A legjobb VPN Pantaya számára

A Pantaya, a felülmúló szolgáltatás 2017-ben indult el. A spanyol kasszasiker nagy és legkülönfélébb gyűjteményét kínálja, amelyet esetleg megtalálhat. A Pantaya-hoz való hozzáférés azonban olyan problémát jelent, amelyet nem sokan tudnak kezelni. A szolgáltatás az amerikai lakosok számára szól. Még előfizetőként, a külföldre utazás azt jelenti, hogy nem képes kiszolgálni a szolgáltatást. Ez a cikk bemutatja, hogyan kell kezelni a problémát egy VPN segítségével.


A legjobb VPN Pantaya számára

A legjobb VPN Pantaya számára

Mi a Pantaya?

Megfelelően a „Pantaya” cím spanyol nyelven „képernyőt” jelent. Ezt szemlélteti annak a hossza, amellyel a szolgáltatás elmulasztotta a spanyol közönség számára akár idegen tartalom fogyasztását is. Például a Lionsgate-vel való együttműködés eredményeként a Lionsgate-filmeket spanyolul szinkronizálják. Ezért a spanyol közönség számára már érthető az amerikai tartalom streamingje.

Ennek az exkluzív nyelvszolgáltatásnak a beindítása nagyon következetesnek tűnik azzal, hogy az Egyesült Államok otthona a világ második legnagyobb spanyol nyelvű emberének. A Pantaya tartalmakat, például dokumentumfilmeket, sorozatokat, valamint első kiadásokat kínál előfizetőinek, és havonta körülbelül 6 dollárért elérhető. A Pantaya alkalmazásokat kínál azoknak a felhasználóknak is, akik iOS, az interneten, az Androidon vagy az Amazon Prime-on keresztül szeretnék elérni. A Roku-n keresztül is elérhető.

Hogyan lehet felszabadítani Pantaya blokkolását az Egyesült Államokon kívül

Az IP vagy az Internet Protocol címe részleteket közvetít a kapcsolatáról, például a tartózkodási helyéről vagy akár személyazonosságáról. Ennek megváltoztatásához és az Amerikai Egyesült Államokon kívüli Pantaya feloldásának feloldásához fel kell fizetnie egy virtuális magánhálózat szolgáltatóra. A VPN szolgáltatás alapvetően az egyik legmegbízhatóbb szolgáltatás, amelyhez fordulhat a földrajzilag blokkolt helyekhez való korlátlan hozzáférés érdekében..

A VPN úgy működik, hogy megváltoztatja az Ön IP-címét, amikor csatlakozik a szolgáltató távoli szerverekhez. Ezek olyan szerverek, amelyeket a világ különböző pontjaira helyeznek el. Ily módon a Pantaya eléréséhez csak annyit kell tennie, hogy kapcsolatát átirányítja egy kiszolgálón, amely az Egyesült Államokban található. Az alábbiakban megtudhatja, hogyan lehet felszabadítani Pantaya blokkolását:

 1. Iratkozzon fel VPN-szolgáltatónál.
 2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást Android, iOS, PC vagy Mac operációs rendszerre.
 3. Jelentkezzen be VPN-fiókjával, és csatlakozzon egy amerikai szerverhez.
 4. Indítsa el a Pantaya alkalmazást.
 5. A legjobb spanyol tartalmat közvetítheti Pantayán bárhol.

ExpressVPN egy internetes eszköz, amely jól ismert a regionális korlátozások megkerülésével. Nemcsak ezt, hanem megvédi a készüléket a külső felek általi bármilyen feltöréssel és megfigyelési kísérlettel szemben is. Ha többet szeretne tudni arról, hogy mi várható ebben a felülvizsgálatban, akkor itt találja a Pantaya legfontosabb VPN-jeit.

A legjobb VPN-k Pantaya számára

A VPN-felhasználók annyi előnyt élvezhetnek, mint azok, amelyek nem. Ennek oka az, hogy a VPN emeli a felhasználó forgalmának titkosításával a biztonsági szintet. A titkosítás megnehezíti harmadik felek számára a felhasználói forgalom dekódolását, és ez magában foglalja a felhasználók ISP-jét is. Ha az internetszolgáltató korlátozza a hozzáférést a felhasználói forgalomhoz, akkor el kell kerülni minden olyan intézkedést, amelyet a kapcsolat korlátozására vagy ellenőrzésére lehet alkalmazni.

Az ilyen módszerek között szerepel a sávszélesség korlátozása a gyanútlan felhasználók számára, vagy akár egy adott webhelyhez való hozzáférés blokkolása. Az ilyen gyakorlatokat gázszabályozásnak nevezik, és VPN használatával elkerülhetők.

A piacon, amely tele van szolgáltatók százaival, frusztráló lehet a különböző szolgáltatók átnézése a tökéletes megoldás keresése érdekében. Ennek elősegítése érdekében összeállítottunk néhány olyan szolgáltatás listáját, amelyek garantáltan a lehető legjobb szolgáltatást nyújtják. Vessen egy pillantást alább:

1. ExpressVPN

Üdvözlet a Brit Virgin-szigetektől ExpressVPN, és ez a lista tetején áll, mint a leginkább ajánlott szolgáltatónk. A szolgáltatás közel 2000 szerverrel rendelkezik a hálózatában, több mint 90 országban van jelen. Az ExpressVPN az ügyfélszolgálat kiválóságáról és soha nem hibás VPN szolgáltatásról szól.

