Hogyan lehet VPN-t név nélkül vásárolni?

Tekintettel arra a sok lehetőségre, amelyen keresztül a hackerek és a spamküldők megszakíthatják a kapcsolatot, és megszerezhetik személyes adatait, néhány olyan személy, akik sokkal tudatosabbak magánéletük iránt, anonimként maradtak, még akkor is, ha fizetnek VPN-előfizetésükért. Ez egy ragyogó lépés, mivel a legtöbb kifizetést nagyon könnyű visszakeresni, így személyes adatai könnyen hozzáférhetők. Még azok a VPN-szolgáltatások is, amelyek büszkék arra, hogy külön szervezetekkel rendelkeznek, amelyek kezelik a kifizetéseket, nem olyan biztonságosak, mint gondolnád, mivel a fizetésed végül visszatérhet a fiókja adataihoz. Szóval, hogy tudsz? névtelenül vásároljon VPN-t?


Hogyan lehet VPN-t név nélkül vásárolni?

Hogyan vásárolhatok VPN-t névtelenül?

Anonim fizetés szükségessége

Egy normál felhasználó számára nincs annyira nyomás, hogy névtelenül fizetni kell a VPN-szolgáltatásáért. Nem kell, hogy aggódjon, főleg, ha biztos abban, hogy VPN-szolgáltatása nem tárol felhasználói naplókat. Folytatásuk valószínűleg magában foglalja a VPN-szolgáltatás leválasztását a fizetési részletektől, így a fiókadatokat nehéz lesz visszakeresni.

Ha azonban a munkamódszere számos olyan kockázattal jár, amelyek akkor merülhetnek fel, ha személyazonossága vagy online tevékenysége kitett, akkor érdemes megtartani a legmagasabb névtelenséget. Valószínűleg ez a helyzet, ha véletlenül újságírónak, bejelentőnek vagy véleménynyilvánítás alatt álló szabadszó beszédet képvisel, de csak néhányat említ..

Ez kiterjed azokra is, akik sokat gondolkodnak az online kommunikációs eszközükön továbbított információkról. Nem akarja, hogy az emberek azonosíthassák azokat a szolgáltatásokat, amelyekben esetleg anonim fizetés ellenében keresett fel, ezért a legjobb, ha minden kommunikációs eszközét védik..

Névtelen fizetések hátrányai

A legnagyobb hátrány, amit az anonim fizetésekről megtudtunk, az, hogy minden alkalommal, amikor fizetni akarja, személyazonossága feltárása nélkül, manuálisan kell megtennie. Ennek elkerülése érdekében a leghosszabb előfizetési dátumot kényszerítheti arra, amit fizet, & ez általában 1 között van & 2 év.

Pár előnyt élvezhet, beleértve az esélyt arra, hogy évente csak 1 befizetést hajtson végre, az esélyt, hogy részesüljön az alacsonyabb átváltási árfolyamon, amit az ajándékkártyáján fizet, és hogy a lehető legjobb kedvezményt kapja az éves csomaggal.

Névtelen fizetési módok

A névtelen fizetési rendszerek többségéről ismert, hogy a felhasználó számának lefedésére bonyolult módszerek vannak. Az anonim fizetés két legnépszerűbb formája az ajándékkártya és a digitális valuta.

A digitális valuta legnépszerűbb és általánosan elfogadott formája a bitcoinok. Szinte bármilyen érdemes VPN-szolgáltatóval együttműködniük kell, de időbe telik, hogy megértsék, hogyan kell velük tranzakciókat végrehajtani, ha új felhasználó vagy.

A GIft kártyákat ugyanakkor nem olyan széles körben elfogadják, mint a fizetési módot a VPN-szolgáltatók körében. Mögöttük végzett munkájuk azonban egyszerű, ahol eljuthat egy közeli üzletbe, pénzt felhasználhat ajándékkártya vásárlására, majd az ajándékkártya értékét gyakorlatilag átviheti VPN-szolgáltatójának számlájára..

