A VPN legális az Egyesült Arab Emírségekben?

A VPN-t az Egyesült Arab Emírségekben használja legálisan, vagy sem? Az Egyesült Arab Emírségek lakosai egy olyan világban élnek, ahol bizonyos korlátozásokkal állapodnak meg, hogy biztonságban maradjanak és a kormányuk boldog legyen. Az Egyesült Arab Emírségekben élő emberek súlyos internetes korlátozások alatt állnak, amelyek miatt bizonyos anyagokhoz nem férhetnek hozzá. Nem nézheti meg a Netflix streaming csatorna amerikai verzióját, nem léphet randevú-webhelyre, vagy akár videocseveghet is a barátaival a Skype-on, mindezt az Egyesült Arab Emírségek tiltják. Az ilyen korlátozások a VPN-ek szükségességét, igényét és használatát befolyásoló tényezők. Mi történik, ha a kormány úgy dönt, hogy betiltja a VPN-ket is?


A VPN legális az Egyesült Arab Emírségekben?

A VPN legális az Egyesült Arab Emírségekben?

Sajnos ez történt. Kiadtak egy törvényt, amely korlátozza a VPN-ek használatát, és a dolgok rosszabbra fordultak. A VPN-tilalom a 12. számba tartozik a kiberbűnözésről szóló 2016. évi szövetségi törvény alapján, amely kriminalizálja a VPN-k használatát az Egyesült Arab Emírségekben. Tehát most nemcsak a webhelyeket, szolgáltatásokat és a VoIP-t blokkolják az Egyesült Arab Emírségekben, hanem a VPN-eket is, amelyek feloldják őket. Ez a tilalom az Egyesült Arab Emírségek állampolgárait feltette a következő kérdéssel: „Most mi van?” és “Ez azt jelenti, hogy a VPN-ek most illegálisak?”

A VPN legális az Egyesült Arab Emírségekben?

A kiberbűnözésről szóló törvény megfelelő rendelkezése a következőképpen szól: „Bármely személyt, aki megcáfolja az internet protokollcímét csaló cím vagy másokhoz tartozó cím felhasználásával vagy más módon bűncselekmény elkövetése vagy annak felfedezése céljából, legalább 15 ( 150 000 AED), és nem haladhatja meg a (500 000 AED) vagy ezen büntetések bármelyikét. ”

A törvény kimondja, hogy az emberek csak engedhetnek meg használjon legális VPN szolgáltatásokat vagy a börtön vagy a pénzbírság következményeit szenvedheti el, a bűncselekmény súlyosságától függően. A 9. számú számítógépes bűnözésről szóló törvény szerint a rendőrség és a hatóságok jogi lépéseket tehetnek azok ellen, akik illegális VPN-ket használnak más nem megfelelő tevékenységekre.

Ezért ha egy emirati állampolgár vagy az Egyesült Arab Emírségekben élő külföldön jogos célból használja a VPN-t, a maga a VPN használata nem lenne illegális.

Összefoglalva: Önnek képesnek kell lennie arra, hogy az Egyesült Arab Emírségekben használja a VPN-t, mindaddig, amíg a VPN-szolgáltató törvényes, és a VPN-kiszolgálóhoz kapcsolódva nem követett el számítógépes bűncselekményt.

Mi a VPN??

A virtuális magánhálózat alagutat hoz létre, amelyet egy idegen szerverhez való csatlakozás után lehet elérni. A VPN titkosítja és biztosítja a kapcsolatot, így nem kell aggódnia az online tevékenysége miatt. Az IP megváltoztatása után anonim és észrevétlenné válik az internetszolgáltatók. Ön is védelmet kap a hackerek, a megfigyelés és az online veszélyek ellen.

RankVPN SzolgáltatóLink
rangvpn-szolgáltató
 • 30 napos pénzvisszafizetési garancia
 • Korlátlan sávszélesség
 • Alkalmazások az összes eszközéhez
 • 24/7 élő támogatás
 • Exkluzív 49% kedvezmény!

Látogasson el az ExpressVPN oldalra

rangvpn-szolgáltatóLátogasson el a BulletVPN oldalra
rangvpn-szolgáltatóLátogasson el a NordVPN oldalra
4vpn-szolgáltatóLátogasson el a Surfsharkba

Mire használják az Egyesült Arab Emírségek VPN-jeit??

Az Egyesült Arab Emírségek lakosainak nem egy, de sok oka van, amelyek igazolják VPN-használatukat.

