Najbolje streaming usluge 2020

Što su najbolje streaming usluge u 2020. godini? S vremenom se drastično promijenilo način na koji ljudi traže i dobivaju zabavu. Više ne zahtijevate odlazak na ulaz mnogostruk, ili se uputite prema Usluga najma DVD-a u susjedstvu kako biste uživali u omiljenim kretnjama. Sa brzim pristupom internetu postaje sve jeftinijim i rasprostranjenijim, a popularnost Hrvatske mrežne usluge streaminga pucao je.


Tko se treba pretplatiti usluge kabelske televizije ili kupite DVD ako su sve najnovije TV emisije i filmovi gledano na mreži u HD rezoluciji? U stvari, zapravo ne trebate PC pristupiti tim uslugama u svako doba. Budući da se na horizontu pojavljuju dodatne usluge za strujanje, za svoje potrebe morate odabrati pravu. U posljednjih nekoliko godina testirali smo dosta streaming kanala. Ispod možete pronaći usluge strujnog prijenosa od 2020. godine. 

Najbolje streaming usluge u 2017

Najbolje streaming usluge 2020

Najbolje streaming usluge 2020

Ispod su navedene usluge strujanja koje možete odabrati. Napominjemo da su neki od kanala geo-blokirani izvan SAD-a. Međutim, i dalje im možete pristupiti pomoću a VPN usluga.

Netflix

Netflix - najbolja usluga struje u 2017. godini

Netflix – najbolja usluga struje u 2018. godini

Ovo je nesumnjivo jedna od najpopularnijih mrežnih usluga za streaming. Njegov odličan izbor TV emisije i filmovi, odličan UI i sustav preporuka omogućuje utrku ispred većine rivala. Međutim, nije besplatan, a potpuno novi sadržaji mogu biti donekle ograničeni. Iznos mjesečne pretplate iznosi $ 9.

Činjenica da korisnici mogu stvoriti najviše pet različitih profila na isti račun dodaje svoju svestranost. Njegova široka kompatibilnost s uređajima i platformama također radi u njegovu korist. Ne mogu se sjetiti uređaja za strujanje koji ne radi s Netflixom. Uz Amazon Prime Video, Netflix je odosad globalna usluga struje.

Hulu

Hulu - najbolja usluga struje u 2017. godini

Hulu – najbolja usluga struje u 2020. godini

Ako tražite pristupačnu uslugu streaminga koja nudi sjajne TV sadržaje, Hulu je tvoja najbolja uloga. Međutim, ograničenje regije postoji. Dostupna je za one koji su u Japan i the SAD samo. Međutim, vi svibanj koristite VPN aplikacije da bi zaobišli to ograničenje. Reklame koje se pojavljuju s vremena na vrijeme mogu biti neugodne, a korisničko sučelje nije baš jednostavno.

Sad to košta samo 8 dolara mjesečno. Postoji i besplatna verzija, ali njena ograničenja isključuju većinu korisnika. Hulu Plus podržava nekoliko uređaja, uključujući vrh igraće konzole i Roku. Hulu će također pokrenuti uslugu live streaminga sličnu onoj Sling TV, PS Vue i DirecTV Uskoro. Slično kao i na Netflixu, Hulu je kompatibilan sa svim glavnim uređajima za streaming, uključujući Playstation, Xbox, Roku, Amazon Fire TV i Apple TV.

Amazon Prime Video

Amazon Prime Video - najbolja usluga struje u 2017. godini

Amazon Prime Video – najbolja usluga struje u 2020. godini

To se može nazvati kao najbolja usluga struje za cijelu obitelj. Raspon sadržaja je nevjerojatan, a vi ostvarujete glavne prednosti. Međutim, nedostatak bilo koje sheme mjesečnih naknada mnogima će se činiti isključenjem. Zapravo je više prikladan za one koji shop online puno i koristiti Amazon Prime. Idealna je i kada želite gledati više dječje emisije programa i komedija od ostalih žanrova. Dok Amazon Prime nije podržano na Apple TV, i dalje ga možete gledati na bilo kojem drugom uređaju za streaming koji se sjetite. Roku, PS4, Xbox, Android, pametni televizori i Fire TV Stick, sve su kompatibilne.