Fizetés a VPN-en keresztül a Bitcoin-on keresztül

Mielőtt elkezdené ezt, fontos, hogy ellenőrizze, hogy szolgáltatója valóban támogatja-e a VPN-en keresztüli fizetést, és ezt megteheti úgy, hogy a VPN webhelyén elfogadja az elfogadott fizetési módok között a Bitcoin-jelet. Miután megerősítette, akkor lépjen a fizetés megkönnyítéséhez szükséges 4 lépésre:

  1. El kell kezdenie egy Bitcoin pénztárca létrehozásával.
  2. Ezután azonosítsa meg azokat a hiteles bitcoin-eladókat, akiktől vásárolhat.
  3. Folytassa a vásárlással.
  4. Feliratkozás egy olyan VPN-szolgáltatásra, amely lehetővé teszi a Bitcoin-fizetéseket.
  5. Vigye a Bitcoin-ot a pénztárcájából a szolgáltatójába.

A bitcoin-pénztárca beállításával és az átutalások megkönnyítésével kapcsolatos részletes lépésről lépésre a következő linkeken léphet:

– Hogyan vásárolhatok bitcoinekat

Miután minden fiókját beállítottuk, tovább fogunk fizetni az előfizetésedért.

VPN névtelen vásárlása – figyelembe kell venni

Mint ahogy az elején elmondtuk, biztosnak kell lennie abban, hogy az általa megfontolt szolgáltatás elfogadja a bitcoinokat fizetési módként. Miután azonosította a kívánt fizetési tervet, felkérést fog adni a VPN-fiókjának adatainak megadására, miután a bitcoinokon keresztül kell fizetnie. A Küldés gombra kattintva számlát kérünk a bitcoin-tranzakció megjelenéséért, valamint a VPN-szolgáltató által létrehozott pénztárca számára, amelybe a bitcoinok átkerülnek. A számla olyan információkat fog tartalmazni, mint például a pénztárca száma, az ár bitcoinban, a QR-kód és a Fizetés a Bitcoin-val gomb.

Ezen a ponton csak annyit kell tennie, hogy be kell jelentkeznie a Bitcoin-fiókjába, és el kell küldenie a fizetést a pénztárca azonosítójára, amelyet a korábban létrehozott számlán láthat. Ha kész, a fizetés kézhezvételét e-mailben kell megjelennie a beérkező levelek mappában az aktiválási link mellett. Kattintson a linkre a VPN-fiók aktiválásához, és készen áll a privát böngészésre.

A VPN névtelen fizetése ajándékkártyákon keresztül

Az ajándékkártyán keresztül a szolgáltatásért történő fizetés folyamata szintén meglehetősen egyszerű, bár kissé drágább, mivel a VPN-szolgáltatásnak a valós értékénél alacsonyabb áron kell eladnia az ajándékkártyákat, hogy készpénzben részesülhessenek..

A fizetési folyamat azzal indul el, hogy a felhasználó bejelentkezik szolgáltatója VPN webhelyére, majd a Fizetés ajándékkártyával opcióra kattint. Ezután számos lehetőséget választhat, ahol ki kell választania a már meglévő ajándékkártya-márkát, vagy akár meg is kell vásárolnia azt. Miután kiválasztotta, lehetősége van arra, hogy megnézze, mennyi ideig fedezi az ajándékkártya egyenlegét a szolgáltatóval. Ha elégedett azzal, amit lát, folytassa a “Fizetés” gombra kattintással. Ezután kap egy e-mailt, amely megerősíti a fizetést, és egy linket, amelyre kattintania kell a fiók aktiválásához.

Következtetés a VPN névtelen vásárlásához

Van még egy tipp az olvasóink számára, ha igazán biztonságban akarnak maradni: Ha névtelenül fizetni fogsz a VPN -ért, akkor az is biztosíthatod, hogy fizetésedet nem lehet visszakeresni, az Ön IP-jének biztosításával A cím nem tükrözi otthoni / magánhálózatát. Látja, a legtöbb fizetési platform figyelembe veszi az Ön IP-címét a hitelkártya-csalások elkerülése érdekében. Ez lehetővé teszi számukra, hogy nyomon kövessék a tranzakciót a kezdeményezővel. Ha el szeretné kerülni ezt, feltétlenül vásárolja meg előfizetését nyilvános kapcsolaton keresztül, például repülőtéren vagy étterem Wi-Fi-n keresztül. A végrehajtás során megjelenített IP valószínűleg egy tucat másik Wi-Fi-felhasználóra vezet vissza, ami megnehezíti a kapcsolat kivetését.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me