ExpressVPN vs Unlocator VPN – koga odabrati?

Oba ExpressVPN i Unlocator vodeći su davatelji u poljima VPN odnosno Smart DNS. Nedavno je Unlocator lansirao njegovu VPN uslugu i s obzirom na status Unlocatora na tržištu, možemo pretpostaviti da će rivaliti ExpressVPN-u u kratkom roku. Zato su nam potrebni odgovori. Koji je VPN bolji? U ovom pregledu, proći ćemo kroz atribute svakog od ova dva velikana i pogledajte koji je vrh drugi kao VPN usluga.


ExpressVPN vs. Unlocator

ExpressVPN vs. Unlocator

ExpressVPN vs Unlocator VPN – Brza usporedba

Prije nego što nastavite i zaronite dublje u specifikacije svakog od ovih VPN-a, pružio sam vam sveobuhvatnu tablicu za usporedbu kako biste bacili malo svjetla na to.

ExpressVPNUnlocator
ZapovjedništvoBritanski djevičanski otociDanska
Istovremene veze55
Period povrata novca30 dana30 dana
Pravila prijavljivanjaNema zapisnikaNema zapisnika
Broj poslužitelja200041
Lokacije poslužitelja94 zemlje36 zemalja
Cijena$ 12,95 / mjesec$ 9.99 / mjesec
Pametan DNSDaDa
Besplatna probaNeDa
Web stranicaPosjetite ExpressVPNPosjetite Unlocator

To nisu sve značajke opisane u ovim člancima. To je samo brži pristup ako želite procijeniti svaki od njih. Ako posjetite bilo koju VPN web lokaciju, pronaći ćete tvrdnje da su najbolji u industriji. Pa, tu smo da dokažemo jesu li njihove tvrdnje istinite ili ne. Na kraju ovog pregleda vidjet ćete da se naše gledište može nagnuti prema jednom davatelju što je bolje od dva..

Međutim, to ne znači i da drugi nije tako dobar. Sve ovisi o tome što korisnik na kraju traži. Nakon što smo testirali brzinu, Netflix kompatibilnost, podršku i ostale usluge Unlocator i ExpressVPN ponude, naišli smo na prilično pristojan pregled. Počnimo, hoćemo li?

Plaćanje & cijena

Prije nego što provjerite bilo koje značajke, prijeđite na odjeljak s cijenama kako biste provjerili odgovaraju li planovi VPN-a vašem proračunu. To nije sve, također morate biti sigurni da podržavaju način plaćanja koji zapravo koristite. Napravio sam malu usporedbu između njih dvoje i evo što sam smislio.

ExpressVPN

ExpressVPNCijene su malo skuplje od Unlocatora, ali iz nekog očiglednog razloga. Kasnije ćete u ovom članku primijetiti da ExpressVPN nudi puno više usluga od toga Unlocator. ExpressVPN Troškovi 12,95 USD mjesečno, 9,99 $ sa šestomjesečnim planom, a 8,32 $ uz godišnji plan. Godišnji plan zvuči kao vrlo dobra ideja ako želite dugo ulagati u njihovu uslugu.

ExpressVPN pregled - Planovi određivanja cijena

Za ograničeno vrijeme na mreži, an ekskluzivni popust ExpressVPN za sve koji se odluče pretplatiti na ExpressVPN putem naše web stranice. Pomoću našeg ekskluzivnog popusta sada možete uštedjeti 49% popusta na pretplatu ExpressVPN. I ne samo to, već ćete dobiti 3 dodatna mjeseca besplatno.Popust ExpressVPN

Što se tiče metoda, ExpressVPN omogućuje plaćanje njegovih usluga putem Visa, Mastercard, PayPal, i više. Možete čak koristiti bitcoin ako ste zabrinuti za svoju sigurnost.

ExpressVPN pregled - mogućnosti plaćanja

VPN za isključenje

Unlocator je bio i još uvijek je Smart DNS usluga, i zato je zadržao pretplatu uz VPN u slučaju da bilo tko od vas ne želi dodatnu sigurnost VPN-a. Na pretplatu Smart DNS možete se pretplatiti za 4,95 $ mjesečno zajedno s ostalim planovima.

