A Netflix legjobb proxyja a Netflix régió – DNS vagy VPN megváltoztatásához

A legjobb Netflix proxy a régió DNS vagy VPN megváltoztatásához?


A legjobb Netflix proxy a régió DNS vagy VPN megváltoztatásához?

Netflix proxyhiba (netflix.com/proxy). „Úgy tűnik, hogy blokkolót vagy proxyt használ. Kérjük, kapcsolja ki a szolgáltatások bármelyikét, és próbálja újra. ”

2016-ban a Netflix megkezdte a fellépést VPN és Intelligens DNS-proxy olyan szolgáltatások, amelyek lehetővé teszik a Netflix felhasználók számára változtassa meg a Netflix régiókat. A Netflix proxyhiba „Úgy tűnik, hogy blokkolót vagy proxyt használ. Kérjük, kapcsolja ki a szolgáltatások bármelyikét, és próbálja újra. ” elindult a Netflix felhasználók streaming eszközein. Ha Ön egyike azoknak, akik megkapták a Netflix proxy hibát, váltson VPN-re ez még mindig képes megkerülni a Netflix proxy hibát. 2019 decemberében teszteltem ExpressVPN és megerősítheti, hogy még mindig működik, amikor erről van szó az amerikai Netflix feloldása az USA-n kívül.

Hogyan változtassuk meg a Netflix régió útmutatóját

Így juthat el az American Netflixhez az Egyesült Királyságban, Kanadában, Ausztráliában, Svédországban, Dániában, Brazíliában, Norvégiában, Indiában vagy bárhol másutt a tengerentúlon. A Netflix régiójának vagy országának az USA-ra történő váltásához egyszerűen kövesse az alábbi utasításokat:

 1. Először jelentkezzen be egy VPN-szolgáltatónál.
 2. Ezután töltse le és telepítse a VPN alkalmazást a számítógépére, Mac, Android, iOS eszközre.
 3. Indítsa el a VPN alkalmazást, és jelentkezzen be VPN-fiókjával.
 4. Most csatlakozzon egy amerikai VPN szerverhez.
 5. Végül, lépjen a Netflix webhelyre, vagy indítsa el a Netflix alkalmazást.
 6. Nézze meg az American Netflix-et az USA-n kívül.

ExpressVPN a felhasználók számára olyan intelligens DNS-proxykat is biztosítanak, amelyek PS3, PS4, Xbox, FireTV, Roku, Smart TV és útválasztókon működnek. Ezeknek az eszközöknek nincs VPN-kliense. Ezért nem telepítheti közvetlenül a VPN-t rájuk. Az intelligens DNS-proxy lehetővé teszi a probléma kijavítását.

Netflix régió feloldása – Hogyan változtassam meg a Netflix országom: Hogyan & Miért?

Általában két oka van, amit szeretne változtassa meg Netflix régióját. Az egyik a legkedveltebb Netflix régió a Amerikai Netflix régió. Több mint 10 ezer műsorral és filmmel, és gyorsan növekszik. Négyszer több házigazdát kínál, mint bármelyik közelebbi régió. Egy másik ok az, hogy lehet, hogy külföldön van az Egyesült Államokban vagy máshol, és meg akarja nézni a Netflix otthoni kiadását, például a Mexikó Netflix Könyvtárat vagy az Egyesült Királyság Netflix Könyvtárát. Az alábbi módszerek segítenek elérni ezt. Azt is lehetővé teszik feloldja a Netflix blokkolását, ha még nem támogatja. 

A jelenlegi Netflix telephelyek: USA, Kanada, Mexikó, Brazília, Írország, Svédország, Finnország, Dánia, Norvégia, Franciaország, Belgium, Kolumbia, Argentína, Luxemburg, Németország, Ausztria, Japán, Olaszország, Portugália, Spanyolország, Svájc, Ausztrália, Új-Zéland és az Egyesült Királyságban.

Netflix támogatott eszközök: Android, iPad, iPhone, iPod, OS X, Kindle Fire, Windows Phone, Windows, Boxee, Chromecast, Apple TV, WD TV, Tivo, Nintendo, Wii, PlayStation 3 4 Vita, Xbox One, Xbox 360, Intelligens TV-k, Roku és Amazon Fire TV.

változás & Távolítsa el a Netflix régió blokkolását VPN használatával, a DNS-proxy helyett

Az a.k.a virtuális magánhálózat egy olyan megoldás, amely titkosítva az összes forgalmat egy választott országban található kiszolgálóra továbbítja. Ennek eredményeként biztosítja az Ön személyes adatait, és úgy tűnik, hogy a forgalom a kiválasztott helyről származik. Tehát csak a következőket kell tennie:

 1. Nézze meg az ExpressVPN-t,
 2. Töltse le a könnyen használható alkalmazást (Android, iPad, iPhone, PC, FireStick és Mac is támogatottak)
 3. Csatlakozzon egy amerikai VPN szerverhez az alkalmazáson belül.
 4. Élvezd a Netflix bármely kiválasztott régióból látható műsorok.

