A Bundesliga élő online nézése

Az 2019/20 Bundesliga szezon hivatalosan itt van mindenki. A futballszurkolók ebben az évben egy élvezetre készülnek. Nem arról szól, hogy hogyan Dortmund nyomni fog Bayern még nehezebb ebben az évben, mivel nyernek a bajnokok felett DFL-Supercup Korábban, ebben a hónapban. Nem, az a tény, hogy a bajnok van szinte mindenhol elérhető élő közvetítéshez. Jól láttad, bárhol is lehet, ott van egy csatornád az Ön számára. Még akkor is, ha országában nincs műsorszolgáltató, kövesse ezt az útmutatót, és tanuljon meg hogyan lehet nézni a Bundesliga bárhol élőben.


A Bundesliga élő online nézése

A Bundesliga élő online nézése

Hol nézheted a Bundesliga 2019/2020 világszerte?

Nem kétséges, hogy Németország biztosítja a labdarúgó világot legjobb focicsapatok valaha. Ezért nincs meglepő az érdeklődés mértéke a Bundesliga a föld körül.

Szerencsére a sportágak több mint 30 csatornán sugároznak csatornákat 60 különböző ország, ami azt jelenti, hogy jó esély van arra, aki olvassa ezt hivatalos út a bajnokságért. A csatornák áttekintése után előfordulhat, hogy néhányan nem találják meg a régiójukat.

Megpróbálhat elérni egy másik ország csatornáját, de ez sehova sem vezet. Látja, a Bundesliga streaming szolgáltatások földrajzilag korlátozott. Ez azt jelenti, hogy csak a benne lakó nézők férhetnek hozzá a saját országuk.

A látogatók tartózkodási helyének meghatározása céljából megnézik a látogatókat IP-cím. Ha a felhasználó nem a csatorna sugárzási területén van, a geo-hibaüzenet felbukkan.

Hadd mondjak példát. Itt van, amit kapsz, amikor megpróbálsz streamolni BT Sport az Egyesült Királyságon kívül:

“Sajnáljuk, ez a videó nem érhető el az Ön országában.”BT Sport hiba

Rendben van. Nem számít, hol lakik, az alábbiakban megoldást kínáltam neked kerüld meg a földrajzi korlátozásokat a csatornákra. Mielőtt elindulna ehhez a részhez, vessen egy pillantást a 2019/20 Bundesliga hivatalos műsorszolgáltatók:

Ingyenes streaming opció?

Sajnos ezt a szakaszt meg kell említeni, ha egy nagyobb bajnokság folyamatban van. Mindenkinek tetszik bármi, ami nem kerül pénzbe – ingyenes minták, ingyenes kísérletek és a mai esetünk, ingyenes streaming webhelyek.

Tudom, hogy a legtöbb néző ezt megteszi. Sajnos, engedély nélküli streaming webhelyek elkerülhetetlenek a nagyobb sporteseményeknél. Ezek az alternatívák azonban meg fogják tenni több káros, mint jó. Először is messzire nyújtanak lehetőséget alacsonyabb felbontás. Nem is gondolom, hogy a 360p-ban vannak. Ez nem minden; figyelembe vesszük kalózkodás (illegális).

Nos, a Bundesliga nem csak ülni fog, és figyelni, hogy a tartalma kalózkodik. Most együtt dolgoznak a NAGRA-val, a világ egyik vezető vállalata tartalomvédelem és többképernyős televíziós megoldások. Tehát, légy óvatos, bajba kerülhet, csak hogy néhány dollárt takarítson meg.

Ha továbbra is a szerzésre koncentrálsz ingyenes Bundesliga streaming, meg lehet csinálni a hivatalos módon. Új-Zélandon, Youtube az összes mérkőzést költség nélkül szellőzi. Ez azonban csak az országban élők számára érhető el. Ha külföldön tartózkodsz, akkor görgess tovább, és figyelni fogsz Bundesliga, bárhol is van, nincs idő.

Bundesliga – a kiválasztott országokban nincs több

A regionális korlátozások néha a nyaki fájdalomká válhatnak. De ez most változni fog. Val,-vel Virtuális magán hálózat, tudsz kerülje a földrajzi blokkolást nem számít, hol lakik az egész világon.

Ha külföldön van olyan országban, ahol nem áll rendelkezésre lefedettség, akkor mindig megteheti tárcsázza vissza az országába ennek van patakja. Minden attól a kiszolgálótól függ, amelyhez csatlakozik.

Ha úgy dönt, hogy szervert választ az Egyesült Államokban, mondjuk, akkor kap egy Amerikai IP-cím. Ez azt jelenti, hogy forgalma valószínűleg ebből a régióból származik. Ennek eredményeként képes lesz a streaming kedvelni ESPN +, Hulu, és természetesen a Fox Sports. Ugyanez vonatkozik a listánk minden csatornájára, ha csatlakozik egy szerverhez az adott országban.