Smart DNS cijena otključara

Što se tiče pretplate na VPN, ona je malo cjenovnija nego što nudi Unlocator. Žao mi je, ne želim biti pristrana, mi samo procjenjujemo to dvoje. Možete kupiti Pretplata na unlocator iznosi 9,99 $ mjesečno, 8,17 $ šest mjeseci i 6,58 $ godišnje.Netočni VPN trošak

Sada, za načine plaćanja, Unlocator ima manje mogućnosti nego ExpressVPN. Prvo, nedostaje opcija Bitcoin, što je prilično bitno za one koji njeguju svoju internetsku sigurnost. Na pretplatu Unlocator VPN možete se pretplatiti Visa, MasterCard, Amex, Discover, Google Pay i Apple Pay.Načini plaćanja neodgovarajući

Presuda: ExpressVPN pobjeđuje u obje domene „Cijene“ i „Načini plaćanja. Iako je skuplji od Unlocator VPN-a, ExpressVPN zapravo daje ono što plaćate. Po mom mišljenju, Unlocator naplaćuje previše i daje premalo.

Sigurnost i privatnost

VPN provajderi prvenstveno postoje kako bi osigurali vašu sigurnost i privatnost, a vi možete biti sigurni da i ExpressVPN i Unlocator vrlo sigurno shvataju svoje sigurnosne standarde. Oba ova pružatelja VPN podržavaju nekoliko sigurnosnih protokola za izabrati, ali jedan bolji od drugog.

Jedini problem Unlocatora je taj što nisu podržani svi protokoli kada koristite njihovu aplikaciju. Ako želite iskoristiti te protokole, morate ručno postaviti vezu na svom uređaju. Jedina dva uređaja koja se mogu prebacivati ​​između protokola su Windows i iOS. Sa vedrije strane, i ExpressVPN i Unlocator koriste najnoviju vojnu enkripciju AES-256.

Što se tiče privatnosti, nije bilo pritužbi na ExpressVPN. Ovom je pružatelju poznato da ispunjava ono što tvrdi na svojoj web stranici. S druge strane, Unlockator me pomalo uplašio kad sam primijetio curenje DNS-a tijekom rada na jednom od njihovih poslužitelja. Podrška me obavijestila da se to čini tako zbog njihovog Hibridna tehnologija, gdje istovremeno koriste svoje Smart DNS poslužitelje. Dakle, davatelj internetskih usluga neće moći vidjeti ništa jer izgleda da vaši podaci propuštaju kroz vlastite poslužitelje. Malo je s obzirom na to što su spomenuli na svojoj web stranici.

“Naše jednostavne aplikacije za VPN za Mac, Windows, IOS i Android čuvat će vas i zaštititi vašu privatnost od znatiželjnih očiju i loših momaka.”

Nisam siguran oko dijela znatiželjnih očiju. Ali hej, dajmo im za sada koristi od sumnje.

Presuda: ExpressVPN je i na ovom domenu Unlocator VPN.

Mreža poslužitelja

Jeste li ikada čuli za “što je veselje”? To je upravo ono što treba potražiti u VPN-u kada je u pitanju njihova poslužiteljska mreža. Što više poslužitelja ima VPN, veće su šanse za deblokiranje ograničenih kanala širom svijeta. U ovom odjeljku, ustvari nema usporedbe između to dvoje. Unlocator je još uvijek mlad i otpušten VPN s velikim ambicijama, ali još uvijek je vrlo mali da se natječe sa gigantom poput ExpressVPN-a..

Možete li usporediti mrežu 2000+ poslužitelja s mrežom koja ima samo 41? Naravno da ne, i bilo bi gubljenje vremena za to. Ali zapamtite, Unlocator VPN djeluje na svojim Smart DNS poslužiteljima, tako da možete reći da oni i dalje mogu deblokirati ogroman broj kanala s ograničenom geološkom lokacijom, bez obzira koliko VPN poslužitelja imaju.

Unlocator VPN pokriva 41 zemlju, koja blijedi u odnosu na distribuciju poslužitelja ExpressVPN. Vodeći davatelj razbacuje oko 145 lokacija poslužitelja širom svijeta. To uključuje 94 zemlje.

Presuda: ako želite zajamčiti dobro iskustvo strujanja tijekom deblokiranja geo-ograničenog sadržaja iz cijelog svijeta, poslužiteljska mreža ExpressVPN pomoći će vam da to učinite s lakoćom.