A telepítés egyszerű. Mivel az összes forgalmat a VPN-kiszolgálón keresztül továbbítják, megnézheti az összes olyan helyet, amely a VPN-kiszolgáló országában található. Ha csatlakozik egy amerikai VPN szerverhez, akkor minden amerikai webhelyet megkap, beleértve az American Netflixet. Ha csatlakozik egy brit VPN szerverhez, akkor kap az UK Netflix-et a BBC Iplayer-rel és hasonlóakkal. Mivel azonban az összes forgalmat az Egyesült Királyságba küldi, 10% -os sebességet fog elérni. További hátrány, hogy a helyi ellenőrzésű helyi webhelyek nem működnek, mivel most úgy tűnik, hogy az Egyesült Királyságból érkezik.

Az alábbiakban felsoroljuk azokat a VPN-szolgáltatókat, amelyeket teszteltünk és kiértékeltek a sebesség, a megbízhatóság és a támogatási minőség alapján. 

használata VPN lehetővé teszi feloldja az összes Netflix régió blokkolását és váltson vissza a helyi Netflix régióra, amikor csak akarja. A VPN azonban nem minden eszközt támogat “a Smart TV, az Apple TV két olyan népszerű eszköz, amely nem támogatja a VPN-t”. Ha megpróbálja ezeket az eszközöket működésbe hozni. Lásd az alábbiakat.

Netflix Proxy – A legjobb módja a Netflix régió megváltoztatásának / feloldásának az intelligens DNS használatával

Az intelligens DNS egy remek technológia, csupán annyit kell tennie, hogy megváltoztatja az útválasztó DNS szerverét, és minden eszköz azonnal működni fog. Menj Unlocator, iratkozzon fel, és ingyenes próbaverzióval jár. Csak a releváns forgalmat továbbítják az intelligens DNS-kiszolgálók felé, a forgalom többi részét ez egyáltalán nem érinti. Nincs sávszélesség-büntetés! Ez még nem minden. Ha te változtasd meg a Netflix-et régióban gyakran csak annyit kell tennie, hogy menjen a tagjának területére, és változtassa meg Netflix elhelyezkedés. Így úgy tűnik, hogy néz Netflix Finnországból, miközben továbbra is élvezi Hulu mintha az USA-ból jössz. Ó igen! Elfelejtettem megemlíteni, hogy az intelligens DNS az amerikai webhelyek többségét is blokkolja, igazán a szolgáltatótól függ. A telepítés általában nagyon könnyű feladat – a beállításokról itt olvashat a Video és kép útmutatóban.

Nem minden SmartDNS szolgáltatás nyújt Netflix régióváltót. Szintén nem támogatja az összes eszközt. Én használom Unlocator. Minden Netflix eszköz és régió támogatott. A 214 csatornán kívül a WWE Network, a HBO Go, a Fox, a Sky Sports csatornán kívül csak néhányat említhetünk. Attól eltekintve Az áramszünet javítások mert NFL, NHL, NBA, MLS stb.

Pénztár Unlocator sebesség és teljesítmény áttekintés.

Az amerikai Netflix feloldásának és megtekintésének az USA-n kívüli bemutatása – YouTube útmutató

A legjobb Netflix proxyk

Noha az alább felsorolt ​​szolgáltatások VPN-szolgáltatók, intelligens DNS-proxykat kínálnak a felhasználóknak, amelyek felhasználhatók a Netflix-régió megváltoztatására.

1. ExpressVPN – Ingyenes Netflix Proxy

Amikor az amerikai Netflixről van szó, ExpressVPN a szakértők. Van nekik VPN helyek az Egyesült Államok egész területén, és egyike azon kevés VPN-szolgáltatásoknak, amelyek valójában továbbra is lehetővé teszik a Netflix régiójának Amerikává váltását. Valójában 2016 és 2017 során az ExpressVPN folyamatosan képes volt Kerülje el a Netflix proxy hibát. Ezen felül futhat három egyidejű VPN kapcsolat. Az ExpressVPN a „Nincs naplózás” és csillagszolgáltatást kínál 24/7 támogatás minden felhasználó számára. Az előfizetés részeként az ExpressVPN felhasználók ingyenes Smart Proxy szolgáltatást kapnak. Ez hasznos az olyan eszközökön, amelyek nem támogatják a VPN-t, például az Apple TV, a Roku, a PS4 és az Xbox One.

