10 Netflix alternative o kojima niste znali

U posljednjih nekoliko godina, sredstva za traženje zabave promijenila su se na neviđen način, iz brojnih razloga. Mogućnosti pristupa internetu povećale su se kao i prosječna ograničenja brzine pristupa internetu koja su učinila dostupne informacije klikom na gumb kao nikad do sada. Širenje brze LTE mreže zajedno s porastom streaming usluga osiguralo je laku dostupnost medijskih sadržaja stotinama milijuna ljudi širom svijeta.

Danas možete koristiti niz mrežnih usluga za gledanje filmova i TV emisija po vašem izboru kao što su Chappie, Bosch, Transformers, James Bond: Skyfall i tako dalje. Postoje i besplatne usluge kao i plaćene streaming usluge koje možete odabrati. Netflix je jedan od najpopularnijih servisa za streaming. Međutim, možete odabrati i nekoliko alternativa koje su se pojavile na horizontu. Iako postoje popularnije Netflix alternative poput HBO GO, Hulu, Showtime ili Amazon Prime, ovaj se članak uglavnom bavi manje poznatim Netflix zamjenama.

10 Netflix alternative o kojima niste znali

10 Netflix alternative o kojima niste znali

10 Netflix alternative o kojima niste znali

Ispod su navedene neke vrijedne alternative Netflixa koje biste definitivno trebali uskoro potražiti.

Acorn.tv

Acorn TV - 10 Netflix alternativa o kojima niste znali

Acorn TV – 10 Netflix alternative o kojima niste znali

Oni koji imaju gorljivost za britansku TV Fare poput “Jeeves i Wooster” ili Helen Mirren sa glavnim sumnjivcem u zvijezdi, trebali bi se odlučiti za Acorn TV. Košta samo 5 dolara mjesečno. Acorn TV dostupan je na velikom broju uređaja, uključujući one popularne kao što su iPad, iPhone, Apple TV Box, Samsung Smart TV i Roku. Kompatibilan je s preglednikom Chrome.

MUBI

MUBI - 10 Netflix alternativa o kojima niste znali

MUBI – 10 Netflix alternativa o kojima niste znali

Ovo je jedinstvena usluga za streaming koja vam nudi 30 filmova mjesečno, a jedan se nudi svakog dana u mjesecu. Nakon mjeseca, popis nestaje. Raspon filmova koje je prikazao Mubi je zaista impresivan. Povremeno se prikazuju i neki zaboravljeni dragulji, uključujući i klasične filmove nijede ere. Također gledatelje košta 5 dolara mjesečno. Sada su samo u SAD-u i podržavaju Mac, PC, Apple mobilne uređaje i Android.

Pucketanje

Crackle - 10 Netflix alternativa o kojima niste znali

Crackle – 10 Netflix alternative o kojima niste znali

Crackle je prisutan već više od desetljeća. Pokrenuta je 2007. godine kao mrežna knjižnica Sony filmova i TV emisija. To su u osnovi besplatne, iako podržane usluge prijenosa oglasa, koje nude i originalni sadržaj holivudskih filmova. Crackle možete gledati na PC-u, Mac-u, iPhone-u, iPadu, Androidu, Fire TV-u, PS4 i mnogim drugim platformama za streaming. Ako to nikada prije niste provjerili, svakako je vrijedno probati.

Fandor

- 10 Netflix alternative o kojima niste znali

– 10 Netflix alternative o kojima niste znali

Fandor je započeo putovanje u areni streaming usluga prikazivanjem uglavnom festivalskih i kultnih filmova. Međutim, s vremenom se njihova baza filmova proširila – što je pohvalan. Sada više od 6.500 klikova i raspona uključuju zapažene dokumentarce i klasike. To će vas koštati 10 dolara mjesečno. Možete napraviti i popise filmova, a zatim ih podijeliti s prijateljima. Pristup tom računalu je na PC-u, Mac-u, Apple TV-u, Roku-u i Chromecast-u.

Crunchyroll

Crunchyroll - 10 Netflix alternativa o kojima niste znali

Crunchyroll – 10 Netflix alternativa o kojima niste znali

Ako ste ljubitelj anime, mange i drugih azijskih TV programa, sigurno ste već čuli za Crunchyroll.com. Postoje dvije verzije Crunchyroll-a: Besplatna verzija koja podržava oglas i ona koja košta 7 dolara mjesečno. Premium verzija je definitivno vrijedna novca s pristupom svim popularnim japanskim emisijama, uključujući Naruto Shippuden i Mornar Moon u HD-u.

