Hogyan lehet megakadályozni a hirdetéseket és blokkolni a pop up-eket

Ha van valami, ami közös a munkájuk nagy részét azon felhasználók többségében, akik munkájuk nagy részét online végzik, vagy nagy részét az interneten töltik, akkor gyűlöletük a számtalan hirdetés iránt, amelyek akár kedvenc műsoruk közvetítésekor, akár böngészés közben jelennek meg. kedvenc webhelyeik tartalmán keresztül. Annyira bosszantó lehet, ha folyamatosan megszakítják azokat a marketing trükköket, amelyek mindig próbálnak reklámozni valamit, amelyre valószínűleg nincs szükséged, vagy olyan információt, amely nem igazán érdekli őket..


Hogyan lehet megakadályozni a hirdetéseket és blokkolni a pop up-eket

Hogyan lehet megakadályozni a hirdetéseket és blokkolni a pop up-eket

A hirdetések növelik a forgalmat

Nem lenne helyénvaló, ha olyan robotokként gondolnánk őket, amelyek csak a böngészési élmény megszakítására koncentrálnak, mivel az igazság az, hogy ezek különféle webhelyek befektetésének eredményei, amelyek növelik a forgalmat. Kicsi annak esélye, hogy valamelyik ilyen felbukkanó felületen keresztül találkozik valami olyannel, ami tetszik, vagy érdekli, de ez elég ok ahhoz, hogy a webhelytulajdonosok felhelyezzék ezeket a hirdetéseket.

Ezek a hirdetések rosszindulatúak?

Az egyik sajnálatos dolog, amely ezekből a hirdetésekből származik, az a tény, hogy néhányuk megfertőzheti számítógépét olyan dolgokkal, mint rosszindulatú programok, ransomware, vírusok és számos egyéb fenyegetés, amelyek bizonyosan adatvesztést vagy behatolást okoznak a számítógépen. az Ön magánélete. Megszabadulni tőlük még akkor is nehéz lehet, ha véletlenül a hirdetést végző webhely egyik szolgáltatását használja. Ez általában akkor fordul elő, ha valamilyen szoftver vagy szolgáltatás ingyenes verzióját használja, és szinte az összes szolgáltatással megállíthatja a hirdetéseket, előfizetve a szolgáltatás prémium csomagjára..

Ha azonban nem biztos abban, hogy felváltja a szoftver fizetett verzióját, és továbbra is használni akarja annak ingyenes verzióját, akkor továbbra is rendelkezésére áll számos eszköz, amelyek segítségével megszabadulhat ettől a bosszantó hirdetéstől.

A hirdetések megakadályozása & A pop up blokkolása a böngészőn keresztül

Az egyik legegyszerűbb módszer annak megakadályozására, hogy a felbukkanó ablakok megszakítsák bármilyen online tevékenységet, ha néhány dolgot beállít a böngészőn keresztül. Vessen egy pillantást a néhány legnépszerűbb böngészőre, és megmutatja, mit tehet Önnek, hogy megakadályozza, hogy minden előugró ablak megzavarja a böngészési élményt..

1. Mozilla FireFox

A piacon manapság a legnépszerűbb böngésző, a Mozilla FireFox egyszerű lehetőségeket kínál, amelyek lehetővé teszik, hogy a böngészés sokkal zökkenőmentesebbé tegye a böngészést. Itt van a tennivaló:

 1. Indítsa el a böngészőt.
 2. Nyissa meg a menüpontot.
 3. Válassza az „Opciók” lehetőséget.
 4. Nyissa meg a „Tartalom”.
 5. Látnia kell a „Felugró ablakok blokkolása” lehetőséget. Ellenőrizd. Ez az.

2. él

Amint a Windows megkísérli az ügyfeleket, hogy új böngészőjüket elfogadják, a következőképpen tehetjük meg a Microsoft Edge bármilyen felbukkanó ablakának blokkolását:

 1. Kezdje az Edge alkalmazás ikonra kattintással.
 2. Kattintson az oldal jobb felső sarkában a három pontra, a „…”.
 3. Lépjen a „Beállítások”, majd az „Speciális beállítások” pontra..
 4. A pop-upok blokkolása opciónak kell lennie. Hagyja kékként, azaz engedélyezve van.