Előnyök

 • 30 napos pénz-visszafizetés visszatérítés garancia.
 • VPN alkalmazások PC-re, Mac-re, iOS-re és Androidra.
 • 24/7 élő chat támogatás.
 • Felett 136 VPN hely közel 90 országban.
 • Nulla hálózati forgalmi naplózás.
 • American Netflix.

2. BulletVPN

Habár BulletVPN kevésbé ismert, mint a listán szereplő többi VPN-szolgáltatás, ez a VPN rendkívül jól működik a Netflix-rel. Ha fel szeretné tiltani az American Netflix blokkolását az Egyesült Államokon kívül, ez az ön VPN-szolgáltatója. 30 napos visszatérítési politikájuk is van, és egy BulletVPN előfizetést akár 3 különböző eszközre is használhat egyszerre. A BulletVPN egyike azon kevés VPN-szolgáltatóknak is, amelyek felhasználói számára olyan VPN-alkalmazást kínálnak, amely kompatibilis az Amazon Fire TV-vel és a FireStick-kel. Valójában nem túl kopott. Az ExpressVPN-hez hasonlóan a BulletVPN a felhasználók számára egy ingyenes intelligens DNS-proxyt is kínál, amely lehetővé teszi számukra az American Netflix külföldi megfigyelését..

Előnyök

 • 5 egyidejű eszköz
 • Feloldja az amerikai Netflix blokkolását az USA-n kívül
 • Nulla naplózás.
 • VPN-alkalmazások PC-re, Mac-re, Android-ra, FireStick-re és iOS-re
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia

3. StrongVPN – Netflix Proxy

Ha olyan VPN-szolgáltatót szeretne, amely támogatja az USA és az Egyesült Királyság Netflix feloldását külföldön, StrongVPN a tökéletes illeszkedés. Bár nem kínálnak annyi szolgáltatást, mint a többi VPN-szolgáltatás a a legfontosabb Netflix VPN 2018-ban, úgy teszik ki, hogy az egyik legalacsonyabb VPN-előfizetést kínálják.

Előnyök:

 • Alacsony költségű.
 • Hozzáférés az amerikai és az Egyesült Királyság Netflix tengerentúlához.
 • Ingyenes intelligens DNS proxy szolgáltatás.

Hátrányok:

 • 5 napos visszatérítési időszak.
 • Néhány VPN-kiszolgáló, ahol vagy túl lassú, vagy egyáltalán nem működött.
 • Az OpenVPN csak a kiválasztott szerveren érhető el.

4. VyprVPN – Netflix Proxy

sajnálatos módon, VyprVPN nem tudtuk támogatni az American Netflix feloldását 2016-ban. Az utóbbi időben azonban második alkalommal megpróbáltuk az amerikai VPN-kiszolgálóikat, és meglepetésünkre sikerült nézd meg újra az USA Netflix-et külföldön. Bizonyára magasabbak lennének a 2018 legfontosabb 4 Netflix VPN-je ha nem ez volt a tény, akkor ilyen sokáig tartott keressen egy Netflix proxyhiba megoldást.

Előnyök:

 • Nagyon gyors VPN szerver.
 • VPN szerverek 36 országban.
 • Kaméleon.

Hátrányok:

 • Nincs torrent.

5. NordVPN – VPN továbbra is együttműködik az American Netflix 2018-val

NordVPN a VPN – alkalmazások iPhone, iPad, Android, PC és Mac valószínűleg a legegyszerűbb és legbarátságosabb, amit használtam. A beállításuk pár percig tart. Innentől kezdve elindíthatja az alkalmazást, és csatlakozhat a választott VPN-kiszolgálóhoz. Nyugodtan mondhatjuk, hogy sok erőfeszítésre került ezeknek az alkalmazásoknak a létrehozása. Az ExpressVPN-hez hasonlóan az NordVPN a 30 napos visszatérítési időszak, több mint elegendő idő a VPN-szerver teljes teszteléséhez.

Előnyök:

 • 30 napos visszatérítési időszak.
 • Nagyszerű VPN alkalmazások.
 • VPN szerverek körülbelül 57 országban.
 • Dupla VPN.

Hátrányok:

 • Bár a legtöbb VPN-szerver, amelyet kipróbáltunk, lenyűgözően gyors volt, néhány viszonylag lassú.

Hogyan változtassuk meg a Netflix régiót, VPN vagy DNS proxyt?

Most, hogy megvan a szükséges információ. Adj egyet VPN vagy Intelligens DNS-proxyk próbáljon meg változtatni Netflix régióját Netflix DNS Proxy vagy VPN segítségével, és kérjük, ossza meg tapasztalatait.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map