Crunchyroll je dostupan na većini uređaja za streaming. To uključuje Android, iPhone, iPad, Xbox, PS4, PS3, Nintendo, Apple TV, Roku i Chromecast.

Sundance SADA

SundanceNow - 10 Netflix alternative o kojima niste znali

SundanceNow – 10 Netflix alternative o kojima niste znali

Ova je usluga usmjerena na američke indie i dokumentarne filmove. No, raspon se povećava i za druge vrste filmova. Postoje mjesečni i godišnji pretplatni paketi. SundanceNow možete gledati na računalu, Macu, iOS-u, Androidu, Rokuu ili Chromecast uređaju.

Jeza

Drhtanje - 10 Netflix alternativa o kojima niste znali

Drhtanje – 10 Netflix alternativa o kojima niste znali

Vjerojatno ste već pogodili. Drhtaj, kao što je vidljivo iz imena, zadovoljava potrebe ljubitelja užasa flickra. Ovdje možete dobiti svoju dozu kičme za hlađenje kralježnice. Opet dobivate planove godišnje ili mjesečne pretplate. Možete potražiti i vintage horor klikove i njihove nedavne remakee. Dostupna je na nekim iOS i Android uređajima. Također možete potražiti podžanrove u hororima kao što su filmovi o zombiju ili vampiri.

Le Cinéma Club

Le Cinema Club - 10 Netflix alternativa o kojima niste znali

Le Cinema Club – 10 Netflix alternativa o kojima niste znali

Ako ste željeli besplatan streaming filmova i nema gnjavaže, ovo vam je potrebno. Ovdje dobijete jedan film svake nedjelje, a zatim ga možete pogledati za taj tjedan. Le Cinema Club emitira razne filmove tijekom cijele godine. Cijena je nula, a vi možete gledati dokumentarne filmove i kratke filmove.

FilmStruck

FilmStruck - 10 Netflix alternativa o kojima niste znali

FilmStruck – 10 Netflix alternativa o kojima niste znali

Zbirka kriterija i Turner Classic Filmovi udružili su se u stvaranje streaming usluge nazvane FilmStruck. Dobivate ugodan spoj klasične umjetničke kuće i suvremenih filmova. Prikazuje filmove o stalwarts kao Akira Kurosawa i Ingmar Bergman. Sad nudi podršku za Android, Fire TV i iOS, ali podržane platforme će se vremenom povećavati. Postoje dva mjesečna plana pretplate zajedno s godišnjim planom.

Tubi TV

Tubi TV - 10 Netflix alternativa o kojima niste znali

Tubi TV – 10 Netflix alternative o kojima niste znali

Dolazi u besplatnoj i plaćenoj verziji. Besplatna usluga koja se temelji na oglasima ima bazu podataka koja sadrži 40.000 filmova. Tubi TV radi na PC-u ili Mac-u, Amazon Fire TV, Roku i Android mobilnim uređajima. Plaćeni planovi počinju od 10 USD mjesečno. Tvoj izbor!

10 Netflix alternative o kojima niste znali – koristite VPN

Većina prethodno navedenih usluga streaminga nažalost je dostupna samo u SAD-u. Ako ste u prošlosti pristupali američkom Netflixu u inozemstvu, vjerojatno ste već svjesni da trebate maskirati svoju IP adresu i dobiti američki IP za deblokiranje američkih kanala u Velikoj Britaniji, Kanadi, Australiji ili bilo gdje drugdje u svijetu.

Ako želite isprobati bilo koji od naših 10 Netflix alternative u inozemstvu, prvo se prijavite kod jednog od najboljih VPN pružatelja usluga iz donje tablice..

10 Netflix alternative – sažimajući ih

To su u osnovi usluge streaminga filmova koje se bave određenim nišama, a ne doling ogromne kolekcije filmova usmjerenih na mase (Equalizer sve do Moneyball-a). Od horora i akcijskih filmova do dokumentarnih filmova, svaki je žanr dobio uslugu. Većina njih nije besplatna, ali možete odabrati između njihovih planova.

Puno njih vam omogućuje da bez ograničenog razdoblja isprobate pakete, što je dobro. Naravno, također morate provjeriti kompatibilnost platforme i uređaja prije nego što platite pretplatu na bilo koju od ovih usluga. Možete također proći kroz recenzije ovih usluga prije nego što se prebacite na ono što želite. Baš poput odabira fantastičnog kineskog restorana!

Jeste li svjesni bilo koje Netflix alternative za koju mislite da je trebala biti naša lista? Ostavite komentar da nas obavijestite.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me