A Bellator 235 és 236 élő online nézése

Ezen a hétvégén megteszi az összes Bellator akciót, amelyet az ünnepi szezonban kérhet. Két egymást követő napon, 2019. december 20-án és december 21-én, csatlakozni fogsz a Nyolcszöghez Bellator 235 és 236, illetőleg. Az elsőben van Josh Barnett és Ronny Markes, míg a következő napon van lima-Lei Macfarlane és Kate Jackson. Forgalmas hétvége a Bellator rajongóknak, feltéve, hogy tudják az események közvetítése. Nos, tudom, és megmutatom, hogyan kell ezt csinálni.


A Bellator 236_236 élő online nézése

A Bellator 236_236 élő online nézése

Két esemény egy streaming opcióban

Mostanra mindannyian tudják, melyik streaming csatorna jogosult a sugárzásra Bellator események szerte a világon. Az egyetlenről, a Netflix of Sportsról beszélünk, DAZN (Da-Zone).

A csatorna már jó ideje ezt csinálja, és nem látjuk, hogy hamarosan bárhová megy. Ez főleg annak a ténynek köszönhető, hogy igen nem igényel kábel előfizetést és ez annyira megkönnyíti a szerpentárok számára, hogy behangolódjanak a harcokba.

A DAZn-nek több, mint 4 millió előfizető át kilenc ország. Ne felejtsd el, hogy a csatorna beindult 2018, ami azt jelenti, hogy még mindig viszonylag új. Amit kínál, az elkövetkező években sokkal népszerűbb lesz.

Mint már említettem, a DAZN kilenc országban kapható, ahol minden régió rendelkezik a bizonyos katalógus belemenni Szerencsére a Bellator MMA az összes régióban elérhető, kivéve Brazília és Spanyolország, tehát többsége biztonságban van.

Az országok

Itt vannak az országok és az előfizetési árak mindegyikében:

 • Ausztria: (119,99 € / év, 11,99 € / hónap)
 • Olaszország: (9,99 € / hó)
 • Svájc: (12.90 CHF / hónap)
 • Egyesült Államok: (99,99 USD / év, 19,99 USD / hónap).
 • Kanada: (150 USD / év, 20 USD / hónap)
 • Németország: (119,99 € / év, 11,99 € / hónap)
 • Japán: (1750 / / hónap)
 • Brazília: (37,90 R $ / hónap)
 • Spanyolország: (9,9999 € / év, 9,99 € / hónap)

Sajnos az ezen országokon kívül élők nem férhetnek hozzá a Bellator MMA eseményekhez DAZN. Ezt hívjuk geo-blokkok, ahol egy csatorna korlátozza annak hozzáférését meghatározott helyeken.

Még ha a csatorna elérhető is, ez nem azt jelenti, hogy a tartalom is megfelelő. De ez a cikk későbbi problémája. Megoldom, szóval ne aggódj. A DAZN felkeresi a IP-cím hogy meghatározzuk elhelyezkedés. Amint felismeri Önt, mint kívülállót, megjelenik a geo-hibaüzenet:

„A DAZN nem érhető el az Ön országában. 10-06-002.”DAZN hiba

A DAZN számos olyan eszközt lefed, mint például a Android, iOS, PC, Mac, Chromecast, Roku, Apple TV, Xbox, PlayStation, FireStick és Smart TV. És bár korlátozott, a feloldási folyamat később kerül bemutatásra.

Egy másik streaming lejátszó?

DAZN uralta a listákat azáltal, hogy számos sporteseményhez – többek között a – jogokat szerez Bellator. Nos, nyilvánvalóan ez már nem az egyetlen.

A Bellator MMA elindította saját streaming szolgáltatás, amely lehetővé teszi az élő közvetítést előzetes harcok bárhol is vagy a világ minden tájáról. Ha azonban a Egyesült Államok, egyszerűen bejelentkezhet a saját fiókjával kábelszolgáltató és nézd meg a Főkártyát is.

Ez ellentmond a kábel-vágás forradalom, de egyelőre nagyon jó lehetőség erre. Ez a szolgáltatás is áldozatává válik geo-korlátozás. Még akkor is, ha van érvényes kábelfizetési előfizetése, ha egyszer elhagyja az Egyesült Államokat, akkor külföldivel bánnak veled.

Csak akkor lesz képes stream az előzetes kártya mint bárki más, aki tengerentúlon él. De amint mondtam, a földrajzi korlátozások többé nem lesznek problémák. A következő részben megtanulja, hogyan kell megkerülni ezeket a bosszantó korlátozásokat és nézze élőben a Bellator 235 és 236 készüléket, függetlenül attól, hol lakik.

Nincs többé geo-blokkolás – a Bellator 235/236 Live bárhol

Virtuális magánhálózat az egyetlen jegy a földrajzi korlátozások körül hamisítja az online tartózkodási helyét és segít megjelenni a választott országban.

