IP-cím megváltoztatása a Mozilla FireFoxon

Ha állandó internetes felhasználó vagy, akkor valószínűleg már egymilliószor hallotta az „IP-cím” kifejezést. Az internet minden résztvevőjének IP-címmel kell rendelkeznie ahhoz, hogy csatlakozzon hozzá. Másrészt a legtöbb felhasználó inkább a Mozilla Firefox használatát részesíti előnyben a böngészéshez. Néhány korlátozás és esetleges online fenyegetés hirtelen előfordulhat. Éppen ezért az IP elrejtése a tökéletes megoldás. Ebben az oktatóanyagban megtudhatja, hogyan kell ezt megtenni.

Az IP-cím elrejtése a Firefoxon

Az IP-cím elrejtése a Firefoxon

101 IP-cím

Bármelyik készüléket vagy bármilyen rendszert használ, van egy bizonyos (egyedi) IP-címe. Ezt az IP-t csak az adott géphez rendelték el. Más szavakkal, az otthoni hálózaton a PC-n, a Mac-n, az iPhone-on, az Androidon vagy akár a nyomtatónál is különböző IP-címek vannak.

Az IP-címek számadatokból álló információk. Rámutatnak a rendszert tartó helyre. A probléma az, hogy bárki, aki megkapja az Ön IP-jét, meg tudja határozni a pontos fizikai helyét.

Magyarázom el, hogyan működnek az IP-címek a Mozilla és más böngésző alkalmazásokban. Tegyük fel, hogy meg akarja látogatni a Google hivatalos webhelyét. Megy a Firefox böngészőjébe, és beírja az URL-t, amelyet mindenki számára ismert (www.google.com). Az internet virtuális világában azonban ez nem jelent semmit. Az IP-címek a webhelyek nyelve.

Az Ön URL-jét elküldi a DNS-kiszolgálónak, majd számokra lefordítja. Ezek a számjegyek az a IP-cím, amelyre a böngészőnek szüksége van annak megértéséhez, hogy a Google webhelye az a oldal, amelyet meg akar látogatni. Próbáld ki magadnak. Írja be a számot (172.217.24.238), és azonnal átirányítja a Google-ba. Valójában szórakoztató.

IP-cím elrejtése a Mozilla Firefox segítségével

Először is tudnia kell, hogy az ön IP-címének megváltoztatása vagy elrejtése lehetetlen. Ön ragaszkodik ahhoz, amit az internetszolgáltató ró neked, amikor feliratkozik a szolgáltatásra. Ennek ellenére megoldást találunk, mivel a VPN-ek már léteznek az internetes világunkban.

A VPN átirányítja az internetes forgalmat a távoli szerverek egyikén a világ több tucat országában. Ha megnyomja a csatlakozás gombot, az adatok titkosítva lesznek, és az IP-cím el lesz rejtve. Ezután érvényes IP-címet fog venni abban a régióban, amellyel kapcsolódik, miközben elrejti az eredeti címet.

Most, további megjegyzés nélkül, így maszkolhatja IP-jét a Mozilla Firefox-on:

  1. Először használja ezt IP-ellenőrző hogy megtudja, mi az eredeti IP. Az USA-ban vagyok és ez az enyém.USA IP-cím
  2. Iratkozzon fel VPN-szolgáltatónál. használom ExpressVPN és nagyon ajánlott.
  3. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást az eszközére.Platform választás
  4. Jelentkezzen be, és csatlakozzon egy szerverhez.Csatlakozás szerverhez
  5. Csatlakozás után a VPN értesíti Önt.csatlakoztatva
  6. Kétszer ellenőrizze új IP-címét ugyanazzal a használatával IP-azonosító mint azelőtt.IP megváltozott
  7. Végül az Ön IP-je rejtett, és van egy új.

Vegye figyelembe, hogy visszaállíthatja a saját IP-címét, ha a VPN-kapcsolatot megszakítja. A fenti VPN szolgáltatót használtam példaként. Ha úgy tűnik, hogy nem ugyanabban az oldalon vagy, mint én, nézd meg az alábbi táblázatban a Firefox számára a legjobb VPN-k listáját.

