A CW TV nézetének feloldásának feloldása az USA-n kívül – DNS Proxy vagy VPN

Oldja fel és nézze meg a CW TV-t az Egyesült Államokon kívül, intelligens DNS vagy VPN segítségével


Oldja fel és nézze meg a CW TV-t az Egyesült Államokon kívül, intelligens DNS vagy VPN segítségével

A CW TV feloldásának feloldása az Egyesült Államokon kívül – A VPN megoldás

A VPN drasztikusabb megközelítést alkalmaz. VPN, Virtuális magán hálózat, valójában átirányítja a teljes forgalmat egy VPN-kiszolgálón keresztül. Ha amerikai VPN szervert választ, akkor a helyi IP-címet amerikai IP-címre válthatja. A CW TV, a Netflix, a Hulu, a WWE Network, a Pandora, a Crackle úgy gondolja, hogy az Egyesült Államok belsejéből érkezik hozzájuk. Vessen egy pillantást a VPN különlegességére.

 • A VPN nem csak megváltoztatja az Ön IP-címét, hanem az összes forgalmat titkosítja. Nincs több kémkedés a kormányhivataloktól, a hackerektől vagy az a szomorú szomszédotól.
 • Amikor amerikai IP-címet szerez be, minden amerikai streaming szolgáltatás feloldódik. Nézze meg az amerikai Netflix, az Amazon azonnali videókat, a WWE Network, a Hulu Plus és a CBS All Access szolgáltatást.
 • Nem kell aggódnia a DNS-eltérítés vagy az Átlátszó Proxyk miatt. A VPN-t semmi sem érinti.
 • VPN-alkalmazások elérhetősége iPhone, iPad, Android, PC és Mac megkönnyíti a VPN ezen eszközökre történő telepítését.
 • Azokat az eszközöket, amelyekben nincs VPN-ügyfél, nem lehet közvetlenül beállítani a VPN-sel. Használjon intelligens DNS-proxyt, vagy vásároljon egy VPN-kompatibilis útválasztót, és telepítsen rá VPN-t. Ez vonatkozik az Xbox, PS3 / PS4, Chromecast, Apple TV, Amazon Fire TV, Smart TV és Roku eszközökre.

A VPN-szolgáltatók keresésekor tartson szem előtt néhány dolgot. Először: a VPN csökkenti az Internet sebességét. A kérdés az, hogy mennyi. Megbízható VPN-szolgáltatók, például ExpressVPN, csak kb. 10% -kal csökkentse a sebességet.

A CW TV nézése az USA-n kívül

A VPN használatával a CW TV feloldható Ausztráliában, Indiában, az Egyesült Királyságban, Kanadában vagy bárhol másutt:

 1. Iratkozzon fel a VPN szolgáltatóval a fenti listából.
 2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást számítógépére, Mac, Android, iOS eszközére.
 3. Indítsa el a VPN alkalmazást, és jelentkezzen be VPN-fiókjával.
 4. Most csatlakozzon egy amerikai VPN szerverhez.
 5. Végül, lépjen a CW TV webhelyére, vagy indítsa el a CW TV alkalmazást.
 6. Sikeresen feloldotta a CW TV-t az USA-n kívül.

A legjobb VPN a CW TV számára

Noha tucatnyi VPN-t lehet a piacon fontolóra venni, egyesek hatékonyabbak lehetnek, mint mások, amikor a CW TV külföldön történő feloldását érik. Csak ki kell választania, melyik kínál az Ön igényeinek megfelelő szolgáltatásokat. Szerencsére, legjobb VPN-k a CW TV számára valójában léteznek, és alább találhatja meg őket.

ExpressVPN

Nem vagyok elfogult, de az egyik kedvenc VPN-szolgáltatómnak kellett lennie ExpressVPN. Ez az egyik legnépszerűbb, ahol ellenőrizheti a statisztikákat. Nagy szerverhálózattal büszkélkedhet, amely több mint 2000 szervert tartalmaz a világ minden tájáról.

Ha nem vagy biztonságban, akkor mindig használhatja a MediaStreamer DNS Proxy-t. Ily módon a CW TV-t streaming nélkül kell kezelnie az internetkapcsolat hirtelen csökkenésével a titkosítás miatt.

Soha nem fog olyan problémát találni, amelyet az ügyfélszolgálat nem tud megoldani. Mindig rendelkezésre állnak, hogy ügyfeleik számára zökkenőmentesen működjenek.

NordVPN

Imádni fogod mit NordVPN kínálni kell. Először kezdjük a biztonsággal, mivel ez a VPN nagyon jól csinálja. A NordVPN nem tárol semmilyen adatot a felhasználóikról, és az összes forgalmat 256 bites titkosítás védi. Olyan funkciókat kap, mint a megszakító kapcsoló, a DNS szivárgás elleni védelem. Ami az exkluzív kiszolgálókat illeti, dupla VPN-t kap, amely kétszer titkosítja az Ön adatait két különböző kiszolgálón keresztül. Nem is beszélve a CyberSec-ről, amely megvédi az eszközt a kártékony szoftverek káros szoftvereitől.

Ez a VPN több mint 5000 szerverből álló hálózatot működtet 62 országban, köztük több ezer az USA-ban. Letilthatja a világ minden tájáról származó webhelyek és tartalmak blokkolását, függetlenül attól, hogy melyik országban lakik. Ne felejtsük el, hogy akár 6 egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz egy.

