Mi a VPN gyilkos kapcsoló?

Az egyik legnagyobb fenyegetés az emberek számára, akik a VPN-t használják az online magánélet és biztonság védelmére, az, hogy VPN-kapcsolatuk váratlanul leesik. Ezek a fajta dolgok váratlanul történnek, és sok problémát okozhatnak, különösen, ha az elvégzendő munka nagyon érzékeny természetű.


Mi a VPN gyilkos kapcsoló?

Mi a VPN gyilkos kapcsoló??

Ha egy VPN-kapcsolat megszakad, akkor a felhasználó IP-címe láthatóvá válik, vagyis ha egy földrajzilag korlátozott webhelyen megy keresztül, akkor a webhelytulajdonosok rájönnek, hogy valóban kívül van a megengedett zónán, és folytatni fogják a blokkolását. Ha volt egy olyan filmje, amelyet valószínűleg streaming-e, egy médiafájl, amelyet esetleg letöltött, vagy egy játék, amelyet már játszottál, akkor az összes ilyen eset leáll.

Mi a VPN Kill Switch??

Néhány olyan VPN-szolgáltató, aki az előfizetők adatvédelmét és biztonságát prioritássá teszi, olyan funkcióval állt elő, amely automatikusan leállítja a felhasználó internetkapcsolatát, amikor a VPN-szolgáltatásaik leállnak. Az internetes megszakítót, vagy más esetekben a VPN megszakítót nevezték el neki. Vannak más címkék is. A CyberGhost funkcióját „Connection Guard” -nak, az ExpressVPN pedig „Network Lock Kill Switch” -nek hívja. Noha az elnevezés kissé eltérhet VPN-szolgáltatásonként, a működése alapvetően ugyanaz. Abban az esetben, ha a VPN-kapcsolat hirtelen megszakad beavatkozás nélkül, az Internet-hozzáférés is megszakad. Ez azt jelenti, hogy az Ön személyes adatait mindenkor védeni kell, még akkor is, ha a VPN-kapcsolat hirtelen leesik.

Gyilkos kapcsolókat kínáló VPN hálózatok

Mint korábban kifejtettük, a VPN-szolgáltatók érzékenyebbé válnak ügyfeleik igényeire, és ezért egyre több módszert kínálnak gépeikkel szembeni támadások megelőzésére. Az ilyen rendszerek működési szintjei eltérőek az előrehaladás szempontjából, de az alábbi listából olyan szolgáltatókat találhat, akiknek a gyilkos kapcsolói azonnal bekapcsolódnak, miután a felhasználó internetkapcsolatának zavarása zajlik:

 • ExpressVPN
 • CyberGhost
 • NordVPN
 • VyprVPN
 • Privát internet-hozzáférés
 • IPVanish
 • HideMyAss

Végezze el a VPN gyilkos kapcsoló automatikus aktiválását?

A VPN-szolgáltatója alapján néhányuk igen, mások nem. A legtöbb esetben a szolgáltatás aktiválásához be kell lépnie az alkalmazás beállításaiba. A VyprVPN például egy fület tartalmaz a „kapcsolat” alatt, ahol kiválaszthatja, hogy a kapcsoló opciói hogyan működjenek az Ön számára.

Ugyanezen a lapon a felhasználók választhatják ki azokat a helyzeteket, amelyek között a szolgáltatásnak képesnek kell lennie. A VyprVPN két szintet kínál: Alkalmazási szint, ahol a kapcsoló bekapcsol, ha a VPN-kapcsolat aktív, és az internetkapcsolat kikapcsol, és a Rendszer szint, ahol a kapcsoló ismét bekapcsol, amikor bejelentkezik a VyprVPN-be, de nincs az alkalmazás fut.

Másrészt az ExpressVPN Internet kill kapcsoló funkció akkor is aktiválódik, amikor rákattint a „csatlakozás” gombra..

A gyakori leválasztás vezető okai

Számos oka van annak, hogy a VPN-szolgáltatója hirtelen leállhat. Az ilyen jellegű okok ritkán olyan dolgok, amelyekről a közönséges VPN-ügyfelek tudhattak, és általában bizonyos szintű műszaki know-how-t igényelnek a.

 1. VPN protokoll választása: A szolgáltató által előre beállított egyes beállításokhoz valószínűleg kissé meg kell változtatni a teljesítmény javítása érdekében. Lehet, hogy ezeknek a beállításoknak egyike a választott VPN-protokollhoz kapcsolódik. Az ExpressVPN például azt tanácsolja a felhasználóknak, hogy váltsanak át a TCP protokollra az alapértelmezett UDP helyett. Mondják, hogy ennek stabilabb és megbízhatóbb kapcsolatot kell eredményeznie.
 2. Gyenge jel erősség / túlterhelt hálózat: Az internetkapcsolat erőssége közvetlenül befolyásolja a VPN-szolgáltatás eredményességét, mivel a kiszolgálókkal való kapcsolat az interneten keresztül jön létre. Ha tehát a Wi-Fi-kapcsolat nem olyan erős, vagy ha továbbra is jön és megy, akkor a VPN-hálózathoz való kapcsolódása végül megszakad, és kiszolgáltatottá válik a támadásokra vagy az adatlopásokra..
 3. Útválasztó / tűzfal beállítása: Ha állandóan az interneten tartózkodik, akkor várható, hogy tovább haladt, és beállított olyan intézkedéseket, amelyek túlmutatnak azon, amit a VPN-ek megtehetnek az Ön védelme és magánéletének online biztosítása érdekében. Ilyen intézkedések között szerepel egy víruskereső, tűzfal vagy valamilyen kémprogram-elhárító program beállítása. Ha a kapcsolati problémák továbbra is fennállnak, érdemes lehet felvenni a VPN-kapcsolatok listájára a kivételt a többi lehetséges malware és vírusforrás kivételével..

A VPN hálózatok valóban megbízhatóak?

A kérdésre adott válasz valóban az Ön által felkínált szolgáltatótól függ. Ugyanakkor azok a cégek, amelyek véletlenül szervereik vannak (ahelyett, hogy harmadik fél cégektől bérelnének), ismertek rendkívül megbízhatóak, és olyan kapcsolatokkal vannak ellátva, amelyek alig akadnak megszakításra. Például a legjobb VPN szolgáltatók mintája biztosíthatja felhasználóinak 99,99% -os rendelkezésre állását. Tartalmazzák:

 • ExpressVPN
 • IPVanish
 • CyberGhost
 • NordVPN
 • VyprVPN

Az ingyenes VPN-szolgáltatásokról ismert, hogy nem garantálják a csatlakoztathatóságot. Nem kellene meglepőnek találnunk azt is, hogy kiderül, hogy sávszélességük ugyanolyan korlátozott, mint a legtöbb más társaságnál, korlátozva ezáltal a létrehozható kapcsolatok számát..

Következtetés arról, hogy miért kell használni a VPN gyilkos kapcsolót

Annak biztosítása, hogy a választott VPN-szolgáltató rendelkezik kill kapcsoló funkcióval, bizonyos nyugalmat biztosít Önnek, tudatában annak, hogy személyazonossága soha nem sérül meg, még a VPN szolgáltatás hirtelen hibás működése esetén sem. Ilyen módon, akár online tranzakciókat hajt végre, akár cenzúrázott webhelyeket vagy alkalmazásokat látogat meg, biztonságban leszel és tudod, hogy a kapcsolata nem fog megszakadni..

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me