ExpressVPN vs Unlocator VPN – Brzina performansi

Ovo je dio koji ste svi čekali. Svi znamo da će vam VPN šifriranje smanjiti brzinu interneta. No, pitanje je koliko utječe na vašu vezu? Taj odgovor leži u tome jesu li VPN-ovi serveri brzi ili ne. U ovom sučelju ExpressVPN ponovno pobjeđuje jer pada samo 7% kada se povežete s VPN serverom.

ExpressVPN test brzine

Možete vidjeti rezultate mog ispitivanja brzine dok sam koristio ExpressVPN:

 • Prvo sam zabilježio performanse svog uređaja bez povezivanja s VPN serverom.
  Ispitivanje brzine bez ExpressVPN-a
 • Zatim sam pokrenuo ExpressVPN i povezao se s serverom u blizini mog mjesta boravišta. Na taj način osiguravamo najbrže brzine. Evo što imam:
 • Kad sam se povezao s udaljenim serverom, veza je pala još malo. Međutim, brzina prijenosa povećala se.

Ispitivanje brzine VPN-a za netakator

Kao što sam rekao prije, ExpressVPN pobjeđuje ovaj od kada se Unlocator drastično umiješao u moju vezu. Dopustite da vas vodim kroz ono što sam učinio:

 • Opet, zabilježili smo izvedbu svog uređaja bez VPN veze radi kasnije uspoređivanja.Rezultati bez isključenja
 • Zatim sam se povezao sa serverom u Londonu, što je bilo prilično loše. Mislim na pad brzine preuzimanja i prijenosa.Londonski unlocator server
 • Nakon toga povezao sam se s drugim poslužiteljem da vidim je li to samo taj. Ne, ispostavilo se da je isto.Još jedan Unlocator VPN

Presuda: ExpressVPN pobjeđuje u ovom krugu kada je u pitanju brzina vašeg uređaja.

Korisnička podrška

Ako imate dobru korisničku podršku, na putu ste da postanete jedna od najboljih tvrtki u industriji. Srećom, ovaj je međusobni dvoboj. Oboje nude izvrsnu korisničku podršku, a tu je i mogućnost chata uživo.

Agenti za korisničku podršku ExpressVPN-a prilično su učinkoviti i profesionalni kad rješavaju vaše probleme. S druge strane, Unlocatorova podrška odgovorila je na moje pitanje u roku od nekoliko sekundi. To je bilo prilično u redu s obzirom na to da je većina najboljih VPN-ova potrebno nekoliko minuta prije nego što vam odgovore.

Obje web stranice VPN-a sadrži vodiče koji vam mogu lako olakšati postavljanje uređaja. Nije važno je li to VPN ili Smart DNS, postoje web-vodiči za konfiguraciju za sve što morate znati na web stranicama.

Presuda: Oba VPN-a imaju izvrsne usluge podrške. To je izvlačenje.

ExpressVPN vs Unlocator VPN – Kompatibilnost uređaja & Aplikacija

Uglavnom svi VPN davatelji podržavaju istu količinu platformi. Naći ćete klijente i ExpressVPN i Unlocator na glavnim operativnim sustavima kao što su Windows, Mac, Android, iOS, kao i Amazon Fire TV.

Nećete moći postaviti VPN vezu na igraćim konzolama kao što su PlayStation i Xbox jer nisu izvorno kompatibilni s VPN klijentima. Ako želite podijeliti vezu s takvim platformama, trebate instalirati VPN na usmjerivač, i da, to možete učiniti.

Jedna stvar kojom ExpressVPN zamjenjuje Unlocator jest da nudi proširenja za preglednik. U ovoj su kategoriji bili ravnopravni, ali ExpressVPN ponovno ističe.

ExpressVPN ima elegantan dizajn i lako sučelje za rad. Aplikacija Unlocator VPN-a naprosto je jednostavna, a vrlo je jasna. Ako dovoljno pregledavate aplikaciju, vidjet ćete da na njoj nije puno posla.

Aplikacija ExpressVPN jednostavna je, ali vrlo učinkovita. Njihov odjeljak postavki nudi toliko što možete odabrati i koristiti, dok Unlocator nudi samo ako se želite automatski povezati ili uključiti Kill Switch. To je to. Što je dobro i zajedničko između ove dvije iako je lakoća povezivanja. Samo odaberite poslužitelj i pritisnite gumb za povezivanje. To je tako jednostavno.

