Miért kellene a Torrentersnek használni a VPN-t?

Bár a legtöbb felhasználó általában tisztában van azzal, hogy a VPN-t torrenting közben kell használni, az a helyzet, hogy kényszer. Ezt aláhúzza a Torrentz 2 és a KickassTorrents nemrégiben történt leállítása. Ez volt a legfontosabb torrent webhely, amelyet az internetes szörfösök látogattak meg. A VPN-ekre szükség van a szupergyors torrentinghez, valamint egyéb előnyökhöz, például korlátlan sávszélességhez, titkosított kapcsolatokhoz rejtett és névtelen szörfözéshez, semmilyen naplóinformáció hiányához és még sok minden máshoz.


Miért kellene a Torrentersnek használni a VPN-t?

Miért kellene a Torrentersnek használni a VPN-t?

Miért használjon VPN-t??

A VPN vagy a virtuális magánhálózat helyes választása manapság meglehetősen nehézkes. Ez csak azért van, mert túl sok a választás. Számos ingyenes VPN-nél hiányoznak a legfontosabb lehetőségek és funkciók, amelyek megnehezítik az egyszerű feladatok elvégzését, és maga mögött hagynak valami fejlettebb funkciót, például a letöltést, a streaming-t és / vagy a torrent-vetést.

A KAT vagy a KickassTorrents leállítása – a weben a legnépszerűbb oldalak népszerűségi listáin a 69. szám van egy szilárd ok, amiért a VPN-t torrenting közben kell használni. A KAT-t leállították, mert hasonló IP-címmel rendelkező személy belépett a KickassTorrent és az Apple Facebook oldalára. Ez lehetővé tette a jelenlegi amerikai kormány számára, hogy megragadja számos KickassTorrent domaint. A hatóságok emellett megpróbálták kiadni a webhely tulajdonosát és 2 másik vezető tagot az Egyesült Államokba, hogy büntetőeljárással álljanak szemben. Ez ismét egy másik fontos ok, amiért a VPN használata az IP-cím elrejtéséhez kötelező.

Torrenting VPN-k

A közelmúltbeli agresszív fellépések a torrent számos indexáló helyének idő előtti bezárásához vezettek. A letöltőket figyelmeztető üzenetek küldték, amelyek pénzbírságot és börtönbüntetést fenyegettek, ha megpróbálták elérni az ilyen webhelyeket.

Tehát ezt fogja tenni a VPN az Ön számára: Elrejti a személyes IP-címét, miközben a forgalmat a szerverein keresztül irányítja. Így a helyszínei egy dinamikus címként jelennek meg, amely a világ minden tájáról megjelenik. Csak győződjön meg arról, hogy a VPN kiválasztásakor a Connection Drop Protection (CDP) vagy a DNS Leak Prevention funkcióval rendelkezik. Különösen a torrent esetében a VPN szolgáltatónak támogatnia kell a Bittorrent szolgáltatásokat.

Választhat IP-címének védelmi eszközét is. Ez egy tűzfal, amely blokkolja az összes nem kívánt IP-címet, és megakadályozza a spamküldőket, snooperokat és hirdetőket a számítógépes kapcsolat létesítésében, ha rosszindulatú szándékuk van.

Sőt, a kapcsolatukat az alapértelmezett feketelista védi, amelyet a torrent támogatói készítettek. Böngésszen a torrentek között az IP-cím és a VPN védő eszközének aktiválásával, és folytassa a torrentek keresését. Ingyenes proxyk vagy Tor szolgáltatás is felhasználhatók a tartalom keresésére.

A legjobb VPN a torrentinghez

Ha a torrenthez és a szokásos használathoz is megfelelő VPN-t kell választania, válassza a következőket ExpressVPN, CyberGhost,  vagy IPVanish. Úgy gondolják, hogy ezek elősegítik a torrentok névtelen letöltését, és megóvják érdekeit az ügynökségek és a kormányoktól. Nemrégiben felülvizsgáltuk a legfelső VPN-szolgáltatásokat az anonim torrenting szempontjából. Röviden: Itt vannak a legjobb VPN-k, amelyeket privát szörfözéshez használhat.

Esettanulmányok

Alapvetően minden olyan kattintást, amely online módon történik a torrenting alatt, a hackerek, a kormányszerverek, az erőteljes médiavállalatok és a DMCA-csalók naplóznak vagy figyelnek. Így történt, hogy a közelmúltban a EverydayElectronics rendszeres védőszentje, aki nem használt megfelelő VPN-t, a DMCA értesítésével csapott be. Egy másik esetben a CNSE vagy a Starz Entertainment, a Power Network otthoni kábelhálózata – az 50 Cent slágereinek sorozata – a DMCA-tól eltávolítási értesítést küldött a felhasználó internetszolgáltatójának. Azt állították, hogy az említett ISP letöltötte és bevette a Black Sails-t, egy másik sorozatot a Starz-tól.

Az irónia azonban az volt, hogy a felhasználó 2014 óta nem töltött le torrenteket. Sőt, mivel a torrenteket letöltötte, kifejezetten a zenére vonatkozott, nem pedig filmekre vagy TV-műsorokra..

Noha a Starz kérte az említett anyag megosztásának leállítását és a fájl azonnali eltávolítását, ez nem volt lehetséges, mivel a fájl soha nem volt a felhasználó birtokában. Arra kérték, hogy az ilyen jogsértő anyagok vagy más Starz-anyagok akadályozzák meg a hozzáférést és a megosztás lehetőségét a szerzői jogi törvények szerint.

Egy másik esetben a virginiai székhelyű szövetségi zsűri úgy találta, hogy az amerikai székhelyű internetszolgáltató, a Cox Communications bűnös a szerzői jogok megsértésében, 25 millió dollárt fizetett meg a zenei kiadónak, a BMG-nek. A BMG azt állította, hogy a Cox előfizetői ezer szerzői jogsértést követtek el, míg Cox tartózkodott attól, hogy bármit is tegyen a kalózkodás megakadályozására vagy megakadályozására..

Az Egyesült Államokban azonban nem valószínű, hogy az internetszolgáltató kalózkodás miatt leválasztja Önt. Ez azonban az adott eset eredményével változhat. Egy másik figyelemre méltó hátrány, hogy ha a Cox végül felelőssé válik, akkor közvetlenül beperelheti az összes kalóz jogsértőt.

Ez önmagában megmutatja, hogy egy megbízható VPN használata miért és hogyan tartja bizalmas és érzékeny adatait biztonságban, biztonságban, és ami még fontosabb, teljesen névtelen.

Miért kellene a Torrentersnek használni a VPN-t – Záró gondolatok

Miután csatlakozik egy VPN szerverhez, lépjen a WhatIsMyIP.network oldalra, és végezze el az IP-cím ellenőrzését. Ideális esetben különböznie kell az internetszolgáltató IP-címétől, és másutt kell továbbítania. Miután megbizonyosodott a biztonságáról és a névtelenségről, kezdje el letölteni a szükséges fájlt a Bittorrentről.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me