Hogyan feloldhatja az indiai torrent webhelyek feloldását a VPN vagy a proxyk segítségével

Hogy megy nyaralni Indiában? A webhelyek megnézése az országban meglehetősen figyelemre méltó, nem? Ennek ellenére a webhely böngészése kissé félelmetes lehet nehéz internetes cenzúra. Tudtad, hogy Az internetszolgáltatók több száz weboldalt blokkoltak ott? Ez magában foglalja a torrent oldalakat, mint például A Kalóz-öböl, a Kickass torrentok és a TorrentHound. Ne aggódjon, ha sokat bízik a bántalmazásban, akkor is megteheti elérheti ezeket a webhelyeket egy a VPN. Ebben a cikkben megmutatom, hogyan tudtam megkerülni ezeket a blokkokat és A torrent webhelyek elérése Indiában. Kövess engem.


Hogyan feloldhatja az indiai torrent webhelyek feloldását a VPN vagy a proxyk segítségével

Hogyan feloldhatja az indiai torrent webhelyek feloldását a VPN vagy a proxyk segítségével

A villák blokkolva vannak Indiában – egy pillantás az ügyre

India megpróbálja állítsa le a kalózkodást, ami károsíthatja egyes érintett vállalatok bevételeit. Képzelje el, ha letölthet egy olyan műsort, amely a Hotstar-on elérhető. Ily módon a cég elveszíti előfizetőit, akik szolgáltatásai helyett ingyenes webhelyeket igényelnek.

Ez csak a fele. A kormány együttműködik a helyi internetszolgáltatókkal és a bíróság irányelveivel tiltja ezeket a webhelyeket. A közelmúltban a jelentések azt állítják, hogy igazságos ezen blokkolt URL-ek meglátogatása esetén hároméves börtönbüntetést kaphat. Ha keserű cseresznyét szeretne hozzáadni a tetejére, akkor az lesz kb. 3 lakh körül pénzbírságot szabtak ki. Abban az esetben, ha kíváncsi, ez több 4000 $.

Ha megpróbál hozzáférni torrent webhelyekhez vagy bármilyen más típusú blokkolt URL-hez Indiában, a következő figyelmeztető üzenetet kapja:

„Ezt az URL-t az illetékes kormányhatóság utasításai alapján vagy az illetékes bíróság végzéseinek megfelelően blokkoltuk. Az ezen URL-en szereplő tartalom tiltott példányának megtekintése, letöltése, kiállítása vagy másolása indiai törvények szerint bűncselekményként büntetendő, ideértve, de nem kizárólag, a szerzői jogi törvény 63., 63-A., 65. és 65-A. Szakaszát, 1957, amely 3 éves börtönbüntetést ír elő, és Rs-ig is pénzbírságot szab ki. 3,00,000 / -. Bármely olyan személy, aki sérül az URL ilyen blokkolása miatt, felveheti a kapcsolatot a [védett e-mail címen], aki 48 órán belül megadja az Ön releváns eljárásának részleteit, amely alapján megkeresheti az illetékes főbíróságot vagy hatóságot panaszának orvoslása érdekében. ”

Légy extra óvatos és tegyen megfelelő óvintézkedéseket mielőtt elkezdené letölteni a torrentokat az országban. Az internetes szabadság megőrzése érdekében segíteni foglak neked. Olvassa tovább és derítse ki.

Mi a VPN??

A Virtuális magán hálózat egy biztonsági eszköz, amely elrejti a felhasználó személyazonosságát miközben hozzáfér az internethez. Ez a robusztus internetes szoftver biztonságos és titkosított kapcsolatot hoz létre kevésbé biztonságos hálózaton keresztül, például kávézók, repülőterek és hasonlók.

Ha VPN-hez kapcsolódik, a a forgalmat magas szintű biztonsági eljárások védik és alagút-protokollok. Ennek eredményeként bármit is küld vagy fogad, az árnyékolódik minden lehetséges számítógépes fenyegetéstől, amely az eszközét megcélozhatja.

Másrészt a VPN a felhasználó személyazonosságát is elrejti. Ezt csinálja álcázják IP-címüket és cseréje átmenetire mindaddig, amíg a kapcsolat fennáll.

