A legjobb Firefox magánhálózati alternatívák

A Firefox által készített VPN? Az valami. A böngésző óriás lehetővé tette számára Amerikai felhasználók hogy több adatvédelmet kapjon az internet böngészése közben. Másolatként Firefox magánhálózat, az új böngésző kiterjesztés lehetővé teszi elrejteni az IP-címet, és titkosítani az adatokat. Noha egy kicsit hasznosnak tűnik a Firefox felhasználók számára, mégis megvan korlátozások. Nem számít, mit csinál az interneten, a magánéletének és biztonságának mindig elsőbbséget kell élveznie. Ezért javasoljuk, hogy kezdje el keresni jobb lehetőségek. Itt mindent megtudhat a Firefox Private Networkről és annak lehetőségeiről top VPN alternatívák.


A legjobb Firefox magánhálózati alternatívák

A legjobb Firefox magánhálózati alternatívák

Firefox magánhálózat – a jó, a rossz és a csúnya

Először azt kérdezheti, hogy ingyenes-e a VPN-szolgáltatás. Egyszerűen fogalmazva: igen. A Firefox Private Network része a A Firefox Test Pilot Programja, amely lehetővé teszi a felhasználók számára teszteljen több terméket a Mozilla-tól ingyenes.

Nem ez az első alkalom, hogy Mozilla a VPN-ipar felé haladt, abban az esetben, ha nem tudta. Egy ideje, egyetértett a ProtonVPN-rel a böngészőjében lévő VPN-szolgáltató kiterjesztésére. A VPN akkoriban kb $ 10.

A Mozilla Firefox egy ajánlatot tett arra, hogy megvédje a felhasználókat az interneten való böngészés ellen hackerek, nyomkövetők és webhelyek. Ez elég egyszerű, töltse le a kiterjesztést és kattintson a Csatlakozás gombra. Ez minden.Csatlakozás a FireFox VPN-hez

Íme a Mozilla termék alelnöke Marissa Woodnak kellett mondania:

„A legfrissebb események egyik legfontosabb tanulása az, hogy egyre növekszik a kereslet az adatvédelmi szolgáltatások iránt. A Firefox magánhálózat egy kiterjesztés, amely biztonságos, titkosított utat biztosít az internethez, hogy megvédje a kapcsolatait és személyes adatait bárhol és mindenhol, ahol a Firefox böngészőt használja. ”

Ez egy útmutató, amely segít megtalálni alternatívák az új VPN kiterjesztéshez. De miért? Látja, hogy a Firefox Private Network képes védelmezni az Ön adatait, de ez nem minden, ami a VPN-nek kell lennie. Számos szempontot kell megvizsgálni, és teszteim szerint az új szolgáltatást is nincs meg mi szükséges az óriások ellen. Itt álltam fel.

Szerverek, biztonság és adatvédelem

Szóval, akárcsak az alapvető Virtuális magán hálózat (még mindig nem tudom, miért nem ismeri el Mozilla ezt), FPN extra biztonság és magánélet lehetővé teszi a nyilvános hálózatokhoz való csatlakozást. Nos, ezt úgy teszi, hogy titkosítja a forgalmat, amikor egy privát alagúton halad át közvetlenül a Cloudflare által biztosított szerverre..

Biztonsági szempontból a szolgáltatás nem rossz. A hátrány itt az, hogy csak azokat használja, akik használják Firefox. Más VPN-szolgáltatásokkal (True Ones) ellentétben a Firefox Private Network nem fogja biztosítani az egyéb internetes alkalmazások és szoftverek, például a Gmail, Facebook, Spotify vagy online játékok. Csak a böngésző által végzett tevékenységek biztonságosak.

Ami az adatvédelmet illeti, úgy tűnik, hogy a Firefox internethozzáférése rejti el az Ön IP-címét, csak a Egyesült Államok. Amikor aktiváltam a kiterjesztést, ellenőriztem az új IP-címet. Furcsa módon az IPv6 -om a nyilvános helyett megjelent. Valójában ez nem rossz. Ez történt a csatlakozás után.IP az FPN-vel

Tehát technikailag, CloudFlare az újod Internet szolgáltató. De észre kell venni ezt: eszközöm IP-címe a Chrome-on nem változik. Mint már említettem, csak a Firefox esetében van, amelyet egyáltalán nem tartanak ilyen fontosnak. Vessen egy pillantást a sajátomra IP-cím (Eredeti) annak ellenére, hogy be van kapcsolva a Firefox Private Network.Szellemi tulajdonjog az Egyesült Királyságban

Kérdéses politika!

