A legjobb VPN a Canal + számára

Ha megkóstolta a francia szórakoztatást, akkor a Canal + egy olyan csatorna, amelybe valóban be kell nézni. A szolgáltatás csatornák széles skáláját kínálja mind francia nézői, mind angol közönsége számára. Az 1984-ben alapított szolgáltatás évtizedes tapasztalattal rendelkezik a minőségi tartalmak terjesztésében, és ami a legjobb, a kínált tartalom nagy része ingyenes. A szolgáltatás tartalmához való hozzáféréshez be kell jelentkeznie a saját webhelyükre, vagy le kell töltenie a felhasználóbarát myCanal alkalmazást..

A legjobb VPN a Canal Plus számára

A legjobb VPN a csatorna számára+

A legjobb csatorna + VPN összege

A teljes áttekintést az alábbi listában foglaltam össze. Itt van a A legjobb 5 VPN-szolgáltató, amellyel külföldön nézheti a Canal Plus-t:

  1. ExpressVPN
  2. VyprVPN
  3. CyberGhost
  4. BulletVPN
  5. IPVanish

A Canal Plus elérhető Franciaországon kívül

Az olyan csatornák, mint a Canal + Cinema, a CanalPlay és a myCanal, csak egy példa a Canal + program által biztosított programozásra, ám a legtöbb felhasználó esetében ez csak akkor igaz, ha véletlenül Franciaországban születnek. Abban az esetben, ha külföldön élő francia külföldön él, akkor a következő hiba jelenik meg, amikor élő vagy megkereshető tartalmat próbál meg nézni a Canal Plus on-line:


“Lehetetlen d’accéder au contenu, veuillez vérifier votre internet kapcsolat”.

Ez nagyon szörnyű helyzetet jelent, különösen akkor, ha egy francia külföldön dolgozik, akit esetleg olyan országokba küldtek, mint Svájc, Ausztrália, Belgium, az Egyesült Államok vagy az Egyesült Királyság. A Canal + webhely és a streaming szolgáltatás földrajzi korlátozó blokkokra támaszkodik annak biztosítása érdekében, hogy csak Franciaországban székhellyel rendelkező felhasználók folytassák az adatfolyamot, és ennek okai között szerepelhetnek az engedélyezési megállapodások a sávszélesség korlátozásáig, valamint a helyi közönség általános preferenciája..

Akárhogy is is van, ha nem tudja közvetíteni kedvenc műsorait a Canal + -ról Franciaországon kívül, akkor súlyos otthoni betegséghez vezethet, és tudatlanságot nyújthat arról, hogy mi történik otthon. A probléma megkerülése és a Canal Plus külföldről történő feloldása érdekében alapvetően szüksége van egy francia IP-címre. Azok számára, akik nem tudják, az IP-cím az, amit Ön digitális ujjlenyomatának minősít. Ezt a címet a webhelyek és az internetszolgáltatók használják néhány elem megállapítására a felhasználóról, például személyazonosságuk és tartózkodási helyük. A Canal + külföldről történő streamingjéhez olyan megoldásra van szüksége, amely francia IP-címet biztosít Önnek, és nincs más eszköz, amely ezt megtenné, valamint VPN.

VPN használata a Canal + megfigyeléséhez Franciaországon kívül

A VPN rövidítése a virtuális magánhálózatnak, amely egy biztonságos kiszolgáló, amelyhez csatlakozik, hogy a forgalom titkosítva legyen. Ezek a szerverek mind különböző országokban vannak, így a Canal + Franciaországon kívüli megtekintéséhez csatlakoznia kell egy olyan szolgáltatáshoz, amelynek kiszolgálói ott vannak. Az egyikhez történő kapcsolódás azt jelenti, hogy francia címmel kereskedhet az IP-címével, tehát a Canal + webhely nem fogja tudni megállapítani, hogy az országon kívülről érkezik-e..

Mint korábban említettem, a VPN használata azt jelenti, hogy titkosítva vannak az adatok, azaz még az internetszolgáltató sem tudja megfejteni, hogy mit tesz online. Ez nagyszerű, mivel el kell kerülnie minden korlátozást, amelyet azoknak a felhasználóknak tesznek ki, akik hajlamosak sok sávszélességet használni a streaminghez. Ismert, hogy az internetszolgáltatók a sávszélesség-felhasználást a frekvenciaváltó kapcsolati sebességek révén kezelik, és meghallgatják a felhasználói tevékenységeket is, hogy egyes webhelyekhez felhasználó-specifikus blokkokat alkalmazzanak. A megbízható VPN szolgáltatás feliratkozásával mindez elkerülhető, és biztosítható, hogy a Canal + elérése a webhelyen vagy a myCanal alkalmazáson keresztül garantált legyen, bárhol is lehet..

