A legjobb VPN a Redbox számára

A Redbox olyan cég, amelyről ismert, hogy ragaszkodik filmkölcsönzési modelljéhez abban az időben, amikor az egész világ továbbra is magában foglalja az online streaming-et. Meglepő módon a fizikai DVD-kölcsönzési modell továbbra is jól működik, annak ellenére, hogy előrejelzések szerint mostanra elveszítették piaci részesedésüket. Ennek oka lehet a folyamatos hatékony marketing, vagy csak az a tény, hogy ügyfelei csak annyira hűek a márkájához. Akárhogy is is van, a bérleti üzlet működésének sikere nem akadályozta meg a társaságot abban, hogy belekerüljön a video on demand streaming szolgáltatásba.

A legjobb VPN a Redbox számára

A legjobb VPN a Redbox számára

Mi a Redbox??

A Redbox 2013 elején indította el a video-on-line platformot. Azonban később javította döntését azáltal, hogy előfizetési modellről váltott az igény szerinti video-modellre. Ez azt jelenti, hogy a szolgáltatás továbbra is ugyanazt a bérleti szolgáltatást nyújtotta, mint a kioszkokon keresztül, de most kiterjesztette termékeinek digitális változatára. A RedBox vezetői azt állították, hogy ez sokkal olcsóbb, mivel lehetővé teszi számukra a bevételek jobb kezelését és az engedélyezési kérdések elkerülését.  

Igény szerint a Redboxba másolva a szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy filmeiket 2 és 4 dollár között 48 órára béreljék. A kezdeti ár azokra a címekre vonatkozik, amelyek hosszabb ideig voltak listájukban, utóbbi pedig sokkal újabb kiadásokra vonatkozik. Azok, akik jó címet szeretnének megvásárolni, megvásárolhatják azokat legalább 10 dollárért. Körülbelül 7000 címmel elindított szolgáltatásként a Redbox on Demand biztosan értékes streaming szolgáltatásnak bizonyul, amely ellenőrzi.


Szolgáltatásként, amelynek bérleti kioszkai csak az Egyesült Államokban vannak jelen, értelme van annak, hogy a Redbox on Demandnak ugyanezt az utat kell követnie. Valószínűleg annak a különféle engedélyezési problémáknak az oka lehet, amelyek felmerülhetnek, ha sok új kiadását minden más ország számára elérhetővé teszi. Ennek eredményeként azok a felhasználók, akik inkább a Redbox on Demand bérletét bérlik, erősen hátrányos helyzetbe kerülhetnek, ha valaha az országon kívül utaznak. Ennek oka az, hogy a RedBox alkalmazás vagy webhely képes lesz felvenni IP-címét és korlátozni a hozzáférést. Van mód arra, hogy megkerüljük ezt? A válasz igen.

A Redbox feloldásának feloldása az Egyesült Államok területén kívül

Az ilyen típusú korlátozások megkerülésének legjobb módja egy olyan megoldás megszerzése, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy elrejtsék IP-címüket. Szerencsére ezt VPN használatával megteheti. A VPN használatával az ügyfelek megváltoztathatják IP-címüket, és viszont megváltoztathatják a részleteket, például a helyüket vagy a személyazonosságukat.

Miután a felhasználó feliratkozott egy VPN-szolgáltatásra, képesek átirányítani a forgalmat a különféle országokban található távoli szerverekhez történő kapcsolódással. Csatlakozáskor a megjelenő IP-cím megcáfolja azt a weboldalt, amelyhez megpróbál hozzáférni, és azt gondolja, hogy a felhasználó székhelye mindenhol van, ahova a kiszolgálóhoz kapcsolódnak. Tehát ha az Egyesült Államokon kívül tartózkodik, akkor csak annyit kell tennie, hogy csatlakozik egy szerverhez, amelynek székhelye Amerikában van, és hozzáférhet a Redbox on Demand igénybevételéhez..

A következőképpen oldhatja fel a Redbox blokkolását az Egyesült Államokon kívül:

  1. Iratkozzon fel VPN-szolgáltatónál.
  2. Töltse le és telepítse a VPN-ügyfelet Android, iOS, PC vagy Mac rendszerre.
  3. Jelentkezzen be VPN-fiókjával, és csatlakozzon egy amerikai szerverhez.
  4. Most, hogy van amerikai IP-címe, indítsa el a Redboxot.
  5. Patak redbox, aktuális tartózkodási helyétől függetlenül.

A VPN használata először ijesztő lehet, de nagyon kevés időbe telik a hozzászokás. A szolgáltatás szintén nagyon előnyös, mivel segít biztonságban tartani a felhasználókat, amikor online vannak. Ez nagyobb bizalmat jelent, amikor online bankhoz lép, vagy ha otthon vásárol. Ennek kapcsán itt egy táblázat, amely kiemeli a piac legfontosabb VPN-jeit.

