Kako uštedjeti novac dok kupujete na mreži putem VPN-a

Tehnologije povezane s Internetom i dalje se mijenjaju i kao rezultat pomažu poboljšanju života. Online kupovina postala je zadani način kupovine za milijarde žena i muškaraca širom svijeta. Od odjeće do mirisa i uređaja, možete kupiti doslovno bilo koju robu putem interneta, jednim klikom na gumb.

Kako uštedjeti novac dok kupujete na mreži putem VPN-a

Kako uštedjeti novac dok kupujete na mreži putem VPN-a

Prednosti kupovine na mreži

Zašto voziti bilo gdje? Iako gorivo nije toliko skupo zbog sjajnih čuda uljnih škriljaca, bolje je samo naručiti nešto iz svog doma!

Ima mnoštvo prednosti, uključujući uštedu vremena, mogućnost kupovine u udobnom smještaju iz svog doma, velike popuste i još mnogo toga. Međutim, nisu mnogi korisnici interneta koji kupuju putem interneta svjesni činjenice da mogu uštedjeti još više kupujući putem interneta na ispravne načine.

Upotreba VPN-a za uštedu novca tijekom kupovine na mreži

VPN ili virtualna privatna mreža usluga je koja se uglavnom koristi kako bi se ljudima omogućio pristup internetu bez otkrivanja njihovog identiteta.

Oni koji su paranoični na krađu podataka putem interneta također koriste razne VPN usluge i aplikacije. No pomoću ispravnih načina možete koristiti VPN usluge za kupnju putem interneta i uštedjeti više novca nego što je to moguće na tradicionalni način. Ovo je zapravo win-win situacija za kupce na mreži. Možete uštedjeti više novca i vaša privatnost na mreži također se poboljšava kad online kupujete putem VPN usluge.

Nijanse koje trebate znati

Prije nego što počnete koristiti VPN usluge radi uštede novca dok kupujete stvari i usluge na mreži, važno je da jasno razumijete osnove. Kada kupite bilo koji proizvod iz internetske trgovine, web stranica prati IP adresu vašeg računala ili uređaja za web pristup.

Ovisno o vašoj lokaciji, cijena proizvoda može varirati. Ponekad možda nećete moći preuzeti sadržaj, čak i ako ste spremni platiti, zbog teritorijalnih ograničenja pristupa. Također možete propustiti mrežne popuste temeljene na vašoj lokaciji. Pomoću VPN-a možete nadjačati sva ova ograničenja povezana s kupnjom na mreži.

Situacije Gdje je korištenje VPN korisno za internetsku kupovinu

Možete kupiti bilo što, od narukvice do računala putem interneta putem VPN-a. Međutim, posebno je učinkovito rješenje za kupnju određene vrste proizvoda i usluga. To uključuje:

  • Naslovi softvera / igara: Ponekad možete koristiti VPN poslužitelje koji se nalaze na stranim lokacijama za kupnju igara, softvera po vrlo niskim cijenama. Na temelju valute i lokacije, troškovi takvih softverskih proizvoda mogu se drastično razlikovati. No, morate imati kreditnu karticu i račun u bankama koji omogućuju kupnju na mreži u tim zemljama. Pomoću ove tehnike možete kupiti i medijske sadržaje poput filmova i glazbe i preuzeti one na PC-u, a to inače nije dopušteno u vašoj zemlji.
  • Online rezervacija avionskih karata: Kao i milijuni drugih, i vi ste proveli nekoliko sati pokušavajući locirati jeftinije avionske karte. Možda ste pokušali koristiti nekoliko web lokacija koje nude takve usluge online rezervacije. Međutim, zapravo možete dobiti neke jeftinije ponude leta pomoću VPN-a. Možete pokušati promijeniti lokaciju VPN poslužitelja i vidjeti kako to utječe na cijenu iste karte leta. Ovo je trik koji je nekoliko korisnika interneta smatrao korisnim za rezervaciju avionskih karata.
  • Deblokirajte web mjesta za kupovinu: Popularnim trgovcima na mreži, poput Target, eBay, Amazon i BestBuy, može se pristupiti samo iz određenih regija širom svijeta. Korištenje VPN-a omogućava vam zaobići ta geografska ograničenja.

Korisni savjeti kako biste povećali svoje šanse

Morate naučiti nekoliko korisnih savjeta za učinkovitu upotrebu VPN usluga dok kupujete na mreži kako biste iskoristili maksimalne prednosti. 

Odabir prave VPN

Odabir pravog VPN-a igra važnu ulogu u kupovini, jer ne nude sve VPN usluge jednaku razinu učinkovitosti. Osim toga, ne moraju sve VPN usluge imati poslužitelj u državi u kojoj želite izvršiti kupnju. Ovo je nešto što morate provjeriti prije upotrebe bilo koje VPN usluge. Plaćene VPN usluge obično nude poslužitelje na više lokacija od svojih besplatnih kolega. Objavili smo detaljni najbolji VPN za pregled putem interneta. Pogledajte to kako biste dobili bolju predstavu u koje VPN trebate vjerovati kada kupujete stvari na webu.

VPN softver ili aplikacija

Možete koristiti pametni telefon ili računalo za kupnju stvari na mreži, a VPN usluge danas su dostupne za oba uređaja. Možete koristiti i proširenja VPN preglednika. Međutim, ovaj posljednji obično ne nudi punu funkcionalnost poput uobičajenog VPN softvera.

Privatnost

Ako vam je internetska privatnost od vitalnog značaja kao i ušteda novca tijekom kupovine na mreži, provjerite pravila VPN-a za evidentiranje. Dostupne su neke VPN-e koje korisničke podatke uopće ne bilježe.

Kako uštedjeti novac dok kupujete na mreži s VPN ključnim točkama

Malo pažljivim i analiziranjem dostupnih VPN usluga možete odabrati prikladan VPN za kupovinu na mreži. U stvari, možete isprobati nekoliko VPN-ova da biste utvrdili koji vam odgovara račun za kupnju na mreži i uštedite više. Niste političar koji trošite novac na pokvarenu web stranicu zdravstvene zaštite koju stvarni građani uopće ne žele, nemate novca za otpad i znate svoje prioritete.

Zabavite se u kupovini!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me