Szigorú adatvédelmi törvényekkel rendelkező országok

Sebesség, alkalmazások, árazás és támogatás; Ez néhány olyan szolgáltatás, amelyet az emberek figyelembe vesznek, amikor feliratkoznak egy VPN-szolgáltatóra. A VPN-felhasználók ritkán gondolkodnak azon, hogy a használt VPN-szolgáltatás hol van. Az adatvédelem vonatkozásában a törvények országonként eltérnek. Ezért kell egy mérföldet megtennie a megfelelő VPN kiválasztásakor. Az olyan VPN, amelyet egy szigorú adatvédelmi törvényekkel rendelkező országban üzemeltet, jobb megbízhatóságot kínál, mint az Ötször található.


Szigorú adatvédelmi törvényekkel rendelkező országok

Szigorú adatvédelmi törvényekkel rendelkező országok

Miért fontos a VPN fogadó országa?

Az Egyesült Államok a világ legnépszerűbb webhelyeinek többsége. És bár az Egyesült Államokban sok olyan szolgáltatás működik, amelyek nagyobb előnyökkel járnak, ez nem pontosan a legjobb hely a VPN számára. Az Egyesült Államok az öt szemét kémtető ország közé tartozik, és megpróbálja követni az összes adatát.

Ha az Egyesült Államokban üzemeltetett VPN segítségével fér hozzá az internethez, az Ön adataihoz a kormány bármikor hozzáférhet. Csak annyit kell tenniük, hogy parancsot küldnek az amerikai székhelyű szervereknek, és letöltenek bármit, amit tároltak.

Noha sok VPN-szolgáltatás azt állítja, hogy nem tartja nyilván a felhasználói tevékenységek naplóit, ezt a névértéket figyelembe kell vennie. Nem lehet egyértelműen tudni, hogy a VPN-szolgáltató birtokolja-e az Ön adatait. A legjobb módszer egy olyan VPN használata, amelynek központja egy „biztonságos országban” található.

A legjobb országok a VPN-szolgáltatás üzemeltetésére

Összeállítottuk azon országok listáját, ahol az adatvédelmet komolyan veszik. Az ezekben az országokban üzemeltetett bármely szerver lehetővé teszi az internet-hozzáférést anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy az adatok a kormány kezébe kerülnek.

Svájc

Svájc az egyik legjobb ország a VPN-szolgáltatás számára. A hírhedt bejelentő Edward Snowden házigazdájának fogadása után megbízhatóságot szerez a svájc, amely olyan felhasználók rendeltetési helyévé vált, akik erőteljes adatvédelmi és adatvédelmi törvényeket keresnek.

Az adatvédelemre és az adatvédelemre vonatkozó szigorú szövetségi törvényekkel és rendeletekkel Svájc a VPN-szolgáltatások kiemelkedő versenytársa. Az ország korábban a magánélet védelmét támogató törvényeket támogatta, és tétovázik a felhasználói adatok megosztásakor a hatóságokkal.

Noha Svájc [B1] partnerséggel rendelkezik az Egyesült Államokkal, lehetővé téve ez utóbbi számára a svájci felhasználói adatok elévülését, ez ritkán érinti az Egyesült Államokon kívüli felhasználókat. Olvassa el a Svájcra vonatkozó legjobb VPN-áttekintésünket, ahol további információt szerezhet arról, hogy mely szolgáltatásokkal kell fontolóra vennie egy svájci VPN keresését.

Malaysia

Noha igaz, hogy sok VPN-szolgáltató nem megfelelő ígéreteket tesz felhasználóinak, nem a malajziai székhellyel rendelkezők esetében ez a helyzet. Az ország szigorú adatvédelmi és adatvédelmi törvényei visszahúzzák a szolgáltatók által a felhasználók felé vállalt kötelezettségeket.

A személyes adatok védelméről szóló törvény alapvető törvényei biztosítják a felhasználói adatok adatvédelmét, ha harmadik fél kezében vannak. A törvény az adatok törvényes gyűjtésével is foglalkozik, szabályozza, hogy kik rendelkezhetnek felhasználói adatokkal és mennyi ideig őrizhetik meg azokat.

A törvény a vállalkozásokra vonatkozó egyéb kötelezettségeket is végrehajt a felhasználói információk védelmének biztosítása érdekében. Nem is beszélve, az adatok helytelen kezelése miatt súlyos büntetésekről. Ezek a legfontosabb VPN-szolgáltatók legjobban megfelelnek Malajziának.

