A filmek és TV-műsorok névtelen közvetítése

Soha nem gondoltam hogyan lehet online filmeket közvetíteni anélkül, hogy elkapnának? Az internetes forgalom küldéséhez és fogadásához az Ön ISP ad egy IP-cím. Ezt az IP-címet az interneten való böngészés során teszik közzé, fájlok letöltése, vagy ellenőrizze az e-mailjét. Ez alapvetően azt jelenti, hogy a ISP és szerzői jogi védelmi csoportok tud kövesse nyomon a letöltési tevékenységeket. Azért, hogy filmek letöltése névtelenül, neked kell elrejteni az IP-címét. VPN messze a legjobb módszer megtévesztheti online identitását.


A legjobb VPN a filmek névtelen közvetítéséhez, anélkül, hogy elkapnának

A legjobb VPN a filmek névtelen közvetítéséhez, anélkül, hogy elkapnának

Megkaphatok filmeket streaming közben?

Igen, filmek letöltésekor vagy nézése közben elkaphat, különösen akkor, ha éppen használ BitTorrent. A torrent letöltések nyomon követése nagyon egyszerű. Ha te filmek letöltése torrent klienseken keresztül (P2P protokoll), az Ön IP-címe hozzáadódik a torrent raj. Más szavakkal: bárki, aki ugyanazt a fájlt peering / vetődik, láthatja az Ön IP-címét. Nem sokkal a film letöltési folyamata után, vagy akár annak alatt is előfordulhat, hogy e-mailt kap, vagy figyelmeztető levél az internetszolgáltatójától amely kijelenti, hogy elkövetted a szerzői jogok megsértése. Ekkor válnak súlyossá az ügyek.

A filmek névtelen közvetítése a VPN segítségével?

Ha komolyan veszi az online adatvédelmet, és ha akarod filmek letöltése névtelenül, használnod kell VPN. A virtuális magánhálózat lehetővé teszi elrejteni az IP-címét a kíváncsiskodó szemektől. Miután létrehozta a VPN-kapcsolatot, az összes forgalom titkosítva van. Sem az internetszolgáltató, sem senki más nem fogja hallgatni a letöltésekről. Még a te is a nyilvános IP-cím el van maszkolva. Ehelyett úgy tűnik, hogy szörfözni fog az interneten a csatlakoztatott VPN-kiszolgáló IP-címével.

Melyik VPN protokollt kell használni filmek letöltésekor?

A VPN titkosítási szintje a használt VPN protokolltól függ. ExpressVPN ajánlat OpenVPN, IP2Sec, LT2P, és PPTP protokollok. Az OpenVPN a legbiztonságosabb. Ne feledje, hogy minél magasabb a titkosítás, annál nagyobb mértékben érinti a VPN az internet sebességét.

Hogyan állíthatom be a VPN-t a filmek névtelen letöltéséhez?

Alapvetően két módszer használható telepítse a VPN-t. Te is kézzel konfigurálja a VPN-kapcsolatot eszközén vagy útválasztóján, vagy egyszerűen letölt a VPN app neked PC, Mac, iPhone, iPad, Android, vagy Linux. VPN szolgáltatók, például ExpressVPN mind a kézi VPN beállítási útmutatót, mind a VPN alkalmazások mert Windows, Linux, OS X, iOS, és Android operációs rendszer.

Még mindig elkaphatom a VPN használatakor?

Gyors tesztet végezhet annak biztosítása érdekében, hogy sikeres volt-e elrejtette az IP-címét. Menj www.whatismyip.network mielőtt csatlakozna a VPN szerverhez, és jegyezze fel IP-címét. Ezután csatlakozzon a VPN-hez, és lépjen a www.whaismyip.network újra. Most egy másik IP-címet kell látnia, amely a VPN-kiszolgálóhoz tartozik, amelyhez csatlakozik.

Ritka esetekben a VPN-kapcsolat meghibásodhat, így az adatvédelem ki lesz téve a folyamatnak. Prémium VPN szolgáltató, például ExpressVPN kínál a „Kill Switch” Ez a szolgáltatás alapvetően meggátolja az összes internetes forgalom belépését vagy elhagyását az eszközön, ha hirtelen leválasztja a VPN-szervert.

A legjobb VPN a filmek névtelen letöltéséhez

Van egy csomó funkció, amelyet meg kell keresni, amikor VPN-szolgáltatót választanak filmek letöltése névtelenül. Általában ellenőrizze, hogy rendelkezik-e VPN-szolgáltatással nincs adatkorlát vagy sávszélesség korlátozások. Győződjön meg arról, hogy VPN-szolgáltatója a Öld meg a kapcsolót szolgáltatás is. Nincsenek naplók a böngészési tevékenységekről rendkívül fontos. Ha a VPN-szolgáltató nem nyújt egyértelmű információt arról, hogy kínál-e ezeket a funkciókat vagy sem, ne habozzon kapcsolatba lépni velük a regisztráció előtt.

Kipróbálva több mint 20 különféle VPN szolgáltatást, felmerült egy a a legjobb VPN-szolgáltatók, akik anonim módon töltenek le filmeket lista. ExpressVPN az összes jelölést bejelöli, amikor az internetes adatvédelemről és biztonságról van szó, és ezért ezek az első számomra. Vessen egy pillantást az alábbi táblázatra.

Hogyan mozoghatunk filmeket névtelenül a VPN segítségével – A lényeg

Ne veszélyeztesse online adatvédelmét. Használat VPN nak nek pattintson filmeket névtelenül. A VPN extra szintű adatvédelmet és biztonságot nyújt látogatásakor Pirate Bay, KickAss Torrent, Afdah, Putlocker, vagy hasonló webhelyek. Ez lehetővé teszi megkerülni a regionális korlátozásokat kiszabott geoblocked csatornák, mint a BBC, Hulu és HBO Go, is.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me