Miért takarja el IP-címét a Mozilla Firefoxon?

Számos körülmény igényli az IP-cím elrejtését. Függetlenül attól, hogy valaki hozzáférést kíván elérni a földrajzilag blokkolt helyekhez, tagadni kívánja az IP-tilalmakat, vagy csak anonimnak akar-e maradni, mindez elérhető VPN-kiszolgálóhoz való csatlakozás után. Először érdemes tudni erről. Néhány VPN-szolgáltató, például a NordVPN és ExpressVPN ingyenes kiterjesztéseket kínál a Mozilla Firefox böngészőjében. Ez megkönnyíti és kényelmesebbé teszi az állandó felhasználók működését. Most, ezt mondva, ezért van, miért kell maszkolnia IP-címét:

Böngészés névtelenül

Minden alkalommal, amikor online jelentkezik, fennáll annak a veszélye, hogy valaki figyeli az Ön minden lépését. Nemcsak a hackerekre és a számítógépes bűnözőkre gondolok. Még az internetszolgáltatónak is van szokása ezt napi rendszerességgel megtenni. Ennek ellenére, ha VPN-t használ, elrejti az IP-címét és anonimizálja az internet-megközelítést.

Ezt a kritériumot leginkább azok a bloggerek használják, akik szeretnék titokban tartani identitásukat, ha blogjaik bajba kerülnek. Más szavakkal: néhány ország szigorú korlátozásokat szab ki a közösségi médiában, blogokban, hálózati alkalmazásokban és még sok másban közzétett tartalomra. Még büntetést is kaphat azért, amit mond.

Az IP-cím alapján meg tudják határozni a tartózkodási helyét. Ha ez rejtett, akkor lehetetlen pontosan meghatározni a tartózkodási helyét. Még az internetszolgáltató sem kémkedhet a böngészési tevékenységeiben. Még egy dolog, egy rejtett IP-vel, feltétlenül elkerülheti az internetszolgáltató internetes fojtását. Élvezze a legjobb, folyamatos internetkapcsolatot.

A regionális korlátozások megkerülése

A streaming szolgáltatások szerte a világon bizonyos régiók számára kizárólagosak. Például a Netflix legnagyobb könyvtára csak az Egyesült Államokban érhető el, míg a BBC iPlayer csak az Egyesült Királyságban működő csatorna..

Ezek a platformok megpillantják az IP-címet abban a pillanatban, amikor megpróbálják megtekinteni azok tartalmát. Ezzel meghatározzák a helyét. Ha véletlen kívülálló vagy, akkor szinte azonnal blokkolnak, vagy egy kis ízelítőt adnak, mielőtt hibaüzenettel levágnák Önt..

A VPN használatával megtévesztheti online helyét, és úgy tűnik, hogy másutt böngész. Lényegében, amikor egy szerverhez kapcsolódik egy adott országban, elrejti a saját IP-címét, és új helyet szerez az adott régióban. Ennek eredményeként most hozzáférhet az ezen a területen elérhető csatornákhoz, mivel most érvényes IP-je van. Ez nagyon egyszerű, és már tudja, hogyan kell ezt csinálni.

Hogyan maszkolhatja az IP-címet – Végső gondolatok

Nagyon érdekes az, hogy ügyeljünk arra, hogy senki sem tegye meg a kezét olyan fontos azonosítóval, mint az IP-címünk. Sőt, a biztonság már nem az egyetlen probléma, mivel beépültek a földrajzi korlátozások. Amikor elrejti az IP-címét, szabadon böngészhet az interneten anélkül, hogy állandóan vállára kellene néznie. Nem is beszélve arról, hogy elkerülheti ezeket a helyi TV-korlátozásokat, ha tucatnyi csatornával érkezik külföldre. Mire vársz még? Szerezzen VPN-t, és élvezze a lehető legteljesebben az internetet.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me