Hogyan nézhetjük fel ingyenes kábel TV-t jogszerűen

Ó, kábel TV! A legközépibb szórakoztató helyszín, amellyel az ember valaha is elszállt. A kábeltévé soha nem volt ilyen csodálatos szórakoztató. A hosszú kereskedelmi idő, a rossz vétel és a tartalom egyenkénti megválasztásának képessége nem nagyszerű tulajdonságok. A dolgok azonban javulni kezdnek, mivel egyre többen ugrálnak a zsinórvágás sávjára; megszabadulni a kábel előfizetésétől. Az alábbiakban felsoroljuk azokat a módszereket, amelyekkel továbbra is jogszerűen megszerezheti a kábel TV-t, még akkor is, ha megszakítja a kábelt.


Hogyan nézhetjük fel ingyenes kábel TV-t jogszerűen

Hogyan nézhetjük fel ingyenes kábel TV-t jogszerűen

Nézze meg a szabad kábel TV-t az ingyenes szórakoztató hálózatokon

A kábeltelevízió ingyenes nézésének egyik legegyszerűbb módja az interneten található ingyenes tartalom használata. Ezek többsége olyan hálózat, amelyhez előfizetésre van szükség, vagyis a tartalom megtekintéséhez be kell jelentkeznie. Nulla regisztrációs díj nincs. Menjünk a listázáshoz!

Sony-ropogás

Crackle néven is ismert, ez egy hirdetéssel támogatott video-szórakoztató streaming média hálózat. 21 országban érhető el, és elérhető az Android, iOS, Smart TV, játékkonzolok és táblagépek esetén is. Nézhetsz olyan műsorokat, mint például az Eskü, a Snatch és a SuperMansion. Dönthet úgy, hogy regisztrál a Crackle-hez, vagy sem. A regisztráció ugyanakkor lehetőséget ad a megtekintési élmény személyre szabására. Ami a legfontosabb ezen a webhelyen, hogy mindkét lehetőség teljesen ingyenes, ezért a hálózat hirdetés-támogatott.

Ha olyan országban tartózkodik, amelyet a Crackle földrajzilag korlátozott, a VPN vagy az intelligens DNS-kapcsolathoz csak annyit kell tennie, hogy megkerülje ezt a bosszantó blokkot. Azt javaslom, hogy próbálja ki az ExpressVPN vagy a Unlocator alkalmazást, hogy megkerülje ezt a korlátozást. A Crackle feloldásának feloldásáról itt olvashat.

Jehu! Kilátás

Csakúgy, mint a Crackle, a Yahoo! A View egy hirdetéssel támogatott streaming hálózat. Ez nem az első alkalom, hogy a Yahoo! megpróbálta elérni kalapját az online streaming versenyen. Ezúttal azonban együttmûködik a Hulu-val, hogy tárolót biztosítson az ABC, az NBC és a Fox tartalmakhoz. Jehu! A View-nak van tartalma az általános archívumból is, és bár nem hasonlítja össze a fizetett streaming szolgáltatásokkal a tartalom sokoldalúságával, teljesen ingyenes!

A Crackle-hez hasonlóan feloldhatja a Yahoo! Megtekintés az Egyesült Államokon kívül, VPN vagy Smart DNS proxy segítségével.

TubiTV

A listán a 3. hely egy másik ingyenes film streaming webhely, a Tubi TV. A legtöbb ingyenes streaming szolgáltatáshoz hasonlóan, néhány hirdetés miatt is szenvednie kell, ám ezek viszonylag rövidek más szolgáltatásokhoz képest. Több mint 35 kategória közül lehet választani (egy közülük különösen a „Not on Netflix” néven), a tartalom nagyszerű mindenkinek, aki ingyenes kábel TV-t szeretne nézni online. A Tobi TV alkalmazás működik Android, iOS, Roku, Apple TV, Amazon Fire TV, Xbox, Samsung Smart TV, Sony Smart TV és PlayStation alkalmazásokon..

Ha az Egyesült Államok területén kívül tartózkodsz, itt egy praktikus útmutató, hogyan érheti el az összes amerikai tartalmat a Tubi TV-ből a világ bármely pontján..

Popcornflix

Folytatva a hirdetéssel támogatott ingyenes streaming szolgáltatásokat, a Popcornflix egy másik fantasztikus oldal, mellyel ingyenes kábel TV-t nézhet. Elérhető böngésző alapú webes alkalmazásokon (alacsony minőségű alkalmazás), valamint iOS, Android, Roku, Xbox 360, Samsung, BlackBerry World, Amazon Fire TV és Chromecast (jobb minőségű) rendszereken. Noha a tartalom minősége nem olyan magas, mint a fizetett streaming hálózatok, a Popcornflix remekül használható webhely, hogy ingyenes kábel TV-t nézhessen online. Ez egy útmutató, amely elmagyarázza, hogyan lehet felszabadítani a Popcornflix teljes potenciálját az Egyesült Államokon kívül.

