A 10 legjobb PS4 alkalmazás, amelyet egyszerűen telepítenie kell

Szeretné javítani a PS4 élményét anélkül, hogy sok gondot kellene megtennie? Ne aggódj. Fedeztük fel a PS4 10 legjobb alkalmazásával és azzal, hogy miként érheti el őket a világ bármely pontján.


A PS4 abszolút legjobb alkalmazásai

A PS4 abszolút legjobb alkalmazásai

10 legjobb alkalmazás a PS4-hez – Gyors áttekintés

Itt található a legjobban használható PS4 alkalmazások / csatornák rövid áttekintése:

 1. Netflix
 2. ránt
 3. PlayStation Vue
 4. Amazon Prime Video
 5. BBC iPlayer
 6. Youtube
 7. Crunchyroll
 8. Plútó TV
 9. Tubi TV
 10. Ropogás

Hogyan lehet eljuttatni a 10 legjobb alkalmazást a PS4-hez

Az egyik dolog, amit észrevettem, amikor először megszereztem a PS4-et, miután elmészkedtem a szurkolókról, az az, hogy nem volt hozzáférés az összes olyan alkalmazáshoz, amelyről tudtam, hogy fantasztikusvá tenné tapasztalataimat. A helyzet az, hogy az alkalmazásoknak, akárcsak a streaming webhelyeknek, meg kell felelniük a nemzetközi szerzői jogi törvényeknek. Más szavakkal, nem voltam hozzáféréssel a PS4 alkalmazásaihoz, amelyeket használni akartam

Ha az alkalmazás hozzáférést biztosít a tartalomhoz, akkor nem rendelkezik a régióban sugárzási jogokkal, akkor az alkalmazás földrajzilag blokkolva lesz. Nem sok pénzügyi értelme annak, hogy ezeknek az alkalmazásoknak a fejlesztői kiadják a különböző alkalmazások verzióit a különböző országokban. Tehát úgy döntenek, hogy a felhasználókat a helyük alapján korlátozzák.

Az alkalmazás ezt úgy teszi meg, hogy megtiltja az összes IP-t, amelyek nem tartoznak a megcélozni kívánt régióba. Ezért van értelme, hogy a világ minden táján az embereknek nehézségeik vannak az összes, az alább felsorolt ​​alkalmazás elérésével.

Szerencsére tudtam, hogyan lehet megoldani ezt a problémát. Csak annyit tettem, hogy hozzáférjem ezekhez az alkalmazásokhoz, a VPN-en keresztül, és hozzáfértem a kívánt PS4 alkalmazásokhoz. Nézze meg ezt a használati cikket a VPN telepítéséről a PS4-hez, amely segít ebben a folyamatban.

Elmagyarázom, mi a VPN, és mit tehet az Ön számára, miután megbeszéljük a PS4 legjobb alkalmazásait.

A 10 legjobb alkalmazás a PS4-hez

Tehát, most, hogy tudja, mit csinál egy VPN, és hogyan segíthet abban, hogy hozzáférjen a PS4 legjobb alkalmazásaihoz, beszéljünk egy pillanatra ezekről az alkalmazásokról.

Itt található a legjobb alkalmazás, amelyet a PS4-n használhat:

Netflix

A Netflix-nek nincs szüksége bevezetésre. Ez a globális szinten az egyik leggyakrabban használt streaming platform. De mindenki tudja, hogy a Netflix minden országban eltérő tartalmat kínál. Úgy tűnik, hogy a leginkább áhított regionális Netflix az Egyesült Államok vagy az Egyesült Királyság.

Ha csatlakozik egy amerikai vagy brit szerverhez, a világ bármely pontjáról hozzáférhet az amerikai vagy brit Netflixhez. Legyen óvatos, de a Netflix keményen jön le a proxyk és a VPN-k esetében. Nem minden VPN képes feloldni a Netflix blokkolását. Szerencsére az ExpressVPN sikerült folyamatosan ezt a szolgáltatást nyújtania a felhasználók számára.

ránt

Ha még nem tudsz a Twitch-ről, akkor biztosan hiányozsz. Ez az alkalmazás hozzáférést biztosít a digitális video-adásokhoz, és tele van mókás és informatív személyiségekkel. A Twitch többnyire tele van a videojátékoknak szentelt tartalommal, de patakok is találhatók művészeti, zenei, talk-show-khoz és még néhány TV-műsorhoz is..

A különböző régiók különböző szolgáltatásokat kapnak a Twitch szolgáltatásban, mint például tokenek keresése a League of Legends tartalmának megnézésével. A VPN segít elérni az összes olyan szolgáltatást, amelyből hiányozhat.

