Hogyan lehet névtelen fizetéseket fizetni és fogadni azokat

Az elmúlt évtizedben láttuk a Bitcoin növekedését. Gyorsan elérte csúcsát, és sok embert milliárdosá tett. Népszerűségének oka az általa kínált névtelenség mértéke. Bár a Bitcoin nem igazán névtelen, némi névtelenséget kínál a hagyományos fizetési módokhoz képest. A Bitcoin nem az egyetlen kriptovaluta a piacon. Számos alt-valuta sok anonimitást kínál. És akkor vannak más fizetési módok, amelyek lehetővé teszik, hogy valódi személyazonossága rejtett maradjon.


Hogyan lehet online névtelen fizetéseket fizetni és fogadni azokat

Hogyan lehet online névtelen fizetéseket fizetni és fogadni azokat

Hogyan lehet névtelen fizetéseket fizetni és fogadni azokat

Beszéljünk néhány olyan fizetési módról, amelyek rejtegetik személyazonosságát.

PayPal

A PayPal nem névtelen. Valójában, ha olyan fizetési módszereket keres, amelyek rejtve maradhatnak a kormánytól, a PayPal csak rossz választás az Ön számára. Ha azonban a nevét feltárása nélkül szeretne fizetést kapni, akkor használhatja a PayPal szolgáltatást.

Mint talán már tudod, a PayPal lehetővé teszi mind az egyedi, mind az üzleti számlákat. Az egyéni számlája tükrözi a valódi nevét, amikor valaki pénzt küld neked. Ha el akarja rejteni a nevét, nyithat egy üzleti fiókot.

Az üzleti fiók létrehozásához szükség lehet némi extra papírmunkára. Helyétől függően valószínűleg nyitnia kell egy üzleti bankszámlát. Ehhez először regisztrálnia kell egy vállalkozást. Ha ez megtörtént, akkor a PayPal üzleti névben fizetéseket fogadhat el a saját neve feltárása nélkül.

Ez nem igazán névtelen, és bár nem tükrözi a nevét, felfedi a vállalkozás nevét. ha nem felel meg vállalkozása nevének feltárásával, akkor érdemes megnéznie a többi lehetőséget.

Cryptocurrencies

A kriptovaluták, például a Bitcoin álnevek. Amikor kriptovalutákon keresztül küld el vagy fogad be kifizetéseket, ez olyan, mint álnév használata a saját neve helyett. Ha álnévvel írsz, és egy nap nyilvánvalóvá válik az igazi identitásod, akkor az összes, amit addig írtál, kapcsolódni fog.

Hasonló a kriptovalutákhoz. Kriptovaluta (például Bitcoin) használatakor kap egy címet. Az ezzel a címmel végrehajtott összes tranzakciót a blokkláncon rögzítik. Ha valamikor valódi személyazonosságod kapcsolódik a Bitcoin címhez, akkor az összes tranzakciót vissza fogják vezetni.

Bizonyos értelemben a kriptovaluták biztonságosak, ha velük végzett munka során óvatosan jár el. Ügyeljen arra, hogy VPN-t használjon a pénztárca beállítása közben, hogy valódi IP-címe soha ne kerüljön nyilvánosságra. Használjon VPN-t is, amikor bármiféle tranzakciót végrehajt a kriptovalutával.

A Bitcoin egy nyilvános kulcsot használ, amelyet a tranzakciók biztonságához használnak. Ez a nyilvános kulcs nem kapcsolódik semmilyen azonosítható információhoz rólad. Ezért tartják biztonságosnak.

Kártyás ajándékkártyák

Szinte minden üzletben talál ajándékkártyákat. És amint az üzletek online vannak, online ajándékkártyákat is találhat. Ezek a kártyák igazán népszerűek lettek, mivel lehetőséget adnak arra, hogy valakit ajándékozzon, és lehetővé tegye számukra, hogy pontosan azt vásárolja meg, amire szüksége van.

