Hogyan nézhetem az UFC 247-et: Jones vs Reyes Live Online

Eddig tíz sikeres címvédelemmel, Jon Jones már egy tekercs a győzelem óta UFC könnyű nehézsúlyú bajnokság. De tovább 2020. február 8., csíkját ki kell próbálni, amikor a verhetetlen ellen fordul Dominick Reyes a Toyota Központ Houstonban, Texasban. Az UFC 247 egyike azoknak a „nagy” kártyáknak, amelyek két címharcot mutatnak, amelyeket nem akarnak hiányozni. Ezért itt van, hogyan teheti meg stream UFC 247: Jones és Reyes bárhol élhetnek.


Az UFC 247 élő online nézése

UFC 247 élő közvetítés – globális lefedettség

Az amerikai vegyes harcművészetek (MMA) promócióját 2006-ban alapították 1993. Most, 2020-ban, az UFC globális sportmá vált a világ számos országában.

Lehet, hogy kicsivel kezdődött, de a világ szinte minden országában van hivatalos műsorszolgáltató a promócióért. Szeretné tudni, hogy van-e régiójában? Nem található streaming szolgáltatás a következőhöz: nézd meg az új UFC 247-et? Itt tudod megtenni nézd meg a Jones és Reyes online oldalt:

Az Egyesült Államok

USA zászló ikonraAzoknak, akik hiányoznak az UFC eseményektől, ezt tudnod kell Róka már nincs joga a promóció tartalmának terjesztésére.

Az utóbbi időben, ESPN átvette a hivatalos UFC műsorszolgáltató az Egyesült Államokban. Azt sem látjuk, hogy a közeljövőben bárhová megy.

De mielőtt mélyebben belemerülnénk az ügybe, ezt is tudnunk kell A Fight Pass feketére kerül a rendezvény tervezett megjelenési dátuma alatt. Látja, hogy az áramszünet korlátozásai akkor fordulnak elő, ha fő TV-szolgáltató egy bizonyos eseményt sugároz.

Általában értesítést kap, amikor megpróbál vásárolni egy UFC eseményt az Egyesült Államokban a Fight Pass-en, amely kimondja:

„A sugárzási korlátozások miatt ez a videó az Ön régiójában nem érhető el UFC Fight Pass előfizetéssel vagy Pay-Per-View nézettel. Kérjük, ellenőrizze a helyi tévékészülék adatait. Ezt az eseményt jelenleg blokkolják az Ön régiójában. ”

Most azonban egyszerűen csak a következő képet kapja, amely megköveteli a harc megvásárlását ESPN+.UFC 247 ESPN +

Az ESPN OTT-jéhez nincs szükség kábel előfizetés működtetni, ellentétben a társával, “Az ESPN alkalmazás. ” Csak annyit kell tennie, hogy feliratkozol és megvásárolja a nézni kívánt küzdelmet.

Az ESPN előfizetés nem olyan drága, ha arra gondolsz, mit fogsz kapni cserébe. Ára Havonta 4,99 USD. Bármely PPV esemény során feliratkozhat egy ESPN + éves terv (a jelenlegi küzdelemmel együtt) csak 84,98 dollárért.UFC 247 és ESPN + előfizetés

Hogy őszinte legyek, ez nagyon szép üzlet, tekintve, hogy egy PPV körülbelül kerül $ 70+. Tehát más szavakkal, ez egy élvezet. Ne felejtsd el, hogy van egy 7 napos ingyenes próbaverzió az ESPN + új ügyfelei számára. Ügyeljen arra, hogy részesüljön ebből.

Ezenkívül az ESPN + alkalmazás lehetővé teszi az UFC harcok streaming eszközök széles választékán történő közvetítését. Az tartalmazza iOS, Android, Apple TV, Roku, Chromecast, PlayStation, PC, Mac, Xbox és FireStick

Az Egyesült Királyság

Egyesült Királyság lobogója ikon 1Sky Sports használták a sportipart az u UK, különösen, ha a harci sportról van szó. Most azonban egy ideje, BT Sport mindenki átvette a sugárzási jogokat UFC fő események az országban.

BT Sports számozott UFC harcok felkínálására használt feliratkozással együtt. De azóta UFC 239, a csatorna úgy döntött, hogy minden UFC harcot egy külső PPV.

Az UFC 247 megrendelése kb £ 20. Meg kell említenünk, hogy a szurkolók felborultak a BT Sport által hozott döntés miatt, amely fenyegetésre késztette őket bojkott szolgáltatásait és illegális patakok igénybevételét.

