A Waipu TV nézése Németországon kívül

Hogyan nézhetem meg a Waipu.TV-t külföldön? A TV-nézéshez mindig tökéletes megoldást keres? Akkor a Waipu TV az IPTV szolgáltatás, amelyről nem tudta, hogy szüksége van rá. Íme néhány információ az Ön számára, többé nem fog hiányozni egyetlen műsor sem, és végre végre képes tévét nézni a Waipu TV-előfizetéssel. Még akkor is, ha ez egy német szolgáltatás, amelyet a Németországban élők számára kínálnak, a német emigránsok és az Egyesült Királyságban, Svájcban, Ausztriában, Dániában, Kanadában, Ausztráliában és az Egyesült Államokban élő emberek élvezhetik a szolgáltatásait. A VPN használatával a Waipu.tv hozzáférhetővé válik a Németországon kívül élők számára, és a legjobban a számítógépen, a Mac-en, a Firestick-en keresztül továbbíthatják. Fire TV, Apple TV, Chromecast, Android és iOS operációs rendszerek.


Nézze meg a Waipu TV-t Németországon kívül egy VPN segítségével.

Nézze meg kedvenc német TV-csatornáit a Waipu-n az alábbi egyszerű 3 lépés követésével. Először: dsaját letöltés a Waipu TV számára iOS vagy Android mert ingyenes az okostelefonon, és kezdje el ingyenes próbaverzióját. Most már tudod szintén folyam a kedvenced műsorok közvetlenül a TV-n keresztül Google Chromecast / Amazon Fire TV. A Waipu TV segítségével akár száz órányi élő közvetítést is felvehet, és újra lejátszhatja őket egy megfelelő időben. Most ezek a lépések vonatkoznak a németországi székhellyel rendelkezőkre, azonban azok, akik így külföldön élnek, végül ezeket a lépéseket követik meg, miután először feliratkoztak egy VPN-re. Miért VPN? Mivel egy VPN feloldja a Waipu TV-t vagy alapvetően bármilyen csatornát vagy szolgáltatást a rá korlátozott korlátozásokkal. Ezt kell tennie:

 1. Először regisztrálnia kell egy VPN szolgáltatást. Tartson távol az ingyenes VPN-ektől, mint például a Hola, és keressen olyan jó hírű VPN-ket, mint az ExpressVPN.
 2. Most, hogy létrehozta a VPN-fiókját, töltse le és telepítse a VPN alkalmazást arra az eszközre, amelyen a Waipu TV-t streamálni szeretné.
 3. Indítsa el az alkalmazást, és csatlakozzon egy VPN szerverhez Németországban.
 4. Az új német IP-címével úgy néz ki, hogy Németországban található.
 5. Ez a módszer nem csak a Waipu TV feloldását teszi lehetővé, hanem olyan csatornákat is, mint a Magine TV, ZDF, ARD, Zattoo, Sky Deutschland, DAZN és a német Amazon azonnali videó.

Rengeteg VPN szolgáltató van, akikre feliratkozhat, ExpressVPN a biztonság és a minőségi szolgáltatás szempontjából felülmúlja őket. Az ExpressVPN biztosítja a teljesen privát böngészési élményt, és megbízhatóan feloldja a főbb streaming szolgáltatásokat és webhelyeket. Ügyfélszolgálatuk rendkívül barátságos és segítőkész, visszatérítési politikájuk tiszteletre méltó, kérdés nélkül. Nézze meg a többi VPN szolgáltatót, amely segíthet a Waipu TV nézésében Németországon kívül.

VPN előnyei

A VPN egy olyan kapcsolatmód, amelyet a magán- és nyilvános hálózatok biztonságának és magánéletének növelésére használnak. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára a létrehozott magánhálózat biztonságos elérését és az adatok megosztását rajta. Titkosítja az összes adatát, így az online tevékenység nem nyomon követhető, ami a blokkolás feloldását egy tortának teszi. Ha a jelenlegi IP-címet olyan helyettesíti, amely megfelel az ország helyzetének, képes lesz megkerülni mindenféle korlátozást. A VPN-előfizetéssel együtt további előnyök is vannak, ezek közül néhány:

 • Védje a felhasználók magánéletét a kíváncsi szemtől és a kormányzati felügyeleti tevékenységektől
 • A helyi hálózatok és az internetszolgáltatók böngészési tevékenységeinek elrejtése.
 • Lehetővé teszi a torrent és a fájlmegosztást.
 • Kikerülje az internetes cenzúrát és kerülje körül a tűzfalakat.
 • Pénzt takaríthat meg a felhasználóknak a határokkal kapcsolatos vásárlásokkal.

Waipu.TV csatornalista

Összességében a Waipu TV-felhasználók 70 csatornát közvetítenek. Itt található a legjobb közül válogatás:

 • Ingyenes csatornák: ARD, ZDF, KiKa, 3Sat, ZDF neo, arte, WDR, MDR, Phoenix, SWR, HR, NDR, BR, ZDF info, RBB, SR, DW, alfa, EGY
 • Waipu TV Comfort: RTL, RTL 2, Super RTL, RTL Nitro, Sixx, nTV, RTL Plus, Toggo Plus
 • Sat.1, Pro7, Vox, Kabel Eins, DMAX, Pro7 Maxx, Welt, Sat.1 Gold, Kabel Eins Doku, N24 Doku
 • Sport 1, Sky Sport News
 • Deluxe zene, MTV
 • Waipu TV Perfect: Tele 5, TLC, Zee One, Comedy Central, Nickelodeon, EO TV, go TV, Servus TV, BBC, Ric, CNN, Aljazeera, France 24, EuroNews, 24, münchen.tv, ORF2, Xite, Insight, bibel.tv , HSE 24, QVC, 123 TV, Sonnenklar TV, egészségügyi TV, CNBC, Rocketbeans TV.

Nézze meg a Waipu TV-t Németországon kívül

Minden szobában szerezzen tévét Waipu TV-előfizetéssel, mert ilyen a Waipu TV szolgáltatás. A VPN segítségével német TV-t nézhet külföldön élőben. A Waipu TV-vel és annak alkalmazásával HD formátumban is továbbíthatja kedvenc TV-műsorait. Tehát ha egy német külföldön kíváncsi vagy arra, hogy miként fogja nézni a Waipu TV-t Németországon kívül, szerezzen VPN-t, és minden streamingprobléma megoldódjon.

>

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me