A legjobb VPN a Vizio Smart TV-khez

2018 jó év a Vizio számára, éppen így történik, hogy a 65 hüvelykes P sorozatú Quantum TV-vel gyilkos debütálták. A kaliforniai televíziós társaság figyelemre méltó változást hajtott végre a SmartCast által működtetett intelligens TV-k új sorozatának minőségében és elérhetőségében. A költségvetésbarát lehetőségek miatt a Vizio sok amerikai háztartásban közismert név. A 2018-as kiadások után az egyetlen dolog, ami még jobbá teheti a tévékészülményeket, a VPN-hez való csatlakoztatás. A VPN lehetővé teszi a webhelyek feloldását, a földrajzi blokkok megkerülését, valamint az Ön országában nem elérhető szolgáltatások és alkalmazások elérését. Olvassa tovább, hogy megtudja, melyik VPN működik a legjobban a Vizio Smart TV-kkel.


A legjobb Vizio TV VPN

A legjobb VPN a Vizio Smart TV számára

A legjobb Vizio Smart TV VPN-k összegzése

Ha tisztában van azzal, amit egy VPN csinál, és tudja, hogyan kell telepíteni a VPN-t egy intelligens TV-hez, mint például a Vizio, akkor nem kell elolvasnia a cikk többi részét. A Vizio Smart TV számára a legjobb VPN-k a következők:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. VyprVPN

A legjobb VPN-k a Vizio Smart TV-khez

Az intelligens TV és a szokásos TV közötti megkülönböztető tényező az internethez való csatlakozás képessége. Az intelligens TV-k úgy viselkednek, mint a streaming platformok, és hozzáférést biztosítanak egy sor alkalmazáshoz, szolgáltatáshoz és tartalomhoz.

Az internet azonban nem túl biztonságos, és az intelligens TV-k nem léteznek olyan világban, amelyben számítógépes bűnözés és adatlopás nem létezik. Ezenkívül nem is nagyon privát, az internetszolgáltatója vagy egy harmadik fél könnyen megtudhatja, mit néz, mikor és milyen csatornán / alkalmazáson keresztül. Annak érdekében, hogy megvédje magát a lehetséges támadásoktól és kémkedésektől, rendelkeznie kell VPN-vel. Nagyon egyszerűen a VPN 3 dolgot fog végrehajtani:

 • Titkosítsa adatait, védve az adatlopástól.
 • Irányítsa át forgalmát biztonságos kapcsolaton keresztül, megakadályozva, hogy harmadik felek láthassák online tevékenységeit.
 • Rejtse el a valódi nyilvános IP-címét, így kap egy olyan IP-t, amely megegyezik azzal a szerverrel, amelyhez csatlakozik.

Az IP-cím megváltoztatása hozzáférést biztosít a csak más országokban elérhető tartalmakhoz, és új csatornákat és alkalmazásokat is megnyithat az Ön számára. Más szavakkal: a VPN nagyszerű intelligens TV-társ. Itt található a 3 legjobb VPN a Vizio Smart TV-khez:

ExpressVPN

Annak ellenére, hogy az ExpressVPN egy kicsit drága oldalon van, ez a legjobb szolgáltatás, amelyet a VPN-ekhez kaphat. Az ExpressVPN 94 szerverrel rendelkezik 2000 szerverrel, így kiváló VPN-ként szolgálhat a webhelyek és alkalmazások feloldásához. Ezenkívül 256 bites AES titkosítást, DNS / IPv6 szivárgás elleni védelmet, megosztott alagútépítést és megszakító kapcsolót kínál az adatvédelem online biztosításához. Az ExpressVPN rendelkezik egy intelligens DNS funkcióval is, amely kiválóan alkalmas különféle csatornák egyszerre történő feloldására. Az ExpressVPN tartalmaz praktikus online telepítési útmutatót azoknak a felhasználóknak, akik a VPN-t olyan eszközökre szeretnék telepíteni, amelyek nem rendelkeznek natív VPN-alkalmazással. A fentiek hozzáadásához az ExpressVPN azon kevés VPN-szolgáltatók egyike, akik továbbra is feloldhatják az amerikai Netflix blokkolását!