A legnépszerűbb VPN-szolgáltatók a szigorúan nincs naplózási politika. De a Firefox szerint kicsit lehet homályos azon a területen. Azt állítják, hogy egyetlen böngészési információt sem gyűjtöttek. De ezt az állítást követi:

“Általános információkat gyűjtünk arról, hogy Ön hogyan használja a kiterjesztést, például adatokat arról, hogy miként működik vele a kiterjesztés, és műszaki információkat működik.”

Ez egy Ki / Be gomb, milyen interakció lenne? Ha a naplózási politika nem elég egyértelmű, akkor jobb maradj távol a szolgáltatótól.

Elérhetőség

Ez a rész kulcsfontosságú, srácok. Nem számít, ha érdekli ez a szolgáltatás, ha nem az USA-ban, nem kapod meg. Úgy tűnik, hogy a Firefox korlátozta a privát hálózathoz való hozzáférést, amelyet a felhasználók használhatnak az Egyesült Államokban lakóhellyel rendelkezők.

Ha a kiterjesztés letöltési szándékával lép fel a webhelyre, akkor ez geo-hibaüzenet felbukkan:

“Ez a kiterjesztés jelenleg csak az amerikai asztali felhasználók számára érhető el.”FVN hibaüzenet

Készülék kompatibilitás

Nem tudom, észrevetted-e, de az hiba üzenet még egy dolog kijelenti, hogy korlátozza az akadálymentességét. A Firefox magánhálózat csak a következőkre érhető el asztali felhasználók. Ezért, aki a Firefoxot működteti a mobilján, az nem kap lehetőséget arra, hogy kipróbálja az új VPN szolgáltatást.

Ez kiváló ok arra, hogy érdeklődését mások felé irányítsuk VPN alternatívák mivel szinte minden nagyobb operációs rendszerhez alkalmazást kínálnak. Az tartalmazza iOS, PC, Mac, Android, valamint a FireStick.

Ha a kiterjesztés csak a következőhöz érhető el: Firefox böngésző, az Egyesült Államok és Firefox-fiókkal rendelkező asztali felhasználók, Ön szerint érdemes továbbmenni??

Sebesség

A VPN-szolgáltatók értékelésekor az egyik első szempont, amelyet megvizsgálunk, a sebesség a szolgáltatás. A A VPN titkosítása befolyásolja az internet sebességét drasztikusan. Még az iparág legfelsõbb VPN-éinél is van ez a probléma, ám a legjobb minõség biztosítása érdekében optimalizálják szervereiket.

A sebesség szempontjából meglepődve láttam, hogy a Firefox Private Network gyors. Alig észrevettem az internet sebességének csökkenését, miután aktiváltam a mellékállományt. Hadd mutassam meg mit kaptam:

A folyamat elindításához készítettem egy képernyőképet a saját internetes sebességéről a Firefox VPN használata nélkül.Sebesség FPN nélkül

Most, miután megütötte a csatlakozási gombot, az eredmények önmagukban jelentek meg.Csatlakoztatva az FPN-hez

Ha észreveszi, a letöltési sebességet nem befolyásolja nagy mértékben. Azonban a PING és feltöltés voltak a Firefox Private Network fő áldozatai. Tehát, a sebesség szempontjából a Firefox Private Network nem túl kopott.

Meg kell emlékezni; csak a szolgáltatás titkosítja a tevékenységeket a böngészőjében, semmi más. Talán ezért hoztak eredményt minimális sebességcsökkenéssel.

Tartalom elérhetősége

A VPN egyik fő feladata a következő: elrejteni személyazonosságát és segít megkerülni a regionális korlátozásokat. Nem fogom azt mondani, hogy a Firefox Private Network nem tette ezt, mert valójában.

