Ingyenes VPN vs fizetett VPN – mi a különbség

Ingyenes VPN vs Fizetett VPN. Mi a különbség? Annak ellenére, hogy a dolgok ingyenes megszerzése ugyanolyan izgalmas lehet, mindannyian valószínűleg egyetértenek abban, hogy bármi jó értékű ár jó költségekkel jár. Ugyanez a helyzet akkor is, amikor összehasonlítja az ingyenes VPN-szolgáltatásokat a fizetett szolgáltatásokkal. A ingyenes VPN-szolgáltatás bevezetésével járó legnagyobb hátrány az, hogy biztonságát hosszú távon soha nem garantálják 100% -osan. Gondold át; Ahhoz, hogy a hálózati szolgáltatás működjön, a számlákat meg kell fizetni, és ha nem fizet el dollárjával, akkor böngészési szokásai értékes eszköz, amelyet bevételi forrássá lehet alakítani. Az ilyen szolgáltatók térítésmentesen kereskednek az Ön adataival harmadik felek számára, és ezzel az adatvédelem veszélybe kerül. Ez teljesen ellentmond a VPN-szolgáltatás mögött rejlő logikának, de a valóság az, hogy megtörténik.


Ingyenes VPN vs fizetett VPN - mi a különbség

Ingyenes VPN vs fizetett VPN – mi a különbség

Ingyenes VPN vs Fizetett VPN – A bontás

A magánéletének igényeire feliratkozó VPN-szolgáltató típusának mérlegelésekor szem előtt kell tartani a következőket:

 1. Ajánlott protokollok
 2. Ügyfélszolgálat
 3. A kapcsolat sebessége
 4. Adatvédelmi irányelvek
 5. Szerver kiválasztása
 6. Sávszélesség-határértékek

Ajánlott protokollok

Ingyenes VPN-kkel valószínűleg megkapja a PPP protokollt; amely legalább elfedi az Ön IP-címét, de biztosan meg van ragadva biztonsági kockázatokkal. Ennek elég oka lehet annak, hogy a felhasználók elkerüljék a PPTP protokollt.

Másrészről, egy megbízható és fizetett VPN szolgáltató különféle protokollokat kínál, mint például IPSec, L2TP, IKEv2 és természetesen az OpenVPN. Ezek a protokollok lehetővé teszik a felhasználók számára a VPN-kapcsolat testreszabását, és a rendelkezésre álló lehetőségek kiaknázását.

Ügyfélszolgálat

A képzett és jól képzett ügyfélszolgálati csapat, amely 24 órán keresztül elérhető, jó összeget költ össze, hogy összeállítsák. Csak fizetett VPN szolgáltatótól számíthat ilyenre, és csak az ügyfelek tehetik meg mindezt.

Olyan jól bevált szolgáltató, mint ExpressVPN például van egy készenléti csapata, amely ügyfélszolgálatot nyújt, amikor probléma merül fel. Biztos lesz abban, hogy segítséget kap még olyan ünnepnapokon is, ahol elvárható, hogy senki sem fog dolgozni.

A kapcsolat sebessége

Az ingyenes dolgok nagy figyelmet keltenek és nagy tömeget vonzanak. Ha egy ingyenes VPN-szolgáltatás annyira népszerű, hogy sok ember kipróbálhassa, akkor kiszolgálóik minden ilyen nyomás alatt engedhetnek bele.

Ha nem, akkor a felhasználóknak időről időre fel kell készülniük az idő előtti lekapcsolódásra; olyasmit, amit nem szeretne megtapasztalni, amikor élő közvetítést közvetít.

A fizetett VPN-szolgáltatók prioritássá teszik annak biztosítását, hogy a forgalom mekkora is legyen, a rendelkezésre álló infrastruktúra alkalmas arra, hogy támogassa azt. Ha nem, a fizető ügyfelek lehetővé teszik számukra, hogy még többet adjanak hozzá, és javítsák szolgáltatásaik minőségét.

Adatvédelmi irányelvek

Mint az elején megemlítettük, a legtöbb ingyenes VPN-szolgáltató eladja az Ön adatait, hogy felszínen maradjon. Azt is elkerülik, hogy egyértelmű nyilatkozatokat nyújtsanak be arról, hogy miként szándékoznak adatait „privátként” tartani. Ez a részletekbe vetett bizalom miatt nagyon kockázatos ügy.

A fizetett VPN szolgáltatók azonban egyértelművé teszik, hogy nyilvántartást vezetnek-e a böngészési előzményekről vagy sem. Azok, akik ezt valószínűleg védelmi rétegként teszik vállalkozásuk számára. Azok, amelyek nem, például az IPVanish, nem felelnek meg annak az ígéretnek, hogy személyes adatait kizárólag Ön számára tartják fenn.

Szerver kiválasztása

Minél több kiszolgálóhely található a VPN-szolgáltatásban, annál kevésbé lesz zsúfolva az egyes kiszolgálók forgalma. A fizetett VPN-eknek sokkal több hely van, mint az ingyenesek.

Tapasztalataikkal azt tapasztalhatja, hogy vannak olyan POP-k, amelyek csak fizetett VPN-előfizetők számára érhetők el. Ez a tény akkor válik világossá, amikor a tartalmat olyan hordozón keresztül, mint például a Netflix, de a VPN-en keresztül streaming. Azok a felhasználók, akik csak az amerikai tartalom biztonságát akarják biztosítani, ezt könnyen megtehetik, mivel az Egyesült Államokban jó számú ingyenes VPN-szerver található. Más területeken, például az Egyesült Királyságban vagy Ausztráliában élők, ahol kissé költségesebb a kiszolgálók felállítása, valószínűleg egy kis problémába kerülnek..

Sávszélesség-határértékek

Az igazság az, hogy a legtöbb VPN szolgáltatás, ha nem is, rendelkezik sávszélesség-korlátgal. Ez azt jelenti, hogy csak egy meghatározott, általában minimális mennyiségű adatot tölthet le, kivéve, ha frissíti előfizetését. Ezért a freemium VPN kifejezés. Néhány ingyenes VPN-szolgáltatás szintén korlátozza, hogy hányszor engedélyezzék a VPN-kiszolgálók helyének napi váltását. A prémium VPN-szolgáltatókkal ezekkel a problémákkal nem fog szembesülni.

Legjobb VPN szolgáltatók

Havonta mindössze 5 dollár VPN-előfizetést kaphat. A csomag magában foglalja a prémium VPN-kiszolgálókhoz való hozzáférést, a korlátlan sávszélességet, a megbízható VPN-alkalmazásokat, a 24 órás támogatást és a pénz-visszafizetési garanciát, amely általában 30 napra szól. A megszerzett előnyök végül minden fillért megérnek. Itt vannak a legjobb VPN-szolgáltatások 2017-től.

Ingyenes VPN vs Fizetett VPN – Érdemes fizetni az online adatvédelmet

A gyakori internetfelhasználóknak, akik érzékeny feladatok elvégzésére az interneten támaszkodnak, tisztában kell lenniük azzal, hogy az ingyenes VPN-k egyszerűen nem képesek lépést tartani a megbízhatóság, a biztonság és a sebesség szintjével, amelyet a szolgáltatásokért fizetnek. Biztosítsa adatainak biztonságát egy olyan VPN-szolgáltatás igénybe vételével, amely az adatvédelmi igényeit előtérbe és középpontba helyezi, és megadja a szükséges segítséget, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki szolgáltatásaikból..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map