Olvassa el a teljes ExpressVPN áttekintést itt, és ne felejtse el kipróbálni a szolgáltatást. Nincs vesztenivalója, mivel 30 napos pénz-visszafizetési garanciát kínálnak, kérdés nélkül!

BulletVPN

Nem olyan drága, mint az ExpressVPN, a 2. opció egy nagyszerű VPN-szolgáltató, még egy ingyenes Smart DNS funkcióval. A BulletVPN gyorsan felkerült a VPN-szolgáltatók rangjába, hogy az egyik legjobb szolgáltatássá váljon. Lehet, hogy a VPN szerverszáma alacsonyabb, mint a másik két javaslatnál, ám a BulletVPN függetlenül attól, hogy megfelelő kiszolgálói lefedettséget tud biztosítani. A BulletVPN streaming VPN-ként szintén büszke arra, hogy feloldja az USA Netflix blokkolását, és optimalizálta szervereit a gyors streaming élmény garantálása érdekében..

Itt található a BulletVPN teljes áttekintése, így láthatja, mit kínál ez a szolgáltató. Hűvös dolog? Nekik van egy 30 napos visszatérítési politika is, amelyen nincs kérdés!

NordVPN

A Vizio Smart TV-k harmadik lehetősége a NordVPN. Nekik van egy intelligens DNS funkció, a Smart Play, és a VPN-szolgáltatók versenyeznek a kiszolgálói számukkal. A NordVPN dupla VPN titkosítási funkciót, 2048 bites SSL titkosítást és legfeljebb 6 egyidejű eszközkapcsolatot is kínál. Szervereik mind támogatják a gyors internetes sebességet, és zökkenőmentes streaming élményt nyújtanak.

Itt olvashatja a NordVPN teljes áttekintését. Még egyszer, próbálja ki a szolgáltatót a 30 napos visszatérítési politika előnyeinek kihasználásával!

A VPN telepítése a Vizio Smart TV-ken

A Vizio Smart TV-k nem támogatják a natív VPN-alkalmazásokat, ezért a VPN-t úgy kell konfigurálnia, hogy működjön az intelligens TV-n. Ne aggódjon, nem olyan bonyolult, mint amilyennek hangzik. A VPN működését a Vizio Smart TV-n három módon végezheti el:

 • Telepítse a VPN-t az útválasztóra: Ha VPN-t telepít az útválasztóra, az internethez csatlakoztatott minden eszközt a VPN védi. Ez az opció csak akkor működik, ha van VPN-kompatibilis útválasztója, de a legtöbb új útválasztó igen. Olvassa el ezt az útmutatót, amely részletesebb magyarázatot nyújt a VPN telepítéséhez az útválasztóra.
 • Ossza meg a PC vagy a Mac hálózati kapcsolatot a Smart TV-vel: A konfigurációt teljesen megkerülheti, ha a VPN alkalmazást telepíti a Mac-re vagy a PC-re, és megosztja a hálózati kapcsolatot a Smart TV-vel. Más szavakkal: a Smart TV az asztalon lévő hotspot kapcsolaton keresztül érheti el az internetet. Itt található egy részletesebb útmutató a kapcsolatok megosztásához a Windows rendszeren, amelyek segíthetnek.
 • Használjon intelligens DNS-proxyt: Az egyik oka annak, hogy ezeket a VPN-ket javasoltam, az intelligens DNS szolgáltatásuk. Az intelligens DNS nem pontosan olyan, mint a VPN, de közvetlenül konfigurálható az intelligens TV-re. A fent említett szolgáltatók mindegyikéhez tartozik útmutatás az intelligens DNS-szolgáltatás konfigurálásáról a saját webhelyén.

A legjobb VPN a Vizio Smart TV számára – Záró gondolatok

A vezetékvágás korában az intelligens TV-k népszerűsége exponenciálisan növekszik. A Vizio Smart TV-k most egy csodálatos platformot kínálnak, amelyet a SmartCast hajt végre (a Google Chromecast alapján). Könnyen kezelhető, és okostelefonjáról letölthető alkalmazáson keresztül vezérelhető. Számos ingyenes és előfizetés nélküli tartalmat is tartalmaz, amelyekre felvihet. A VPN segítségével az intelligens TV-jét a magánélet új szintjére és a szórakoztatás minőségére viheti.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map