Ugyanakkor (bár a használata sokat tett) nem csinált nagyon jó munkát. Rendben, tehát bevallom, a szolgálat képes volt rá feloldja az amerikai Netflix blokkolását amint aktiváltam a kiterjesztést. Ez nem minden; Még sikerült elérheti a Hulu tartalmát az Egyesült Királyságban.

De én nem olyan vagyok, aki ilyen könnyen meggyőződik, és neked sem kellene. Addig próbáltam nagy streaming szolgáltatásokat, amíg el nem értem a HBO Now-t. Mint fentebb említettem, úgy tűnik, hogy a Firefox Private Network működik A Cloudflare szerverei csak az Egyesült Államokban.

És köztudott, hogy a HBO Now olyan szolgáltatás, amelyet csak az amerikai nézők érhetnek el, vagyis az FPN-nek könnyen fel kell blokkolnia azt. Nos, nem erről volt szó. Elakadtam ezzel a frusztrálóval hiba:

A HBO Now csak az Egyesült Államokban és egyes amerikai területeken érhető el.HBO most Error FPN

Maradjunk a fényes oldalon. Más legfontosabb VPN-k a szolgáltatások ezreit feloldhatják szerte a világon, beleértve az Egyesült Államokat is. De hé, a Firefox Private Network hozzáférhet a Netflixhez és a Hulu-hoz. Szép munka.

Az ítélet

Tehát mindent elmondtam, amit tudnod kell a Firefox Private Network-ről. Most már tudja, miért kellett választania egy jobb alternatívát. Abban az esetben, ha nem tudta körbefordítani a fejét, itt egy teljes összefoglaló:

 1. Nincs sok kiszolgáló (Cloudflare hálózata), és nem dönthet úgy, hogy melyikhez csatlakozik.
 2. Kérdéses naplózási politika, amely befolyásolhatja az Ön személyes adatait a közeljövőben.
 3. A sebesség jó, de vannak gyorsabb VPN-k is. (A feltöltés és a ping nem volt nagyon rossz).
 4. Az Egyesült Államokban csak asztali számítógépet használók számára érhető el.
 5. Nem titkosítja az adatokat a Mozilla Firefox böngészőn kívül, ami azt jelenti, hogy bármi, amit más alkalmazásokon teszel, sebezhető.
 6. Feloldhatja a Netflix és a Hulu feloldását, de nem engedte fel a HBO Now feloldását. Ez rossz, tekintve, hogy csak az Egyesült Államok szerverein működik.

Fő hangsúly: Firefox magánhálózati alternatívák

Most, hogy tudja, miért van szüksége alternatívára, itt az ideje beszélni mik vagyunk helyettesíti a Firefox VPN-jét. Sajnálom, Mozilla, de VPN-nek kell hívnom (mivel ez egy).

A jó VPN kiválasztása félelmetes folyamat lehet, mivel a piacon sok van. Neked kell vegye figyelembe minden szempontot attól függően, mit kell tennie. De kétségtelenül szüksége van egy VPN-re, amely képes egész idő alatt megvédlek nem számít, milyen készüléket használ, a böngészőt, amelyen működik, és az országot, ahol tartózkodik.

Szerencsére a ma felsorolt ​​VPN-k az összes fentiekkel rendelkeznek. Feltesszük a felülvizsgálatot? Itt találja a Firefox magánhálózat legfontosabb alternatíváit.

ExpressVPN

ExpressVPN borító

ExpressVPN az első a listánkon. Nos, nem akarok elfogult lenni, de az van a mai csúcs az iparban. Miért választjuk ezt az első VPN-ként, amely helyettesíti a Firefox Private Network szolgáltatást? Ennek oka az, hogy sokkal többet kínál, mint a Mozilla szolgáltatásai.

A Firefox Private Network csak „ki tudja, hány” szerverrel rendelkezik az Egyesült Államokban. Az ExpressVPN-nek viszont van 3000+ szerver 94 országban, köztük 25 év felettiek az Egyesült Államokban. Ez egy nagyon nagy különbség, ha mondhatnám.

Kompatibilitási szempontból a Firefox VPN csak asztali platformon működik, míg az ExpressVPN alkalmazásai elérhetőek Android, iOS, PC, Mac. Ó, egyébként, Az ExpressVPN Firefox kiterjesztéssel is rendelkezik, így nem fog hiányozni valami, amikor feliratkozik a szolgáltatásra.

