5 ok, miért kell a DuckDuckGo-t használni a keresőmotorjaként

A Google egyszerűen a világ legnépszerűbb keresőmotorja. Annyira, hogy a Google most ige. Igen, mi, Google, nem keresünk online. Más keresőmotorok – például a DuckDuckGo, a Yahoo és a Bing – létezése ellenére semmi esetre sem volt képes legyőzni a Google mindenütt jelenlévő képességét. Ha van alapértelmezett keresőmotor, akkor annak Google-nak kell lennie. Ugyanez vonatkozik a böngészőkre. A Firefox-tól és a Safari-tól az Internet Explorerig és a Google saját Chrome-jáig csak egy maroknyi böngésző dominál a piacon. Ingyenesek, a legtöbb eszközre előre telepítve vannak, és óriási népszerűségnek örvendtek az évek során. Nem kell kétszer gondolkodnia ezen böngészők letöltése vagy használata előtt, mert mindenki használja őket.


5 ok, miért kell a DuckDuckGo-t használni a keresőmotorjaként

5 ok, miért kell a DuckDuckGo-t használni a keresőmotorjaként

Az online követés komoly kérdéssé vált

Minden rendben volt, amíg az adatlopás és a biztonság megsértése nemrégiben megtörtént. Az online adatvédelmet megsértő közösségi hálózatoktól kezdve a felhasználói adatokat szaggató kormányzati ügynökségekig minden percben ilyen aggasztó hírek érkeznek..

Mondanom sem kell, hogy a hétköznapi internetező aggódik online biztonsága miatt. A félelme csak akkor nőtt, amikor az Egyesült Államok kormánya nyíltan engedélyt adott az internetszolgáltatóknak felhasználói adatok nyomon követésére és gyűjtésére. A legtöbb esetben a felhasználó még csak nem is veszi tudomásul, hogy adataikat rejtett módon csapják le és lopják el..

A dolgok rettegnek, amikor a közönség rájön, hogy a szeretett Google keresőmotor, valamint a böngészők, például a Firefox és a Chrome rendszeresen nyomon követik online tevékenységeiket. Különböző nyomkövető technológiák vannak az információk figyelésére és bármilyen módon történő felhasználására. Az összegyűjtött információk felhasználhatók hirdetési célokra vagy kormányzati ügynökségek segítségére.

Nagyon sokan nem törődnek ilyen aggodalmakkal, és továbbra is használják a népszerű böngészőket. De egyre több ember kezd felébreszteni az online adatvédelmi fenyegetéseket, és mindig biztonságosabb alternatívákat keres.

Mi a DuckDuckGo??

Írja be a DuckDuckGo-t, egy ingyenes keresőmotort és webböngésző-bővítményt, amely nem követi nyomon a tevékenységeit. Amellett, hogy lehetővé teszi az online keresést, a DuckDuckGo küldetése a felhasználók internetes tevékenységeinek védelme és magánéletük védelme. Egyik népszerű böngésző sem csinálja ezt.

Azért vannak itt, hogy titokban gyűjtsék és felhasználják az Ön adatait. A DuckDuckGo megkülönbözteti magát azáltal, hogy keresőmotorként és böngészőbővítménnyel rendelkezik, amely online védelmet nyújt.

A DuckDuckGo a 2008-as megjelenése óta több millió felhasználó bázist épített fel. Biztonságos és ingyenes szolgáltatást nyújt, amely bárki számára elérhető a világon. Még mindig ugyanazt a régi böngészőt használja?

Miért kellene a DuckDuckGo-t használni, mint a keresőmotort

Öt oka van annak, hogy miért kell használni a DuckDuckGo webböngésző-kiterjesztését.

Csak titkosított webhelyeket böngészhet

Ha szokásos böngészőt használ, akkor általában a webhely titkosítatlan oldalára kerül, még akkor is, ha az nem biztonságos, mert gyorsabban töltődik be. A DuckDuckGo használatakor azonban csak titkosított webhelyekre kerül. Az összes olyan webhely, amelyet a DuckDuckGo-n böngészett, biztonságos és titkosított, és adatait biztonságban tartja.

Vannak lehetőségek a követők felismerésére és blokkolására

Számos weboldalon található a Google és a Facebook nyomkövető. Igen, még akkor is, ha véletlenszerűen nyit meg egy weboldalt, előfordulhat, hogy nyomkövető telepítve van. Ez a nyomkövető figyeli az online tevékenységeket, és összegyűjti az adatokat. A DuckDuckGo kiterjesztés és blokkolja őket, így biztonságos böngészési élményben részesülhet.

Meg kell értenie több webhely adatvédelmi irányelveit

A felhasználó nem látogathatja el az egyes webhelyeket külön, és megnézheti adatvédelmi irányelveit. A legtöbb felhasználó még csak nem is zavarja a webhelyek adatvédelmi irányelveinek elolvasását, mielőtt hozzájuk férne. A DuckDuckGo megkönnyíti a felhasználók számára azáltal, hogy több millió webhely adatvédelmi irányelveit dekódolja. Az adatbázis neve Szolgáltatási feltételek nem olvasható, és rendszeresen frissül.

Az Ön biztonsága nem veszélyeztetett

A DuckDuckGo egy olyan keresőgép, amely a teljes internet-magánélet ígéretére épül. A vállalat egyértelműen kijelenti, hogy a felhasználói tevékenységet egyáltalán nem követik nyomon. Valójában a többi oldal nyomkövetői blokkolhatók. A DuckDuckGo használatakor nyugodtan nyugodhat, hogy adatai biztonságban vannak és nem lopják el őket.

Ingyenes és könnyen használható

A DuckDuckGo ingyenesen használható, és olyan egyszerű, mint bármely más keresőmotor. Még ha más böngészővel is rendelkezik, felveheti a DuckDuckGo-t böngésző-kiterjesztésként, és élvezheti az online adatvédelmet. A könnyűség és egyszerűség teszi a DuckDuckGo-t olyan népszerűvé számos embernél.

DuckDuckGo – Mi a következő a magánélet-orientált keresőmotorok számára?

Lehet, hogy a DuckDuckGo nem a leghíresebb keresőmotor, de ahogy a mindennapi Internet-felhasználók tudatossága növekszik, növekszik az érdeklődésük a magánélet-orientált online megoldások iránt. Nem kétséges, hogy eljön az idő a keresőmotorok számára, amelyek a felhasználók adatvédelmét prioritássá teszik.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map