Presuda: Zbog nedostatka proširenja i opcija Unlocatora u njihovoj namjenskoj aplikaciji, ExpressVPN pobjeđuje.

ExpressVPN vs Unlocator VPN – Streaming Services

Prvo, oba VPN davatelja mogu deblokirati vodeću platformu za streaming US Netflix. Netflix može blokirati VPN pristup i to radi već duže vrijeme. Čak je i jedan od najboljih VPN-ova poput IPVanish ne može upasti u američku biblioteku kanala. Unlockator, putem, može unatoč tome što je novi u VPN industriji.

Poznato je da je ExpressVPN zaobišao pokušaje usluga streaminga da blokiraju VPN-ove. Dakle, na to možete računati. Oboje su radili izuzetno dobro u zaobilaženju svih vrsta geo-ograničenja koja su nametnuta Netflixu i to je važan faktor koji treba uzeti u obzir.

ExpressVPN ima poslužitelje u 94 zemlje, što znači da možete otključati stotine kanala dok koristite njegovu uslugu. Da ne spominjemo njegovu značajku Smart DNS. Unlocator, s druge strane, djeluje na svojim Smart DNS poslužiteljima. Možete doslovno pristupiti svim kanalima koje usluga podržava dok upotrebljavate jedan VPN poslužitelj. Pogledajte njihovu web stranicu da biste vidjeli koje 230+ kanala podržava Unlocator.

Moći ćete deblokirati lajkove:

 • Hulu
 • ITV
 • NBC Sports
 • Sad TV
 • Spotify
 • Starz
 • uINO Sport
 • Igra putem kanala
 • FuboTV
 • Epix
 • ESPN
 • Fox Sports
 • Netflix US
 • AMC
 • &E
 • BBC iPlayer
 • BlinkBox
 • Glavni videozapis
 • WWE Mreža
 • Kanal 4
 • CW
 • CBC
 • BT Sport
 • CTV

Presuda: Oba mogu deblokirati američki Netflix i stotine kanala širom svijeta. Ova kategorija se odnosi i na ExpressVPN i Unlocator VPN.

Unlocator VPN vs ExpressVPN – Konačna presuda

I Unlocator i ExpressVPN jesu izvrsni VPN davatelji. Nude širok raspon značajki, prilagođeni su korisnicima bez obzira na to kakav ste korisnik, a vrlo su pouzdani i kada je u pitanju deblokiranje geografski ograničenog sadržaja. Nakon ovog prosvjetljujućeg pregleda, dopustite nam da bolje pogledate u čemu se razlikuje svaki od ovih VPN-a i što im može nedostajati.

ExpressVPN

prozodija

 • 2000+ poslužitelja.
 • Smart DNS MediaStreamer.
 • 24/7 pouzdana podrška za chat
 • Neograničeno prebacivanje poslužitelja.
 • Ubojiti prekidač.
 • Pet istodobnih veza.
 • Nulta-log politika.
 • Deblokira američki Netflix.
 • Split tuneliranje.

kontra

 • Skupi planovi.

Unlocator

prozodija

 • 30-dnevno jamstvo povrata novca.
 • Besplatna proba.
 • 24/7 podrška uživo
 • Neograničena propusnost.
 • Ubojiti prekidač.
 • 5 istodobnih veza.
 • Pametan DNS.
 • Radi s Netflixom

kontra

 • Malo skupo.
 • Mala poslužiteljska mreža.

ExpressVPN vs Unlocator VPN – Finalne misli

Kad bismo dali pravomoćnu presudu, ExpressVPN ispada kao bolji VPN od ove dvije. Ne želimo eliminirati činjenicu da je Unlocator još uvijek nov i ima još puno toga za proći do vrha. Barem ovaj može deblokirati Netflix tamo gdje neki od najboljih ne mogu. Provjerite što sam imao reći u ovoj recenziji i odaberite koji je VPN bolji. Tko izađe kao pobjednik u ovom ExpressVPN-u protiv Unlocator feuda. Ako želite znati više o ovo dvoje, pogledajte ovo ExpressVPN pregled ili Neprilagođeni VPN pregled.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me