Régóta az ExpressVPN egyike volt annak a kevés szolgáltatónak, amely képes feloldhatja a világ bármely csatornáját, különösen jelentős szolgáltatások, mint például Netflix, Hulu és HBO Now. A Firefox Private Network bebizonyította, hogy meg tudja csinálni a munkát, de nem sikerült a HBO Now-val. Ez nem túl ígéretes.

A magánélet vonatkozásában az ExpressVPN jól ismert szigorú bejelentkezési szabályzat. Nem tárol naplókat, és nem tárol semmilyen információt a felhasználók tevékenységéről. Nos, nem mondhatom ugyanezt a Firefox Private Network kapcsán. Azt állították, hogy néhány adatot gyűjtünk.

Végül a Firefox Private Internet bizonyult gyors a letöltési osztályon. Az ExpressVPN azonban az egyik leggyorsabb VPN, amely valaha létezett. Szerverei vannak jól optimalizálva az Ultra-HD streaminghez nem számít, milyen messze van a szerver az Ön tényleges helyétől.

Annak ellenére, hogy fizetett VPN-ként élsz, akkor is leszel megkapja azt, amit fizet cseresznye tetején az ExpressVPN használata közben. Vessen egy pillantást az alábbi mutatókra, hogy még jobban megértsék ezt a szolgáltatót.

Előnyök

 • Intelligens DNS-szerviz (MediaStreamer)
 • OpenVPN protokoll (többek között)
 • Katonai titkosítás
 • Szerverek ezrei 160 helyszínen
 • Legfeljebb öt párhuzamos kapcsolat
 • 30 napos készpénz-visszafizetési garancia
 • Szigorú bejelentkezési szabályok
 • 24/7 élő chat támogatás

Hátrányok

 • Kicsit többet fizet, mint mások

NordVPN

NordVPN borító

NordVPN egy másik legfontosabb elem, amelyet érdemes fontolóra venni a Firefox Private Network helyett. Világszerte VPN-ként ismert legnagyobb szerverhálózat. Nos, akkor egyetért azzal, hogy látja, hogy ez több mint dicsekedhet Több mint 5000 országban 60 országban. Tehát, ellentétben a Firefox VPN-ével, valójában megnézheti a kedvelőit BBC iPlayer, TSN és Viaplay nem számít hol vagy.

Ha a Firefox megpróbálja VPN-jét kizárólagosvá tenni böngészőjével, az nem fog különbséget tenni a felhasználók számára. Nem számít, ha nem tetszik semmilyen más böngésző. Ha a Firefox az Ön böngészője, A NordVPN hiteles kiterjesztést kínál érte. Böngészhet névtelenül, biztonságosan és szabadon a NordVPN segítségével.

Ráadásul a NordVPN a világ egyik legbiztonságosabb VPN-szolgáltatója. Ez a cím jóvoltából exkluzív funkciók amit senki más VPN nem tud nyújtani. Először beszélünk CyberSec, amely olyan technológia, amely megakadályozza minden nem kívánt szoftver amelyek megcélozhatják eszközét. Beszélünk rosszindulatú programok, vírusok és bármilyen rosszindulatú szoftver kint.

A másik az Kettős VPN szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy a forgalom az egyik helyett két külön VPN-en keresztülhaladjon. Ha nem tudja, mit jelent ez, az adatai kétszer lesznek titkosítva magas szintű AES-256-GCM titkosítás 2048 bites DH-kulcskal. Nem hiszem, hogy a Firefox Private Network még közel került ilyen titkosításhoz.

Véleményem szerint a NordVPN kiváló alternatívát jelent a Firefox VPN-jéhez. Vessen egy pillantást néhány olyan funkcióra, amelyet ez az óriás kínál:

Előnyök

 • Nulla naplózás politika
 • SmartPlay (intelligens DNS)
 • 4800+ szerver 60 országban
 • Dupla VPN
 • Hat egyidejű eszköz
 • Feloldja a HBO most
 • CyberSec technológia
 • 2048 bites titkosítás

Hátrányok

 • Néhány kiszolgálón kissé gyorsabb lehet

BulletVPN

BulletVPN borító

Felteheti azt a kérdést, hogy miért versenyezhet egy kis VPN a Firefox Private Network-rel. Nos, a méret nem minden, hanem az minőség itt keresünk. BulletVPN hosszú ideje nem működött, de sikerült több száz felhasználót vonzania a világ minden tájáról (hangsúly a világ minden tájáról).

