A VPN telepítése az intelligens TV-n

Lassan úgy tűnik, hogy az intelligens TV-k nagy népszerűségnek örvendenek. A Smart TV egyik legnépszerűbb márkája a Samsung, a Sony, az LG, a Hisense, a Panasonic és a Sharp. Az intelligens TV-k számos streaming alkalmazással rendelkeznek, például a Netflix, az Amazon Prime, a Hulu, a HBO go és a BBC iPlayer; olyanok, mint egy egyablakos szórakoztató központ! A probléma az, hogy ezekre az alkalmazásokra továbbra is földrajzi helyzetbeli korlátozások vonatkoznak. Ha nem fizikailag az ezen alkalmazások által megadott országokban található, akkor nem fogja tudni használni őket.

A VPN telepítése az intelligens TV-n

A VPN telepítése az intelligens TV-n

A dolgok még bonyolultabbá tétele érdekében minden intelligens TV más operációs rendszert használ, mint a másik. A Sony kivételével, aki átkerült a szokásos Android operációs rendszerbe, ezeket az operációs rendszereket nem úgy állították be, hogy VPN-alkalmazásokat vezessenek. Ne aggódjon, van egy módja annak, hogy ezt megkerüljék. Olvassa el tovább, hogy megtudja, hogyan lehet engedélyezni a VPN-kapcsolatot, vagy egy intelligens DNS-proxy használatával feloldhatja a földrajzilag korlátozott streaming alkalmazások blokkolását.

A VPN telepítése az intelligens TV-készülékeken

Mint fentebb már említettem, az intelligens TV-k általában nem tudnak natív VPN-alkalmazást üzemeltetni. Ennek megoldására azonban vannak módok:

  • Telepítse a VPN-t az útválasztón: Ily módon minden eszköz, amely csatlakozik az útválasztó internetéhez, kapcsolódik a VPN-szolgáltatáshoz. Fontos megjegyezni, hogy nem minden útválasztó kompatibilis a VPN-sel, és hogy a VPN-kapcsolat beállítása az útválasztón bizonyos technikai ismereteket és készségeket igényel. Olvassa el ezt az útmutatót, hogy többet megtudjon a VPN telepítéséről az Internet routerre.
  • Ossza meg a PC vagy Mac hálózati kapcsolatot a Smart TV-vel: Ahelyett, hogy az intelligens TV-t az útválasztóhoz csatlakoztatná, ossza meg hálózatát számítógépről vagy Mac-ről, amelyen VPN-kapcsolat működik. Ez egy útmutató, amely elmagyarázza, hogyan lehet megosztani a kapcsolatokat a Windows rendszeren.
  • Használjon intelligens DNS-proxyt hogy feloldja a streaming alkalmazásaiban beállított földrajzi korlátozásokat. A VPN-vel ellentétben az intelligens DNS nem rejti el a valódi IP-jét. Ez azonban megkerüli az intelligens TV-k problémáját. A legfontosabb, hogy az intelligens DNS közvetlenül konfigurálható az intelligens TV-re, ezáltal könnyebben megkönnyítve az életét.

Legjobb VPN intelligens TV-khez

Miután megvizsgáltuk az intelligens TV-készülék VPN-hez történő csatlakoztatásának különböző módjait, megtaláltuk a 3 legjobb VPN-t és az intelligens DNS-szolgáltatást az Ön Smart TV-hez.

  1. ExpressVPN
  2. BulletVPN
  3. Unlocator

ExpressVPN

Az VPV óriás, ExpressVPN több mint 2000 szerverrel rendelkezik szerte a világon. Ez azt jelenti, hogy nemcsak a legjobb szolgáltatást, a szűk nitrát titkosításokat és a nulla naplóbejegyzéseket fogja kapni, hanem a szupergyors letöltési sebességek és a sávszélesség-korlát sem lesznek előnyei. Intelligens TV-k esetében az ExpressVPN rendelkezik egy intelligens DNS proxy szolgáltatással is, amely még egyszerűbbé teszi a csatlakozási folyamatot.

BulletVPN

Egy másik VPN, amely intelligens DNS proxy szolgáltatásokat is kínál, a BulletVPN. Emellett a BulletVPN-nek sokkal kevesebb kiszolgálója van szerte a világon, továbbra is sajátja van, amikor az internetes sebességről van szó. A BulletVPN ezen kívül útmutatásokat is készít, amelyek megtanítják a felhasználókat a VPN telepítéséről egy útválasztóra, és hogyan állíthatnak be virtuális útválasztókat PC-n vagy Mac-en. A 30 napos pénz-visszafizetési garanciával a BulletVPN nem bátor volt ebben a listában.

Unlocator

A Unlocator egy intelligens DNS, amely könnyen konfigurálható egy intelligens TV-re. Noha a Unlocator nem rejti el az Ön IP-címét, és nem is teszi lehetővé, hogy megválaszthassa, hol szeretnél megjelenni a világon, ez mégis feloldhatja a Smart TV-n található sok földrajzilag korlátozott streaming alkalmazást. Ne feledje, hogy azokban az országokban, ahol a DNS-eltérítés vagy az átlátszó proxy-k fordulnak elő, az intelligens DNS valószínűleg nem a legjobb választás ezen alkalmazások feloldásához. A Unlocator 7 napos ingyenes próbaverziót és 14 napos visszatérítési időszakot kínál, ezért azt javasoljuk, hogy próbálja ki magának.!

A legjobb intelligens TV VPN – záró gondolatok

A földrajzilag korlátozott alkalmazások működésbe hozása a Smart TV-n nem könnyű feladat, főleg azért, mert az intelligens TV-k natív módon nem kompatibilisek a VPN-kapcsolattal. Ugyanakkor, ha van akarat, van mód is! A fentebb felsorolt ​​alkalmazások egyikének használatával feloldhatja a korlátozott tartalmat, és beállíthatja a VPN-t egy útválasztón / csatlakoztathatja a PC-t vagy a Mac VPN-t az intelligens TV-hez, megkerülheti ezt a kellemetlen problémát, és a műsorokat bárhol tarthatja, világ. Ne felejtsd el kipróbálni azokat a módszereket, amelyekről megbeszéljük a Smart TV-hez kapcsolódó VPN-hálózat létrehozását, amelyeket részletesebben ismertetünk ebben az útmutatóban, és nézze meg ezt az útmutatót arról, hogyan kell az intelligens TV-jét biztonságban tartani. Tudassa velünk a megjegyzésekben, ha bármilyen problémával szembesül.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me