 1. Biztonságos kapcsolat: Az Egyesült Arab Emírségek kávézóinak és éttermeinek nyilvános hálózataihoz való csatlakozás virtuális magánhálózattal biztosítható.
 2. Maszkos IP-cím: Az IP-cím megváltoztatása szabadságot ad az internet biztonságos és privát böngészésére az Egyesült Arab Emírségekben.
 3. A blokkolt tartalomhoz való hozzáférés engedélyezése: A VPN-k hozzáférést biztosítanak a felhasználóknak a Skype, a Facetime és más VoIP szolgáltatásokhoz, ahol az Egyesült Arab Emírségekben be vannak tiltva..
 4. Adatok védelme: A VPN-szolgáltatók által kínált szűk titkosítások és naplózási házirendek nem teszik lehetővé a felhasználók online adatainak magánéletét és sem a kormány, sem az internetszolgáltatók számára..
 5. A földrajzi korlátozások megkerülése: A VPN tulajdonjogával kedvenc filmeit, TV-műsorait, élő sporteseményeit és olyan szolgáltatásokat nézhet meg, mint például az US Netflix és a Spotify, még akkor is, ha az Egyesült Arab Emírségek nem közvetítik azokat..
 6. A magánélet fenntartása: Az Egyesült Arab Emírségek kormánya nyomon követi polgárainak online tevékenységeit, azaz a magánélet nem marad fenn. Ezt azonban VPN-feliratkozással meg lehet változtatni.

A legjobb VPN-k Egyesült Arab Emírségek számára

Itt található az Egyesült Arab Emírségekben leggyakrabban használt VPN-szolgáltatók listája. Ezen VPN-ek mélyreható elemzéséhez tekintse meg az Egyesült Arab Emírségek legjobb VPN-áttekintését.

ExpressVPN

ExpressVPN az első szám a listánkon. Szervereik több mint 90 országban vannak, így az egyikhez való csatlakozás távolságtól függetlenül nem jelent problémát. A Skype, a Netflix, a Whatsapp vagy a BBC feloldásának feloldását az Egyesült Arab Emírségekben az ExpressVPN garantálja. Könnyen kezelhető szoftverük, erős titkosítási módszereik és gyors sebességük mind ösztönző tényezője annak, hogy feliratkozzanak szolgáltatásaikra.

NordVPN

NordVPN a A kettős titkosítási módszerük, amelyben a forgalom az egyik helyett két szerver között irányul, biztonságot nyújt a felhasználó számára, ami nagyon fontos az Egyesült Arab Emírségekben. Nem vezetnek naplóikat a felhasználók internetes tevékenységeiről, és gyors sebességgel működnek.

IPVanish

IPVanish PPTP, L2TP és OpenVPN protokollokat kínál választott protokolljaiként, mindezt 256 bites AES titkosítással. Ha ez nem jelenti a biztonságot, akkor mit csinál? A dolgok még biztonságosabbá tétele érdekében az IPVanish nem tart nyilvántartást felhasználói forgalmukról. Nagy szerver sebességet is biztosítanak, ami fontos azok számára, akik az Egyesült Arab Emírségek kedvenc csatornájából vagy webhelyéről híreket, élő közvetítéseket vagy sporteseményeket szeretnének közvetíteni..

VPN-ek az Egyesült Arab Emírségekben, legális vagy illegális?

Érthető, de kissé ésszerűtlen ok, amiért az Egyesült Arab Emírségek hatóságai kiadják ezeket a törvényeket, és korlátozzák a felhasználók internetes szabadságát. A kormány attól tart, hogy ha nem hozza meg a szükséges óvintézkedéseket, az állampolgárok olyan veszélyes tartalmaknak lehetnek kitéve, amelyek potenciálisan megronthatják a közösséget. Amit az állampolgár az online választás mellett dönt, az csak vállalkozása, és a VPN már régóta ösztönzi ezt az online függetlenséget. Az Egyesült Arab Emírségek polgárai csak a legális VPN-eket használhatják, különben súlyos jogi következményekkel kell szembenézniük. Legális VPN használata azonban jobb, mintha egyáltalán nem használnánk.  

Kapcsolódó hozzászólások

 • A Netflix offline streaming nézése

  A Netflix offline streaming nézése?

  Nincs hozzászólás | 2016. december 1

 • 10 Netflix titok, amelyeket nem tudott

  10 Netflix titok, amelyeket nem tudott

  Nincs hozzászólás | 2017. január 11

 • Néhány perc alatt megkerülheti a földrajzi korlátozásokat és a helymeghatározási hibákat

  A földrajzi korlátozások és a helymeghatározási hibák megkerülése

  56 megjegyzés | 2014. április 8

 • Hogyan nézhetem az Eir Sportot Írországon kívül

  Hogyan nézhetem az Eir Sportot Írországon kívül

  Nincs hozzászólás | 2019. február 4

A szerzőről

Károly

Streaming modulok geek. Minden érdeklődés, amit tudni kell a regionális korlátozások megkerüléséről. A lelkes hívő az online magánélet védelmének jogában. Charles számos VPN szolgáltatót is áttekintett, és tudja, hogyan lehet elválasztani a jó almát a rosszatól.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me