Nos, nemcsak extra fizetniük kell előfizetésük mellett, hanem egész éjjel is fel kell maradniuk, figyelembe véve az események közvetítésének és befejezésének idejét..

Másrészt, a FIght Pass szintén áramszünetnek van kitéve, akárcsak az Egyesült Államokban. Tehát a rajongók csak a BT Sports közvetítésére támaszkodhatnak, hogy megfigyeljék Jones és Reyes közötti harcot 2020. február 8..

Most egy véleményünk szerint megéri megtartani egy ilyen rendezvényt. Csak vásárolja meg az UFC 247 eseményt a BT Sports Box Office-on, és közvetítse azt élőben Android, Xbox, PlayStation, PC, Mac, iOS, Apple TV és Chromecast.

Ausztrália

Ausztrál zászló ikonraBan,-ben Föld földet, Az UFC rajongók tovább folytathatják az UFC küzdelmeiket a Main Event segítségével, amely a legfőbb platform koncertek, Boxing, WWE, AEW, Impact Wrestling, és természetesen a Ultimate Fight Championship.

Amint látod, Főbb alkalom egy egyablakos célállomás az összes PPV-vel kapcsolatos eseményhez. Nem csak ezt, hanem az árakat is kapják olcsó, figyelembe véve, milyen nagyok az események.

Ha ellátogat a hivatalos webhelyükre, megtalálja a Jones vs Reyes harcolj közvetlenül a honlapon. Az eseményt csak megvásárolhatja $ 54.95. Miután úgy döntött, hogy ezt vásárolja, ki kell választania a beszerzési módot.UFC 247 főverseny

Az tartalmazza MyFoxtel App, online vásárlás, telefon és távirányító. Válassza ki a legmegfelelőbb lehetőséget, szerezze be az eseményt, és közvetítse élőben Foxtel vagy Optus tovább Chromecast, PlayStation, iOS, Android, Xbox, Mac, Smart TV vagy Windows PC.

Kanada

Kanadai zászló ikonraKanadában a dolgok kissé zavaróak lehetnek, ha nem szokták megfigyelni a régió UFC-csatáit. Látja, kétféleképpen engedi megnézni az esemény egy bizonyos darabját, attól függően műsorszórási jogok.

Először is TSN, Kanada egyik legnagyobb műsorszolgáltatója. A csatorna csak a előzetes fordulók az UFC eseményen, amely kissé félelmetes lehet, mivel a legtöbb ember úgy hangzik, hogy lássa a fő eseményt.

Azonban azok számára, akiknek nincs más választásuk, a előzetes fordulók elegendő ahhoz, hogy a hétvégét kitöltse a kívánt MMA-adaggal.

TSN UFC ütemezése

Ez a TSN-re vonatkozik. Most, kérlek, vegye figyelembe ezt UFC Fight Pass Kanadában is elérhető, és a fő eseményt a platformján keresztül nézheti meg. Amit tudunk, az előzetes kártya lesz feketére a streaming platformon, de a fő kártya nem lesz.

Tehát, ha előfizet a következők egyikére: Kanadai TV-szolgáltatók, beállíthatja a TSN5-et és megnézheti az előzetes harcokat, mielőtt a fő eseményt közvetítheti a Fight Pass-on.

Élő események elérése itt: Fight Pass, először fel kell fizetnie a szolgáltatásra. Ez neked kerül Havonta 9,99 USD és évente 95,99 USD.Fight Pass Kanada

Végül, ha TSN-t használ, élőben nézheti meg az UFC 247-et Android, iOS, PC, Mac, Xbox One, Apple TV és Samsung Smart TV.

Másrészt a Fight Pass fő eseménye élőben közvetíthető Apple TV, Smart TV, Roku, Chromecast, Amazon Fire TV, Mac, Windows, Android vagy iOS.

Németország

Németország-FlagA mai listánk összes csatornája közül ez a legegyszerűbb és leghatékonyabb módja a stream-elküldésnek UFC események, de tucatnyi más sportesemény.

Ezt nevezik Netflix of Sports, DAZN (Da-zóna). Ez a csatorna előfizetési alapú szolgáltatás, amely mindenféle sportra kiterjed, beleértve az UFC-t és a Bellator-ot (MMA-bölcs módon).

