A VPN használata a PlayOn használatával

A mai világban oly sok tartalom elérhető annyira egyszerűen egy gombnyomással. Amíg csatlakozik az internethez, filmekhez, műsorokhoz, dokumentumfilmekhez, sorozatokhoz, zenéhez és végtelen információs adatfolyamhoz férhet hozzá, különféle formátumokban. Azoknak az embereknek, akik általában nagyon elfoglaltak az ütemezésükről, néha nehéz lehet lépést tartani a különféle időzítésekkel, amelyekkel a média megjelenik. Ilyen probléma esetén olyan megoldásra van szüksége, amely visszaadja az irányítást a kezedbe.


A legjobb VPN a PlayOn számára

A VPN használata a PlayOn használatával

Mi az a PlayOn??

Az eredetileg 2016-ban elindított PlayOn inkább egy felhőalapú médiaszerver, amely lehetővé teszi a kedvenc streaming webhelyének tartalmának rögzítését. Beszélünk a Netflix, a HBO Now, az Amazon Instant Video, a Pluto TV, a YouTube és még sok más kedvelőiről. Az összes tartalom egy helyen történő tárolása szintén sokkal kényelmesebbé teszi a dolgokat. A PlayOn alkalmazás segítségével a tartalmat más lejátszási eszközökre vagy médiafolyamokra is továbbíthatja, mint például a Roku, a Smart TV, a Chromecast vagy az Amazon Fire TV. A rögzített tartalmat bármikor megnézheti, még internetkapcsolat hiányában is. Sőt, el kell hagynia a hirdetéseket, és egyenesen a streamingre kell jutnia.

A PlayOn határozottan sok szívet nyert az olyan kényelmességgel, amelyet a felhasználók számára kínál. Ez a médiakönyvtár kezelésének egyik legjobb módja. A szoftvert egyszeri díj ellenében lehet megvásárolni, és ez kiegészíti a szolgáltatás minden más tulajdonságát, amelyek a szolgáltatás megengedhetik magának..

PlayOn alkalmazások és kompatibilitás

Azok számára, akik aggódnak a kompatibilitás miatt, a PlayOn hosszú listát kínál a támogatott eszközökről és platformokról. Van iOS, Kindle Fire, Xbox 360, Roku, Chromecast, Windows Phone 8, PS3, PS4, valamint a Smart TV. A telepítési eljárás szintén egyszerű és közvetlen, mivel csak annyit kell tennie, hogy létrehoz egy fiókot, és plug and play.

Az összes előnyeivel, amelyeket a PlayOn nyújt Önnek, az egyetlen kérdés, amelyre megoldást kell keresnie, hogy kezelje a földrajzilag korlátozott tartalmat. Ezek olyan műsorok és platformok, amelyeket nem szabad kizárólag a tartózkodási hely miatt kinyitni vagy elérni. Az összes feliratkozott streaming-platform csak azt a tartalmat jeleníti meg, amely a régiójában elérhető. Ha esetleg az USA-ból, az Egyesült Királyságból vagy Európából utazik vagy szokott tartózkodni, akkor valószínűleg hiányzik minden jó dolog. Van mód arra, hogy hozzáférjenek ehhez a tartalomhoz annak ellenére, hogy külföldön vannak? Bizonyára van. Csak annyit kell tennie, hogy regisztrál egy VPN-fel.

A PlayOn és a VPN használata a földrajzilag korlátozott tartalom feloldásához

A VPN vagy a virtuális magánhálózat olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi az egész geográfiai tartalom elérését az Internet Protokoll vagy az IP-cím elrejtésével. Ezt a címet használja az eszköz, amikor egy adott webhelyre jelentkezik. Részleteket tartalmaz, például a jelenlegi tartózkodási helyét, és néha az Ön személyazonosságát. A tartózkodási helyén nem elérhető tartalom eléréséhez el kell rejtenie IP-címét. A VPN elősegíti, hogy a különféle helyeken található kiszolgálókhoz kapcsolódjon. Ha csatlakozik egy szerverhez például az Egyesült Államokban, akkor feloldhatja a kívánt tartalmat, mert úgy tűnik, mintha valójában ott lennél. 

Hogyan telepítsük a VPN-t a PlayOn-ra

A teljes PlayOn VPN beállítási folyamat nagyon egyszerű. Minden attól függ, hogy melyik készüléket kívánja használni a PlayOn-ra. Például, ha jelenleg a PlayOn-t használja a laptopján, akkor le kell töltenie a VPN-t is az eszközről. A VPN engedélyezése a PlayOn használatával:

  1. Először is iratkozzon fel VPN-szolgáltatóra. Jelenleg az ExpressVPN-t használom.
  2. Ezután töltse le és telepítse a VPN alkalmazást ugyanarra az eszközre, amelyen általában a PlayOn szolgáltatást használja. Az Android, a PC, a Mac, az iOS és a FireStick VPN-alkalmazásokkal is rendelkezik.
  3. Most indítsa el a VPN alkalmazást, és csatlakozzon egy VPN szerverhez. A VPN-kiszolgáló régiója, amelyhez csatlakozik, diktálja, hogy mely földrajzilag korlátozott csatornákhoz férhet hozzá, azaz az amerikai csatornákhoz csatlakozzon az amerikai VPN-kiszolgálóhoz.
  4. Végül hagyja a VPN alkalmazást a háttérben futva, és nyissa meg a PlayOn alkalmazást.

