A NordVPN biztonságos-e használni?

Noha a VPN megléte szükségessé vált az online biztonság fenntartása érdekében, nem minden VPN használható biztonságosan. Néhány VPN akár veszélyeztetheti az Ön biztonságát, és sértheti az online adatvédelmet, mint hogy biztosítsa. Ez az oka annak, hogy felfedezzük a NordVPN biztonsági szolgáltatásait, és hogy bajba kerülhessenek-e, miközben csatlakoznak a NordVPN szerverekhez.


A NordVPN biztonságos?

A NordVPN biztonságos??

A NordVPN adatvédelmi irányelve

Hogyan lehet egy biztonságos kettős VPN szolgáltatással rendelkező szolgáltatót használni? A dupla VPN extra névtelenséget biztosít az Ön számára, ha forgalmat nem egy, hanem két VPN-kiszolgálón keresztül irányít. Az NordVPN speciális „P2P szervereket” készített, amelyek célja a kínzó tevékenységek biztonságos és magántulajdonban tartása. A magánélet vonatkozásában a NordVPN csak e-mail címet és jelszót kér egy fiók létrehozásakor. A NordVPN adatvédelmi politikája kijelenti, hogy nem regisztrál semmilyen felhasználói tevékenységet.

“A NordVPN nem tárolja a kapcsolat időbélyegeit, a munkamenet adatait, a felhasznált sávszélességet, a forgalmi naplókat, az IP címeket vagy egyéb adatokat.”

Az NordVPN azt is mondja, hogy nem követi nyomon a felhasználókat. Szolgáltatási feltételek a következőket írják elő:

„A NordVPN garantálja a szigorú bejelentkezési politika a NordVPN szolgáltatások esetében, vagyis az Ön tevékenységeit automatizált műszaki folyamattal hajtják végre, és ezeket nem figyelik, rögzítik, naplózják, tárolják vagy továbbadják harmadik fél számára. ”

Az NordVPN biztonsági funkciói

Röviden: a NordVPN sokat fektetett a biztonságba, és iparági szabványos titkosítási algoritmusokat alkalmazott a biztonságos böngészés biztosítása érdekében. A NordVPN megfizethető áron kínál VPN-szolgáltatást, amely lehetőséget ad a felhasználók számára névtelen és biztonságos böngészésre az interneten. Íme néhány a NordVPN funkcióinak:

  • Ölj kapcsolót: A NordVPN szoftver automatikusan megsemmisíti a kapcsolatot, ha a VPN-kapcsolat csökken. Blokkolja az eszközét, vagy leállítja bizonyos programok számára az Internet elérését.
  • DNS szivárgás elleni védelem: A NordVPN nagy intézkedéseket hozott az Ön szivárgásának megakadályozására és megakadályozására.
  • Hagyma VPN felett: Egy extra védelmi réteg érdekében a NordVPN lehetőséget nyújt arra, hogy a forgalmat először a VPN-en keresztül irányítsa, majd elküldje az Onion Router-hez..
  • SmartPlay: Ez a technológia biztosítja, hogy több mint 400 földrajzi korlátozású streaming szolgáltatáshoz férjen hozzá.
  • Kettős Adat védelem: Láncolja a kapcsolatot két VPN-kiszolgálón keresztül. Ez azt jelenti, hogy az adatok kétszer titkosítva lesznek a DoubleVPN szolgáltatásnak köszönhetően.
  • OpenVPN: Az OpenVPN 256-AES-CBC-vel érkezik, 2048 bites Diffie-Hellman kulcsmal.

Nyugodtan nézze át a részletes NordVPN áttekintést, hogy további információt kapjon ennek a VPN szolgáltatónak.

Hely: NordVPN

A VPN-szolgáltatás helye rendkívül fontos. Meghatározza, hogy a kormányzati ügynökségek jogosultak-e VPN-től kérni naplójelentéseket. Mindig tanácsos feliratkozni egy olyan VPN-szolgáltatóra, amely nem tartozik az öt szem hatáskörébe.

A NordVPN esetében főhadiszállásuk Panamában található. Ez azt jelenti, hogy a felhasználóknak nem kell attól tartaniuk, hogy kormányuk hozzáférést kapjon böngészési előzményeikhez, mivel a panamában nem vonatkoznak a visszatartási törvények..

NordVPN működésben

A NordVPN képes mind a Netflix, mind Kína radar alá megy, ami nagyszerű eredmény a VPN-iparban. Ezenkívül a NordVPN képviselője biztosította bennünket, hogy a cég nem helyez be hirdetéseket a felhasználók internetes forgalmába; sem a felhasználói adatok értékesítéséből származik nyereség.

NordVPN adatvédelmi irányelvek

Az összegyűjtött adatokkal kapcsolatban a cég képviselője azt mondta az ügyfélnek, hogy a NordVPN csak összesített alkalmazás-összeomlási statisztikákat és önkéntes diagnosztikai adatokat gyűjt. A képviselő azt is hangsúlyozta, hogy a NordVPN nem gyűjt semmilyen személyes információt. Ezen információk mindegyikét megtalálhatja a vállalat adatvédelmi irányelveiben.

A NordVPN biztonságos-e használni? – A végső ítélet

Igen, a NordVPN az egyik legbiztonságosabb VPN-szolgáltató, amellyel feliratkozhat. A NordVPN egy szilárd termék nagyszerű felhasználói felülettel, amely értékeli a magánélet és az anonimitást. Ha a tökéletes magánéletre és biztonságra törekszik, akkor a NordVPN ezt megadhatja Önnek. Sok adatvédelmi lehetőség és szolgáltatás található, és mindegyiket egyetlen gombnyomással aktiválhatja. Mégis, ha meg akarja nézni néhány más lehetőséget is, mielőtt elkötelezné magát az adott VPN mellett, akkor mindig megnézheti a legjobb NordVPN alternatívák listáját.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me