Ez a világ egyik legnépszerűbb platformja 8 millió előfizető a mai napig. A méltó ellenfelével ellentétben nincs szükség kábel előfizetésre vagy hosszú távú szerződésekre, Sky Deutch. 

A jó hírrel folytatva bármilyen közelgő vagy korábbi UFC-küzdelem elérhető az előfizetésen belül. Nem kell fizetnie egy további fillért sem, hogy megkapja.

DAZN költségek 11,99 EUR / hó és 119,99 EUR / év Németországban, ami elég nagy, figyelembe véve azt a tartalommennyiséget, amelyet akkor kap, ha megnyomja a regisztráció gombot. DAZN Németország előfizetés

A DAZN nyelven érhető el kilenc ország. A DAZN-nek azonban csak ötben van joga az UFC események közvetítéséhez, Németország beleértve. Ezen felül az új ügyfelek részesülhetnek előnyükben 30 napos ingyenes próbaverzió. Tehát, ha első alkalommal vagy, és úgy dönt, hogy most feliratkozik, akkor végül megnézed Az UFC 247 teljesen ingyenes.

A DAZN lefedi az összes főbb streaming eszközt. Ezért ha előfizetést szerez, élőben nézheti meg az UFC 247-et Windows PC, macOS, Chromecast, Roku, Android TV, Fire Stick, Android, Apple TV, Xbox és PlayStation.

Közel-Kelet

Mena régióOSN Régóta az UFC rendezvények hivatalos műsorszolgáltatója. A promócióval való kapcsolatuk lehetővé teszi a Közel-Kelet hangolni az élő eseményekhez, Ultimate Fighter sorozat, és tucatnyi más programozás.

A térségben szinte mindenkinek van előfizetése és közvetlen hozzáférése az OSN-hez. Ez azt jelenti, hogy bárki gond nélkül megnézheti a közelgő UFC 247 eseményt.

Az Egyesült Királyságban a BT Sport-nal ellentétben azonban az OSN nem kínál PPV-ként a harcot. Az előfizetésen felül nem kell külön fizetnie. Csak hangoljon és figyeljen, ennyi.

Amennyire mi tudjuk, Az UFC Fight Pass kiürült a Közel-Keleten is. De ha kábelvágó vagy, akkor a régióban alternatíva is rendelkezésre áll.

Valójában egy nagyon megbízható streaming szolgáltatás a közelmúltban indult a MENA régióban, élő PPV eseményeket és igény szerinti tartalom széles választékát kínálja közvetlenül a készülékein.

Ezt hívják UFC Arabia, előfizetésen alapuló szolgáltatás, amely kiváló módja lett a lépéseknek az UFC harcaival való lépésre. Hogy őszinte legyek, a szolgáltatás meglehetősen olcsó, tekintve, hogy minden élő eseményhez hozzáférhet. Csak költségekbe kerül 4,99 USD / hónap vagy 49,99 $ / év.UFC Arabia előfizetés

Féltem, hogy lehet feketére annak a ténynek köszönhetően, hogy az OSN-nek joga van az UFC-hez, de erről nem derült fény. Felvetettük a kapcsolatot ügyfélszolgálatukkal, és ők biztosítottak minket, hogy ez a szolgáltatás nem feketék és bármihez hozzáférhetünk, gond nélkül.

UFC Arabia Válasz

Az eszköz támogatása nem olyan nagy, de úton van. Tudna stream UFC 247 az UFC Arábiában használva PC, Mac, Android, iOS, és Chromecast.

Kodi felhasználók a világ minden tájáról

Az Kodi Az alkalmazás egy streaming hub szinte minden olyan csatornára, amely eszébe jut. Megtalálható kiegészítőket talál a hivatalos streaming szolgáltatásokhoz, és egyetlen gombnyomással hozzáférhet hozzájuk.

Ami az UFC eseményeket illeti, az egyik legegyszerűbb módszer ezek megszerzésére a DAZN kiegészítő. A feladat egyáltalán nem nehéz, csak meg kell tennie kövesse néhány lépést, és ott vagy. Így működik:

 1. Aktiválja a Kodi App.
 2. Keresse meg a Kodi kiegészítők.Írja be a Kodi kiegészítőket
 3. Ezután lépjen a Saját kiegészítők elemre, majd a következőre Telepítés a tárházból. Telepítés a lerakatból szakaszból
 4. választ Kodi kiegészítő tároló.Kodi kiegészítő tároló
 5. Kattintson Videó kiegészítők.UFC 246 videó kiegészítők
 6. Válaszd a DAZN kiegészítő és megüt telepítésUFC 246 Telepítse a DAZN-t
 7. Látogasson el újra a Kodi-ba Kezdőképernyő. Futtassa a DAZN csatornát.UFC 246 - DAZN indítása
 8. Jelentkezzen be fiókjával (ha van ilyen. Ha nem.), feliratkozás a DAZN feliratkozásra).
 9. Néz UFC 247 élőben a Kodi app.