A PlayOn-nal használható VPN-ket illetően azt javaslom, hogy próbáld ki az ExpressVPN-t. Ezek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy szinte minden geoblokk-csatornát feloldhassanak. 30 napos pénz-visszafizetési garanciával is rendelkeznek. Tehát nincs kockázata annak, hogy kipróbálják őket.

A legjobb VPN-k a PlayOn számára

Annak érdekében, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a megfelelő szolgáltatáshoz jön-e ennek megkönnyítése érdekében, már felállítottunk egy listát a legjobb VPN-szolgáltatókról, amelyeket a PlayOn-nal használhat. Vessen egy pillantást az alábbi listára.

1. ExpressVPN

Ha van egy prémium szolgáltatás, amelyet teljes bizalommal bízunk meg, akkor az nem más, mint az ExpressVPN. Ez a díjnyertes szolgáltatás a Brit Virgin-szigeteken található, és több mint 2000 szerverrel rendelkezik szétszórtan több mint 90 országban. A szolgáltató 256 bites AES titkosítást kínál, ami elég jó az adatok védelméhez & elrejteni az internetszolgáltatók ellen. Ez segít elkerülni a fojtás bármiféle formáját az adatfolyam folyamán. Az ExpressVPN-nek el vannak téve kiszolgálók is, amelyekhez kapcsolódhat, ha olyan országban tartózkodik, amely nem támogatja a VPN használatát.

A szolgáltatás teljes mértékben támogatja az OpenVPN, SSTP, PPTP, L2TP / IPSec és IKEv2 protokollokat. Az előfizetés után lehetősége van arra is, hogy legfeljebb 3 eszközt csatlakoztasson egyszerre. Az ExpressVPN szintén jól ismert csúcsminőségű ügyfélszolgálati csapatával. Ha bármilyen probléma merül fel, ne habozzon kapcsolatba lépni velük közösségi médián, élő üzenetküldésen, jegyvásárláson vagy akár e-mailben is. Az ExpressVPN-nek számos további funkciója is van, mint például a megosztott alagútbeállítási képessége, az automatikus megszakító kapcsoló, a DNS szivárgás elleni védelem és a Tor over VPN támogatás. Az ExpressVPN áttekintésből további információt kaphat arról, hogy ezek miként működnek együtt egy megfelelő böngészési élményben.

2. IPVanish

Az IPVanish az egyik legjobb VPN-szolgáltatás a PlayOn számára. A szolgáltatónak több mint 1500 szervere van a hálózatán belül; több, mint elegendő ahhoz, hogy biztonságban maradjon és gondoskodjon róla. Az IPVanish kiválóan támogatja az esetleges egyéb eszközöket is. Legfeljebb 10 többszörös összeköttetést tesz lehetővé minden előfizető számára. A biztonság szintén vízmentes, a 256 bites AES titkosításnak köszönhetően.

Az IPVanish közismert a nagy böngészési sebességgel. Ezért nagyon jól működik azokkal a felhasználókkal, akik HD formátumban szeretnének streamálni, mivel nem teszi őket elég hosszú várakozásra. Ha feliratkozik, akkor korlátlan sávszélesség-felhasználásra, valamint nulla korlátra lesz jogosult a szerverváltásra. Ez kiegészül azon támogatáson, amelyet a szolgáltatás nyújt a torrentot igénylő felhasználók számára. Az IPVanish anonim torrenting ígér, és szintén nincs korlátozva a P2P fájlmegosztás. Ha többet szeretne tudni arról, hogy mit fizet, ha feliratkozol, nézze meg az IPVanish áttekintést.

3. NordVPN

Választási listánk utolsó bejegyzése a NordVPN. Ez a szolgáltatáscsomaggal rendelkező szolgáltató, amelyhez a legjobb fordulni, különösen akkor, ha nem vagy meggyőződve a többi szolgáltató által nyújtott biztonság minőségéről. Először is, a NordVPN akár 4000 szervert kínál előfizetőinek. Ez azt jelenti, hogy soha nem lesznek olyan helyzetek, amikor szervereik túlterheltek. Legfeljebb 6 egyidejű kapcsolat kapacitása lehetővé teszi az összes eszköz védelmét.

Az NordVPN olyan biztonsági funkciókkal is rendelkezik, amelyeket valószínűleg nem talál meg más szolgáltatókkal. Az egyik ilyen szolgáltatás a kettős titkosítási szolgáltatás. A normál 256 bites AES titkosítás mellett a NordVPN lehetővé teszi a védelem szintjének megkétszerezését azáltal, hogy egy forgalom helyett két szerverre irányítja a forgalmat. A szolgáltató prémium Cybersec szoftverén keresztül is távol tartja a nem kívánt hirdetéseket és rosszindulatú programokat. A NordVPN használatával teljes Tor-t is kap a VPN képességeihez, egy Internet Kill Switch-hez, dedikált IP-szolgáltatáshoz és teljes védelemhez a DNS-szivárgások felett. Ha mindez érdekesnek tűnik, vessen egy pillantást a NordVPN részletesebb áttekintésére, és nézd meg, mit nyújthat ez a szolgáltató az Ön számára.

Következtetés a PlayOn és a VPN használatáról

A PlayOn valóban játékváltó volt, különösen azok számára, akik értékelik, hogy jobban tudják kezelni tartalmukat. Azok, akik valóban globális választást szeretnének találni arra, hogy hol töltsék el szórakoztatásukat, VPN-feliratkozással változtathatják meg a dolgokat. Az itt leírt három szolgáltatás több, mint képes megkönnyíteni a kapcsolatot. Mivel mindegyiknek szervere van a világ minden tájáról, garantáljuk, hogy a választás elkényezteti Önt.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me