A Gomorrah 2019 élő online nézése

A Gomorrah (Gomorra) rajongói kedvence annak óta, amikor 2014-ben debütált. Akár olasz, akár nem, ez a sorozat mindig többet szeretne. A 3. évad nagyon izgalmas volt, nem akartam egy pillanatra sem hiányozni, bármi előrevetítheti a jövőbeli szövetségeket vagy halálesetet. A 4. évad 2019. március 29-én indult. Tehát kíváncsi vagy arra, hogy hol vagy hogyan továbbadhatod a 4. évadot? Nézze meg ezt az útmutatót, és megtudja.


Hogyan nézhetem a Gomorrah 4. évad online közvetítését

Hogyan nézhetem a Gomorrah 4. évad online közvetítését

Bárhol nézhetem a Sky Go Italia-t?

Sajnos nem tudod. Ha Olaszországon kívül lakik, akkor nem tudja megnézni a Gomorrah 4. évadját. Csak ezt a geo-hibaüzenetet fogja látni:

“Az egész olaszországi Territorio della Repubblica szükségszerű tartalma.”

A Sky Go Italy úgy érzékeli az Ön tartózkodási helyét, hogy megnézi az Ön IP-címét. Ha az olasz határokon kívül helyezkedik el, a csatorna akkor is blokkolja a hozzáférést, ha érvényes előfizetéssel rendelkezik.

Szerencsére a VPN megkerüli ezeket a földrajzi korlátozásokat, bárhol is lehet. Tehát ne aggódj, ennek végére azonnal megnézheti a Gomorrah 4. évadját.

Hogyan nézhetem a Gomorrah 4. évadját VPN-sel

A virtuális magánhálózat használatával úgy tűnik, hogy az Ön által választott bármely régióból böngészi az internetet. Ez akkor fordul elő, amikor csatlakozik egy adott szerverhez egy országban, ahol meg kíván jelenni.

Ha csatlakozik egy olasz szerverhez, felszabadít mindenféle olasz tartalmat, beleértve a Sky Go-t, a Rai TV-t és még sok minden mást. Miért olyan egyszerű? Nos, a csatlakozáskor az Ön aktuális IP-címe bekerül, és ehelyett olasz IP-címet fog kapni. Amikor a csatorna beolvassa az IP-jét, akkor megállapítja, hogy jelenleg a lefedettségi területén tartózkodik. Ennek eredményeként hozzáférést biztosít az összes streaming könyvtárához, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik.

Itt van, hogyan lehet feloldja a Sky Go Olaszország blokkolását és nézni a Gomorrah 4. évadját élőben online:

 1. Először be kell jelentkeznie egy hiteles VPN-szolgáltatónál, amely olasz szerverekkel rendelkezik. használom ExpressVPN és azt javaslom, hogy csináld is.
 2. Nyissa meg a hivatalos webhelyüket, és kattintson az Indulás gombra. Ezzel átirányítja Önt a regisztrációs oldalra, ahol fiókot hozhat létre, és megvásárolhatja a szolgáltatásaikat.
 3. Ezután töltse le a dedikált alkalmazásukat azon a készüléken, amelyen a Gomorrah adatfolyamot közvetíteni szeretné. Választhat az Android, iOS, PC, Mac vagy FireStick közül.
 4. A letöltés után telepítse az ügyfelet és jelentkezzen be.
 5. Most keresse meg a szerverlistát, amíg meg nem talál egy olasz szervert. Csak használhatja a keresősávot a gyorsabb megközelítéshez.
 6. Kattintson duplán a szerverre, vagy érintse meg egyszer a gombot.
 7. Várjon néhány percet, amíg a csatlakoztatott gomb meg nem jelenik és zöldre vált.
 8. Végül indítsa újra a Sky Go Italy-t, és figyelje a Gomorrah 4. évadját, bárhol is van.

ExpressVPN egyike azon kevés VPN-szolgáltatóknak, amelyek valóban meg tudják csinálni a munkát. A VPN piacon való keresés közben próbáljon távol maradni a VPN-ektől, amelyek ingyenesen kínálják szolgáltatásaikat. Nem megbízhatóak, és veszélyeztethetik az adatait az internetes böngészés közben. Ha többet szeretne tudni, itt található a következő lista legfontosabb VPN-k a Sky Go számára.

A Gomorrah 4. évadjáról

Csináljunk egy gyors áttekintést a 3. évadról. Az utolsó epizódban Annalisát Patrizia ölte meg. Ezután Enzo gyanús lesz, és itt áll, hogy megtudja, hogy Gennaro részt vett húga gyilkosságában.

Végül Enzo meggyilkolja Gennarót, de Ciro feláldozza magát, hogy megmentse, és bevallja, hogy meggyilkolta a húgát, kijelentve, hogy az a jó érdekében áll, és el akarja kerülni egy újabb háborút. Nos, ez nem működött túl jól, mivel Enzo arra kényszeríti Gennarót, hogy megölje Ciro-t.

Amit a kábítószer-üzemű nápolyi maffia dráma 4. évadjának premierjén észrevettünk, 12 százalékkal nőtt a harmadik évad átlagához képest. A közösségi média látta, hogy a # GOMORRA4 a Twitter legfontosabb trendje lett Olaszországban. Sky Italia, jól sikerült.

A Gomorrah messze a legnagyobb sorozat a Sky Italia-n, meghaladva az országos Game of Thrones értékelését is. Ugyanakkor megkapja a régóta várt show utolsó szezonját?

Bár Ciro már nincs ott, Marco D’Amore még inkább jelen van a szetten. A rendezvényen debütál a szezon ötödik és hatodik epizódjában.

Most, ha nem Olaszországban tartózkodik, megnézheti a korai évadokat a Netflix-en. Valószínűleg egy kicsit meg kell várnia, amíg a 4. megjelenik. Az Egyesült Államokban a SundanceTV jogosult a műsorhoz. Azonban időbe telik, hogy megszerezzék a térségben. Végül behangolhat az Egyesült Királyságban a Sky Atlanticba, és kb. 2 hónappal az olaszországi kiadás után megnézheti a műsort.

Egyelőre nem fogok kiadni spoilereket. Csak vessen egy pillantást a szezon előzetesére, és menjen előre, és nézze meg a műsort. Most már emlékszel?

 

Sky Go Italia – Kompatibilis eszközök

A Gomorrah 4. évadának közvetítése a következő platformokon:

 • PC / Mac
 • Android
 • iOS
 • Xbox 360
 • Xbox egy
 • PS3
 • PS4
 • Apple TV
 • Most TV
 • roku

Hogyan nézhetem a Gomorrah 4. évad online közvetítését – Összegzés

A Sky Italia legnépszerűbb TV-sorozatának, a Gomorrahnak a negyedik évadja péntek este debütált. Ne aggódjon, nem maradt le semmiről. A korábbi epizódokat továbbra is könnyedén megnézheti. A kemény részt lefedték, és most már hozzáférhet a Sky Go Italia-hoz Olaszországon kívül. Mire vársz még? Minden héten több mint 4 millió néző közvetíti a műsort, legyen az egyikük.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map