Pucketanje

Jedna je od besplatne internetske streaming usluge koja, naravno, također ima prilično veliku korisničku bazu! Raznolikost videozapisa koje nudi je izvrsna. Ali besplatne usluge dolaze sa štucanjem, i evo ga obilje oglasa s kojim se morate pomiriti. Sony ga posjeduje.

Smiješno ili umrijeti

Pa, ovo nije poput bilo koje tipične streaming usluge. Za to ćete ići samo ako volite gledati svoje omiljene celebs u guste glume zbog čega se razdvajaš od smijeha. Drugim riječima, to je za klevetu ljubitelji komedije.

Videozapisi su smiješni i mogu vam odmah olakšati raspoloženje. Pronaći ćete neke holivudske hotties koje u svojim programima pokazuju svoje smiješne strane kao nikad do sada. Nekima je to prilično smiješno, ali trebate gnjavaže stresa ponekad.

Vevo

Vevo je uglavnom usmjereno ljubitelji glazbe. Teško ćete naći drugu posvećenu usluga streaminga glazbe u glazbi koji dolazi besplatno. Nije ni čudo Vevo korisnička baza brzo raste.

Štucanje je neuredna navigacija. Na neki način to se može smatrati i the nasljednik MTV-a. U njenom je vlasništvu Sony Music Entertainment i Universal Music Group, a glazbeni videozapisi oba velikana nalaze se u njegovoj bazi podataka. Međutim, većina sadržaja jest pop i hip-hop žanrovi. Njegova široka kompatibilnost s platformom također pridonosi njegovoj popularnosti.

Problem s globalnim dosegom

Ako ste dobro upoznati s pojmom internet privatnost i slobodu, možda ste naišli na mnogo tema i rasprava koje se vrte okolo geo-blokiranje. Taj se mehanizam koristi za strujanje usluga i web stranica u ograniči njihov sadržaj ovisno o lokaciji korisnika.

Drugim riječima, vaše trenutačno boravište diktira ono čemu možete pristupiti putem interneta. Na primjer, neke su web stranice i usluge dostupne samo u NAS, što ih čini nepristupačnim u Kanada, i vise-Versa. To nije sve; neke su web lokacije blokirane u određenoj regiji. Najpopularnije zemlje koje to čine Kina, Rusija, UAE i KSA. 

Ali postoji problem za ovaj problem s kojim se svi suočavaju na današnjem internetu – A Virtualna privatna mreža. Ovaj internetski alat može prevara svoju internetsku lokaciju tako da se pojavite u drugoj regiji (virtualno govoreći).

Sve što trebate učiniti je povezati se s poslužiteljem u državi koju odaberete. Na taj način, tvoj Čini se da cijeli promet dolazi s te lokacije. Tada ćete dobiti IP adresu na tom teritoriju i izravan pristup svim ograničenim sadržajima na tom području.

Kako se povezati?

Ako želite zaobići geo-blokove Netflix, BBC iPlayer, i sve usluge širom svijeta, fsmanjite korake u nastavku:

 1. Pretplatite se na VPN davatelja koja ima pristojnu mrežu poslužitelja. Preporuke ćete pronaći kasnije u članku.
 2. VPN-ovi su se toliko lakše povezali stvaranjem namjenskih aplikacija. Preuzmite i instalirajte VPN klijent na vašem Android, iOS, PC, Mac, FireStick ili usmjerivač.
 3. Zatim pokrenite aplikaciju i prijavite se s novostvorenim računom.
 4. Sada na temelju kanala koji želite strujati, spojite se na poslužitelj u svojoj zemlji.
 5. Postupak povezivanja trajat će nekoliko sekundi. Jednom kada je veza uspostavljena, pokrenite odabrani kanal.
 6. Sada, potok ono što nekad niste bili u stanju gdje god bili.

Postoji mnogo mogućnosti za odabir. Zbog toga sam pregledao desetak VPN-ova kako bih vam pomogao u pretraživanju. Pomaknite se malo dalje i saznajte više.

