A legjobb VPN a Pandora számára – Feloldás az USA-n kívül

A Pandora könnyedén az egyik legismertebb társaság a zene streaming területén. Sokan azt állítják, hogy ez utat nyitott újabb belépőknek, mint például a Tidal, az Apple Music és a Spotify. 


A legjobb VPN a Pandora számára

A legjobb VPN a Pandora számára

Mi az a Pandora??

A 2000 januárjában alapított Pandora számos akadályon ment keresztül, hogy elérje a mai napot. Egy időben a vállalat annyira rosszul működött, hogy Tim Westergrennek (vezérigazgató) meg kellett győznie 50 alkalmazottal rendelkező csapatát, hogy több mint 2 évig menjen fizetés nélkül. Éppen ez a fajta kitartás jelentette, hogy a társaság eddig több mint 90 millió előfizetőre nőtt, és a rést az egyik legelőnyösebb internetes rádiószolgáltatás ragaszkodik..

A Pandora lényege egy olyan platform, amely lehetővé teszi saját „rádióállomás” létrehozását azáltal, hogy összeállítja a többi sáv listáját, amelyek nagyon hasonlítanak a keresetthöz. Kapsz egy listát más dalokról, amelyek ugyanazokkal a zenei tulajdonságokkal rendelkeznek, és amelyeket az alapítók összeállítottak az úgynevezett Music Genome Project-nek. Ez lényegében egy olyan algoritmus, amely több mint 450 attribútumot használ a zene kategorizálásához; így a Pandora javaslatai valószínűleg vonzóbbá válnak az érdeklődése iránt.

A Pandora freemium szolgáltatásként működik. Más szavakkal: a felhasználók díj nélkül regisztrálhatnak és élvezhetik az alapszintű szolgáltatásokat. Lehetőségük van további funkciók élvezetére is, ha fizetős előfizetővé válnak. Ha ingyenes fiókkal rendelkezik, akkor időnként hirdetéseket kell megjelennie. Még akkor is nagyon sokat érdemes megszerezni, ha nem fizetõ előfizetõ vagy. A szolgáltatás három választási szintet kínál. Van itt a Pandora, a Pandora Plus, majd a Pandora Premium. A hangminőség, amelyet a streaminghez kapsz, egyre jobb lesz, ahogy felmegy a szintekre.

Hol elérhető a Pandora?

Mindezen előnyök mellett, amelyek a jól ismert és elismert szolgáltatástól származnak, csak egy akadály akadályozhatja meg, hogy élvezze szolgáltatásaikat, különösen akkor, ha sok mozgásban van. Ez az a tény, hogy a szolgáltatás az Egyesült Államokon kívül nem olyan széles körben elérhető. A társaság egyik legnagyobb akadályaként említi a zenei engedélyek költségeit és a helyi szerverek telepítését minden régióban. Az Egyesült Államokon kívüli Pandora eléréséhez egyszerűen VPN szükséges.

A VPN használata a Pandora feloldásához az Egyesült Államokon kívül

A VPN kezdőbetűk a virtuális magánhálózatot jelentik. Alapvetően a világ különböző részein található kiszolgálók gyűjteménye, amelyhez az előfizető felhasználók csatlakozhatnak. Ennek során képesek megkerülni az esetleges útjában álló földrajzi korlátozásokat; és hozzáférjen olyan webhelyekhez és csatornákhoz, amelyek a régiójukban nem lennének elérhetők. Például az USA-n kívüli Pandora feloldásához a felhasználónak csupán csatlakoznia kell egy amerikai VPN szerverhez. Így történik:

 1. Először is regisztrálnia kell egy VPN szolgáltatót.
 2. Ezután töltse le és telepítse a VPN alkalmazást a számítógépére, Mac, Android, iOS vagy FireStick.
 3. Indítsa el a VPN alkalmazást, és jelentkezzen be.
 4. Ezután csatlakozzon egy amerikai VPN szerverhez.
 5. Mostantól bármilyen, csak az USA-ba futó streaming szolgáltatást használhat, mintha az Egyesült Államokban lenne.

A VPN használata garantálja a felhasználó számára az összes adatvédelmet az online erőfeszítéseik során. Kapcsolataik titkosítva vannak, és adatai rejtve maradnak. Ennek segítségével a felhasználók az interneten keresztül vásárolni vagy bankkártyákat végezhetnek anélkül, hogy attól tartanának, hogy kapcsolataikat elfogják.

A legjobb VPN-k a Pandora számára

A megfelelő VPN-szolgáltatás megválasztásakor fel kell jelentkeznie egy olyan szolgáltatónál, amely az Ön érdekeit szem előtt tartja; nem csak arra, hogy elvegye a pénzét. A legmegbízhatóbb szolgáltatók azonosításának elősegítése érdekében összeállítottuk három jól ismert szolgáltatás listáját. Itt található a listánk a a legjobb VPN-k a Pandora számára.

