YouTube-videók letöltése – lépésről-lépésre

A YouTube-nak valójában nincs szüksége bevezetésre; mindenki és anyjuk életében legalább néhányszor használta a videómegosztó weboldalt. Időnként lehetősége van arra, hogy kedvenc videóit újra megtekinthesse, akkor is, ha offline állapotban van. Ebben az útmutatóban megmutatom neked Hogyan töltsünk le YouTube-videókat PC-ről, Androidról, iPhone-ról, iPadről vagy Mac-ről, biztonságosan használva a webhelyeket, alkalmazásokat és böngésző-bővítményeket. 


Töltse le a YouTube videókat - útmutató

A YouTube logója

Vigyázat: Ne feledkezzen meg

A YouTube-on nem minden videó tölthető le legálisan. Ha elolvassa a Google Általános Szerződési Feltételeit a YouTube számára, akkor a következő üzenetet fogja látni:

Csak akkor tölthet le tartalmat, ha lát egy „letöltési” linket vagy hasonló linket, amelyet a YouTube jelenít meg a Szolgáltatásban az adott tartalomra vonatkozóan

Más szavakkal, hacsak a YouTube ezt kifejezetten nem engedélyezi, akkor a videók letöltése a YouTube-ról törvénytelen lehet.

Ennek van értelme, sok tartalom alkotója a YouTube-ra támaszkodik, hogy megélhetje videóit. Ha illegálisan tölti le a tartalmat, akkor pénzt fog kivenni a saját és a Google kezéből. Ez az útmutató kifejezetten a legálisan letölthető YouTube-videók számára készült. A VPN Guru nem hagy jóvá illegális letöltéseket vagy tevékenységeket, és határozottan javasolja, hogy tartsa tiszteletben a YouTube Általános Szerződési Feltételeit.

Most, hogy tudja, milyen korlátozásoknak kell betartania a YouTube-videók letöltésekor, beszéljünk arról, hogy miként töltheti le a videókat.

Töltse le a YouTube-videókat a weboldalakon keresztül

Számos olyan webhely található, amelyek állítólag segítenek a YouTube-videók (és utána néhány) letöltésében, de nem mindegyikben lehet megbízni. A rejtett rosszindulatú programoktól a felbukkanó hirdetésekig a vödörletöltéssel nem könnyű megbízható webhelyet keresni, amely segítséget nyújt a letöltésekhez. Ezért javasoljuk a következő webhelyek használatát.

FIGYELEM: A legtöbb olyan webhely, amely segít a videók letöltésében más platformoktól, NEM HTTPS-védett. Ez nagyon veszélyes lehet. Mindig győződjön meg róla, hogy teljes mértékben védett-e Önnek, mielőtt bármilyen helper webhelyre belépne. A legbiztosabb módja ennek a VPN használata.

YoutubeMonkey.com

A Youtube videók letöltésének egyik legismertebb webhelye a YoutubeMonkey. Kétféle módon tölthet le videókat a YoutubeMonkey webhelyről.

1. módszer: 

 1. Nyissa meg a YouTube-ot, és töltse be a letöltött videót.
 2. Másolja a videó URL-jét.
 3. Lépjen a YoutubeMonkey webhelyre, és illessze be az URL-t a letöltőbe.
 4. Nyomja meg a „Letöltés” ​​gombot. Megkapja a letölthető fájlok listáját.
 5. Válassza ki az előírásoknak leginkább megfelelő fájlt (video / mp4, video / webm, audio / mp4 stb.) Még a méret alapján is letöltheti a fájlt..

2. módszer: 

 1. Nyissa meg a YouTube-ot, és töltse be a letöltött videót.
 2. Másolja a videó URL-jét.
 3. Lépjen a YoutubeMonkey webhelyre, és illessze be az URL-t a letöltőbe.
 4. a „youtube.com” szó után adja hozzá a „majom” szót > „Youtubemonkey.com”
 5. Nyomja meg a „Letöltés” ​​gombot. Kap egy szelektívebb listát a letölthető fájlokról.
 6. Válassza ki a specifikációinak leginkább megfelelő fájlt.

Online Video Downloader

Egy másik webhely, amely segíthet a videók letöltésében a YouTube-on (és számos más webhelyen is), az Online Video Downloader. Ez a weboldal nagyon egyszerű letöltési módszerrel rendelkezik, itt van minden, amit tennie kell:

 1. Nyissa meg a YouTube-ot, és keresse meg a letöltött videó URL-jét.
 2. Nyissa meg az Online Video Downloader alkalmazást, és illessze be az URL-t az URL mezőbe.
 3. Megkapja az „Elérhető linkek” és az „Egyéb letöltési linkek” listáját (a mobil felhasználók számára).
 4. Válassza ki az Ön számára megfelelő linket.
 5. kattintson a link jobb oldalán található piros letöltési ikonra.

