7 Roku-trükkö, amit tudnia kell

Az online streaming növekedésével a streaming eszközök széles köre elárasztotta a piacot. Vannak streaming dobozok és a hordozhatóbb streaming botok, és mindegyik lehetővé teszi, hogy kedvenc műsorait bárhol megnézhesse. A jelenleg elérhető streaming eszközök közül a Roku a legnépszerűbb lehetőség, részben a megfizethetőség, részben a Roku eszközök sokfélesége miatt. Megvan a Roku Premiere, a Roku Premiere +, a Roku Express, a Roku Express +, a Roku Ultra és a Roku Streaming Stick. Ha bármilyen szokásos felhasználó vagy, valószínűleg a Roku eszközt használja, mint mindenki más. De még sok minden más a Roku-eszközökről felfedezhető. Vannak rejtett tippek és trükkök, amelyek meglepik a készülék és a szolgáltatás előnyeinek javítására szolgáló különféle módszerekkel. Íme hat rejtett Roku-trükk, amelyek felhasználhatók a jobb streaming-élményhez.


7 Roku-trükkö, amit tudnia kell

7 Roku-trükkö, amit tudnia kell

7 Roku-trükkö, amit tudnia kell

A Roku-csatorna

Bármennyire nagyszerű a streaming szolgáltatások, egy kicsit fizetnek. Kíváncsi, vajon van-e ingyenes alternatívája a streaming szolgáltatásoknak? Igen van. A Roku Channel egy teljesen ingyenes szolgáltatás, ahol filmeket lehet megtekinteni olyan partnercsatornáktól, mint a Metro-Goldwyn-Mayer, a Sony Pictures Entertainment, a Warner Brothers és a Lionsgate.. 

Ha nem bánja néhány hirdetéssel, gyakorlatilag nincs hátránya ennek a csodálatos ingyenes szolgáltatásnak, amelyet csak a Roku-val kapsz. Nem kell megadnia bejelentkezési adatokat vagy fizetési információkat. A legjobb az, hogy ez a csatorna – amely tavaly ősszel bekerült – minden Roku eszközön elérhető.

Csatorna parancsikon

A Roku csatornákra van felosztva, és néha, amikor siet a kedvenc műsor nézéséhez, zavaró lehet a csatornákon való navigálás. Ha rendelkezik a Roku alkalmazással, megoldhatja ezt a problémát. A képernyő alján található a „Mi van” ikon, amely alapvetően a filmek parancsikonja, és szépen kategóriákba rendezve mutatja be.

Ha megvan ez a parancsikon, akkor nem kell minden csatornára kattintania, hogy megnézhesse egy jó műsort. Csak kattintson a Mi folyik ikonra, és megjelenik egy lista a pillanatban aktuális eseményekről.

Mobil streaming

Az iOS vagy Android rendszerre szolgáló Roku mobilalkalmazás nem csak a Roku eszköz távirányítója, hanem rengeteg olyan funkcióval van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a szolgáltatás teljes kihasználását. Az alkalmazás egyik legfontosabb funkciója a Play On Roku, amely lehetővé teszi a telefonján tárolt fényképek, zene és videótartalom streaming-jét a Roku-eszközre. Csak annyit kell tennie, hogy menjen a legördülő menübe az alkalmazásban, és kattintson a „Play On Roku” elemre..

Ki kell választania a továbbírandó tartalom típusát, és készen áll a megjelenésre. Ne feledje azonban, hogy miközben a telefonjáról a Roku eszközre streami, minden más alkalmazás, amelyre telefonján hozzáfér, a tévében látható..

Intelligens képernyővédők

Ha szünetelteti, amit néz, általában a Roku emblémát találja meg, amely valamikor a képernyő körül lebeg. Ez nem a legjobb képernyővédő. Könnyen megváltoztathatja ezt, és kiválaszthat egy okosabb képernyővédőt a Képernyővédők megnyitásával & Alkalmazások a Roku-eszközről. Válasszon a képernyővédők széles választékából, a művészeti galériától a legújabb időjárási frissítésekig.

Játékokat játszani

Annak ellenére, hogy nem az XBox szintjén, a Roku számos szórakoztató játékot kínál. Válassza a Játékok menüt, és élvezze a különböző játékokat, például a Pac-Man, a Chop Chop Runner és a Jeopardy. A Roku Enhanced Gaming Remote hangkeresési opciójával élvezheti a mozgásvezérlő játékot is. És alacsonyabb adókkal, több munkahellyel és ezekkel a bónuszokkal, ezeknek a játékoknak a száma már sok ember számára elérhető a menüben.

Azonnali visszajátszás

Nem értem, mit mondanak a képernyőn szereplő szereplők? Semmi gond. Nyissa meg a Beállításokat > A feliratok > Azonnali visszajátszás: bármikor feliratokat szerezhet a képernyőn, amikor a távvezérlő Instant Replay gombját használja. Ezt megteheti, ha idegen nyelvű műsort néz.

Belépés az amerikai csatornákba külföldön

Külföldön dolgozik, vagy rövid vakációt szeretne külföldön tölteni? Valószínűleg azon gondolkodik, hogy elviszi magával a Roku streaming eszközt. Sajnos a földrajzi korlátozások miatt a Roku készülékére telepített csatorna legtöbbje, ha nem is, csak az USA-n kívül fog működni. A regionális korlátozások megkerüléséhez el kell hamisítania online helyét a VPN szolgáltatók, például az ExpressVPN segítségével.

7 Roku trükkö, amit tudnod kell – Összegzés

Felkarolva ezeket a rejtett tippeket, ne használja a Roku-t, mint mindenki más. Hajtsa végre a többi tippet és trükköt a jobb streaming és a legtöbbet hozza ki Roku készülékéből.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me