A Google Play Áruház régiójának megváltoztatása 2020-ban

A Google Play Áruház régiójának megváltoztatása 2019-ben

A Google Play Áruház régiójának megváltoztatása 2020-ban

 • A Google Play régiója – VPN bevezetés
 • Változtassa meg a Google Play régióját az Android rendszeren
 • Kapcsolja be a Google Play Országát a PC / Mac rendszeren
 • A legjobb VPN a Play Áruház régiójának megváltoztatásához – teljes áttekintés
  1. ExpressVPN
  2. NordVPN
  3. BulletVPN
  4. SurfShark
 • A Google Áruház régiójának megváltoztatásának előnyei
 • Az Egyesült Államok Play Áruházának régiója
 • A Google Play régiójának váltása – Következtetés

Hogyan kell megváltoztatni a Google Play Régiót gyökér nélkül – VPN

Időnként a következő hibaüzenetet kapja “Ez az alkalmazás nem kompatibilis egyetlen eszközével sem”. A Google az Ön IP-címének megítélésével határozza meg a kapott Google Play Áruház-régiót. Ez azt jelenti, hogy IP-címének megváltoztatásával válthat a Google Play Áruház régiójában. VPN lehetővé teszi ezt. Telepítsen egy VPN-alkalmazást Android-eszközére. Válasszon VPN-kiszolgálót abban a régióban, amelyet fel szeretne tiltani. Élvezze az új alkalmazásokat, játékokat, filmeket és TV-műsorokat.

 • Az IP-cím módosítása USA-ra a VPN használatával is feloldja az USA-ban exkluzív alkalmazásokat, mint például a Pokemon Go, a Netflix, az Amazon Instant Video, a Hulu Plus, az FXNow, a WWE Network, a CBS All Access, a Sling TV, és még sok más.
 • A VPN titkosítja az összes forgalmat. A webhelyek és a hackerek nem tudnak szimatolni, ha biztonságos VPN-kapcsolatot használnak.
 • A VPN-alkalmazások elérhetőek Android okostelefonokra, táblagépekre, Windows PC-re, iPhone-ra, iPad-re és Mac-re.
 • Ezek az alkalmazások meglehetősen egyszerűvé teszik a VPN telepítését.
 • Függetlenül attól, hogy a Sony Xperia, Samsung Galaxy, HTC, LG, Motorola, vagy Huawei, ugyanezeket az eljárásokat megváltoztathatja a Google Play Áruház régiójában.

Ellenőrizze, hogy a VPN szolgáltató ha feliratkozik, nagy számú VPN-kiszolgáló van az egész világon. A következő VPN-szolgáltatók a legjobbak, amelyeket eddig teszteltem. Ha az Android-eszközöket a közterületek úgymint repülőterek, szállodák, kórházak vagy éttermek, használva VPN szintén nagyon fontos. VPN lehetővé teszi titkosítsa a forgalmat amikor az internetes mobil kapcsolatot használja, valamint amikor csatlakozik egy nyilvános WiFi hotspothoz. Soha ne becsülje alá online adatvédelem! Itt van egy lista a legjobb VPN-alkalmazások a Google Play Áruházban.

Hogyan változtassuk meg a Google Play Régiót az Androidon – lépésről lépésre

Kövesse ezeket a lépéseket a Google Play Áruház országának megváltoztatásához a VPN használatával:

 1. Telepítse az Ön által biztosított VPN alkalmazást VPN szolgáltató az Android készülékén.
 2. Válasszon VPN szervert egy választott országban (Egyesült Királyság, USA, Kanada, Spanyolország stb.)
 3. Hozzon létre VPN kapcsolatot.
 4. Android-eszközén nyissa meg a Beállítások lehetőséget -> Alkalmazások.
 5. Keresse meg a Google Play Store alkalmazást.
 6. Kattintson rá.
 7. Nyomja meg az „Force Stop” gombot.
 8. Miközben ott van, kattintson a Tárolás elemre, és törölje a gyorsítótárat és az adatokat.
 9. Lépjen ki a beállításokból.
 10. Indítsa újra a Google Play Store alkalmazást.
 11. Észre fogja venni, hogy a Play Áruház pénzneme megváltozott attól függően, hogy milyen szerverhez csatlakozott.
 12. Végül élvezze egy másik régiót / országot.

Váltás a Google Play országára USA / Egyesült Királyság – PC / Mac böngésző alternatív módszer

Ha a fenti lépések valamilyen okból nem működnek az Ön számára, próbálkozzon ezzel az alternatív módszerrel, ha a Play Áruház országát változtatja meg.

 1. Ahelyett, hogy közvetlenül az Android-eszközén beállítana egy amerikai VPN-kapcsolatot, alternatívaként beállíthatja a VPN-t a PC-n / Mac-en.
 2. Akkor, csatlakozzon egy amerikai VPN szerverhez.
 3. Menjen át a Google Play Áruházba a következővel: PC / Mac böngésző.
 4. Keresése USA Android alkalmazás telepíteni szeretne.
 5. Kattintson az „Telepítés” elemre, és válassza a legördülő menüből Android-eszközét.
 6. A telepítési folyamat elindul az Android okostelefonon vagy táblagépen.

A legjobb VPN a Google Store régiójának megváltoztatásához

Több száz VPN közül lehet választani, de valójában nem mindegyik megkapja azt, amire szüksége van. Ezért vettem magam át, és áttekintettem a négy legfontosabb VPN-t, amelyeket használni szeretnék a Google Play számára. Itt vannak:

ExpressVPN

ExpressVPN ma fel fogja címezni a listánkat, mivel az iparág egyik legjobb szolgáltatója. Magas szintű védelmet és adatvédelmet biztosít a felhasználók számára. Nem is említve, hogy garantálja a regionális korlátozások megkerülését. Az ExpressVPN székhelye a Brit Virgin-szigeteken található, és több mint 200 000 IP-jét biztosítja a 2000+ szerverhálózata. Az Ön adatait mindig 256 bites AES-en keresztül katonai titkosítások védik.

