A Daytona 500 élő online nézése

Ez egy verseny, amely a lovasokat legendákká és pillanatokkká változtathatja az egész életen át tartó emlékekben; ez a Daytona 500. Vasárnap, 2020. február 16, az 500 mérföld hosszú NASCAR Cup sorozat motorverseny – Daytona 500, a DAYTONA Nemzetközi Autópályán kerül megrendezésre Daytona Beach, Florida. Nem tudom odajutni? Keresi a módját nézd élőben online a 2020-as Daytona 500-at? Itt van, mit kell tennie.


A Daytona 500 élő online nézése

A Daytona 500 élő online nézése

Daytona 500 streaming csatornák

A motoros versenyek nagyon népszerűvé váltak a világ minden tájáról, ami pontosan megmutatja, miért van a NASCAR több műsorszolgáltatók különböző régiókban.

Van egy csatorna a világ minden tájáról 2020 Daytona 500 élőben a kis képernyőn. Annak ellenére, hogy a streaming rendelkezésre áll, a csatornák csak bizonyos régiókban működnek.

Ezt hívjuk területi alapú tartalomkorlátozás, egy védelmi mechanizmus, amelyet a csatornák használnak védik sugárzási jogaikat és korlátozza a hozzáférést meghatározott területeken található felhasználók számára.

Ezek a streaming szolgáltatások vizsgálja meg IP-címét abban a pillanatban, amikor meglátogatják a webhelyüket, vagy felhasználják alkalmazásukat határozza meg a tartózkodási helyét. Ha nem a lefedettségi területén vagy, akkor azonnal meglátogatja zárolt.

Ebben az útmutatóban segítünk megkerülni a regionális korlátozásokat a szolgáltatások tartalmára kényszerítve. Ami egyelőre itt van 2020 Daytona 500 hivatalos műsorszolgáltatók:

 • Fox Sports(USA)
 • TSN (Kanada)
 • Premier Sport (UK)
 • Ziggo Sports (Hollandia)
 • Match TV (Oroszország)
 • Sky Sports NZ (Új Zéland)

Az IP-cím a fő kulcs, amely segít a csatornán pontosan meghatározza a fizikai tartózkodási helyét. Éppen ezért a következő részben megmutatjuk Önnek, hogyan kell néhány változtatást végrehajtani és megtéveszti online helyét egy gombnyomással.

Daytona 500 Online – Globális streaming

Ha nézni akarsz Fox Sports Go az Egyesült Államokon kívül, az alábbiak hiba üzenet jelenik meg:

“A megtekinteni kívánt videó nem érhető el az Ön régiójában.”Fox Sports Geo-Error

E regionális korlátozások megkerülése érdekében meg kell változtatnia online helyét. Ezt VPN segítségével lehet megtenni. Rövid a Virtuális magán hálózat, ez az internetes eszköz lehetővé teszi csatlakozni egy szerverhez a választott országban.

Amikor a kapcsolat létrejön, a VPN átirányítja az Ön adatait azon a szerveren keresztül, és úgy tűnik, hogy úgy tűnik, mintha az interneten böngészne azon a területen, ahol a szerver található..

A folyamat során a VPN hozzáad egy extra biztonsági szint (katonai titkosítás) és hozzárendelheti a ideiglenes IP-cím érvényes ebben az országban. Ennek eredményeként képes leszel patak vagy látogasson el bármelyik csatornára / webhelyre arra a területre korlátozódik, bárhol is van.

Például, ha az USA-n kívül él, és csatlakozik egy Amerikai szerver, kapsz egy USA IP-cím. Most már közvetítheti a kedvelőit Fox Sports Go és bármely más, az Egyesült Államok által korlátozott streaming szolgáltatás.

Daytona 500 – Élő közvetítés bárhol

A VPN használata feloldja az összes korlátozott csatornát, feltéve hogy csatlakozik az adott ország szerveréhez. Ma a Daytona 500 a fő hangsúly, tehát ezt kell tennie:

 1. Első, regisztrálj VPN szolgáltatással. Nagyon ajánljuk ExpressVPN mivel szervereink vannak a listánk minden országában.
 2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazás egy kompatibilis eszközön, például Android, PC, Mad, iOS vagy Fire Stick.
 3. Futtassa az alkalmazást, jelentkezzen be VPN-hitelesítő adataival, és lépjen tovább a szerver listára.
 4. Csatlakozás szerverhez a választott csatorna alapján:
  • Az amerikai szerver a Fox Sports számára.
  • Egyesült Királyságbeli szerver a Premier Sport számára.
  • Kanadai szerver TSN-hez stb.
 5. Indítsa el a csatornát Alkalmazás vagy látogassa meg weboldal.
 6. Patak a 2020 Daytona 500 bárhol a világon élni.