Ezeknek az ajándékkártyáknak különleges értéke van. Például egy 100 dolláros ajándékkártya 100 dollár értékű árut vagy szolgáltatást vásárolhat egy boltból. Számos weboldalon talál ajándékkártyákat, például az iTunes, az Amazon és még az online játékokat is.

Szinte minden nagy online áruháznak van ajándékkártyája. Míg ezek a kártyák teljes szabadságot adnak a vevőnek a vásárláshoz, amit csak akarnak, ugyanakkor hagyják, hogy a feladó anonim módon vásárolja meg őket. Számos ajándékkártya vásárolható készpénzzel.

Ha van olyan kiskereskedelmi üzlet, amely szintén rendelkezik online üzlettel, akkor az ajándékkártyát megvásárolhatja a kiskereskedelmi üzletből készpénzzel. Ez az ajándékkártya azután online megváltható.

Amikor az ajándékkártyát online használja, bármilyen kész információt megadhat. És mivel teljesen anonimok, a világ bármely pontján felhasználhatók (bárhol is van az üzletnek üzletek). Ez egy igazán kényelmes és névtelen fizetési lehetőség, amely lehetővé teszi áruk és szolgáltatások vásárlását anélkül, hogy a valós adatait feltárná. Nem csak az. Az ajándékkártyák használata lehetővé teszi hitelkártyáinak biztonságát az internetes vásárláskor is.

Kártyás hitelkártyák

Számos előre fizetett hitelkártya elérhető a piacon. És mivel az előre fizetett kártyás szolgáltatások egyre gyakoribbak, könnyű fizikai előre fizetett hitel- / bankkártyát megkapni. Az előre fizetett kártyáknál az a lényeg, hogy bárki nevében megszerezhetők, és bárki megvásárolhatja őket.

Az előre fizetett kártyák részletei összeállíthatók. Amikor megkap egy fizikai kártyát, azt a címre küldi el, ami nem teszi anonimmá. Vannak azonban olyan szolgáltatók, amelyek lehetővé teszik a kártya elektronikus változatának beszerzését. Fizetni lehet a kártyaért a Bitcoin segítségével, és anonim e-mail címen szerezheti be. Ez lehetővé teszi a teljesen névtelen kártya használatát.

Vannak olyan szolgáltatások, mint például az EntroPay, amelyek lehetővé teszik előre fizetett virtuális kártyáinak használatát, amelyek felhasználhatók áruk és szolgáltatások vásárlására az egész világon..

PaySafe

Ha Európában tartózkodik, használhat Paysafe kártyát. Olyanok, mint az előre fizetett kártyák, mivel bennük van egy speciális egyenleg. Használhatók bármilyen online vásárláshoz. Kódokat válthat be, ha fiókot nyit meg bármilyen fiktív információval.

Ahhoz, hogy bármit megvásároljon PaySafe kártyával, nem kell bankszámláját vagy hitelkártyáját használnia. Ez teszi anonimá. Annak ellenőrzése érdekében azonban, hogy nem visszakereshető veled, feltétlenül használjon anonim e-mail címet a VPN-sel. A VPN elrejti az IP-címét, így nem lehet hozzákapcsolni.

Készpénz

Nem számít, milyen fizetési módot használ, semmi sem lehet anonim, mint a készpénz használata. A készpénzt azonban nem lehet online átutalni. A készpénzzel történő vásárlás egyik módja az, hogy ellenőrizze az online áruházat, majd vásárolja meg, vezetett a kiskereskedelmi üzletbe, majd készpénzben fizet..

Anonim fizetés online – következtetés

Ha olyan fizetési módszereket keres, amelyek anonimként tesznek téged, akkor próbáld ki ezeket a technikákat. Helyétől függően előfordulhat, hogy névtelen maradsz. Míg a kriptovaluták a legszélesebb körben alkalmazott fizetések, ezeket számos országban betiltották. Ha olyan országban él, ahol a kriptovaluták be vannak tiltva, feltétlenül nézze meg az itt említett egyéb lehetőségeket.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map