Öt egyidejű eszközön VPN-kapcsolat előnyeit élvezheti. Ezenkívül a nap bármely szakaszában kommunikálhat a támogató csoportjával. 24 órán keresztül elérhetők az összes aggodalomra. Az ExpressVPN olyan további funkciókkal rendelkezik, mint például a DNS szivárgásvédelem és egy automatikus Internet Kill Switch. Ha többet szeretne tudni, adja meg ExpressVPN áttekintés egy gyors botrány.

NordVPN

NordVPN kitűnő a kiszolgálói hálózat és az általa kínált biztonsági szolgáltatások szempontjából. Kezdjük egy 5000 szerverből álló kiszolgálóhálózattal 62 országban. Ha ez nem segít a regionális korlátozások megkerülésében, nem tudom, mi lesz. Lehet, hogy ez a SmartPlay? Az NordVPN saját intelligens DNS-proxyja.

A NordVPN 256 bites AES titkosítást alkalmaz. Ezenkívül kettős VPN-protokollal is rendelkezik, amely adatait egyszer, a szerverein keresztül kétszer továbbítja. Ez azt jelenti, hogy megduplázódik a titkosítás, de még lassabban. Vannak olyan szerverek, amelyek optimalizáltak streamingre, torrentre, tömeges letöltésre vagy online játékra. És végül: a NordVPN lehetővé teszi 6 egyidejű eszköz számára a VPN-kapcsolat megosztását. Többet akar? Vessen egy pillantást a NordVPN áttekintés.

BulletVPN

Annak ellenére, hogy viszonylag új az iparban, BulletVPN Magasan áll, hogy megbízható biztonságot biztosítson a felhasználók számára a 256 bites AES titkosítás révén. Nem túl nagy szerverhálózat a listánkban szereplőkhöz képest, ám ezek stratégiailag szétszórtak a világ minden tájáról. 31 ország 52 és több szerveréről választhat, ez még mindig jó szám egy új VPN számára.

Azok számára, akiknek csak földrajzilag korlátozott szolgáltatásokhoz kell hozzáférniük, a szolgáltató az Intelligens DNS-t is felveszi kínálatába. Mellesleg, a BulletVPN egyike azon kevés VPN-szolgáltatóknak, amelyek valóban feloldhatják a Netflix blokkolását az Egyesült Államokon kívül. Biztonsági szempontból ezek közé tartozik az OpenVPN, L2TP / IPSec, IKEv2 és PPTP, és vannak alkalmazásuk a legtöbb operációs rendszerhez. További információkért lépjen át a BulletVPN áttekintés.

SurfShark

Végül, de nem utolsósorban, megvan a VPN, amely zümmögött az iparban. Bármit is használ, biztos vagyok benne, hogy átgondolod ezt. Először is, korlátlan egyidejű kapcsolatot és összesen 800 szerver hálózatot kínál. Ezen felül támogatja mind az OpenVPN, mind az IKEv2 VPN protokollokat, valamint a teljes DNS szivárgás elleni védelmet. Emlékezzen a kettős VPN-re a Nord segítségével, ezt Multihopnak hívják.

SurfShark Olyan ügyes funkciókat kínál, amelyeket a felhasználók élvezhetnek, mint például a CleanWeb, amely blokkolja a rosszindulatú linkeket, hirdetéseket és nyomkövetőket. Többet szeretne megtudni erről a VPN-szolgáltatóról? Olvassa el SurfShark áttekintés.

A régió megváltoztatásának előnyei

A Google Play a különböző régiók különböző alkalmazásaival rendelkezik. Láthatja, hogy mi az Ön IP-címe. A régió megváltoztatása sokat segíthet neked. Ez az oka annak:

A régió által blokkolt alkalmazások elérése: Szó szerint új tartalomtárba léphet, ha megváltoztatja az Áruház országát. Tegyük fel, hogy az Egyesült Királyságban él, és letölti a Microsoft Cortana alkalmazást. Sajnálom a barátomat, de inkább ezt az üzenetet kapja: „Ez az elem az Ön országában nem érhető el.”Google Play hiba

Miután csatlakozott egy VPN szerverhez az Egyesült Államokban és megváltoztatta régióját, az alkalmazást bárhol letöltheti..

Szerezz jobb árakat: Minden régió eltérő árral jön. Ha talál egy alkalmazást a Google Playen, és ez drága, próbáljon csatlakozni egy másik szerverhez, és nézd meg, lehet-e olcsóbban megszerezni. A végén képes lesz levenni.

A legnépszerűbb filmek elérhetők az USA Play Áruházban

Itt van a legjobb válogatásom arról, hogy mi már elérhető az üzlet könyvtárában. Nézze meg, bárhol is van.

 • Üveg
 • darázs
 • Pókember a pók hátoldalába
 • Avengers végtelen háború
 • Fantasztikus vadállatok: a Grindelwald bűncselekményei
 • A gyerek, aki király lenne
 • Aquaman
 • A Lego film
 • Holmes & Watson
 • replikák
 • Higgadtság
 • Trónok harca
 • Jobban hívja fel Saulot
 • A feketelista
 • A vaku
 • Gray anatómiája
 • Dragonball Super: Broly
 • Méreg

A Google Play ország váltása

A fent ismertetett módszert különféle Android készülékeken kipróbálták. Ha továbbra is problémái vannak a a VPN segítségével módosíthatja a Google Play Áruház régiót, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, alul hagyva egy megjegyzést.

Megment

Megment

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me