PlayStation Vue

Ez egy olyan szolgáltatás, amelyet maga a PlayStation indított az OTT streaming szolgáltatásának kiegészítésére. A PS Vue problémája az, hogy csak az Egyesült Államokban érhető el. Nem csak ezt, hanem az a hely, ahol először feliratkozott a szolgáltatásra, az egyetlen hely, ahol fiókját használhatja.

Más szavakkal: VPN-t használhat a PS Vue előfizetés megszerzéséhez, de ügyeljen arra, hogy csatlakozzon egy adott amerikai szerverhez. Vegye figyelembe a szervert (hol van pontosan Amerikában?), És használja minden alkalommal, amikor elérni kívánja ezt a szolgáltatást.

Amazon Prime Video

Az Amazon Prime videójára a PS4 alkalmazásukon keresztül férhet hozzá. Természetesen valószínűleg már tudja, hogy az Amazon Prime tartalma csak egy amerikai ügyfélkörnek szól. Ugyanaz, mint a PS Vue esetében, a VPN használatával indíthatja el az amerikai Amazon Prime előfizetést. Mindig csatlakozzon egy amerikai szerverhez, amikor éppen használja ezt az alkalmazást, különben csak a „Külföldön figyelés” címekhez férhet hozzá (tipp: ez nem sok cím).

BBC iPlayer

A BBC iPlayer a BBC számára szentelt streaming alkalmazás. Ez teljesen ingyenes a PS4-en, és hozzáférést biztosít számos sorozathoz, filmhez és talk show-hoz.

Csakúgy, mint a BBC legtöbb szolgáltatásához, ez az alkalmazás csak az Egyesült Királyságban érhető el. A BBC iPlayer PS4-n történő használatához először a VPN segítségével csatlakozzon az Egyesült Királyságbeli szerverhez. Miután megcsinálta és megszerezte magának az Egyesült Királyságbeli IP-t, rendelkezik minden szükséges hozzáféréssel.

Youtube

Itt van egy másik alkalmazás, amely nem igényel bemutatást. Könnyedén lépést tarthat az összes YouTube-előfizetéssel, közvetlenül a PS4-en, a dedikált YouTube-alkalmazásuk segítségével. Ha Ön tartalom készítő, akkor az alkalmazást is felhasználhatja videód feltöltésére.

Crunchyroll

A PS4 legjobb streaming alkalmazásaival kapcsolatban az Anime rajongók minden bizonnyal élvezni fogják a Crunchyroll alkalmazást. A Crunchyroll az egyik leggyakrabban használt amerikai anime-alapú webhely, amely az Anime és a Manga széles választékát kínálja az összes felhasználó számára.

A Crunchyroll azonban csak az Egyesült Államokban kínált szolgáltatás. Könnyen elérheti a Crunchyroll alkalmazást a PS4-en a világ bármely pontján, VPN-sel. Csak csatlakozzon egy amerikai szerverhez!

Plútó TV

Ez egy olyan alkalmazás, amely tökéletesen használható vezetékvágókhoz mindenhol. A Pluto TV hozzáférést kínál rengeteg ingyenes TV-csatornához. Tartalmat találhat hírekről, sportokról, filmekről, TV-műsorokról, zenéről, rajzfilmekről és még vírusos videókról is.

Ugyanúgy, mint a listán szereplő legtöbb alkalmazás esetében, a Pluto TV teljes tartalom-arzenálja csak az Egyesült Államokban érhető el. Használjon egy amerikai szervert a VPN-en, és a világ bármely pontjáról hozzáférhet ehhez az alkalmazáshoz.

Tubi TV

Ez egy nagyszerű ingyenes alkalmazás, amely hozzáférést biztosít több ezer filmhez és TV-sorozathoz. A Tubi TV korlátlan streaming-et kínál, előfizetésre vagy hitelkártyára nincs szükség. Néhány hirdetéssel itt és ott kell foglalkoznia, ám ezek semmi sem a szokásos TV-ben szereplő hirdetésekhez képest.

A Tubi TV összes tartalmához való hozzáféréshez VPN-t kell használnia, és csatlakoznia kell egy amerikai szerverhez.

Ropogás

Az utolsó választásunk a PS4 legjobb alkalmazásaihoz a Crackle. Ez az alkalmazás a kizárólagos Sony tartalomról szól. Hozzáférhet a Sony Crackle Originals forgó palajához. A szolgáltatás szintén teljesen ingyenes, és egyáltalán nem igényel előfizetést. Tökéletes zsinórvágóhoz mindenhol.