Ez természetesen attól a kiszolgálótól függ, amelyhez csatlakozik. A csatlakozás gombra kattintva a az adatok át lesznek irányítva azon a szerveren keresztül. Aztán a VPN titkosítja ez és elrejti az Ön IP-címét, új hozzárendelést ad az országnak, ahol a szerver található.

Például, ha a szerver a Egyesült Államok, kapsz egy USA IP-cím. Ez a kulcsod. Most hozzáférhet mind a A DAZN amerikai változata és A Bellator saját streaming alkalmazása nem számít, hol fizikailag lakik.

Ez egy egyszerű folyamat, amelyet valójában át kell menni. Csak annyit kell tennie, hogy követi az alábbi lépéseket, és figyelni fog Bellator 235 és 236 bárhol:

A lépések

 1. Első, feliratkozás egy VPN szolgáltatásra amely lángoló gyors kiszolgálókat kínál az Egyesült Államokban. használom ExpressVPN, és azt is javaslom, hogy csináld.
 2. Ezután szerezzük meg Alkalmazás és telepítse az eszközére.
 3. Bejelentkezés a hitelesítő adataival, és lépjen tovább a szerver listára.
 4. Csatlakozás Amerikai szerver.
 5. Indítsa el a DAZN alkalmazást és jelentkezzen be.
 6. Nézze élőben a Bellator 235 és a 236 készüléket bárhol.

ExpressVPN segít megkerülni az internet korlátozásait, és anonim módon fér hozzá az internethez. 94 országban 3000 szerver közül választhat, és használhatja az őket Intelligens DNS szolgáltatás VPN alternatívaként.

Továbbá, ha kétségei vannak, kipróbálhatja őket kockázatmentesen 30 napos visszatérítési politika. Ezután ellenőrizheti a többi lehetőséget top VPN-k a DAZN számára az alábbi táblázatban, ha a szolgáltatás nem felel meg az elvárásainak.

Bellator 235/236 – Amit eddig tudtunk

Bellator logóA hétvége tele van Bellator akcióval. Először rúgjuk le 2019. december 20-án, a Neal S. Blaisdell Arénában, Honoluluban, Hawaii, a Bellator 235. Az esemény címsorában epikus rohanás van Josh Barnet és Ronny Markes.

A Bellator 235 szinkronizálása a következő “Üdvözöljük a csapatokat” és a meccs a kártyán nagyon érdekes. A főlapon is van Alejandra Lara, aki visszatért a nyerési módszereihez az első forduló TKO első helyezettjével Taylor Turner nál nél Bellator 225. Természetesen ez bizonyos veszteségeket szenved.

Most, Alexandra pénteken nyilatkozatot szeretne tenni ellen Veta Arteaga ahogy szemét nézi Macfarlane címe. Ez ad a bajnoknak valamit, amire gondolkodni lehet, miután a következő napi meccsre megy. Még ha szombaton is nyer, a bajnoknak tudnia kell, hogy valaki utána jön – Alejandra Lara.

Másrészt, van Bellator 236 címmel a korábban említett bajnok Macfarlane ahogy veszi Kate Jackson. Az eseményre a következő időpontban kerül sor: 2019. december 21, a Neal S. Blaisdell aréna, Honolulu, Hawaii is. A harckártya olyan nagyneveket is tartalmaz, mint AJ Mckee és Raufeon Stots.

Ennek kapcsán nézzük meg, hogy a kártyák eddig alakultak ki:

Bellator 236

A Bellator 236 harci kártya tartalmazza:

Fő kártya

 • Macfarlane (c) vs. Jackson
 • AJ McKee és Derek Campos
 • Kiichi Kunimoto vs Jason Jackson
 • Juliana Velasquez és Bruna Ellen
 • Raufeon Stots vs Cheyden Leialoha

Előzetes kártya

 • Swayne Lunasco és Kaylan Gorospe
 • Keoni Diggs vs. Scotty Hao
 • Nate Yoshimura vs. Chas Dunhour
 • III. Kai Kamaka vs. Spencer Higa
 • Benjamin Wilhelm vs Ke’ali’i Kanekoa
 • Dustin Barca és Brandon Pieper
 • Nainoa Dung és Zachary Zane

Nézze meg a Bellator 235/236 játékot bárhol – következtetés

A Bellator tehát nem visszatartja az erőfeszítéseit – Üdvözöljük a csapatokat. Először is A Bellator 235 2019. december 20-án, ezt követi A Bellator 236 2019. december 21-én.

Két éjszaka elképesztő Bellator MMA az a cselekvés, amit csak egy rajongó kérhet. De hogyan továbbadhatja bárhol? Nos, ezt most már tudod a A VPN a jegyed korlátlan és korlátlan streaming. Ha további kérdése van, kérjük, dobja el őket a megjegyzés szakaszba.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me