Töltse le a KickAss torrenteket névtelenül a VPN Proxy segítségével

KickAss Torrents, más néven KAT, valószínűleg az első torrent keresés honlap a világon. Torrent fájlok mert filmek, TV-műsorok, játékok, és szoftver mind letölthetők. A torrentok kérdése azonban az, hogy rendkívül könnyű megtalálni a IP-címek emberek, akik megosztják egy bizonyos torrent fájl. Ez elsősorban az út miatt bittorrent beállítva. Amikor elkezdi torrent fájl letöltése, az Ön IP-címe hozzáadódik a torrent raj az összes felhasználó vetés / peering az a fájl. Szerzői jogok trollok így megszerezheti ezeket az IP-címeket és felveheti a kapcsolatot a megfelelő velük internetszolgáltatók. Azért, hogy elrejteni személyazonosságát, neked kell elrontja az IP-címét. A VPN a legjobb eszköz az Ön védelmére online adatvédelem és Töltse le a KickAss Torrentokat névtelenül.


Töltse le a KickAss torrenteket névtelenül a VPN Proxy segítségével

Töltse le a KickAss torrenteket névtelenül a VPN Proxy segítségével

Töltse le a KickAss torrenteket névtelenül a VPN segítségével

Számos módszer alkalmazható elrejteni / megváltoztatni az IP-címét, de a legmegbízhatóbb VPN. A virtuális magánhálózat lehetővé teszi titkosítása az összes internetkapcsolat. Miután csatlakoztatta készülékét a VPN szerver, az IP-cím amely megjelenik a torrent raj a VPN-kiszolgálóé, és nem a sajátja. Tehát senki sem tudja követni téged az ön alapján IP-cím. Más szavakkal, ha teljesen el szeretné rejteni személyazonosságát online, akkor használja a VPN-t.

 • A VPN extra lehetőséget kínál magánélet és Biztonság online tevékenységéhez.
 • A VPN-kiszolgálók az egész világon elterjedtek. Minél közelebb van a VPN-kiszolgálóhoz, amelyhez csatlakozik, annál gyorsabb az internetkapcsolat.
 • A regionális korlátozások megkerülése VPN segítségével is lehetséges. Csatlakozás Amerikai VPN szerver és kap egy USA IP-cím. Ez viszont lehetővé teszi, hogy megnézze földrajzilag korlátozott Amerikai streaming csatornák, mint a Netflix, Hulu, HBO GO, Amazon Prime, Crackle, Playstation Vue, vagy Ropogás.
 • A VPN eszközön történő beállításához töltse le és telepítse a VPN app. iPhone, iPad, Android, PC, és Mac mindegyikük rendelkezik VPN-alkalmazásokkal.

Mielőtt feliratkozna egy VPN-szolgáltatóra, ellenőrizze, hogy megtartja-e nincs napló az Ön böngészési tevékenysége. Ellenőrizze azt is, hogy a VPN-szolgáltató előírja-e nincs letöltési sapka. Ellenkező esetben a VPN szolgáltató nem lesz életképes lehetőség a torrent letöltésére. Te tudod használni ExpressVPN vagy az alább felsorolt ​​bármely más VPN szolgáltatás közül Töltse le a KickAss Torrentokat névtelenül.

Töltse le a KickAss torrenteket név nélkül – a Usenet, mint alternatívát

Usenet egy másik, bár kevésbé ismert módszer, amellyel mindenféle fájlt letölthet zene, videó, játékok, vagy szoftver fájlokat az internetről. Ezenkívül a Usenet nem használja peer-to-peer protokoll mint Bittorrent. A Usenet szintén telepít SSL kapcsolatok. Ezek a tények a Usenet sokkal biztonságosabb választását teszik lehetővé a torrentokhoz képest. Az alábbiakban összehasonlítottam a Usenet és a Bittorrent a következők szempontjából sebesség, névtelenség, költség, és protokollok használt.

Torrent Usenet
SebességA torrent letöltési sebessége elsősorban attól függ, hogy hány mag van-e elérhető a letöltött fájlhoz. Minél alacsonyabb a mag, annál lassabb a letöltés.A Usenet a lehető legnagyobb sávszélességet használja ki.
NévtelenségMás felhasználók láthatják az Ön IP-címét. Lehet, hogy DMCA-értesítéseket kap.Az SSL kapcsolatok titkosított letöltéseket jelentenek. Ellenőrizze, hogy a Usenet szolgáltatója SSL-t használ-e.
FeltöltésA vetés / feltöltés szükségszerű. Ellenkező esetben a fájlok már nem lesznek letölthetők.Letöltés közben nem kell megosztani a fájlt, azaz feltölteni. Nem veszíti el a sávszélességet.
JegyzőkönyvTorrent használata P2P (peer-to-peer) protokoll. Nincs központi szerver.A Usenet az NNTP protokollt használja. A letöltés közvetlenül a Usenet host szolgáltatótól történik.
KöltségA torrentek ingyenesek. Nincs szükség további előfizetésre.Az tisztességes Usenet szolgáltatók fizetős előfizetést igényelnek.

Talán az egyetlen kategória a költség bittorrent túltesz Usenet. De a Usenet egyéb előnyei miatt valószínűleg megéri. Készítettem egy listát a tetejéről Usenet szolgáltatók meglátogathat további információt és útmutatást az összes beállításához. Ne feledje, hogy a használatával VPN a Usenet használatával nem feltétlenül szükséges, de egy extra réteg hozzáadása nem árt magánélet csatlakoztatva a VPN szerver kéz előtt.

RankProvider link
látogatás szolgáltató
14 napos ingyenes próbaperiódus
2látogatás szolgáltató
Ingyenes 30 GB 2 hétre
3látogatás szolgáltató
Ingyenes próbaverzió
4látogatás szolgáltató
Ingyenes próbaverzió
5látogatás szolgáltató

Hogyan lehet letölteni a KickAss torrenteket név nélkül a VPN segítségével

Röviden, soha torrent letöltése mielőtt csatlakozna a VPN szerver először, hogy használ-e KickAss Torrents, Kalóz öböl, vagy bármilyen más torrent oldal. Védelme magánélet az online mindig az Ön prioritása.

Jogi nyilatkozat: Sem a webhely tulajdonosa, sem a cikk szerkesztője nem hajlandó elfogadni a szerzői jogi anyagok letöltését, megosztását, bevetését vagy peeringjét. A nemzetközi törvények tiltják az illegális tevékenységeket. A fenti cikk csak oktatási célokat szolgál.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map