Az a tény, hogy bármely VPN globálisan elérhető, mindig ezt teszi kiváló alternatívája a Firefox VPN-nek. A BulletVPN szerverei vannak 30+ ország, stratégiai elhelyezéssel ingyenes, korlátlan internet-hozzáféréshez. Ez fel tudja oldani a hasonló kedveket Netflix és HBO Now könnyedén. Nem mondhatnám ugyanezt a Firefox Private Network kapcsán.

A biztonság szempontjából a BulletVPN protokoll változatosságának köszönhetően a diagramok tetején van. Meg kell navigálni a között PPTP, L2TP, OpenVPN, IKEv1 és IKEv2. Mint egy tanács, tartsa be OpenVPN mivel mindig a legjobb a biztonság szempontjából.

A BulletVPN az egy kicsit pricy ahhoz képest, hogy milyen kicsi, de védekezésképpen az nagyon, nagyon gyorsan. Ha akarod stream HD tartalom vagy játszani online játékok, A BulletVPN szerverei jól vannak optimalizálva az ilyen feladatokhoz. Ennek során nem észlel semmilyen késést vagy késést.

Ha többet szeretne tudni, tekintse meg az alábbiakat:

Előnyök

 • Nincsenek naplók a böngészési tevékenységekről
 • Öt VPN-protokoll
 • Nagysebességű szerverek
 • Bullet Shield technológia
 • Öt párhuzamos kapcsolat
 • Feloldja a fő streaming csatornákat
 • Ingyenes intelligens DNS szolgáltatás
 • Különböző operációs rendszereken érhető el
 • 30 napos visszatérítési politika

Hátrányok

 • Kis szerverhálózat

SurfShark

SurfShark

Újnak lenni semmi olyan, ami miatt nincs zavar. Surfshark hosszú ideje nem működött, mégis sikerült riválissá válnia az iparág óriásaival. Azt mondják, hogy az első benyomások minden.

Az első benyomásom a Firefox Private Network-ről óriási volt geo-hibaüzenet kijelentve, hogy van csak az Egyesült Államokban érhető el. Nos, ez nem egy kellemes első találkozás.

Ami a SurfSharket illeti, az első dolog, amit észrevettem, az, hogy kínál korlátlan egyidejű kapcsolat. Most kezdje el egy bummmal. Azon VPN-kkel, amelyekkel karrieremmel találkoztam, ezt nem teszem. Ezenkívül a kiszolgálói hálózat meglehetősen nagy, többet kínál 800 szerver 50 országban.

A SurfShark szintén képes feloldja a Netflix blokkolását és más top streaming szolgáltatások a világ minden tájáról, ami nagyon helyettesíti a Firefox Private Network szolgáltatást.

Rendben, tehát elsősorban a VPN kiemelkedik a magánélet és a biztonság terén. Van azonban egy hátránya a sebesség osztály. Néhány kiszolgálón nincsenek nagyon egységesek – ez a kérdés, mivel a legtöbb felhasználó további streaming lehetőségeket keres.

Előnyök

 • Korlátlan egyidejű kapcsolat
 • Több mint 800 szerver 50 országban
 • Magas szintű titkosítás
 • Feloldja a Netflix, a HBO Now és még sok más funkciót
 • Multihop szolgáltatás (dupla VPN)
 • Automatikus lekapcsoló
 • Nincs naplózási politika

Hátrányok

 • Kicsit drága (havi előfizetés)
 • Néhány lassú szerver

A legnépszerűbb Firefox magánhálózati alternatívák – Kilépés

Több tucat országban nem tolerálják az internetes szabadságot; ahol VPN-nek kell lennie. Mivel azonban nem sok olyan tényező hiányzik, amely jó VPN-t tesz lehetővé, megszerezte magát tökéletes helyettesítők. Keresse meg a listát, és ellenőrizze, hogy melyik megfelel a legjobban. Ha segítségre van szüksége, feltétlenül kiáltani az alábbi megjegyzések.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map