Najbolji VPN za bilo gdje za deblokiranje usluga struje

Pristup geo-ograničenom sadržaju ima onoliko što ga vidi. Ako želite deblokirati određene kanale, postoje puno faktora tražiti u VPN-u. Ovdje na theVPN.guru pregledavamo VPN davatelje u iskren, nepristran način. Međutim, nakon testiranja više od 100 davatelja VPN-a (besplatno i premium), naš je popis skraćen na 4 vrhunska. Da vidimo zašto:

ExpressVPN

CoverVPN Cover

Počet ću to svojim mobitelom broj jedan, ExpressVPN. Usluga pruža ogromnu mrežu poslužitelja koja se sastoji od 3000 servera oko 90+ lokacija. Kad sam prvi put vidio ExpressVPN, pretplatio sam se na njihov servis kako bih ga testirao. Tijekom pregleda primijetio sam da se postiže dosljedno čvrste brzine. Moj se videozapis nije zaustavio na sekundu da bi se spremio.

Njihova je primjena jednostavna i osmišljena je za one koji ne poznaju put oko tehnologije. Naći ćete klijente za Windows, Mac i Linux. No, primijetit ćete da ExpressVPN svijetli u odjelu za mobilne uređaje s intuitivnim aplikacijama za iOS, Android i, da, Blackberry.

Nadalje, kad kliknete na poslužitelj u određenoj zemlji, VPN će se automatski povezati s tobom najbrži poslužitelj u regiji. Ne morate se brinuti oko odabira sporog.

ExpressVPN pruža sigurnost automatski prekidač, što će onemogućiti vašu internetsku mrežu ako dođe do naglog pada VPN veze. Na taj način, sve što ste radili unutar šifrirana veza ostat će privatni.

Također će se vaši podaci šifrirati s najpouzdanijim protokolima u industriji. Govorimo o OpenVPN, L2TP – IPSEC, PPTP i SSTP, zajedno s 256-bitna enkripcija.

Još jedna stvar, ako želite strujati sadržaj na uređaju koji ne podržava VPN, uvijek možete upotrijebiti njihov Smart DNS proxy (MediaStreamer). Može se postaviti na Android, iOS, PC, Mac, Firestick, Apple TV, Smart TV, Chromecast, PlayStation i Xbox. 

Međutim, ako niste bili zadovoljni onim što ExpressVPN može ponuditi, možete imati koristi od njihovih 30-dnevna garancija povrata novca. 

kontra

 • Cijene su prilično visoke

NordVPN

NordVPN pregled

Iako sam gore popisao svoje najdraže, ovaj mi ostaje jedan od najboljih vršnjaka. NordVPN hvali preko 5000 poslužitelja širom svijeta dok se pokriva 60 zemalja. Moguće je deblokirati gore navedene usluge streaminga i još mnogo toga. Međutim, to nije bio glavni faktor koji mi je privukao pažnju, to je ono što pruža uvjeti sigurnosti.

Pored nje šifriranje vojnog stupnja, NordVPN ima nekoliko dodatnih karakteristika do rukava. Prvo, tu su CyberSec, vrlo napredna tehnologija koja štiti vaš uređaj od bilo kojeg zlonamjerni softver ili zlonamjerni softver koji bi ga mogli ciljati.

Drugo, imate njihove Dvostruko VPN šifriranje. S ovim će se vaši podaci preusmjeriti dva poslužitelja umjesto jednog, udvostručiti šifriranje, što povećava i vašu internetsku sigurnost.

Koncentracija NordVPN-a na deblokiranje geografski ograničenog sadržaja prilično je očita. Imaju svoje SmartPlay tehnologija, nula znanja Pametan DNS koji deblokira stotine usluga i web stranica širom svijeta.

Baš kao ExpressVPN, i NordVPN nudi kupcima izlaz ako nisu zadovoljni svojim proizvodom – 30-dnevna garancija povrata novca. 

prozodija

 • SmartPlay
 • Dvostruka enkripcija
 • CyberSec
 • Šifriranje vojnog stupnja
 • Šest istodobnih veza
 • Politika povrata novca (30 dana)
 • 5000+ poslužitelja u 60 zemalja

kontra

 • Nekoliko servera bilo je stvarno sporo
 • Nejasno besplatno probno razdoblje

BulletVPN

Poklopac BulletVPN

BulletVPN je sa sjedištem u Estoniji, što mu daje prednost nad ostalim premium uslugama sa sjedištem u SAD-u ili Velikoj Britaniji. Dok sam testirao uslugu, primijetio sam to to je malo. Nemate toliko mogućnosti kada su u pitanju serveri, ali u trenutku kada sam kliknuo povezivanje, predomislio sam se.

