A Sky Go VPN nem működik? Próbálja ki ezeket a javításokat

Az Ön A Sky Go VPN nem működik? A Sky Go, a Now TV-vel együtt az Egyesült Királyság legjobb streaming szolgáltatásává vált. Ez nem csak lehetővé teszi, hogy megnézze a brit dráma által kínált legjobb igényű tartalmakat. A Sky Go lehetővé teszi az előfizetők számára az összes kedvenc brit csatornájuk megtekintését PC-n, Mac-en, iPhone-on, iPad-en, Apple TV-n, Roku, PS4-en és Xbox One-on. Van még egy kis fogás. A Sky Go csak az Egyesült Királyságban működik. Ez azt jelenti, hogy a nyaralásra külföldre utazó brit állampolgárok és külföldiek csak akkor láthatják a Sky Go-t, ha VPN-t használnak. A közelmúltban azonban a Sky Go elkezdte blokkolni ezeket a VPN szolgáltatókat. Ennek eredményeként sok VPN nem dolgozik sokáig a Sky GO-val. Az alábbi útmutatóban további információkat talál a Sky Go VPN javításáról és az Egyesült Királyság televíziójának újbóli megtekintéséről a tengerentúlon.


A Sky Go VPN nem működik? Próbálja ki ezeket a javításokat

A Sky Go VPN nem működik? Próbálja ki ezeket a javításokat

A Sky Go VPN nem működik

A földrajzi korlátozások miatt az Egyesült Államokban, Kanadában, Ausztráliában, Új-Zélandon, Írországban vagy az Egyesült Királyságon kívül bárhol másutt élő élő vagy igény szerinti tartalmat lehet megtekinteni a Sky Go-on. Ezért fordultak az ügyfelekhez és a VPN-ekhez, hogy hamisítsák meg online helyüket, és feloldják a Sky tengerentúli blokkolását.

 • „A Sky go csak az Egyesült Királyságból vagy az Ír Köztársaságból csatlakozó felhasználók számára érhető el. Úgy tűnik, hogy kívül esik ezeken a területeken. ”
 • Sky ID 288 hiba
 • “Nem sikerült beállítani a helybeállításokat”
 • „A jogok korlátozása azt jelenti, hogy ez a program jelenleg nem érhető el.”
 • „Média streaming: nem lehet csatlakozni a streamhez”
 • „A videó nem érhető el”
 • „Ez a műsor jelenleg nem érhető el. Kérlek, próbáld újra később”
 • “Ismeretlen hiba: indítsa újra az alkalmazást”

Hogyan tudja a Sky Go, hogy VPN-t használok??

Más streaming szolgáltatásokhoz hasonlóan, például a BBC, a Netflix, a Hulu és az Amazon Prime Video, a Sky elindult feketelistára felvehető VPN IP-cím. Ezért továbbra is kaphat a fent felsorolt ​​hibaüzeneteket, amikor csatlakozik a UK VPN szerver. Ez azt jelenti, hogy a VPN ténylegesen működik, és úgy tűnik, hogy Ön az Egyesült Királyságban böngészi az internetet. A VPN-kiszolgáló IP-címe nem fog működni a Sky vagy a Now TV-vel. Időnként a csatlakozás egy másik VPN szerverhez az Egyesült Királyságban segít megoldani a problémát. Ha nem, akkor ideje új VPN-szolgáltatót keresni. Vessen egy pillantást a legjobb VPN szolgáltatások ami valóban továbbra is működik a Sky Go-val.

A legjobb VPN a Sky GO VPN blokk javításához

A Sky vagy a Now TV csatornák feloldásához minőségi VPN szolgáltatóra van szükség. Az interneten sok ingyenes VPN létezik, de miután feliratkozott ezekre, csak azt fogja tudni, hogy nem teljesítik azt, amit ígértek.

Különféle tesztek elvégzése után rájöttem erre ExpressVPN az a legjobb VPN szolgáltatás használhatsz megkerülni a regionális korlátozásokat. Ez magában foglalja azt is, hogy képes hogy a Sky Go az Egyesült Királyságon kívül legyen. Íme néhány fő VPN-szolgáltatás.

 • feloldókulcsát az összes brit tengerentúli csatorna. Sky GO, BT Sport, BBC, my5, Channel 4 és ITV.
 • Könnyen használható szoftver biztosítása a futó eszközök számára Android, Linux, Windows, Mac, és iOS.
 • Fuss fel 3 egyidejű VPN kapcsolat.
 • A nap 24 órájában elérhető támogatás segít a problémák megoldásában.
 • 30 napos pénz-visszafizetési garancia.

Amint látod, ExpressVPN a legjobb tulajdonságokkal rendelkezik a többi VPN-szolgáltatóhoz képest. Itt található egy lista más szolgáltatók közül, amelyekkel összehasonlítottam.

A Smart Go Proxy alternatívája a Sky Go számára

Ha a négy VPN-szolgáltató továbbra sem szereti a kedvedét, akkor ezt egy intelligens DNS-szolgáltató is megteheti. Intelligens DNS-proxy is feloldja a földrajzilag korlátozott webhelyeket mint Sky Go még azért is az Egyesült Királyságon kívüli felhasználók. Itt van, amit tudnia kell.

 • Az intelligens DNS kompatibilis bármilyen streaming eszközzel. tudsz néz Sky GO iPhone, Mac, Apple TV, Roku, Chromecast, PS3 / PS4 és Xbox készülékeken.
 • Az intelligens DNS nem változtatja meg az Ön IP-címét.
 • Az intelligens DNS nem titkosítja az internetes forgalmat.
 • Ha az internetszolgáltatója használja átlátszó proxyk vagy DNS-eltérítés, akkor az intelligens DNS valószínűleg nem fog jól működni az Ön számára.
 • Az intelligens DNS szintén nem garantálja névtelenség mivel az IP-címed továbbra is látható.

Ha az említett szolgáltatások vonzónak tűnnek, javaslom, próbálkozzon Unlocator mint intelligens DNS szolgáltató. Ingyenes 7 napos próbaidőszakot kínálnak, és támogatják a feloldást Sky Go, Now TV, 5. csatorna, BBC, ITV, többek között az Egyesült Királyság csatornáin.

A Sky Go VPN nem működik – További tippek

Kipróbálhatja ezeket a könnyen megvalósítható megoldásokat is, ha a Sky jelenleg nem működik az Ön számára.

 • Ha VPN-t használ, próbáljon meg csatlakozni egy másik brit VPN-kiszolgálóhoz. Időnként a Sky több VPN IP-címet blokkol.
 • Ha a Sky Go-t próbálja megnézni PC-n vagy Mac-en, a használt webböngésző váltása segíthet a probléma megoldásában is. Próbálja ki a Chrome, a FireFox, az Edge vagy a Safari alkalmazást.
 • Vegye fel a kapcsolatot a VPN támogatási csoportjával és nézd meg, segíthetnek-e a Sky Go VPN tilalmának megkerülésében.
 • Ha minden más kudarcot vall, akkor az egyetlen alternatíva egy feliratkozás egy VPN szolgáltatásra, amely a Sky Go vagy a Now TV-vel működik.

A Sky Go VPN nem működik – a legjobb megoldás

Frissítő élmény lehet a nyaralása egy napsütötte külföldi környezetben. De minden alkalommal szeretne nézni egyes brit televíziókat streaming-eszközén. Fontos, ha olyan VPN-t szerez, amely valóban továbbra is működik a Sky Go-val, ha külföldre utazik. Kipróbálta a fent javasolt tippeket, hogy a Sky Go újra működjön a tengerentúlon?

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map