Románia

A világon a leggyorsabb internetes sebesség mellett Románia egyre inkább feltörekvő célpontja a VPN-szolgáltatás tárolásának. Sok más országgal ellentétben Románia nem rejti el a kormány magánéletét sértő intézkedéseit, nemzetbiztonság és hazafiság néven. Ehelyett az ország olyan intézményeket helyezett el, mint a Személyes Adatok Nemzeti Felügyeleti Hatósága a felhasználói adatok védelme érdekében.

Románia földrajzi elhelyezkedése azt is segíti, hogy az ország Európa és Ázsia technológiai csomópontjává váljon. A szólásszabadság és az adatvédelemről szóló törvények szintén segítenek az ország sajtószabadságának szintjén, az USA gyorsabb megközelítésében.

Hollandia

Hollandia nagyon komolyan veszi a magánélet védelmét, és nemrégiben kifogásolták a Google-t, hogy megsértette az adatvédelmi törvényeket. Míg néhány nyugati ország invazív intézkedéseket ösztönöz, Hollandia rendelkezik EU-mal és saját jogszabályokkal is, amelyek célja a felhasználói információk védelme az országban.

Senkinek sem lenne meglepő, hogy Hollandia második helyen áll a sajtószabadság indexében, csak Finnország mögött lemaradva. Számos példa található arra, hogy a holland kormány kilép a felhasználói adatokkal kapcsolatos konfliktusoktól.

Hollandia kiváló választás VPN-szolgáltatás igénybevételére. Adatvédelmi törvényeikkel biztos lehet abban, hogy a kormány és más hatóságok nem tudják megszerezni az Ön adatait.

Norvégia

Közismert tény, hogy a svéd Bahnhof web hosting cég üzemelteti a Wikileaks-ot. A magánélet vonatkozásában Norvégia nagyon jól felülmúlja Svédországot. Ezenkívül magasabb helyet foglal el a Sajtószabadság index rangsorában.

Annak ellenére, hogy az Európai Gazdasági Térség része, Norvégia nem része az Európai Uniónak. Ez lehetővé tette az ország számára, hogy bevezesse saját adatvédelmi és adatvédelmi törvényeit. A norvég VPN-k sokkal nagyobb védelmet kínálnak, mint bármelyik amerikai társaik.

Vegyük például a Jottacloud felhőalapú tárolási szolgáltatást, amely büszkélkedhet annak norvég eredetével és tárhelyével, amely felhasználói adatait védi az Egyesült Államok törvényeitől. A külföldi kormányoknak norvég bíróságok engedélyére lenne szükségük, hogy hozzáférjenek a felhőalapú szolgáltatás ügyfél adataihoz. Ha fel szeretne fizetni egy norvég VPN-re, nézd meg ezeket a jelölteket. 

Izland

Izland nem olyan ország, amely eszébe jut, amikor a szigorú adatvédelmi és adatvédelmi törvényekről beszélünk. Kiemelkedik azonban az olyan országoktól, mint Svájc és Norvégia, amelyek nem kötöttek megállapodást vagy partneri kapcsolatot más országokkal a felhasználói információk megosztására.

Vegye figyelembe az ország földrajzi elhelyezkedését, Észak-Amerikához közelebb állva. Ez az ország tökéletesen illeszkedik az Egyesült Államokban székhellyel rendelkező felhasználókhoz, akik VPN-szolgáltatásokat szeretnének üzemeltetni. Az ország egyaránt szigorú adatvédelmi törvényeket tartalmaz, és lehetővé teszi a gyorsabb internetkapcsolatot olyan országokban, mint az Egyesült Államok. Nem is említve, Izland szereti tagadni a külföldi kormányok felhasználói adatokhoz való hozzáférését.

Következtetés

Egyrészről vannak olyan kormányok, amelyek együttesen tiltják a VPN-eket, másrészt vannak olyan országok, amelyek szigorú adatvédelmi törvényekkel teszik őket tökéletes jelöltekké a VPN-ek tárolására. VPN-felhasználóként valószínűleg már elolvasta a VPN adatvédelmi irányelveit. Noha többségük azt állítja, hogy nem tartanak naplót, végül is a szót kell venniük.

Nyilvánvaló, hogy a VPN-szolgáltató kimerített ígéreteket tehet és elrejtheti az igazságot az olyan fárasztó feltételek mellett, amelyeket senki sem érdekel. A felhasználók feladata megtudni az igazságot ezekről a szolgáltatásokról. Ha a kormány bármikor hozzáférhet a felhasználói információkhoz, akkor a VPN használatának teljes célja meghiúsul. Válassza ki a megfelelő országot, ahol a VPN-szolgáltatások üzemelnek.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me