3. Chrome

A Chrome vitathatatlanul a világ egyik legszélesebb körben használt böngészője, részben annak köszönhetően, hogy a böngésző kompatibilis a Google számos online szolgáltatásával. A hirdetések és a felbukkanó ablakok blokkolása a böngészőn keresztül könnyű feladat, ahol csak:

 1. Indítsa el a böngészőt.
 2. Nyissa meg a Menü fület, ez legyen a három függőleges pont.
 3. Kattintson a „Beállítások” opcióra.
 4. Ezután kattintson a „Speciális beállítások megjelenítése” elemre..
 5. Menjen az Adatvédelem részhez.
 6. Válassza a „Tartalmi beállítások” lehetőséget.
 7. Akkor lépjen a „Pop-up” oldalra.
 8. Engedélyezze az „Ne hagyja, hogy egy webhely pop-upokat jelenítsen meg” lehetőséget.
 9. Van néhány kiterjesztés is, amelyeket ehhez használhat, például OpenGoAdblock, Adguard, Adblocker & Pop-up Blocker Pro.

4. Opera

Úgy gondoljuk, hogy biztonságos azt mondani, hogy az Opera felhasználói többsége véletlenül mobiltelefonon keresztül használja a szolgáltatást, de azok számára, akik laptopra vagy asztali számítógépre még mindig támaszkodnak erre, a következő három lépés szükséges:

 1. Nyissa meg a böngészőt.
 2. Keresse meg a bal felső sarokban található menüpontot.
 3. Látja a „hirdetések blokkolása” lehetőséget a listájában. Győződjön meg arról, hogy engedélyezve van.

5. Internet Explorer

Ha továbbra is rendben van a Window régi Internet Explorer programjával, akkor a következőket kell tennie az összes hirdetés és a felbukkanó ablak elhagyásához:

 1. Először indítsa el a böngészőt.
 2. Haladjon az „Eszközök” elemhez, de ha először nem látja, akkor nyomja meg az Alt billentyűt, hogy megjelenjen.
 3. Ezután válassza az „Opciók” lehetőséget..
 4. Kattintson a „Adatvédelem” fülre.
 5. Keresse meg a Pop-Up Blocker elemet.
 6. Jelölje be az „Előugró ablakok blokkolása” vagy a „Az előugró ablakok blokkolójának bekapcsolása” négyzetet..

6. Ublock

Ha esetleg több böngészőt használ, és olyan megoldást szeretne megvalósítani, amely egyhangúlag foglalkozna az összes blokkgal és felbukkanó ablakkal, amelyek esetleg mindegyiken felmerülnek. Itt van a tennivaló:

 1. Győződjön meg arról, hogy a böngésző legújabb verzióját használja. Ezt megteheti frissítés beszerzésével.
 2. Jelentkezzen be az Ublock webhelyére, itt.
 3. Töltse le a kiterjesztést, majd indítsa el a böngészőt.
 4. Válasszon egy emlékezetes helyet, majd válassza a „Mentés” lehetőséget..
 5. Futtassa a böngészőben telepített fájlt.
 6. Ezután nyissa meg azokat a böngészőket, amelyekbe telepítette az Ublock kiterjesztést.

VPN-k használata a hirdetések blokkolására & Felugró ablakok

Ugyanaz a technológia, mint például az OpenVPN, a Secure Sockets Layer (SSL) és az AES 256 bites titkosítás, amelyet lehetővé tesz egy hiteles VPN szolgáltatás számára, hogy felbukkanó és hirdetést gátló szolgáltatásokat biztosítson minden előfizetőjének. Ez azt jelenti, hogy anonimnak kell lennie, és képesnek kell lennie a földrajzilag korlátozott tartalmak streamingjére és mindkét DNS megakadályozására & Az IP szivárgás esetén zökkenőmentes, folyamatos böngészést élvezhet, függetlenül attól, hogy mit tesz online. A VPN telepítésének alapvető lépései:

 • Vizsgáljon meg egy hiteles VPN-szolgáltatót. Ajánljuk ExpressVPN, és megnézheti miért a mi oldalunkon keresztül ExpressVPN felülvizsgálat.
 • Letöltés & telepítse a kiválasztott VPN-szolgáltatót.
 • Élvezze online élményét, bármilyen hozzáadástól és előugró ablaktól mentesen.

Nem kell semmit konfigurálnia a VPN-szolgáltatással, mivel ez már jól beállítva.

Hogyan lehet megakadályozni a hirdetéseket és blokkolni a pop up-eket

Noha sok online hirdetés elviselhető, sok hirdetés és a felbukkanó játék tolakodó és jobbra lefelé zavaró. Szerencsére ezeket a hirdetéseket és a felbukkanó ablakokat blokkolhatja a fent felsorolt ​​utasítások segítségével. Az interneten való böngészés során nem kell bombázni irreleváns hirdetésekkel.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map