256 bites AES titkosítást használ a védelemhez, és akár három egyidejű kapcsolatot tesz lehetővé minden előfizető számára. Az ExpressVPN-nek egy olyan egyedülálló tulajdonsága is van, amelyet a legtöbb versenytárs kínál, az osztott alagút eszköz.

Ezen az eszközön keresztül az ExpressVPN lehetővé teszi, hogy kiválaszthassa a forgalom mely részeit kell titkosítani, és melyeket nem. A szolgáltatásnak van egy könnyen átjárható VPN-kliense is, amely megbízható hozzáférést biztosít minden 200 000 IP-jéhez. A szolgáltatás megígéri, hogy nem tárol semmilyen felhasználói forgalomnaplót, és lehetővé teszi számukra, hogy megválaszthassák, melyik VPN-protokollt kívánják használni.

A felhasználók választhatnak az OpenVPN, az SSTP, a PPTP és az IKEv2 közül, de azt tanácsolják, hogy vegyenek igénybe az OpenVPN-t, mivel ez a legfejlettebb. A szolgáltatásnak Internet kill kapcsolója is van, és kompatibilis a Tor-val, hogy páratlan névtelenséget biztosítson. Tudjon meg többet erről a mi weboldalunkon keresztül ExpressVPN áttekintés.

2. IPVanish

IPVanish egy másik életképes lehetőséget kínál szolgáltatásként, amely támogatja a streaming-et. A floridai székhelyű szolgáltatás közel 1100 szervert felügyel, több mint 60 országban. Az IPVanish egyike azon kevésnek, amelyek fizikai kiszolgálókkal rendelkeznek virtuális kiszolgálók helyett, és közvetlenül is kezelik őket.

Ez nagy előnyt biztosít számukra a bérbeadókkal szemben, mivel a közvetlen tulajdon nem jelent harmadik felek bevonását. Annak ellenére, hogy az Egyesült Államokban székhellyel rendelkeznek, az IPVanish megígéri, hogy a felhasználói adatok továbbra is bizalmasak maradnak, szigorú nulla naplózási politikájuknak köszönhetően.

Az IPVanish büszkélkedhet egy első szintű hálózattal, amely képes kielégíteni bárki izgalmas igényeit. A szolgáltatás ígéretet tesz arra, hogy megkönnyíti a korlátlan hozzáférést a peer-to-file átvitelhez, és anonimként fogja kezelni a felhasználót. A szolgáltatás emellett a legjobban képes több eszköz támogatására, legfeljebb 10 olyan készülék befogadására képes, akik a szolgáltatással szeretnének együttműködni.

Az IPVanish DNS szivárgás elleni védelmet is kínál, valamint egy kill kapcsolót, amely bekapcsol, amikor a VPN kliens veszélybe kerül. A több mint 40 000 IP-t tartalmazó készlet nagy választékot kínál a választható lehetőségek közül, és a korlátlan adatállomány azt jelenti, hogy az ügyfelek számára nincs adatkorlát. Nézze meg a többi funkcióját az oldalunkon keresztül IPVanish Review.

3. NordVPN

NordVPN illik a számlához azok számára, akik valóban globális szintű internet-hozzáférést keresnek. A szolgáltatásnak több mint 4500 szervere van, amelyeket felügyel, mindegyik több mint 60 országban található. A hálózatában lévő kiszolgálók száma lehetővé teszi számos olyan szolgáltatás nyújtását, amelyek kizárólag a számukra vonatkoznak. Az egyik ilyen szolgáltatás a kettős adatvédelem.

Az NordVPN felhasználók kétszer titkosítják a forgalmat, mivel ez két VPN-kiszolgálón megy keresztül, mielőtt elérnék a kívánt webhelyet. Ez azt jelenti, hogy megduplázza a 256 bites AES titkosítást más szolgáltatások által kínált szinten.

Szerver szerint az NordVPN elhalványult szerverek gyűjteményét tartalmazza, amelyekhez a magasan cenzúrált régiók felhasználói férhetnek hozzá. Ez lehetővé teszi számukra, hogy észlelés nélkül használják a NordVPN-t. Ez a szolgáltatás kiválóan alkalmas torrentingre is, és ideális olyan streaming szolgáltatásokhoz, mint például a Pantaya és az USA Netflix az Egyesült Államokon kívüli felhasználók számára..

Az előfizetők hozzáférhetnek olyan szoftverekhez, mint például a CyberSec és a SmartPlay, amelyek sokkal jobb élményt nyújtanak. A CyberSec lehetővé teszi a felhasználók számára a nem kívánt hirdetések kezelését, míg a SmartPlay hozzáférést biztosít a földrajzilag korlátozott webhelyekhez és csatornákhoz. Ha többet szeretne megtudni erről a szolgáltatásról, nézze meg a NordVPN áttekintés.

Összefoglaló a Pantaya legjobb VPN-jeiről

A fent felsorolt ​​három szolgáltató több, mint problémamentes streaming élményt nyújt. Feltétlenül olvassa el az egyes áttekintéseket, mivel ezek több információt nyújtanak az egyes szolgáltatásokról. Ez segít Önnek az összes igényének megfelelő VPN-szolgáltatás kiválasztásában.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map