel ha egy üzenetet egy csoportnak küldenek, akkor a csoport összes tagja azonos sorsával szembesül.

Mint láthatja, különféle veszélyek vannak kitéve azoknak a felhasználóknak, akik nem tettek intézkedéseket maguk védelmére, és ezeknek a veszélyeknek a felmerülésével járó károk néha visszafordíthatatlanok lehetnek..

VPN az online csevegés védelmére

Ha teljes mértékben el akarja kerülni annak esélyét, hogy üzenetküldő kliens elfogja ezeket a támadásokat, akkor a VPN szolgáltatás használata lehet az, ami csak biztonságban tarthatja Önt. Az internetkapcsolat VPN-szolgáltatáson keresztüli védelme lehetővé teszi a harmadik felek bármilyen zavarásának megakadályozását.

A VPN megléte azt is jelenti, hogy elrejti a tényleges IP-címét, és a szolgáltató által hozzárendelt virtuális címet is használja. Ez lehetővé teszi, hogy bármilyen országot megválaszthasson, ahonnan csatlakozni kíván, és ennek eredményeként biztonságosan elérheti üzenetküldő kliensét még azokban az országokban is, amelyek tiltják annak használatát..

A legjobb VPN-k a biztonságos online csevegéshez

Ebben az áttekintésben négy olyan VPN-szolgáltatást fogunk áttekinteni, amelyekre támaszkodhatnia kell, ha a kapcsolat védelme reméli, és elkerülheti az összes fenyegetést és támadást, amelyekre a normál felhasználók ki vannak téve:

1. ExpressVPN

ExpressVPN a csomag tetején áll, ha a legjobb szolgáltatót keresik a piacon. A szolgáltatás által nyújtott magas szintű biztonság garantálja a korlátlan sávszélességet és a szerverváltást is. A szolgáltatás által biztosított sebességet szintén nem szabad megrontani: a kiszolgálók több mint 87 országban vannak, és egy olyan ügyfélszolgálat áll, amely mindig készen áll arra, hogy segítsen minden esetleges problémával vagy kérdéssel kapcsolatban. Az ExpressVPN segítségével a felhasználók legfeljebb három eszközt feliratkozhatnak, és olyan funkciókkal, mint például az automatikus megszakító kapcsoló, semmi sem helyezi a szolgáltatást kompromitív helyzetbe. Ha úgy gondolja, hogy ez valószínűleg megfelelő a számodra, üdvözölheti a 30 napos pénz-visszafizetési garanciát.

2. IPVanish

IPVanish a második helyen áll listánkban, 850 nagysebességű szerverének jóvoltából, amelyek több mint 60 országban vannak jelen. Ez hozzáférést biztosít különféle földrajzilag blokkolt webhelyekhez és csatornákhoz, bárhol a világon lehet. Az előfizetők részesülhetnek az SHA-256 bites hitelesítési szolgáltatás, valamint a 256 bites AES titkosítás előnyeiből. A szolgáltatás azt is biztosítja, hogy szigorú bejelentkezési szabályzat beiktatásával semmilyen felhasználói adatot ne lehessen becsapni, és a potenciális ügyfeleket arra ösztönzik, hogy iratkozzanak fel a szolgáltatás 7 napos pénz-visszafizetési garanciájára, hogy megvizsgálják szolgáltatásaik minőségét..

3. NordVPN

Ugyancsak nagyon kedvelt a felhasználók körében NordVPN. Ez a szolgáltatás sokkal többet kínál, mint amit a szokásos szolgáltatók kapnak, és nagyszerű példa erre az a lehetőség, ha akár 6 készüléket egyszerre csatlakoztathat előfizetői számára. A NordVPN emellett fokozott biztonságot nyújt a kettős titkosítási szolgáltatás révén, ahol a felhasználó forgalma eloszlik két adott szerver között, ami még nehezebbé teszi a kapcsolataik megszakítását. A sebesség szempontjából a NordVPN nem okoz csalódást, mivel több mint 2000 szerver található több mint 60 országban, és készen áll a kapcsolat feltöltésére. Üdvözöljük a 3 napos próbaidőszakra vonatkozó ajánlatuk áttekintésében. Nincs ok arra, hogy ne tegye, mivel ingyenes.

4. CyberGhostVPN

Az egyik különleges dolog, amely e szolgáltatót kiemeli, az a tény, hogy CyberGhost A VPN a piacon az egyik legésszerűbb árképzési csomaggal rendelkezik, annak ellenére, hogy a világszerte egyenletesen elosztott, több mint 1045 szervert nagy hálózati lefedettséggel látja el. Az internetkapcsolat tehát gyors és biztonságos a kettős titkosítási rendszer alapján, amelyet ők is létrehoztak. A felhasználóknak nem kell attól tartaniuk, hogy megőrizzék a böngészési előzményeiket, mivel a CyberGhost VPN megbízható nem naplózási politikával rendelkezik, és azzal a ténnyel, hogy a román bázisuk nem vonatkozik rájuk semmilyen adatmegőrzési törvényre..

A legjobb VPN-ek az online biztonságos csevegéshez – Wrap Up

A fent felsorolt ​​négy szolgáltató nagy munkát végez a készülék védelme érdekében bármilyen fenyegetés ellen, amely ártalmas lehet. Az egyik hüvelykujjszabály, amelyet tanácsos tartani, de mindig figyeljen az ingyenes próbaidőszakokra vagy a pénz-visszatérítési garanciákra, hogy ne végezzen pénzt olyan szolgáltatásra, amelyet nem szeret. Mintát készíthet bármilyen szolgáltatótól, amelyet gondol, mielőtt hosszú távú előfizetést választana velük.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map