Kako izvršiti i primiti anonimne uplate

Tijekom posljednjeg desetljeća vidjeli smo porast Bitcoina. Brzo se popeo na svoj vrhunac i mnoge ljude učinio milijarderima. Razlog njegove popularnosti je stupanj anonimnosti koji nudi. Iako Bitcoin nije istinski anoniman, on nudi određenu anonimnost u odnosu na tradicionalne načine plaćanja. Bitcoin nije jedina kriptovaluta na tržištu. Postoji nekoliko alt valuta koje nude puno anonimnosti. A tu su i neki drugi načini plaćanja koji omogućuju da vam stvarni identitet ostane skriven.


Kako izvršiti i primiti anonimne uplate putem interneta

Kako izvršiti i primiti anonimne uplate putem interneta

Kako izvršiti i primiti anonimne uplate

Razgovarajmo o nekim načinima plaćanja koji skrivaju vaš identitet.

PayPal

PayPal nije anoniman. U stvari, ako tražite načine plaćanja koji bi mogli ostati skriveni od vlade, PayPal je za vas pogrešan izbor. Ako, međutim, želite primiti plaćanje bez otkrivanja imena, možete koristiti PayPal.

Kao što možda znate, PayPal dopušta individualne, kao i poslovne račune. Vaš će pojedinačni račun odražavati vaše pravo ime kada vam netko pošalje novac. Ako želite sakriti svoje ime, možete otvoriti poslovni račun.

Postavljanje poslovnog računa možda će trebati neke dodatne papire. Ovisno o vašoj lokaciji, vjerojatno ćete trebati otvoriti račun banke. Za to ćete prvo trebati registrirati tvrtku. Međutim, kad to učinite, možete primati uplate u ime tvrtke PayPal bez otkrivanja vlastitog imena.

Ovo nije doista anonimno i iako ne odražava vaše ime, otkriva naziv vaše tvrtke. ako niste u redu s otkrivanjem imena vaše tvrtke, trebali biste provjeriti ostale mogućnosti.

Cryptocurrencies

Kripto valute poput Bitcoina su pseudonimi. Kad šaljete ili primate plaćanja putem kripto valuta, to je poput upotrebe pseudonima umjesto vlastitog imena. Ako pišete pseudonimom i jednog dana će se otkriti vaš pravi identitet, sve što ste napisali do tada bit će povezano s vama.

Slično je s kripto valutama. Kada koristite kripto valutu (kao što je Bitcoin), dobit ćete adresu. Sve transakcije izvršene s tom adresom bilježe se na blockchainu. Ako je jednog dana vaš stvarni identitet povezan s Bitcoin adresom, sve vaše transakcije pratit ćemo na vama.

U određenom smislu, kripto valute su sigurne ako se s njima ponašate pažljivo. Obavezno koristite VPN tijekom postavljanja novčanika kako nikad ne biste otkrili svoju stvarnu IP adresu. Također, koristite VPN kad god vršite bilo kakve transakcije s kripto-valutom.

Bitcoin koristi javni ključ koji se koristi za osiguranje transakcija. Ovaj javni ključ nije povezan s bilo kojim prepoznatljivim podacima o vama. Zbog toga se smatra sigurnim.

Unaprijed plaćene poklon kartice

Poklon kartice pronaći ćete u gotovo svim trgovinama. A kako trgovine idu putem interneta, možete pronaći mrežne poklon kartice. Te su kartice postale zaista popularne jer vam pružaju mogućnost davanja nekoga i dopuštate im da kupuju upravo ono što im treba.

Ove poklon kartice su od posebne vrijednosti. Na primjer, poklon-kartica od 100 dolara omogućit će vam da u trgovini kupite robu ili usluge vrijedne 100 dolara. Poklonne kartice pronaći ćete na nekoliko web lokacija poput iTunes, Amazon, pa čak i mrežnih igara.

Gotovo sve velike internetske trgovine imaju svoje poklon kartice. Dok te kartice pružatelju pružaju potpunu slobodu da kupuje sve što žele, oni također omogućuju pošiljatelju da ih kupi anonimno. Mnogo je poklon kartica koje možete kupiti gotovinom.

Ako postoji i maloprodajna trgovina koja ima internetsku utičnicu, poklon karticu možete kupiti u trgovini dajući gotovinu. Ovu se darovnu karticu mogu otkupiti putem interneta.

Kada koristite darovnu karticu na mreži, možete unijeti sve pripremljene podatke. A budući da su potpuno anonimni, mogu se koristiti bilo gdje u svijetu (gdje god ta trgovina ima poslovnice). To je zaista praktična i anonimna opcija plaćanja koja vam omogućuje kupnju robe i usluga bez otkrivanja vaših stvarnih detalja. Ne samo to. Korištenje darovnih kartica također vam omogućuje da zaštitite svoje kreditne kartice prilikom kupovine na mreži.

Unaprijed plaćene kreditne kartice

Na tržištu je dostupno nekoliko unaprijed plaćenih kreditnih kartica. Budući da se usluge prepaid kartica sve češće koriste, lako je dobiti fizičku unaprijed plaćenu kreditnu / debitnu karticu. Stvar kod unaprijed plaćenih kartica je da ih je moguće dobiti u nečije ime i svatko ih može kupiti pomoću njih.

Pojedinosti o unaprijed plaćenim karticama mogu se nadopuniti. Kad dobijete fizičku karticu, ona će biti poslana na vašu adresu, što je ne čini anonimnom. No, postoje neki davatelji koji vam mogu omogućiti elektroničku verziju kartice. Karticu možete platiti pomoću Bitcoina i dobiti na anonimnoj adresi e-pošte. Tako ćete dobiti potpuno anonimnu karticu.

Postoje usluge poput EntroPaya koje vam omogućuju unaprijed plaćene virtualne kartice koje se mogu koristiti za kupnju roba i usluga u cijelom svijetu..

PaySafe

Ako ste u Europi, možete koristiti Paysafe karticu. Oni su poput unaprijed plaćenih kartica s određenim saldom u njima. Oni se mogu koristiti za bilo koju kupnju na mreži. Kodove možete iskoristiti otvaranjem računa s bilo kojim fiktivnim podacima.

Da biste kupili bilo što s PaySafe karticom, ne morate koristiti svoj bankovni račun ili kreditnu karticu. To ga čini tako anonimnim. Međutim, da biste bili sigurni da se ne vraća do vas, upotrijebite anonimnu adresu e-pošte s VPN-om. VPN će sakriti vašu IP adresu tako da se ne može povezati s vama.

Unovčiti

Bez obzira koji način plaćanja koristite, ništa ne može biti anonimno kao korištenje gotovine. No, gotovina se ne može prenositi putem interneta. Jedan od načina da kupite gotovinom je da provjerite internetsku trgovinu, a zatim kupnju vozite do prodajnog mjesta, a zatim plaćanjem gotovinom.

Anonimno plaćanje putem Interneta – zaključak

Ako tražite načine plaćanja koji vas čine anonimnima, obavezno isprobajte ove tehnike. Ovisno o vašoj lokaciji, možda ćete ostati anonimni. Iako su kripto valute plaćanje najčešće korištene, one su zabranjene u nekoliko zemalja. Ako živite u zemlji u kojoj su kriptovalute zabranjene, provjerite ostale ovdje navedene opcije.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map