Ovo su najčešće preuzimane Android aplikacije 2018. godine

Google Play trgovina ima mnoštvo aplikacija koje pružaju raznovrsnu Android publiku, u rasponu od zabave do obrazovanja. Čak drži i naziv najveće trgovine aplikacija. Ali koje su aplikacije najpopularnije?


Najviše preuzete Android aplikacije 2018. godine

Najviše preuzete Android aplikacije 2018. godine

Većina preuzetih Androidovih aplikacija 2018. godine – Sažetak

Evo pregleda najboljih deset najpreuzimanijih aplikacija u 2018. godini:

 1. Što ima
 2. Glasnik
 3. Instagram
 4. Facebook
 5. TikTok
 6. Facebook Lite
 7. Helix skok
 8. Podijeli
 9. Glasnik Lite
 10. Garena Free Fire – Winterlands

Google Play trgovina

Zapravo, Android Play Store u svojoj bazi podataka nudi više od 2,1 milijuna aplikacija. Iako je Google Android novija platforma, po broju dostupnih aplikacija nadmašio je Appleovu trgovinu aplikacija. Ali, to nije nužno dobra stvar. Mnoge su takve aplikacije lažan i zlonamjerni softver.

Većina preuzetih aplikacija

Priori Data zaključili su da deset najboljih Android aplikacija na svijetu ima kombinirani broj prenosa od 3,6 milijardi s WhatsApp-om na čelu. Aplikacija messing bila je najpopularnija aplikacija 2018. godine jer je sakupila više od 747 milijuna preuzimanja. Messenger, Instagram i glavna Facebook aplikacija zauzeli su drugu, treću i četvrtu poziciju. Najnovija video aplikacija, TikTok, stigla je na peto mjesto.

Facebook je dominacija bila vidljiva u rezultatima pretraživanja jer je većina aplikacija pod imenom Mark Zuckerberg. Zapravo, Facebook aplikacije su u 2018. godini skupile 2,5 milijarde preuzimanja. Ispod grafikona možete vidjeti aplikaciju s najvećim bruto ukupnom 2018. godinom iz Trgovine Google Play.

Najviše preuzete Android aplikacije za 2018. godinu

Najviše preuzimane Androidove aplikacije za 2018. godinu

Najviše preuzete Android aplikacije 2018. godine

Što ima

Ne iznenađuje što je WhatsApp najbrojnija aplikacija za preuzimanje u 2018. godini. Skoro svaki korisnik ima WhatsApp na svom telefonu. To je komunikacijsko sredstvo bez kojeg danas jednostavno ne možete živjeti. WhatsApp Messenger omogućuje vam slanje tekstualnih poruka, slika, videa, zvuka, pa čak i upućivanje poziva putem internetske veze vašeg mobilnog uređaja. Preuzmite WhatsApp i naučite kako iskoristi sigurno.

Glasnik

Iako i dalje možete slati poruke putem Facebook aplikacije, mnogi korisnici preuzimaju aplikaciju Messenger nesvjesni toga. To objašnjava zašto Messenger slijedi na drugom mjestu kao najčitanija aplikacija u 2018. Facebook neizravno prisiljava svoje korisnike da preuzmu Messenger kako bi mogli slati i primati poruke putem Facebooka. Budući da mnogi korisnici ne znaju da to mogu postići na radnoj verziji, a ne na mobilnom, aplikaciju završavaju.

Instagram

Instagram je još jedna aplikacija u vlasništvu Facebooka koja se nalazi na broju tri kao najčitanija aplikacija u 2018. U doba dominacije društvenih medija ova je aplikacija suštinski zahtjev. Instagram pruža jednostavan, zabavan i kreativan način snimanja, uređivanja & dijelite fotografije, videozapise & poruke s prijateljima & obitelj. Obavezno provjerite sve što možete osigurajte svoje račune na društvenim medijima izbjeći narušavanje privatnosti i sigurnosti.

Facebook

Facebook vam pomaže pratiti najnovije vijesti i nedavne događaje širom svijeta. Na ovoj platformi možete objavljivati, dijeliti i poput fotografija i videozapisa. Facebook je i dalje snažan uprkos utjecaju Instagrama na svijet društvenih mreža.

TikTok

TikTok nije vaše uobičajeno odredište za mobilne videozapise kratkog formata. Sirova je, stvarna i bez ograničenja. Uz TikTok, život je zabavniji kada živite u trenutku i krenete u duljinu istraživanja.

Helix skok

Helix Jump je video igra u kojoj možete uživati ​​tijekom svog slobodnog vremena. Odličan je izbor za prolazak vremena. Upravljate loptom za ronjenje dolje i kroz prepreke. Što je rezultat viši, to je bolje.

Podijeli

Ovo je najbolja aplikacija za dijeljenje s najvećom brzinom prijenosa na više platformi & besplatni online feedovi, uključujući filmove, video zapise, glazbu, pozadine, GIF-ove. SHAREit je također dodao moćan medijski uređaj koji vam pomaže u upravljanju & uživajte u vlastitim videozapisima i glazbi.

Glasnik Lite

Ovo je brža verzija glasnika koja radi u svim mrežnim uvjetima. U osnovi, to je brza i učinkovita aplikacija za razmjenu podataka kojom možete doprijeti do ljudi u vašem životu.

Garena Free Fire- Winterlands

Besplatno Fire je vrhunska pucačina za preživljavanje dostupna na mobilnom uređaju. Svaka 10-minutna igra vas vodi na udaljeni otok gdje se borite protiv 49 drugih igrača, a svi oni traže opstanak.

Većina preuzimanih Androidovih aplikacija – završne riječi

Iskoristite svoj Android pametni telefon s najboljim Androidovim aplikacijama. Ne pokušavamo vas nagovoriti na preuzimanje ovih aplikacija. Upravo prikazujemo koje su aplikacije dobile veliku popularnost tijekom 2018. No, kad biste odabrali najdražu, koja bi to bila? Javite nam se u odjeljku za komentare u nastavku.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map