BulletVPN

BulletVPN új a piacon. Jön egy kicsi, több mint 52 országban működő szerverlista 30 országban. Mindazonáltal, ami hiányzik a kiszolgálókról, megnyerte a biztonsági protokollokat, mivel öt különféle biztonsági protokollt támogat.

Sőt, a BulletVPN előfizetők korlátlan sávszélességet és intelligens DNS opciót kapnak. Ez tökéletes azoknak a szerpentőknek, akik sok sorozatot néznek a CW-n. A legjobb az, hogy a szolgáltatás még egy kicsi hálózat esetén is képes gyors kapcsolatot biztosítani a tökéletes streaming élmény biztosítása érdekében. 5 egyidejű eszközön nézheti kedvenc műsorait és filmeit. Ha bármilyen kellemetlenséget tapasztal, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatával, és szinte azonnal válaszolnak.

SurfShark

Surfshark bebizonyította, hogy méltó arra, hogy magasan álljon minden veterán VPN előtt. Még fiatal, mint egy ideje debütált, de jellemzői szerint a legfelső VPN-státuszt emelik, kérdés nélkül. Ha kérdezi, ez a VPN gyorsaságot, biztonságot és támogatást ígér. A szolgáltatásnak több mint 8 szervere van 50 országban, beleértve az Egyesült Államok gyors kiszolgálóit is.

A szolgáltatók katonai minőségű AES 256 bites titkosítást kínálnak. Az automatikus megszakító kapcsoló és a nulla ismeretű DNS szintén sokkal biztonságosabbá teszi az online jelenlétét. A legjobb dolog a SurfShark esetében, hogy korlátlan egyidejű kapcsolatokat tesz lehetővé. A fiókot megoszthatja családtagjaival és barátaival anélkül, hogy aggódnia kellene a sávszélesség miatt, mivel ez korlátlan.

Oldja fel a CW TV-t az USA-n kívül – Smart DNS Proxy Solution

Amikor ellátogat a CW Network webhelyre, és megpróbál egy videót streamálni, ezt az üzenetet kapja:Sajnáljuk, ez a tartalom nem érhető el az Ön tartózkodási helyén ”. A CW egyszerűen felismeri az Ön tartózkodási helyét az Ön IP-címének megnézésével. Amire szüksége van, egy eszköz, amely lehetővé teszi hogy elrejtse a valódi tartózkodási helyét a CW és más, földrajzilag blokkolt streaming csatornák ellen. Pontosan ezt teszi lehetővé az intelligens DNS. A telepítés után az intelligens DNS hozzáférést biztosít a CW TV, Netflix, Hulu és CBS All Access. Az intelligens DNS előnyei az alábbiak szerint foglalhatók össze.

 • Intelligens DNS-proxy lehetővé teszi, hogy egyidejűleg nézzen meg különféle régiókból származó online tartalmat. A CW TV, a CBC Canada és a BBC iPlayer közvetítése ugyanazzal az intelligens DNS-beállítással.
 • Az intelligens DNS nem titkosítja a forgalmat. Az irányát sem változtatja meg. Ez az oka annak, hogy az Internet sebessége változatlan marad, ha az Intelligens DNS-proxyt használja.
 • Az útválasztója, iPhone, iPad, Android, Smart TV, Xbox, PlayStation, Chromecast, Apple TV és minden más streaming eszköz intelligens DNS-kompatibilisek.
 • A helyi IP-cím változatlan marad. Nem kell aggódnia, hogy elzáródjon a helyi / nemzeti webhelyek vagy szolgáltatások között.
 • Az intelligens DNS nem működik jól a DNS-eltérítés vagy átlátható proxyk. Mindkettőt az internetszolgáltatók gyakran használják.

Dióhéjban ez az intelligens DNS. Csak annyit kell tennie, hogy megtalál egy intelligens DNS-proxy szolgáltatást. Néhány mutató: Győződjön meg arról, hogy az intelligens DNS szolgáltatásnak valóban van CW TV-je a nem blokkolt streaming webhelyek listáján. A jó intelligens DNS-szolgáltatások olyan DNS-kódokat kínálnak, amelyek legalább 100 internetes csatorna feloldásához szükségesek. Unlocator van a CW TV a kb 160 streaming szolgáltatás. Az induláshoz kipróbálhatja az ingyenes 7 napos próbaverziót. Emellett ellenőrizze a videók és telepítési útmutatók.

Oldja fel és nézze meg a CW TV-t az Egyesült Államokon kívül – Tippek és tippek

A CW TV Now a következő streaming készülékeken nézhető meg.

 • Windows PC / iOs Mac
 • iPhone / iPad / iPod Touch.
 • Android.
 • Xbox One / Xbox 360

A CW TV a legjobb online műsorokat és sorozatokat kínálja.

 • Amerika következő top modellje
 • Uralkodik
 • A 100
 • Vaku.
 • Jane The Virgin
 • Természetfölötti.
 • Vámpírnaplók
 • Hix of Dixie
 • Nikita
 • iZombie
 • A hírvivők.

Nincs szükség a Az Egyesült Államok kábel előfizetése a CW TV online nézéséhez. Csak annyit kell tennie, hogy feloldja a CW TV-t az Egyesült Államokon kívül Intelligens DNS vagy VPN.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me