Ha VPN-szolgáltatót keres, hogy feloldja a több tucat csatornák külföldön, iratkozzon fel ExpressVPN. Választhat számos VPN-kiszolgáló közül, és megóvhatja böngészési tevékenységeit minden online fenyegetéstől.

Sőt, az ExpressVPN lehetővé teszi, hogy kipróbálhassa szolgáltatásaikat kockázatmentesen 30 napos pénzvisszafizetési garancia. Ha a VPN nem felelt meg az elvárásainak, akkor mindig kérhet visszatérítést (nincs feltett kérdés).

Annak ellenére, hogy kiváló eszköz megkerülni a regionális korlátozásokat, ez nem az egyetlen elérhető a feladathoz. Az alábbi táblázatban a legmegfelelőbb VPN-szolgáltatások találhatók adatvédelem, biztonság és feloldási lehetőségek.

A Daytona 500 Live Online nézése – Intelligens DNS-proxy

Intelligens DNS szintén hatékony módszer feloldja a Fox Sports GO USA blokkolását. Az Intelligens DNS használatával nem kap új IP-címet. Csak a földrajzi vonatkozású részek az internetkapcsolatot érinti.

Azon csatornákat, amelyeket az intelligens DNS használatával blokkolhat, előre meghatározza az Ön által használt intelligens DNS szolgáltató, azaz különféle intelligens DNS szolgáltatások feloldhatja a különböző csatornák blokkolását.

 • Mielőtt feliratkozik egy intelligens DNS proxy szolgáltatásra, ellenőrizze, hogy támogatja-e a feloldást Fox Sports GO az USA-n kívül vagy a listán szereplő bármely más csatornán.
 • Nem kell módosítania az intelligens DNS-konfigurációt, amikor egy másik országból származó csatornát fel szeretne tiltani.
 • A forgalom részleges átirányítása azt jelenti, hogy az Ön Az internet sebessége nem csökken ha intelligens DNS-t használ. A forgalom azonban nem titkosítva ugyanúgy, mint egy VPN esetén.
 • Néhány internetszolgáltató használja DNS-eltérítés vagy átlátszó proxyk. Noha a VPN ilyen módszerek jelenlétében fog működni az Ön számára, az intelligens DNS valószínűleg nem.

Unlocator a fenti táblázatban említett szolgáltatások egyike. Azért javasoljuk, mert ingyenesen kipróbálhatja szolgáltatásaikat. A Unlocator a 7 napos ingyenes próbaverzió anélkül, hogy csak az e-mail címét kellene benyújtania.

A fentiekben javasolt összes VPN azonban tartalmaz egy a Intelligens DNS szolgáltatás. Néhányuk a következőket kínál: 1 napos ingyenes próbaverzió, de a Unlocator a leghosszabb eddig. Nézd meg; teljesen kockázatmentes.

NASCAR Daytona 500 2019 menetrend

Ez a gyönyörű motorverseny már jó ideje zajlik. Az első verseny visszatért 1959-ben Lee Petty volt a Daytona Nemzetközi Autópálya végső hódítója.

A Petty család uralta a versenyt, mint eddig, Kicsiny vállalkozások az a csapat, ahol a legtöbb Daytona 500 nyert. Eddig 9 versenyt nyertek, közülük 7-en tartoztak Richard Petty.

Mindannyian arra várunk, hogy egy nap – 2020. február 16. De a Daytona 500 ennél sokkal nagyobb. Rendben, tehát a tényleges Daytona 500 a finálé, de az egész egy hosszú gyakorlati sorozat és kvalifikációs ülések.

A motor beindul Február 8., szombat, három gyakorlati üléssel, amelyek közül az első a vasárnap este Busch Clash bemelegítése. De ha ellenőrizni szeretné a teljes ütemtervet, görgessen egy kicsit tovább délre:

Február 8., szombat

 • Busch Clash záró gyakorlat
 • Daytona 500 gyakorlat

Február 9., vasárnap

 • Daytona 500 pole kvalifikáció
 • Busch Clash

Február 13., csütörtök

 • Bluegreen Vacations 1. párbaja
 • Bluegreen vakáció párbaj 2. sz

Február 14., péntek

 • Daytona 500 gyakorlat

Február 15., szombat

 • Daytona 500 záró gyakorlat

Február 16., vasárnap

 • Daytona 500

A Daytona 500 Live Online nézése intelligens DNS proxy vagy VPN segítségével?

Hiányzik az összes fontosabb versenyesemény, mint például a Daytona 500 csak azért, mert a csatornák lefedettségi területén kívül élsz, kissé tisztességtelen. használata VPN vagy Intelligens DNS, feloldhatja és megnézheti az összes csatornát, amely külföldön közvetíti a versenyt, ideértve a Fox Sports Go, TSN, és több.

Ha további kérdései vannak a VPN vagy intelligens DNS eszközén, ne habozzon, vonjon minket egy sorba az alábbi megjegyzésekben.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map