Mi egy anonim e-mail – Hogyan juthat el ehhez

Mi is pontosan egy névtelen e-mail? Ez a digitális kor, és szinte minden szabadban van. Nincs olyan vasfüggöny, amely elrejti a személyes adatait. Az internet veszélyes hely lehet, ha nem tudja, hogyan kell megvédeni személyazonosságát. Még akkor is, ha csak az internetet rendszeresen használod, tudnod kell, hogy minden online kattintást a webhelyek követnek. Minden nagyobb vállalat sütiket használ az Ön adatainak nyomon követésére. A Google-nak számos szolgáltatása van, és az Ön tevékenységeit az összes platformon leképezi, hogy marketing célokra felhasználói személyiséget hozzon létre.


Mi egy anonim e-mail - Hogyan juthat el ehhez

Mi egy anonim e-mail – Hogyan juthat el ehhez

Ezek a vállalatok azt mondják, hogy az online követés lehetővé teszi számukra, hogy testreszabottabb internetes böngészési élményt hozzanak létre. De az igazság az, hogy bárhová is megy. Az online keresésektől a YouTube-on megtekintett videókig és a Chrome böngészési szokásaitól a Gmail-ben elküldött dolgokig a Google minden apró részletét nyomon követi.

Internetes adatvédelem és biztonság: Hol kezdjem

Ha katona vagy újságíró vagy egy érzékeny területen, szeretné, ha személyazonossága rejtett lenne. Ha fontos információkat kíván átadni anélkül, hogy személyazonosságát felfedné, hogyan fogja kezelni ezt?

Míg az internetes adatvédelem mindenki számára fontos, ez különösen fontos az érzékeny információkkal bíró emberek számára. Vagy ha Ön olyan személy, aki nem akarja, hogy személyazonossága nyilvánosságra kerüljön üzenetküldés közben, akkor el kell rejtenie a zeneszámokat..

Az anonim böngészéshez a legjobb böngésző a Tor. Ez a böngésző több szerveren keresztül irányítja az online tevékenységet. Bárki, aki megpróbálja nyomon követni a tevékenységeit, nem fogja tudni, hol tartózkodik vagy mit néz. A Tor legális, ingyenes és biztonságos. A legtöbb normál internetes felhasználó számára működik. A Tor-ot a Facebookon is használhatja. Valójában a Facebooknak Tor-specifikus címe van az emberek számára, akik ezt a biztonsági és adatvédelmi extra réteget akarják a közösségi médiában.

Ha még egy biztonsági szintet szeretne hozzáadni a webes szörfözéshez, próbáljon ki egy jó VPN szolgáltatót. A VPN létrehoz egy virtuális alagútot az Ön adataihoz, hogy ez biztonságban legyen a kíváncsiságtól. Számos olyan VPN-szolgáltatás kínál 256 bites titkosítást, amelyet gyakorlatilag lehetetlen feltörni. bMostold tovább a névtelen e-maileket.

E-mail küldés a névtelenség változó fokaival

Anonim e-mail lekérdezésének legegyszerűbb módja egy Google vagy MSN fiók létrehozása, és csak a hamis név és egyéb adatok megadása a regisztráció során. Szinte minden nagyobb e-mail szolgáltatónak biztonsági másolatot kér e-mail azonosítót vagy telefonszámot. Ide is átkerülhet egy ideiglenes e-mail azonosító létrehozásával.

Telefonok esetén használjon olyan online szolgáltatást, mint a Burner vagy a Hushed, vagy egyszerűen csak kap egy eldobható, előre fizetett telefont. Ennek egy viszonylag névtelen e-mail azonosítót kell létrehoznia. Ha ezt az azonosítót használja az előző szegmensben említett anonimitási eszközökkel együttesen, megfelelő mennyiségű anonimitást eredményez. Ez azonban nem akadályozza meg a süti szörnyet abban, hogy megtudja az Ön tényleges IP-címét. Ha olyan helyen tartózkodik, ahol adatainak követése veszélyes lehet az Ön számára, próbáljon ki néhány névtelen e-mail ajánlatot.

Tehát itt van néhány a leghasznosabb anonim e-mail szolgáltató az interneten:

5Y Mail

Az 5Y Mail segítségével névtelen e-maileket küldhet a választott e-mail címekre. Nem kell fiókot létrehoznia. Csak látogasson el a webhelyre, és írja be a címzett e-mail címét. Írja be a levél törzsét és küldje el. Ha választ szeretne kapni, írja be az igazi e-mail címét. A címzett azonban nem fog megismerni a valódi postafiókját. Leveleiket az 5 éves levelekre irányítják, amelyeket átirányítanak a valódi postafiókjába.

Mailinator

A Mailinator használatával nem kell regisztrálnia. Csináljon egy azonosítónevet, és mutasson rá @mailinator. Ezután menjen a webhelyre, és ellenőrizze, van-e levele. A kifogás az, hogy először nem küldhet e-maileket. Másodszor, bárki ellenőrizheti postaládáját. Nincsenek jelszavak. Csak annyit kell tennie, hogy beír egy e-mail címet, és megnézheti, mi van a beérkező levelek mappában. Van egy fizetett terv is. Ha havonta 139 dollárt fizet, akkor 5 csapatfiókhoz rendelkezhet egy Mailinator csapattal.

Cyber Atlantis

Küldjön anonim e-mailt oly módon, hogy még az Ön IP-je sem nyomon követhető. Ha újságíró vagy és szuper titkos információkat szeretne továbbítani, ez jó platform lehet. Csak írja be a címzett e-mail címét, az e-mail törzsét és a Captcha-t. Hit elküldésével elküldjük az Ön e-mailjét. Ez ennyire egyszerű. Nem kaphat választ, mert egyirányú rendszer.

Gerilla Posta

Ha egy eldobható ideiglenes e-mail címet szeretne regisztrálni egy szolgáltatásra, a Guerilla Mail a tökéletes választás. Számos szolgáltatás megkérdezi az Ön e-mail címét, és elkezdi spammelni. Ha nem akarja megadni a valódi e-mail címét, akkor csak hozzon létre egy ideiglenes címet, és ellenőrizze azt az adott webszolgáltatás eléréséhez. A Guerilla levelek által generált e-mail cím valóban homályos, és az e-maileket egy óra múlva törlik – még akkor is, ha olvasatlanul vannak. Így a postaládája örökre tiszta marad.

Mi egy anonim e-mail – végső gondolatok

Mindezeket a postai szolgáltatásokat a Tor böngészővel használhatja az e-mailek nagyobb biztonságának növelésére. És ha biztonságos üzeneteket szeretne küldeni, itt található a legjobban titkosított üzenetküldő alkalmazások listája.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map