Annak ellenére, hogy az egyik leggazdagabb platform az online streaminghez, a Kodi kiegészítőinek továbbra is vonatkoznak geo-korlátozás. Más szavakkal, a DAZN továbbra is csak angol nyelven érhető el Németország, ami azt jelenti, hogy nem fogja tudni megnézni külföldön.

De egy VPN segítségével megteheti változtassa meg online helyét csatlakoztatva a Német szerver. Ily módon kap egy német IP-címet, és képes lesz rá hozzáférés a DAZN-hez függetlenül attól, hogy hol lakik.

Patak az Amazon Fire Stick-en

Az Amazon Fire Stick a tartalom online közvetítésének egyik legnagyobb módja. Több tucat hivatalos alkalmazást tartalmaz, amelyek segítségével kedvenc TV-tartalmát megnézheti.

Az egyik ilyen alkalmazás nem más, mint a ESPN, a legnagyobb amerikai UFC műsorszolgáltató. Mint talán tudod, a ESPN + előfizetésre van szükség majd meg kell vásárolnia a PPV eseményt.

Nos, egy ESPN + alkalmazás nem érhető el a következőn: Fire Stick, de az ESPN alkalmazáson keresztül érhető el. Ezért megmutatjuk, hogyan kell telepítse az ESPN-t, és kapcsolja össze az ESPN + -fiókját az alábbi Fire Stick-rel:

 1. Kapcsolja be a TV-t és aktiválja az Amazon Fire Stick eszközét.
 2. Nyissa meg a keresősávot és Típus ESPN.Ojani Noa
 3. A következő oldalon kattintson a ESPN alkalmazás.ESPN2
 4. Ezután nyomja meg a Letöltés gomb.espn3
 5. Várja meg a telepítési folyamat következtetni. Internetkapcsolatától függően néhány percig tart.espn4
 6. Menj vissza a sajátodhoz A Fire Stick kezdőképernyője és futtassa a ESPN alkalmazás.
 7. Itt az ideje az ESPN + aktiválására az alkalmazásban. Az alkalmazás kezdőképernyőjén lépjen tovább a Beállítások (Fogaskerék ikon a jobb felső sarokban).
 8. Keresse meg az utat most Előfizetői.ESPN előfizetések
 9. Ezután válassza a lehetőséget ESPN+.ESPN + előfizetési FireStick
 10. Ezt követően kellene jelentkezzen be a fiókjával.Jelentkezzen be az ESPN + -be
 11. Amint bejelentkezik, kap egy aktiváló kód.ESPN + kód
 12. A böngészőben, írja be az aktiváló kódot, és jelentkezzen be a hitelesítő adataival.ESPN + Kód böngésző
 13. Most az előfizetésed volt összekapcsolt az Amazon Fire TV-jére.
 14. Vásárolja meg a UFC 247 PPV az ESPN + webhelyéről és akkor jó menni.

Felhívjuk figyelmét, hogy az alkalmazás csak akkor telepíthető, ha a USA Amazon-fiókja. Sőt, még akkor is, ha már megvan, vagy sikerült megszereznie, az alkalmazás csak akkor működik, ha Ön a Egyesült Államok (amerikai IP-cím).

Ha nem erről van szó, akkor VPN-t kell használnia elrontja a helyét az USA-ba, és szerezzen be amerikai IP-címet. Végül képes leszel nézni az ESPN + -et bárhol a világon.

Ingyenes UFC streaming?

Sajnos nagyon sok webhelyet vagy alkalmazást talál kínálnak UFC streaming ingyen. De mielőtt kísértés merülne fel, adjunk néhány mutatót az ügyről.

A „szabad” szó csábító és minden, de valójában nem így van, ahogy állítja. Először is, ingyenes UFC streaming illegális, ami ártalmas lehet még akkor is, ha nem az, aki a patak szolgáltatója.

Másodperc, ilyen webhelyek nem lehet megbízni. Lehet, hogy alárendelted magad hackerek és rosszindulatú online szervezetek csak így pénzt takaríthat meg néhány fillért sem.

