Najbolje alternative za DramaFever

DramaFever je isključen od 16. listopada, a i ja sam razočaran koliko i svi vi. Međutim, umjesto da plačem nad prolivenim mlijekom, našao sam nekoliko alternativa DramaFeveru koji će nam pružiti dnevnu dozu korejske drame koja nam je potrebna.


Najbolje alternative za DramaFever

Najbolje alternative za DramaFever

Najbolje DramaFever alternative – sve sažeto

Evo kratkog pregleda naših omiljenih 6 streaming kanala za korejsku dramu i K-Pop.

 1. Viki
 2. AsianCrush
 3. VIU
 4. Kocowa
 5. TV sa dinjama
 6. Naver TV

Zašto se DramaFever ugasio?

DramaFever, usluga streaming videa koja je specijalizirana za korejske drame i ostale azijske programe, obustavljena je iz raznih poslovnih razloga. U stvari, odluka o zatvaranju DramaFever-a dolazi nakon AT-a&Akvizicija je Time Warnera i formiranje WarnerMedia. Izvor blizak DramaFeveru izjavio je da su troškovi licenciranja za američku distribuciju koje su tražili top K-drame drastično porasli posljednjih godina, čineći poslovanje neodrživim. Ako posjetite službenu web stranicu DramaFever, dobit ćete sljedeću oproštajnu poruku:

“Hvala na devet sjajnih godina

Od 16. listopada DramaFever je ugašen.

Devet godina DramaFever je ponudio mjesto za strujanje najboljih korejskih, kineskih i japanskih drama na zahtjev, izravno na vaš uređaj. Cijenimo strast naših obožavatelja i bila nam je privilegija isporučiti vam ovaj sadržaj.

Iako je ova odluka teška, razni poslovni razlozi doveli su do ovog zaključka. Cijenimo svakog našeg obožavatelja i njihovu strast prema sadržaju koji je DramaFever mogao uvesti u vaše živote.

Željeli bismo iskoristiti ovo vrijeme da zahvalimo vama i našim vjernim pretplatnicima. Povrat sredstava ćemo izvršiti, a pretplatnici će nam u narednim danima primiti e-poštu s pojedinostima.

Iskreno,

DramaFever tim ”

Najbolje DramaFever alternative

Iako je DramaFever pružio najbolji korejski sadržaj, postoje i druge usluge koje s pravom mogu zamijeniti DramaFever u tom pogledu. Pogledajte neke od najboljih alternativa. Pročitajte ovaj članak za više informacija o tome gledati korejsku TV u inozemstvu.

1. Viki

Viki je spoj dviju riječi: video i wiki. To je globalna TV stranica koja privlači milijune ljudi da gledaju i otkrivaju globalne emisije o filmovima i filmovima na više od 200 jezika.

2. azijska drobljenje

Pogledajte najbolje Azijke & tv online! Uslugu možete pronaći na iOS-u, Androidu, Roku-u, AppleTV-u & više. Gledajte svoje omiljene korejske drame, filmove borilačkih umjetnosti, azijske horor filmove, korejske trilere, azijske akcijske filmove i anime.

3. Viu

Viu je vrhunski video servis kojim upravlja PCCW Media, podružnica PCCW-a. Pokrenut u Hong Kongu, Viu nudi azijske drame, raznorodne programe, anime i vijesti o zabavi.

4. Kocowa

Kocowa je internetska stranica za streaming videozapisa koja nudi korejske TV programe izvan Južne Koreje. Aplikaciju Kocowa možete pronaći na Androidu, iPhoneu, iPadu, kao i Chromecastu.

5. TV sa dinjama

Melon TV je južnokorejska internetska trgovina i glazba za streaming glazbe. To je najveća usluga pretplate na glazbu u Južnoj Koreji s preko 28 milijuna pretplatnika. Korisnici mogu strujati i preuzimati glazbu i glazbene videozapise te stvarati prilagođene melodije zvona. TV sa dinjama dostupan je samo u Južnoj Koreji

6. Naver TV

Naver TV je južnokorejska internetska platforma koja se može pohvaliti mnoštvom dobrog sadržaja poput Ruby Love, Idol Fever i Three Color Fantasy. Glazba koju nudi ta usluga sadrži BTS, GOT7 i Wanna One. Slično kao i s Melon TV-om, ne možete pristupiti Naver TV-u u inozemstvu ako ne koristite VPN.

Kako gledati DramaFever alternative pomoću VPN-a

Bez da se nalazite u zemljama u kojima se nalaze ove usluge, ne možete im pristupiti. Potrebna vam je korejska IP adresa kako biste strukturirali najbolje alternative DramaFever-u i za to vam je potrebna VPN. Virtualna privatna mreža siguran je način slanja i primanja poruka putem interneta. Povezuje vaš uređaj s jednim od njegovih poslužitelja i dodjeljuje vam IP adresu tog poslužitelja. Kao rezultat toga, imate pravo na pristup sadržaju koji se nalazi u zemlji u kojoj se nalazi poslužitelj na koji ste povezani. Evo kako možete gledati najbolje DramaFever alternative koristeći VPN:

 1. Prijavite se kod pružatelja VPN usluga
 2. Preuzmite i instalirajte VPN aplikaciju na svoj PC, Mac, Android, iOS uređaj.
 3. Pokrenite VPN aplikaciju i prijavite se putem svog VPN računa.
 4. Sada se povežite na korejski poslužitelj.
 5. Na kraju, posjetite web stranice usluga.
 6. Streamirajte korejski sadržaj po svojoj želji.

Za strujanje alternativa DramaFever trebat će vam pouzdan davatelj usluga poput ExpressVPN. Jedan je od najboljih koje možete odabrati jer obećava sigurne veze i nudi izvrsne performanse. Nadalje, ExpressVPN koristi stroge protokole šifriranja za održavanje i zaštitu privatnosti i sigurnosti korisnika. Za više informacija o ostalim pružateljima usluga, pogledajte tablicu u nastavku.

O DramaFeveru

DramaFever je ponudio opciju bez oglasa za premijere koja je startovala sa 4,99 USD na mjesečnoj osnovi, u nizu od preko 13 000 epizoda iz 60 sadržaja u 12 zemalja. Program ove usluge uglavnom su činili K-drame, druge azijske TV emisije i filmovi i latinoameričke telenovele. Također je moguće gledati besplatno, uz podršku oglasa. Sadržaj usluge preveden je na engleski, španjolski i portugalski te dostupan na mrežnim, mobilnim i povezanim TV uređajima.

Najbolje DramaFever alternative-Finalne misli

Iako je uznemirujuće izgubiti uslugu zabave poput DramaFever-a, drago nam je da imamo i druge jednako zabavne usluge za popunjavanje nekih velikih cipela. Srećom, imamo VPN koji nam prvenstveno omogućava pristup tim uslugama. Dakle, koju alternativu DramaFever-u preferirate? Javite nam se u odjeljku za komentare u nastavku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me