Naizgled, s ovom količinom nije važno onoliko koliko ste pružanje kvalitete. Pružatelj usluga ima globalnu mrežu VPN poslužitelji u 30 zemalja, a korisnicima je dopušteno da zamijenite poslužitelje koliko god žele. 

Opet, iako su mali, poslužitelji se nalaze u strateške regije. Također ćete moći deblokirati Američki Netflix, Hulu, Amazon Prime, i još mnogo s BulletVPN. Ako vam VPN nije poželjna metoda, možete ih upotrijebiti Pametna DNS usluga.

BulletVPN nudi pet vrsta VPN protokoli, a korisnici mogu slobodno koristiti što god žele. Ovo su vaše mogućnosti:

 • IPSec
 • L2TP / IPSec
 • PPTP
 • OpenVPN
 • IKEv2

Dodajte to u prekidač za uklanjanje, zaštita od curenja DNS-a i garancija nulte evidentiranja, a dobili ste izvrsnog pružatelja VPN-a.

prozodija

 • Poslužitelji velike brzine
 • Izbjegava Netflix VPN zabranu
 • Sigurnost na visokoj razini
 • Pet protokola
 • Ubojiti prekidač
 • DNS zaštita od curenja
 • Povrat novca u roku od 30 dana

kontra

 • Tri istodobne veze
 • Mala poslužiteljska mreža

SurfShark

SurfShark

Kako kažu, starost nije sve. To se previše slaže s tim SurfShark kao što je danas najmlađi davatelj usluga na našoj listi. Međutim, ako pogledate što to može učiniti, vidjet ćete zašto je to suparništvo divovima u VPN industriji.

SurfShark ima više od 800 poslužitelja u 50+ zemalja kao i aplikacije za glavne operativne sustave poput Windows, Mac, iOS i Android. Ako vam je to previše komplicirano, umjesto toga upotrijebite njihove dodatke za Chrome i Firefox.

Prvo što mi je privuklo pažnju jest ono što nudi neograničene istodobne veze. Možete li zamisliti da vi i svi koje znate možete raditi pod jednim računom? Ovo je značajka koju niko od velikih imena nije pružio svojim kupcima.

Nadalje, njegove značajke privatnosti prilično su solidne. Imate vrhunske sigurnosne protokole kao što su OpenVPN UDP i TCP, IKEv2, AES-256 enkripcija i automatski prekidač. Zadnji blokira vaš pristup internetu u slučaju da iznenada VPN veza ne uspije.

Tvrtka ističe da je to nije obvezno voditi zapisnike korisničkih radnji. Jedan od glavnih razloga toga je taj što se temelji na Britanski djevičanski otoci. Besplatni teritorij koji se ne nalazi unutar Nadležnost s 5 očiju.

prozodija

 • Neograničene veze
 • Šifriranje na visokoj razini
 • Deblokira Netflix
 • Nekoliko sigurnosnih protokola
 • Šest istodobnih veza
 • Garancija povrata novca (30 dana)
 • 800 poslužitelja u 50 zemalja
 • Pametan DNS

kontra

 • Skupa mjesečna pretplata

Najbolje streaming usluge 2020

Imate ih nekoliko mrežne usluge za streaming videa na raspolaganju. Čak i ako takav sadržaj želite besplatno, postoje neke sjajne mogućnosti. Naravno, morate se nositi s ograničenjima poput oglasa, ali to teško može biti narušivač. Što se tiče usluga s plaćenim streamingom, Netflix je vjerojatno najpopularniji. Ljubitelji glazbe, kupci interneta, također imaju svoje mogućnosti.

Konačno, to se svodi na vašu sklonost medijskim sadržajima i vašem novčaniku. Što mislite o našem popis najboljih usluga za streaming 2020? Jesmo li propustili vašeg favorita VOD kanal? Jeste li uspjeli deblokirajte ih u vašoj regiji pomoću VPN-a? Podijelite svoja razmišljanja u nastavku.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map