Ezen kívül a VPN-nek még sok más lehetősége van. Itt egy gyors pillantás.

 • A VPN-k teljesen biztonságosak. Titkosítják a forgalmat, és megakadályozzák, hogy a webhelyek nyomon kövessék az online tevékenységet.
 • A VPN-alkalmazások letölthetők a webhelyen PC, Mac, Android, iPhone és iPad.
 • Ha csatlakozik egy indiai VPN szerverhez, feloldja az összes indiai weboldalt, beleértve a Star Sports és a Hotstar szolgáltatásokat.
 • Ha fel szeretné tiltani a más régiókból származó streaming csatornák blokkolását, váltson az adott országban található VPN-kiszolgálóra.
 • A VPN távoli VPN-kiszolgálón keresztül továbbítja az összes forgalmat. Noha ez biztonságos és nem veszélyezteti az adatvédelmet, mintegy 15% -kal lelassítja az internet sebességét.

A lépések

A feloldás nagyon egyszerű, ha megismeri az útját. Hadd mutassam meg hogy bárhol megnézheted a 2019/20 Bundesliga eseményt:

 1. Első, feliratkozás egy virtuális magánhálózati szolgáltatásra. Ha átnézed a véleményeket, akkor biztos vagyok benne ExpressVPN minden alkalommal felbukkan.
 2. Miután létrehozott egy fiókot, töltse le a VPN alkalmazás a készüléken.
 3. Futtassa az alkalmazást, Bejelentkezés, és keresse meg a szerverlistát.
 4. Válasszon szervert a csatornának megfelelően, ahol a bajnokságot nézni szeretnéd:
  • Az amerikai szerver a Fox Sports számára.
  • A BT Sport brit szervere.
  • Új-zélandi szerver a Youtube-hoz (Ingyenes).
  • Kanadai szerver a Sportsnethez stb.
 5. Aktiválja a csatorna dedikált funkcióját Alkalmazás vagy látogasson el a hivatalos honlapján.
 6. Patak Bundesliga 2019/20 bárhol élni.

Jelenleg használom ExpressVPN nak nek feloldja a Star Sports-t Németországban és Nézze meg a Bundesliga élő online oldalait problémák nélkül. Az ExpressVPN gyors indiai VPN-kiszolgálókkal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a Star Sports élő hírcsatornájának megtekintésekor semmilyen pufferolási problémával nem kell számolnia.

Hogyan nézhetjük meg a Bundesliga ingyenes online közvetítését az intelligens DNS-proxy segítségével

A VPN nagyon megbízható megkerülve a földrajzi korlátozásokat. Előfordulhat azonban, hogy egyes helyi streaming csatornák blokkolva vannak, amíg csatlakozik a VPN szerverhez. Ha a Bundesliga játékokat élőben szeretné online nézni a streaming készülékein, de nem szeretné elveszíteni a helyi csatornákhoz való hozzáférést, akkor használja a Smart DNS szolgáltatást.

 • Intelligens DNS nem változtatja meg IP-címét. Csak a forgalom azon részét veszi figyelembe, amely megmutatja a tartózkodási helyét.
 • Az intelligens DNS segítségével egyszerre feloldhatja a különböző országok csatornáit. Nézze meg a Star Sports, a Sky Sports, a BBC iPlayer és a Fox Soccer 2Go csatornákat ugyanabban az időben.
 • A Roku kivételével az összes streaming eszköz intelligens DNS-sel működik. Az tartalmazza PS3, PS4, Smart TV, Chromecast, Apple TV, Amazon Fire TV, Xbox, és több.
 • Nincs szükség további szoftver letöltésére a konfigurálja az intelligens DNS-t az eszközén.

Nem minden intelligens DNS-proxy szolgáltatás támogatja a Star Sports indításának feloldását Indián kívül. azonban, Unlocator csinál. A nagy hír az, hogy kipróbálhatja a Unlocator alkalmazást nézd meg a Bundesliga internetet élőben ingyen egy 7 napos próbaverzióval – hitelkártya nem szükséges.

Hogyan nézhetjük meg a Bundesliga ingyenes online közvetítését VPN vagy intelligens DNS-proxy segítségével?

tudsz Nézze meg a Bundesliga élő online oldalait bármelyik választott csatornán keresztül, függetlenül attól, hogy használ-e VPN vagy Intelligens DNS-proxy. Ne feledje, csak annyit kell tennie, hogy kiválaszt egy csatornát, és csatlakozzon az adott ország VPN szerveréhez.

Ezt követően bárhol tartózkodhat a Bundesliga-ban. Szóval, mit gondol, a Bayern vállalja magát? 8. egymást követő cím? Találja meg az alábbiakban szereplő előrejelzéseit.

Megment

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map