Tévénézés kábel előfizetés nélkül

Tévénézés kábel vagy műholdas kapcsolat nélkül? Mindannyiunknak, akik betegek és fáradtak, hogy évi 1000 és 2000 dolláros vödörösszegeket fizetjenek a nem megfelelő kábel- vagy műholdas előfizetésért, úgy gondoljuk, itt az ideje, hogy elengedje. Más szavakkal, tudod vágni a zsinórt. Sétáljon el a tévétől, és ölelje meg azokat a többi platformot, amelyek örökre megváltoztathatják a tévékészülési élményt. Mivel ma az alacsony jövedelmű emberek élvezhetik a nagyszerű TV-t anélkül, hogy fizetniük kellene a kábel- vagy műholdas előfizetésért. Az ABC-től, az NBC-től, a CBS-től, a Fox-ig és az HBO-tól az MLB-ig, NBA-ig, NFL-ig és még az NHL-ig; Mindezen élő TV-csatornák és sportok kábel előfizetés nélkül nézhetők az Egyesült Államokban. Ami a legjobban, nincs hosszú távú kötelezettségvállalás. Az ingyenes kipróbálásoknak köszönhetően a különféle streaming szolgáltatások kínálkozhatnak tévét kábel nélkül ingyen nézheti! Felhívom a figyelmemet most? Tehát, ha azt akarja, hogy valami jó tévét nézzen egy csatorna nélkül, csődbe menjen, folytassa az olvasást, hogy többet megtudjon a televízióról a legjobb streaming szolgáltatók vezetői feliratkoznak.


Tévénézés kábel előfizetés nélkül

Tévénézés kábel vagy műhold nélkül

A kábel előfizetés költsége

Pénzügyi szempontból biztonságos emberek támogathatják előfizetésüket, de mi lenne azokkal, akik alig kapnak tisztességes jövedelmet? Ezeknek az embereknek két választási lehetősége van. Vagy fizetésük háromnegyedét kábel előfizetésre költik, vagy csak TV-hez szoknak élni, mert nem engedhetik meg maguknak. Mi lenne, ha elmondnánk neked egy olyan módszert, amely közepén találkozik? Két szó, streaming szolgáltatások. A kábelvágás tendenciája minden bizonnyal az egyik fő oka annak, hogy csökkentek a kábel előfizetéssel rendelkező amerikai háztartások száma.

Legjobb streaming szolgáltatások vezetékvágókhoz

A streaming szolgáltatási piac gyorsan növekedett az elmúlt években, és ellopta a kábel mennydörgését. Nagyon biztos, hogy hallott már a Sling TV-ről, a Netflix-ről, a Hulu-ról és az Amazon premierjéről. Mivel egy olyan világban, ahol az online streaming trendré vált, ezek a csatornák megnevezték magukat. Számos streaming szolgáltatás létezik, csábító ajánlatokkal és különféle lehetőségekkel, amelyek megnehezítik a választást. Szerencsére elvégeztük a kutatást az Ön számára, tehát nem kell pánikba esnie, hogy mely streaming szolgáltatást kell igénybe vennie. A streaming szolgáltatásokban az a kényelme, hogy nem kényszerítik Önt hosszú távú kötelezettségvállalásra, és bármikor visszavonhatják. Plusz szinte minden streaming szolgáltatás kínál egy havi ingyenes próbaverziót, amely tökéletes azok számára, akik még mindig nem biztosak a kábel lecsatlakoztatásában. Itt van egy lista a a legjobb streaming szolgáltatások esetén fontolóra kell venni a csatornás előfizetést:

1. Netflix

Ki még nem hallott a Netflixről? Valószínűleg ez a legnépszerűbb streaming csatorna, és jó okból. Csak havi 7,99 dollárra kerül. A Netflix bárhonnan bárhonnan streamálható, de csak egyszerre, kivéve, ha frissít egy másik tervre. A Netflix másik terve csak havi 10,99 dollár, ami sokkal alacsonyabb árat jelent, mint a Hulu terve. Ezzel a tervvel egyidejűleg nagyfelbontású nézegetheti kedvenc műsorait és filmeit egyidejűleg két eszközön. Ó, és elfelejtettük megemlíteni, hogy a Netflixnél nincs reklám. Igen, ennek fontos értékesítési pontnak kell lennie. Az egyetlen hátrány, amire gondolhatunk, amikor a Netflixről beszélünk, az, hogy nem kínál élő TV opciót. A Netflix sem tervezi ilyen szolgáltatás bevonását. A Netflix alkalmazás telepíthető minden nagyobb streaming platformon, ideértve a Smart TV-t, a Chromecastot, az Apple TV-t, a Roku-t, a FireStick-t, és még a játékkonzolokon is, például a PS4 és az Xbox One..

Összefüggő: A legjobb VPN a Netflix számára

2. Hulu

A Hulu alapterve havi 7,99 dollárban kezdődik. Ennek a tervnek a kiválasztása korlátlan streaming-hozzáférést biztosít Önnek a választott eszközökön, korlátozott reklámokkal. Ha nem akar reklámot, akkor külön fizet, és megszabadul tőlük. A Hulu-val kevesebb hirdetés van, mint a kábelnél, plusz az ár olcsóbb, tehát ez nem igazán vitatható kérdés. Mivel most a pénz témájával foglalkozunk, havonta 39,99 USD-t választhat a Hulu-val Élő TV-vel, és az alaptervével kiegészített tételein túl 50 élő TV-csatornát közvetíthet. Bármikor törölheti vagy válthatja a terveket anélkül, hogy meg kellene fizetnie a leválasztási díjat. A Hulu elérhető az Amazon Fire TV Stick, az Apple TV, a Roku, a Google Chromecast és egyéb oldalakon.

Összefüggő: A legjobb VPN a Hulu számára

3. Húzza a TV-t

A Sling TV Orange terve havonta 20 dollárban kezdődik, amely 30 megnézhető műsort biztosít Önnek, legalább 30–40 dollárba. Kiválaszthatja a kék tervet havonta 25 dollárért, és 45 csatornát szerezhet, ha csatornái nem álltak rendelkezésre a narancssárga csomagban. A Sling TV segítségével sok választást kaphat. Prémium csomagokat is tartalmazhat, mint például sport, gyerekek és Hollywood, de külön díj ellenében. A legfontosabb, hogy bármilyen eszközt bárhonnan bármikor megnézhet a Sling TV segítségével.

Olvas: Hogyan nézhetem DirecTV-t az Egyesült Államokon kívül

4. Youtube TV

A Google nemrégiben indította el saját önálló streaming szolgáltatását. Az új streaming szolgáltatás alapvetően egy önálló élő streaming csatorna, hasonló a Playstation Vue, a Sling TV és a DirecTV Now számára. Ez azt jelenti, hogy feliratkozhat a Youtube TV-re, hogy online televíziót nézhessen, kábel előfizetés nélkül. Nincsenek hosszú távú szerződések, és bármikor elállhat.

Az Amazon Fire TV-n kívül, amely még mindig nem rendelkezik Youtube-alkalmazással, a Google elérhető a Youtube TV-vel minden nagyobb streaming platformon. Ha feliratkozol a Youtube TV-re, havi 35 dollár körül tér vissza. Ez az ár nagyon hasonló a többi élő streaming szolgáltatáshoz.

5. PlayStation Vue

Ne hagyja, hogy a név becsapjon. A PS Vue vagy a PlayStation Vue egy olyan streaming szolgáltatás, amely a legtöbb streaming szolgáltatásban elérhető, és nem csak a PS4 és a PS3. egyesíti az élő TV-t, az igény szerinti videofelvételt és a felhőalapú DVR-t a televíziós programok, filmek és különféle sportesemények közvetítéséhez. A PS Vue előfizetés költsége havi 39,99 dollártól kezdve havonta 74,99 dollárig terjed, attól függően, hogy melyik csomagot választja fel..