1. ExpressVPN

Az iparágban nem túl sok szolgáltató tud nyújtani olyan szolgáltatást, amelyet ugyanúgy nyújtanak, mint az ExpressVPN. Több mint 2000 szerverrel több mint 60 országban az ExpressVPN több mint képes kiváló minőségű szolgáltatást nyújtani. Az ExpressVPN garantálja az online védelmet 256 bites AES titkosítási protokolljával. Teljes mértékben támogatja akár 3 egyidejű kapcsolatot is; lehetővé téve a felhasználók számára, hogy minden eszköze jól védett legyen.

Az ExpressVPN speciális funkciót kínál a felhasználók számára, nevezetesen a split alagút; ahol eldönthetik, melyik forgalmat titkosítják, és melyiket nem. Teljes mértékben támogatjuk az anonim torrentet is, mivel a szolgáltatás nagyon jól működik a Tor-szal, és a lopakodó kiszolgálók széles választékával együtt az ExpressVPN felhasználók még a legcentrikusabb régiókban is támaszkodhatnak a szolgáltatásra. A szolgáltató VPN-kliense szintén meglehetősen egyszerűen használható, mivel még az első felhasználók számára is könnyű navigálni. Ha még többet szeretne megtudni erről a szolgáltatásról, javasoljuk, hogy nézze át az ExpressVPN áttekintést.

2. IPVanish

A listánk második száma az IPVanish, és ez egy amerikai székhelyű szolgáltató, amely közel 1500 szerverrel rendelkezik, amelyekhez a felhasználók csatlakozhatnak. A szolgáltatást 1999-ben hozták létre, majdnem két évtizedes tapasztalattal rendelkezik az iparban. Az IPVanish büszke arra, hogy a tényleges IP-je eltűnjön, ehelyett több, mint 40 000 IP-t kínál Önnek, amelyek közül választhat..

Az IPVanish használata nagyon hasznos lehet, különösen akkor, ha hajlamos sok lelkesedésre. A szolgáltatás nagyon hangosan támogatja a szolgáltatást, mivel lehetővé teszi a korlátlan és anonim P2P fájlátvitelt is. Az IPVanish felhasználóknak korlátlan sávszélességet és szerverkapcsolókat, valamint SOCKS5 webes proxyt is kapnak. Akár tíz egyidejű kapcsolat támogatására való képessége valóban páratlan, és ez nagyon megfizethetővé teszi a dolgokat, különösen, ha többplatformos védelmet keres. Az elvárásokkal kapcsolatos további részletekért tekintse meg az IPVanish áttekintésünket.

3. NordVPN

Összegezve szolgáltatásainkat a NordVPN szolgáltató, amely kiemelkedik a kínált szolgáltatások és a kiszolgálók hosszú listája szempontjából. A NordVPN-nek közel 4000 szervere van a hálózatán belül, ezek nagy része 60 vagy több országban terjed. A NordVPN legfeljebb 6 egyidejű eszköz regisztrálását teszi lehetővé egy fiók alatt, és katonai osztályú 256 bites AES titkosítást alkalmaz, hogy minden felhasználói adat jól védett legyen. A szolgáltatás székhelye Panamában található, és ez lehetővé teszi a szigorú nulla naplózási politika betartását.

A NordVPN meglehetősen jól működik a VPN-en lévő Hagymával, mivel ez megkönnyíti a felhasználók teljes névtelenségét online állapotban. A szolgáltatás szintén rendelkezik a DNS szivárgások elleni védelemmel kapcsolatos intézkedésekkel, és a Chrome-ot és a Firefox-ot egyaránt kínálja az online biztonság könnyű alternatívájaként. A szolgáltatás dupla VPN-titkosítással is rendelkezik, ahol a kapcsolata megduplázódik a titkosítási szint szintjén, jóvoltából, ha két szervert futtatnak. A felhasználóknak lehetősége van arra is, hogy kiválasszák a használni kívánt szervereket, mivel a szolgáltatásnak olyan kiszolgálói vannak, amelyek jól vannak optimalizálva olyan tevékenységekhez, mint például online játék, torrent vagy akár HD streaming. Ez csak egy pillanatkép a szolgáltatás típusától, amelyet az NordVPN-től elvárhatnak. A teljes kép megtekintéséhez feltétlenül olvassa el a NordVPN áttekintést.

Összefoglaló a Pandora legjobb VPN-ről

Azok számára, akik még nem próbálták ki a Pandorat, sok minden hiányzik. A szolgáltatás a 2000-es évek eleje óta javult mind a zene minőségében, mind a könyvtárban. Az USA-n kívüli használata azonban nagy kihívás lehet, ha nem iratkozz fel hiteles VPN-re. Az ezekben az áttekintésekben felsorolt ​​három szolgáltatás több, mint képes biztosítani online jelenlétét, és lehetővé teszi a Pandora elérését az Egyesült Államokon kívüli országokban.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map