Najbolji Android preglednici u 2020. godini

Budući da pametni telefoni i prijenosna računala postaju praktičniji i pristupačniji od klasičnih PC-ova ili prijenosnih računala, Googleov vlastiti operativni sustav Android uživa u terenskom danu. Da bi uložili potražnju za više web-preglednika Android, velike tvrtke objavljuju preglednike napravljene za pametne telefone i tablete, a pojavljuju se i noviji preglednici. Pogledajmo neke od najboljih preglednika Android 2020. godine.


Najbolji Android preglednici u 2017

Najbolji Android preglednici u 2020. godini

Najbolji Android preglednici u 2020. godini

Najbolji preglednici koje možete upotrebljavati na Android pametnom telefonu, tabletu ili televizoru jesu:

  1. Firefox
  2. Krom
  3. Opera
  4. Dupin
  5. UC Browser

Firefox

Od svog lansiranja prije godina, Firefox prešao je u multiplatformski preglednik koji funkcionira na računalu, pametnom telefonu i tabletu. Njegove impresivne značajke uključuju sinkronizaciju na radnoj površini, postavke privatnosti, oznake jednostavne za upotrebu, brzo dijeljenje, podršku za Chromecast, nekoliko dodataka za poboljšanje iskustva pregledavanja. Firefox je jedan od najboljih Android preglednika svih vremena, a dolazi potpuno besplatno – stvarno besplatno. Vjerojatno je najpopularniji, uz Chrome također.

Čitati: Najbolji VPN za Android

Krom

Googleov preglednik ne zaostaje u učinkovitosti. Većina Android uređaja dolazi s unaprijed instaliranim preglednikom Chrome, a većina korisnika i dalje ga koristi zbog svoje učinkovitosti. Neke njegove značajke uključuju sinkronizaciju s Google Chromeom na PC-u, koja uključuje najnoviju verziju Materijalnog dizajna, neograničene kartice pregledavanja, bolju integraciju Androida i puno više za osnovno i moćno pregledavanje. Ako vas zanima koje su značajke u izradi, to možete učiniti na dvije beta verzije.

Opera

Još jedan popularni preglednik od dugo vremena je Opera, koja sada također ima dva Android preglednika: standardni preglednik Opera i Opera Mini. Standardni preglednik nudi djelomični blok oglasa, kompresiju videozapisa radi uštede podataka i nadzornu ploču za pohranu vijesti i favorita. Također možete sinkronizirati ovaj preglednik s verzijom za radnu površinu tako što ćete stvoriti račun na web mjestu Opera. Opera Mini je manja i lakša verzija koja dolazi s Facebook obavijesnom trakom, djelomičnim oglasnim blokom i ostalim standardnim značajkama.

Microsoft Edge

Microsoft je sada svoj preglednik Edge učinio dostupnim u načinu pregleda na Androidu. Objavljen ove godine, Microsoft Edge je prva instanca Windows preglednika koji je dostupan na Android pametnim telefonima i tabletima. Edge ima Bing kao zadanu tražilicu, ali možete ga promijeniti u Google. Budući da je preglednik temeljen na Chromiumu, nisu dostupni dodatci.

Dupin

Ovo je moćan i učinkovit Android preglednik koji nije dovoljno poznat. Preglednik Delphin možda nije toliko sposoban kao Chrome ili Firefox, ali poboljšava se kako bi korisnicima pružio jednostavnije sučelje. Jedna od najvažnijih značajki preglednika Dolphin je ta da ne zahtijeva Flash. Sve što trebate instalirati je dodatak preglednika koji se zove Dolphin Jetpack. Također možete lako sinkronizirati preglednik s računalom.

Puffin

Ovo je preglednik u oblaku koji je brz i vrlo prilagodljiv. Dolazi s nekoliko pozadina i dodataka te komprimira datoteke radi uštede podataka. Prvo prenosi podatke na svoje cloud poslužitelje prije nego što ih pošalje na uređaje kako bi se omogućilo učitavanje velikih datoteka u kraćem vremenu. Postoji besplatna i plaćena verzija preglednika. Besplatno je samo za probno razdoblje.

UC Browser

Za brza i stabilna preuzimanja s mobilnog uređaja UC preglednik ostaje nepobjediv izbor. Osim redovitih značajki, UC preglednik također ima odvojene kategorije za gledanje filmova i TV emisija na aplikaciji. Postoje i druge značajke kao što su kontrola gesta, noćni način rada, kompresija podataka i još mnogo toga. UC preglednik je puno funkcionalniji od bilo kojeg drugog preglednika i nudi glatko i učinkovito korisničko iskustvo i na pametnim telefonima i na tabletima.

Flynx

Ovo je jedan od najboljih preglednika s mjehurićima za Android. Preglednik mjehurića nije preglednik s punim ispunjenjem poput prethodno navedenog, već je pomoćni preglednik koji se može koristiti za otvaranje brzih veza. Kad otvorite vezu u Flynxu, učitava se u pozadini u mali plutajući mjehurić, a da ne zauzme cijeli zaslon. Međutim, nemojte podcjenjivati ​​performanse aplikacije jer je to balon. To je brzo i učinkovito i posao obavlja dobro. Postoji mogućnost otvaranja veza u načinu “samo tekst”, što brže sprema podatke i učitava se.

Najbolji Android preglednici u 2020. godini – dno crta

Postoji nekoliko drugih preglednika Android osim ovih koje možete koristiti na svom pametnom telefonu ili tabletu. Za razliku od ranije, mobilni preglednici sada su napunjeni značajkama i funkcionalnostima te nude glatko i učinkovito iskustvo pregledavanja na svim mobilnim uređajima. Koje preglednike najviše koristite na svom pametnom telefonu? Javite nam to ostavljajući komentar u nastavku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me