TV.com

Ez a CBS tulajdonában lévő weboldal érdekes vonzereje a fogyasztóközpontú tartalomnak. A TV.com aktív video-rajongói közösséggel rendelkezik, amelyek folyamatosan megosztják tudásukat a filmekről és TV-műsorokról. Noha a TV.com tartalma nem olyan nagy a többi válogatásunkból, a közösség emberi elemének hozzáadott értéke üdvözlő plusz.

Youtube

Rendben, mindannyian tudunk a YouTube-ról. A platform remek hely az eredeti tartalom megosztására, a saját márkájának felépítésére és a kreatív videofelvételek felfedezésére. Noha a YouTube technikai szempontból nem tekinthető streaming szolgáltatásnak, mégis találhat csomagot műsorokat és filmeket egy kis kereséssel. Valószínűleg azonban nem fogsz valami utóbbit találni. Próbálja ki a keresőgombot, és megnézheti, megtalálhatja-e azt, amit keres, meglepni fogja, amit a videó platform kínál.

Nézze meg az ingyenes kábel TV-t a streaming szolgáltatásokról az ingyenes próbaverzió időszakában

A rendelkezésre álló streamingoldalak hosszú listáján kéznél is lehet néhány jó Ol divatos, jó minőségű szórakoztatásról. A legtöbb streaming webhely egy hónapos ingyenes próbaidőszakot kínál, tehát ez jó módszer a befektetés előtt kipróbálni a vezetékvágó életstílust..

Sling TV

A Sling TV egy fizetős streaming alkalmazás, amely az egyik legolcsóbb streaming szolgáltatás. Három tervük van, 25 és 50 dollár közötti árral, valamint egy 7 napos ingyenes nyomvonalidővel. A hátránya, hogy az olcsóbb terv továbbra is tartalmaz hirdetéseket, jóllehet a hirdetések lényegesen rövidebb ideig jelennek meg, mint a nem fizetett szolgáltatások.

Eddig a Sling TV csak az Egyesült Államokban és Puerto Rico-ban érhető el, de megvan egy egyszerű módja annak, hogy ezt megkerüljük..

DirecTV most

A DirecTV Now egy újabb fizetős streaming szolgáltatás, ezúttal az AT-től&T. Ez egy olyan csatorna, amely lehetővé teszi a CableTV online nézését, de ez egyértelműen nem ingyenes. Az előfizetés költsége nagyjából 60 USD, és további 5 USD-t is fizethet, ha előfizet az HBO-ra. Ha érdekli a DirecTV felvétele, és az USA-n kívül él, próbálja ki ezt az útmutatót a méretére vonatkozóan.

Hulu Live TV

A Hulu élő streaming szolgáltatása, a Hulu Live TV, a Hulu új (még mindig béta) kábeltelevíziós és élő TV-platformja. A Hulu Live TV 7 napos ingyenes próbaverziót kínál, amelynek költsége 39,99 USD. Ez magában foglalja a Hulu-n található összes tartalmat. Megnézheti böngészőjében, iOS, Android, Roku, Fire TV, 4. generációs Apple TV, Chromecast és Xbox készülékein. Nyissa fel a Hulu Live TV blokkolását, ha kívül esik az útmutató használatával.

YouTube TV

A YouTube saját fizetett média streaming szolgáltatása nagyszerű módja annak, hogy élő hozzáférést kaphassunk a nagy amerikai műsorszóró hálózatok műsoraihoz. A YouTube TV böngészőn, intelligens TV-n, Roke-en, Apple TV-n, iOS-on és Androidon keresztül érhető el, és 7 napos ingyenes próbaverzióval rendelkezik, hogy kipróbálhassa. Tudjon meg többet arról, hogy mi a YouTube TV itt, és engedje fel a feloldást az Egyesült Államokon kívül ezen útmutató használatával.

PlayStation Vue

A PlayStation Vue, más néven PS Vue, a Sony fizetett internetes televíziós szolgáltatása. Csak az Amerikában található PlayStation Vue egy élő TV, igény szerinti videó és felhőalapú DVR keveréke egy 14 napos ingyenes próbaverzióval. Feloldhatja a PS Vue blokkolását VPN vagy intelligens DNS segítségével, és a világ minden tájáról hozzáférhet a tartalom jóságához.

Ingyenes online kábeltelevízió – záró gondolatok

Ez egyszerű: valóban nem kell kábel a jó tartalom eléréséhez. Akár úgy dönt, hogy kipróbálja az elején említett ingyenes lehetőségeket, akár a fizetett streaming szolgáltatásokat szeretné igénybe venni, egyszerűen és minden gond nélkül megkaphatja az összes ingyenes kábel TV-t, amire szüksége van. Mi a véleményed a streaming webhelyekről? Használ a fent említett webhelyek egyikét? Tudassa velünk a megjegyzésekben!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me