Az online identitás elrejtésével eljuthat Úgy tűnik, hogy bármely országból böngészik attól függően, hogy hol van a kiszolgáló, amelyhez csatlakozik. Ezért képes leszel elérheti a régió exkluzív online tartalmát annak ellenére, hogy fizikailag külföldön tartózkodik. Nem csak ezt, hanem elkerüli az internetszolgáltató figyelési szokásait.

Hadd mondjak példát. Ha csatlakozik a szerver az Egyesült Államokban, hozzáférhet USA Netflix, Hulu, HBO és USA hálózat. Ha a A szerver az Egyesült Királyságban található, a BBC iPlayer, a Channel 5 és a Sky Go a megkapott tartalom. Lát? Ez elég egyszerű.

Hogyan érhető el a blokkolt torrent webhelyek Indiában a VPN használatával

Vegye el valakitől, aki tudja, a torrent webhelyek megfelelő biztonsági eszköz nélkül történő látogatása veszélyes. Nem szeretné letölteni tartalmat, és veszélyeztetni a szabadságát. Ezért kell VPN-t használnia látogassa meg ezeket a webhelyeket névtelenül. Nézzük meg, hogyan lehet ezt megtenni az alábbiak szerint:

 1. Mielőtt elkezdem, ez nem egy ingyenes VPN feladata. Tehát válasszon egy hiteles VPN-t, és iratkozzon fel a szolgáltatásra. Nagyon javaslom ExpressVPN. 
 2. Miután létrehozott egy fiókot, töltse le és telepítse a VPN-alkalmazást azon az eszközön, amelyen a torrent webhelyekhez szeretne hozzáférni.
 3. Aktiválja az alkalmazást és csatlakozni bármilyen szerverhez. Minél közelebb van a szerver, annál gyorsabb a kapcsolat sebessége.
 4. Most annak érdekében, hogy teljesen anonim vagy, keresse fel ezt az IP-hitelesítőt és ellenőrizze, hogy történt-e kapcsolat.
 5. A ti a kapcsolat biztonságos most és öltözött IP-címed van.
 6. Döntse el a kívánt torrent webhelyet és Töltse le bármit, amire vágyik, kockázatmentesen.

Nem tudom, észrevetted-e, de tanácsot adtam neked hogy ne használjon ingyenes VPN-ket. Ilyen veszélyes helyzetekben az ingyenes VPN nem megbízható. A hirtelen DNS-szivárgás léphet fel és teljesen veszélybe kerülsz.

Nem is beszélve arról, hogy lehet összegyűjti adatait, és bevétel céljából eladja azokat testvérvállalatainak. Szerinted miért fizet egy ingyenes szolgáltatás a kiszolgálóiért? A személyes adatai válnak a fő jövedelemforrássá.

A tiltott torrent webhelyek eléréséhez a legjobb VPN-k Indiában

Tudom, hogy a feladathoz megfelelő VPN kiválasztása nagyon ijesztő. Az ország szigorú törvényekkel rendelkezik, és minden tévedés bajba kerülhet. Ezért kell fontolóra venni befektetés egy olyan VPN-be, amely jól működik Indiában. 

Több tucat VPN van odakint, amelyek azt állítják, hogy helyesen végzik el a munkát. Tapasztalataim szerint azonban hiányzik a „walk the walk” rész. Éveim során nagyon sok VPN-t láttam és áttekintettem, és találtam néhány nagyon robusztus VPN-t. Ezért mondom neked, hogy jó kezekben vagy. Az alábbiakban talál egy táblázat, amely a világ négy legfontosabb VPN-ből áll. 

Ezeknek a kiemelkedő szolgáltatóknak olyan adatvédelmi funkciói vannak, amelyek folyamatosan rejtegetik személyazonosságát. -Tól a kill váltás a szigorú bejelentkezési házirendre, az adatvédelem számít. A nullnapló-politika garantálja, hogy a vállalat ne tároljon adatokat ügyfeleiről. Szerencsére ezeknek a VPN-eknek megvan.

Nem is beszélve arról, hogy ők magas cenzúrájú országokban, például Kínában és az Egyesült Arab Emírségekben dolgoznak. Ha sikerül megkerülni ezen országok korlátozásait, India egy darab sütemény lenne. Itt vannak.