QDownloader

A QDownloader egy biztonságos videóletöltő, amely segítségével letölthet videókat a YouTube-ról, a Facebook-ról, az Instagram-ról és a Twitter-ről. Valójában a QDownloader letölthet linkeket több mint 800 támogatott webhelyről, amelyeket itt megnézhet. A YouTube-videók letöltéséhez a QDownloaderből:

 1. Lépjen a YouTube-ra, és másolja át a letöltött videó URL-jét.
 2. Illessze be a QDownloader URL-mezőjébe. Kattintson a „Letöltés” ​​elemre..
 3. Kap egy hosszú listát a letölthető linkekről, amelyek a következő 3 kategóriába tartoznak: „Videó letöltése hang nélkül”, „Csak audio letöltése” és „Videó letöltése hanggal”.
 4. Válassza ki a kívánt letöltést, és kattintson a jobb gombbal a letöltés gombra.
 5. Válassza a „Mentés / letöltés lehetőséget”.
 6. Válassza ki azt a fájlt, amelybe a letöltést el szeretné menteni.
 7. Kattintson a „letöltés” ​​elemre..

A QDownloader lehetőséget nyújt a videó MP3 fájlba konvertálására is.

Töltse le a YouTube videókat az alkalmazásokon keresztül

Ha nem akarja kockáztatni, hogy egy weboldalt használ a letöltések megszerzéséhez, számos szoftveropció használható. Töltse le a szoftvert a számítógépére, majd a dedikált alkalmazás segítségével töltse le a YouTube videókat. Íme néhány nagyszerű alkalmazás, amellyel YouTube-videókat tölthet le:

4k Video Downloader

Ne hagyja, hogy a név becsapjon, a 4K Video Downloader olyan szoftver, amely hihetetlen sokoldalúságot kínál. Ez a szoftver lehetővé teszi:

 • Töltse le a YouTube lejátszási listákat és csatornákat itt: MP4, MKW, M4A, MP3, FLV, és 3GP.
 • Töltse le a YouTube videóinak kommentárjait és feliratait .srt formátumban.
 • Videókat szerezhet be HD 1080p, HD 720p, 4K, és 8K.
 • Töltsön le videókat és dalokat közvetlenül az iTunesba.
 • Videó letöltése 3D formátumban.
 • Alkalmazáson belüli proxy, amely lehetővé teszi az országában blokkolt videók letöltését.

A 4K video Downloader Mac, Windows és Linux operációs rendszereken működik.

VLC

Ki nem használt VLC médialejátszót? Ez a bolygó egyik legismertebb médialejátszója. Van egy nagyon jó videoletöltő funkció is, amelyet úgy mondhatunk, a tudatlan szem elől “rejtett”. Mivel ez nem egy olyan szolgáltatás, amelyet nagyon erősen reklámoztak, a következőképpen lehet letölteni egy YouTube videót a VLC használatával:

 1. Keressen egy videót a YouTube-on, amelyet le szeretne tölteni, és másolja az URL-t.
 2. Menj Média > Nyissa meg a hálózati adatfolyamot VLC-ben
 3. Illessze be az URL-t a mezőbe, és kattintson a lejátszás gombra.
 4. Menj Eszközök és kattintson a gombra Codec információk.
 5. Kattintson a jobb gombbal, és válassza ki az összes szöveget a címben Elhelyezkedés.
 6. Nyisson meg egy böngésző oldalt, és illessze be a másolt anyagot a címsorba. A fájl ekkor megnyílik a YouTube szerverein.
 7. Kattintson a jobb gombbal a videóra, és válassza a lehetőséget Videó mentése másként
 8. Válassza ki azt a formátumot, ahová menti, és a letöltés célját.

Töltse le a YouTube videókat a böngészőbővítmények segítségével

Egy másik lehetőség, amelyet webhely vagy szoftver helyett használhat, a böngésző kiterjesztése. Figyelmeztetnem kell, ne használjon krómot, a YouTube videó letöltők számára a króm kiterjesztései inkább fájdalom, mint megkönnyebbülés. Itt található a legjobb böngésző-bővítmény, amellyel YouTube-videókat tölthet le:

Video DownloadHelper

A Video DownloadHelper egy böngésző-kiterjesztés, amely segít a videók letöltésében bármely webhelyről.

A bővítmény telepítésekor egy kis gombot észlel a böngésző címsorának jobb felső sarkában. Ha előfordul, hogy egy oldalra kerül egy videóval, akkor a gomb értesítést jelenít meg, és rákattinthat, hogy megkapja a videóinak letöltési lehetőségeit. Csak válassza azt, amelyik a legmegfelelőbb az Ön számára!

Ez a kiterjesztés elérhető: FireFox és Króm. Azt is javaslom, hogy ragaszkodj a FireFoxhoz, ha videókat szeretnél letölteni a YouTube-ról.

Hogyan töltsünk le YouTube-videókat – Záró gondolatok

És itt van, hogyan tölthet le videókat a YouTube-ról a webhelyek, szoftverek / alkalmazások és böngésző-bővítmények segítségével. Ne felejtsd el tiszteletben tartani a YouTube szolgáltatási feltételeit, amikor a videókat megosztó óriásról tölt le videókat. Az alábbi megjegyzésekben tudassa velem, mit gondol ezekről a szolgáltatásokról, és mondja meg, milyen módszereket részesíti előnyben.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me