Valójában az UFC drasztikus intézkedéseket tesz az online kalózkodás ellen. A promóció szippantás az UFC harci események illegális internetes közvetítéséről. Ugyanakkor figyelemmel kíséri azokat a bárokat és éttermeket, amelyek éjszakai UFC rendezvényeket kínálnak, anélkül, hogy fizetnének a programozást.

Egy ideje, Az UFC beperelte a Staten Island embert az UFC PPV tartalom feltöltésére és terjesztésére, valamint a harcokból bevételszerzésre törekszik. A nézet fizetése az UFC pénzügyi életévé, amely megmagyarázza miért az internetes kalózok elleni fellépés akik ellopják tartalmukat és ingyenesen terjesztik őket.

Legyen óvatos, akkor kaphat a bírósági végzés az ilyen webhelyek használatához. Ragaszkodjon a hivatalos streaming szolgáltatásokhoz; végül is jobb minőséget kínálnak. Ráadásul nem kell minden vállát átnéznie, amikor belép a élő adás.

UFC 247 – A streaming Channels

A fentiekben már említettük több országban az UFC legfontosabb hivatalos műsorszolgáltatóit. Most azokban a régiókban, amelyeket még nem tettünk közzé, ellenőrizze az alábbi listát, és nézze meg, van-e ilyen hivatalos műsorszolgáltató az Ön országában szerepel:

 • Főbb alkalom (Ausztrália)
 • UFC Fight Pass
 • Match TV (Oroszország)
 • UFC Arabia (MENA)
 • BT Sport (UK)
 • ESPN+ (USA)
 • DAZN (Németország)
 • Viaplay (Svédország, Dánia)
 • OSN (Közel-Kelet)
 • TSN (Kanada) (csak Prelims)

UFC 247: Jon Jones és Dominick Reyes

Tovább 2020. február 8., az 1. rang az UFC hivatalos font-for-font listáján fej-fejjel fog folytatni Dominick Reyes ban ben Houston, Texas.

Ha Jonesnak sikerült ezt megnyernie, tudja, hogy potenciális mega harcok várnak rá, köztük azok is, akikkel Francis Ngannou és UFC középsúlyos bajnok Izrael Adesanya.

Mielőtt azonban a jövőbe nézzünk, Jonesnak kezét kell tennie Dominick Reyes MMA karrierjének első vesztesége a UFC 247. Reyes az veretlen, és új győzelmet kíván hozzáadni a listájához, és természetesen egy övet is.

Most visszatér a Nyolcszögbe, miután lenyűgözően kiszabadította a korábbi középsúlyú bajnokot Chris Weidman vissza októberben. 

Másrészt a második fő eseményünk van az éjszaka, Valentina Sevchenko (c) és Katlyn Chookagian. Ez a mérkőzés az UFC Women Flyweight Bajnokának szól, amely még tovább növeli az esemény intenzitását.

Ez lesz az év egyik legnagyobb rendezvénye; nem gyakori, hogy ugyanazon az éjszakán két fő címmeccseket látunk, igaz? Tehát, amíg várjuk az eseményt, itt van a teljes Jones és Reyes harci kártya:

Fő kártya

 • Jon Jones (c) és Dominick Reyes
 • Valentina Sevchenko (c) és Katlyn Chookagian
 • Juan Adams és Justin Tafa
 • Mirsad Bektic és Dan Ige
 • Derrick Lewis vs Ilir Latifi

Prelims

 • Trevin Giles és Antonio Arroyo
 • Alex Morono és Kalinn Williams
 • Andrea Lee és Lauren Murphy

Korai prelimok

 • Miles Johns és Mario Bautista
 • Domingo Pilarte és Journey Nelson
 • Andre Ewell és Jonathan Martinez

UFC 247 Live Anywhere – Végső szavak

Megtaláljuk a módját stream UFC események manapság ugyanolyan frusztráló lehet, mint az első fordulóból történő kizárás. Elkészítettünk egy átfogó útmutatót, amely tartalmazza az összes hivatalos UFC streaming szolgáltatások elérhetők a világ minden tájáról.

Most csak annyit kell tennie, hogy ellenőrizd, melyik elérhető az Ön országában és stream UFC 247: Jones és Reyes élőben van online. Ha további kérdései vannak az eseményről, vagy szeretne megosztani néhány előrejelzést, dobj minket egy vagy két sort a az alábbi megjegyzések.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me