RankVPN SzolgáltatóLink
rangvpn-szolgáltató
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • Korlátlan sávszélesség
 • Alkalmazások az összes eszközéhez
 • 24/7 élő támogatás

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

rangvpn-szolgáltatóLátogasson el a BulletVPN oldalra

rangvpn-szolgáltatóLátogasson el a NordVPN oldalra

4vpn-szolgáltatóLátogasson el a Surfsharkba

Airtel által az Indiában blokkolt helyek listája & Vodafone

Az indiai kormány az indiai internetszolgáltatókkal, például a Airtel, Vodafone és MTNL nagyon nehéz dolgozni blokkolja a torrent webhelyeket a régióban. Az ilyen tartalmat letöltő felhasználók egy része ártalmatlan. Csak annyit akarnak, hogy egy bizonyos fájlt ingyen kapjanak, mi árt ennek. Miután elkészítette ezt az útmutatót, ezt könnyedén megteheti. Ami most van, itt vannak a A legnépszerűbb webhelyek India megakadályozza a hozzáférést:

 • RIsbb
 • A Kalóz-öböl
 • Elhallgattat
 • Softarchive
 • BitTorrent
 • Spacemov
 • isoHunt
 • KickAss Torrents
 • TorrentProject
 • Viooz
 • Torrent letöltések
 • Torrentz
 • h33t
 • Pattogatott kukorica idő

Használhatom-e proxyk segítségével a tiltott webhelyek feloldását Indiában?

Elméletileg a proxy tudott hozzáférést biztosít bizonyos blokkolt webhelyekhez. Egy proxy azonban nem biztonságos használni. Ezen felül, ez sem az IP-címet nem rejti el, sem a forgalmat nem titkosítja. Ezért az internetszolgáltató továbbra is látni fogja, mely webhelyeket látogatja meg. Ha biztonságosan szeretné elérni a tiltott webhelyet, csak a VPN-t használja.

Az Indiában tiltott webhelyek feloldásának feloldása – Következtetés.

Az internetes adatvédelem és biztonság manapság minden. Néhányan erősen támaszkodnak a torzításra, hogy sok tartalomhoz hozzáférhessenek. Miért lehet megfosztani ezt a jogot? Ha Indiában él és beteg vagy, akkor korlátozások vannak, amelyeket az Ön országában érvényesít, iratkozzon fel egy szolgáltatónál úgymint ExpressVPN. Bízz bennem, egészen másképp fogja látni az internetet. Ne felejtsd el értesíteni, ha ez az útmutató segített-e megoldani a problémáját. Amint megkapta az első torrent fájlt, add ki egy kiáltást.

* Jogi nyilatkozat: Ez a cikk csak oktatási célokat szolgál. Semmilyen módon nem engedjük el, ösztönözzük vagy ösztönözzük semmiféle bűncselekményt vagy illegális tevékenységet. A te felelősséged a tetteid. Kérjük, ellenőrizze a torrentokra és a kalóz streamingre vonatkozó helyi törvényeket. Felhívjuk figyelmét, hogy nem tárolunk kalóz tartalmat ezen a webhelyen.

Kapcsolódó hozzászólások

 • Mi a nem naplózott VPN-házirend - miért fontos?

  Mi a VPN Nincs naplózási politika – Miért fontos??

  Nincs hozzászólás | 2017. december 19

 • 25 000 brit lottószámla feltört

  25 000 brit lottószámla feltört

  Nincs hozzászólás | 2016. november 30

 • Az otthoni hálózat biztosítása egy VPN-kapcsolattal

  Az otthoni hálózat biztosítása egy VPN-kapcsolattal

  Nincs hozzászólás | 2018. február 14

 • Gyerekek biztonságban tartása online - 6 dolog, amit megtehetsz

  Gyerekek biztonságban tartása online – 6 dolog, amit megtehetsz

  Nincs hozzászólás | 2018. február 15

A szerzőről

Károly

Streaming modulok geek. Minden érdeklődés, amit tudni kell a regionális korlátozások megkerüléséről. A lelkes hívő az online magánélet védelmének jogában. Charles számos VPN szolgáltatót is áttekintett, és tudja, hogyan lehet elválasztani a jó almát a rosszatól.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me