A legjobb VPN-ek a RedBox igény szerint

A feliratkozáshoz szükséges legjobb szolgáltatás kiválasztása néha gondot okozhat. Ezért összeállítottuk azon megbízható szolgáltatók listáját, amelyekhez fordulhat, hogy folyékonyabb élményt kapjon. Itt vannak a legjobb VPN-ek a Redbox on Demand számára.

1. ExpressVPN

Az ExpressVPN jelenleg az ipar egyik legjobb szolgáltatója. A szolgáltatásnak közel 2000 szervere van a hálózatán belül, több mint 200 000 IP-t biztosít ügyfeleinek, amelyekhez csatlakozni lehet. A szolgáltatás egy biztonságos régióban, a Brit Virgin-szigeteken is található. A területre nem vonatkozik semmiféle adatkezelési joghatóság, ezért képtelen bármilyen felhasználói információt elterjeszteni. Ráadásul a szolgáltatás nulla naplózási házirendet is végrehajt, hogy a dolgokat vízmentesen tartsa.

Az ExpressVPN 256 bites AES titkosításra támaszkodik, amely párhuzamosan működik olyan VPN protokollokkal, mint az SSTP, PPTP, L2TP / IPSec. A legnépszerűbb az OpenVPN, ez alapértelmezett opció. Az ExpressVPN szintén dicséretes szintű ügyfélszolgálatot kínál. Csapatának éjjel-nappal, 24 órán keresztül segítségre van szüksége élő csevegések, e-mail jegyek vagy közösségi média útján. A szolgáltatás egy megosztott alagútálási funkciót is kínál, amely lehetővé teszi a titkosítás kezelését. Ráadásul eltakarított kiszolgálókat is felkutat, amelyek kiválóan alkalmazhatók a szigorúan korlátozott országokban. A szolgáltatótól elvárható átfogóbb áttekintésért tekintse meg az ExpressVPN áttekintést.

2. IPVanish

Az IPVanish a második legmegbízhatóbb szolgáltató, amelyhez fordulhat. Ennek oka a széles körű, akár 1500 szerver lefedettsége az egész világon. Ezek a szerverek együttesen akár 40 000 IP-t biztosítanak előfizetőik számára. A szolgáltatás ezenkívül akár 10 többszörös kapcsolatot is lehetővé tesz előfizetése alatt. Ha mind a tíz felhasználó csatlakozik, a szolgáltatás továbbra is lehetővé teszi számukra, hogy korlátlan sávszélességet és korlátlan kiszolgáló-váltási képességeket élvezhessenek..

Az IPVanish még az Egyesült Államokban működő szolgáltatásként is teljes biztonságot és anonimitást ígér a felhasználók számára. A szolgáltató 256 bites AES titkosításra, valamint nulla naplózási politikájának szigorú végrehajtására támaszkodik. Az IPVanish azt is biztosítja, hogy a felhasználók választhassanak a VPN-ügyfél letöltéséről vagy a többi webes védelmi formáról való ragaszkodás között. Van egy SOCKS5 webproxy-protokoll, amelyet a felhasználók kipróbálhatnak. Számos böngésző-bővítményt is megadhat. Ha többet szeretne megtudni az IPVanish által kínált szolgáltatások terjedelméről, nézze meg az IPVanish mélyebb áttekintését.

3. NordVPN

A listánk felszámolása az NordVPN. Ez egy erős szolgáltató, ismert sokoldalúságáról és egyszerűségéről. Képes ellátni még a nehéz tehergépkocsik igénybe vevőinek igényeit is. A szolgáltatás székhelye Panamában található, és hálózatán belül közel 4000 szerver működik. Az NordVPN azt is lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megválaszthassák, melyik szerverhez csatlakoznak, mivel a legtöbb szerverét különböző célokra optimalizálták. Ilyen felhasználás a HD streaming, torrent, tömeges letöltés vagy online játékok játék.

Az NordVPN kettős VPN protokollja a már katonai szintű 256 bites AES titkosításhoz kapcsolódik. Ez hatékonyabbá teszi, mivel egy szerver helyett két szerveren továbbítja. A szolgáltatás akár 6 egyidejű kapcsolatot is támogat. A Tor-n keresztül a VPN-en is jól működik, hogy valóban névtelen böngészési élményt biztosítson. A szolgáltatónak egy sor eltakarított szervere is van, amelyekre a felhasználók támaszkodhatnak, ha magas cenzúrájú országokban élnek. Mindemellett a NordVPN biztosítja az ügyfelek számára a teljes DNS-szivárgásvédelmet, valamint a személyre szabott védettséget preferáló felhasználók számára elkülönített IP-ket. A szolgáltatás mélyebb áttekintése érdekében szánjon egy kis időt a NordVPN áttekintés áttekintésére.

Következtetés a RedBox legjobb VPN-jéhez

Kedvenc filmjeinek bérlése a Redbox On Demand útközben csak könnyebbé válhat, ha regisztrál egy VPN-en. A fent felsorolt ​​három szolgáltató több mint képes biztosítani a szolgáltatáshoz való hozzáférést az Egyesült Államokon kívül, tehát nem lehet megalapozott oka a kedvenc filmjeinek elmaradására utazás közben.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me