A legjobb VPN-csatornák+

Annak érdekében, hogy segítsünk Önnek abban, hogy valódi szabadságot és rugalmasságot érjen el az interneten, már megtettük az alapjainkat az Ön számára, és azonosítottuk azokat a VPN-szolgáltatókat, amelyek pénzük számára a legjobban elérhetőek:

1. ExpressVPN

A piacon működő többi szolgáltató számára nehéz megmondani, amit az ExpressVPN kínál. A szolgáltatásnak kb. 2000 szervere van a hálózatán belül, és megfelelő alapon működik a Brit Virgin-szigeteken. Az ilyen helymeghatározás különösen kényelmes, mivel az adatszabályozási szabályok nem vonatkoznak rá, és a szolgáltatásnak szintén nagyon szigorú nulla naplózási politikája van. Az ExpressVPN segítségével a felhasználók akár 3 eszközt is csatlakoztathatnak egyszerre, és ez biztosítja, hogy a 256 bites AES titkosításuk révén biztosított biztonság szétszóródjon az egész fórumon..

A szolgáltató az iparág egyik legjobban odaítélt díja, amely elismeri példaértékű ügyfélszolgálatát. Az ExpressVPN biztosítja, hogy a felhasználók védelmet élvezzenek a fájlok P2P-kapcsolatokon keresztüli megosztásakor, valamint lehetőséget kínál az OpenVPN, IPSec és akár IKEv2 közül a preferált VPN-protokollok közül való választásra. Az előfizetők élvezhetik az olyan funkciókat is, mint a megosztott alagút, az automatikus lekapcsolás, a lopakodó szerverek és a sikeres feliratkozású ügyfél átirányításáért járó jutalom. Vessen egy pillantást az ExpressVPN áttekintésre, ha szeretne többet megtudni a szolgáltatásról.

2. VyprVPN

Másodszor a listánkon olyan szolgáltatónk van, amelynek székhelye Svájcból származik, amely biztosítja, hogy minden felhasználó forgalma titkosítva legyen a több mint 700 szerver széles skáláján. Ezen a hálózaton keresztül a felhasználók több mint 200 000 IPS, valamint számos további hozzáadott szolgáltatás közül választhatnak. A prémium csomagban akár 5 egyidejű kapcsolat biztosítása a felhasználók számára, a felhasználók széles körű eszközzel rendelkezhetnek, amelyek teljes biztonságban vannak Android, iOS, Mac vagy Mac OS rendszeren.

A VyprVPN a Chameleon protokollja szempontjából is nagyon népszerű, mivel az OpenVPN csomag metaadatainak titkosításával működik, és biztosítja, hogy a felhasználók még észlelhetetlenül is használhassák a szolgáltatást még azokban az országokban is, ahol mély csomag ellenőrzéseket végeznek, hogy VPN-eket használókat találjanak és blokkolják. A szolgáltatás torrent-barát is, Internet kill kapcsolót kínál, és az összes szerver tulajdonosa. Az előfizetői forgalmat az OpenVPN alapú 256 bites AES titkosítás is biztonságosnak tartja, és azok számára, akik biztonságos kommunikációt szeretnének küldeni, a szolgáltató Cyphr üzenetküldő alkalmazás biztosítja a felhasználókat is, hogy az általuk küldött szövegek titkosítva legyenek. Annak érdekében, hogy pontosan tudjuk, mit tehet Önnek a VyprVPN, javasoljuk, hogy nézze át a VyprVPN áttekintést.

3. CyberGhost

Gyors, kényelmes és megfizethető áron. Ez nagyjából összefoglalja azt a szolgáltatást, amelyet valószínűleg a CyberGhost VPN-től kap. A szolgáltatás központja Romániában található, amely teljesen kívül esik a „14 szem” terület bármelyikén. Ez azt jelenti, hogy nulla naplózási politikájuk szilárd, ezért az 1300+ szerverükön át átvitt forgalom egyikét sem fogják vizsgálni. A szolgáltatás egy olyan alkalmazással rendelkezik, amelynek célja annak biztosítása, hogy bárki, aki Windows, Android, iOS vagy Mac alapú szolgáltatást üzemeltet, képes legyen csatlakozni, és OpenVPN, L2TP és IPSec fájlokat kínál, mint fő VPN-protokollokat, amelyek közül választhat..

A felhasználói felületről nagyon könnyű megállapítani, hogy a CyberGhost a piacon az egyik legbarátabb alkalmazás, mivel az előfizetők számára minden nagyon világos. A szolgáltatás támogatja a Tor használatát is, és ez biztosítja, hogy online nélkül teljesen anonim maradjon. A torrentálás megengedett, és legfeljebb 5 eszköz csatlakozási korlátjaval nem indokolt, hogy az összes Internet-kompatibilis elektronikáját ne védjük. Átfogóbb bontást nyújtunk arról, hogy mit tehet ez a szolgáltató az Ön számára, és az összes információt megtalálhatja a CyberGhost VPN ismertetőnkben.

Következtetés a csatorna legjobb VPN-jéről+

Az otthoni országtól való távolodás nem akadályozhatja meg a legfrissebb hírek megszerzését vagy a már megszokott műsorok élvezetét. Szerezzen egy VPN-t, és győződjön meg arról, hogy képes-e streamálni a Canal + csatornából annak ellenére, hogy távol van Franciaországtól.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me