A Crackle az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában és 18 latin-amerikai országban érhető el. Azoknak a felhasználóknak, akik szeretnék élvezni ezt a szolgáltatást, de történetesen máshol élnek, a VPN használatával megkaphatják a kívánt hozzáférést.

Mi a VPN??

Észrevettem, hogy sok ember nem igazán érti, mit csinál egy VPN, vagy hogy ez miként járhat Önnek, a felhasználónak.

Kezdje azzal, hogy elmagyarázom, mit tesz a VPN. A virtuális magánhálózat rövidítéseként a VPN elsősorban és a kiberbiztonsági eszköz. Az egyik alapvető biztonsági funkció azonban lehetővé teszi a VPN számára a földrajzilag blokkolt alkalmazások és webhelyek elérését. Alapvetően a VPN titkosítja az Ön adatait, és a forgalmat átirányítja a saját biztonságos szerverein keresztül. Amikor a forgalmat átirányítják, a nyilvános IP-cím megváltozik, hogy megfeleljen a szerver helyének.

Ha az IP-címe megváltozik, hozzáférést biztosít a használt szerver helyére korlátozott webhelyekhez. Tehát, ha olyan alkalmazást szeretne használni, amely csak az Egyesült Királyságban érhető el, akkor használjon brit szervert. Csak az Egyesült Államokban érhető el? Az amerikai szerverhez kell csatlakozni.

Nézze meg a PS4 legjobb VPN-jét tartalmazó cikkünket, hogy kiderítse, melyik VPN-t használja. Rövid válasz: javasoljuk az ExpressVPN használatát a PS4-n. Ez a szolgáltató a piac legjobb VPN-ként ismert, és a szolgáltatások teljes listáját kínálja a felhasználók számára. Kipróbálhatja a szolgáltatást a 30 napos pénz-visszafizetési garancia igénybevételével is.

Mit tehet Önért a VPN??

A VPN előnyei túlmutatnak az egyszerű hozzáféréshez a tartalomhoz. Noha ez a VPN egyik leginkább áhított előnye, nem ez az egyetlen előny. VPN-vel a következőket teheti:

 • Kihúzza az ISP fojtását: Időnként egy internetszolgáltató gátolja (korlátozza) a felhasználó internetét, ha sok tartalmat tölt le vagy sok streaming webhelyet látogat meg. A VPN elősegíti a forgalom rejtését az ISP-től, gyakorlatilag megkerüli az ISP fojtását.
 • Adjon hozzá névtelenséget a kapcsolatához: A nyilvános IP tükrözi a fizikai helyét. Mivel egy VPN megváltoztatja az Ön nyilvános IP-jét, úgy tűnik, hogy teljesen máshol helyezkedik el. Az Ön IP-je olyan, mint az azonosítója, ha megváltoztatja, akkor anonimitást eredményez, online állapotban.
 • Védje adatait a lehetséges adatlopásokkal szemben: A VPN-k titkosítják az Ön adatait, ez az egyik alapvető funkciójuk. Ez azt jelenti, hogy hihetetlenül megnehezíti bárki számára az Ön adatainak lopását. Valójában a titkosításokhoz használt VPN ipari szabvány (256 AES titkosítás) annyira erős, hogy a szuperszámítógépeknek még nem tudtak feltörni a titkosításokat.
 • Biztonságos minden internetkapcsolatot, beleértve a nyilvános WiFi-t is: Mivel a VPN-k a saját biztonságos kiszolgálóikon keresztül alagútják forgalmát, elzárják a forgalmat, és blokkolnak mindenkit, aki megpróbálja figyelemmel kísérni vagy rendetlenséget folytatni azzal, amit online tesz. Ezért a VPN-k a legjobb eszközök a nyilvános Wi-Fi-hez való csatlakozáshoz, amely általában a hackerek és támadások melegágya..

Tehát, amint láthatja, a VPN nagyon praktikus eszköz az internetes biztonsági arzenáljában.

A legjobb PS4 alkalmazások – záró gondolatok

Itt van a 10 legjobb alkalmazás a PS4-hez. Ha a PS4 élményét megbízható és hiteles VPN-hez kapcsolja, akkor egy sor alkalmazást és tartalmat felszabadíthat a saját kanapé kényelme alól. Ne feledje, hogy egy VPN megkerüli az alkalmazás által előírt földrajzi blokkolást, de nem tudja megkerülni a regisztráció vagy az előfizetéshez szükséges díjakat.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map