6. Amazon Prime videó

Ez egy újabb streaming szolgáltatás, ahol jó minőségű tartalmakat tölthet be. Az Amazon Prime olyan új, jelenlegi és korábbi programok forrása, amelyeket szinte bármilyen eszközön elérhetővé tesz az Ön számára. Ez a szolgáltatás tartalmazza a múltbeli és a jelenlegi HBO-tartalmat. Ha nem Ön az Amazon Prime tagja, akkor az Amazon Prime havi díja 12,99 USD. Az Amazon Prime éves tagságának fizetése sokkal jobb üzlet. Előzetesen 119 dollárt kell fizetnie, de ez körülbelül 37 dollárt takarít meg Önnek. Az Amazon Prime Video szempontjából jó az, hogy nem kell streaming-eszközzel rendelkeznie a videók vagy TV-nézéshez. Csak annyit kell tennie, hogy létrehoz egy Amazon-fiókot, és rendelkezik egy olyan eszközzel, amely csatlakozik az internethez. Ha érdekli a legújabb hálózati, nem prémium kábelműsorok és a jelenlegi programok követése, akkor az Amazon az Ön számára. A Netflixhez hasonlóan az Amazon Prime Video jelenleg nem kínál élő TV-streaming lehetőséget.

Összefüggő: A legjobb VPN az Amazon Prime Video számára

7. DirecTV most

NÁL NÉL&A T a tavalyi önálló streaming szolgáltatást indította el. A DirecTV-vel ellentétben a DirecTV-nek most nincs kábel előfizetése. Az alaptervnek több mint 60 csatornája van, havonta 35 dollárért. A Just Right tervnek több mint 80 csatornája van, havonta 50 dollárért. A Go Big tervnek több mint 100 csatornája van 60 dollárért havonta, és a Gotta Have It tervnek több mint 120 csatornája van 70 dollárért / hó. Ez drága, de ha van pénze a tartalékához, miért ne? A Directv a Roku, az Amazon Fire TV, az Apple TV, a Chromecast, az iOS, az Android, a Chrome és a Safari oldalon érhető el, akár két egyidejű adatfolyammal.

Olvas: Hogyan nézhetem DirecTV-t most az USA-n kívül

Mi a helyzet az élő sporttal, kábel nélkül?

A sport valószínűleg az egyik fő tényező, amely sok ember számára feliratkozik a kábelre, még nem vágta le a vezetéket. Megnézheti az MLB, NHL, NFL és az NBA streaming szolgáltatásait, például DirecTV Now, FuboTV, Sling TV, Youtube TV kábel előfizetés nélkül. Az MLB.TV, az NBA League Pass, az NFL.TV és az NHL Game Pass egyedülálló sport streaming platform, amelyet szintén felhasználhat heti sportkorrekciójának beszerzésére. Itt azonban meg kell jegyeznünk, hogy az áramszünet korlátozásai vonatkozhatnak. Az áramkimaradások megakadályozzák, hogy sok sportrajongó megnézze kedvenc csapatát online. VPN vagy Smart DNS proxy segítségével azonban könnyen megkerülheti ezeket az áramszünetek korlátozásait.

Internet költség

Az online streaminghez nagysebességű internet vagy mobil adat szükséges. Tehát, ha már fizet az internetért, akkor esélyed van pénzt megtakarítani nagyra. Most, ha nincs internetje, és gondolkodik az akkord lecsökkentéséről, akkor a számokat egyenesen kell elkészítenie. Az átlagos internetes számla havonta 50 dollár, de a sebességtől és a vállalkozástól függően 10 és 120 dollár között mozoghat. Ezt szem előtt tartva, ha már nem fizet az Internetért, akkor lehet, hogy nem érdemes átváltani a kábelről.

TV kábel nélkül – A vezetékvágás az új fekete

Nagyon nagy az esély arra, hogy az emberek nézhetik a tévét kábel- vagy műholdas számlák fizetése nélkül, és ez streaming szolgáltatások révén történik. A Netflix, a Hulu vagy a Sling TV közvetítéséhez a kábelektől való távollét és az internet használata – amelyért már fizetsz – sok pénzt fog megtakarítani. Tehát miért pazarolja el a pénzt a semmilyen tévékészülékre, ha pénzt takaríthat meg, és valóban élvezheti a tévénézés idejét. Mégsem az előfizetését, és ne térj vissza. Vágd le az akkordot, és lépj tovább.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me