A Youtube legjobb VPN-je – 2020 áttekintés

Mi a legjobb VPN a Youtube-hoz? Az az idő, amelyet az emberek egy nap alatt a YouTube-on tölthetnek, valóban messze nem meglepő, ha látjuk, hogy percenként több mint 300 óra tartalmat töltünk fel a webhelyre. A videomegosztó platform kétségtelenül a legnépszerűbb a maga nemében a világon. 

A Youtube legjobb VPN-je - 2020 áttekintés

A Youtube legjobb VPN-je – 2020 áttekintés

Regionálisan korlátozott YouTube?

Nagyon nyomasztó lehet kideríteni, hogy a szolgáltatást az Ön országa valamely ok miatt blokkolja. Ha nem az egész webhely, akkor lehet, hogy néhány videót szeretne megnézni. Akárhogy is, a virtuális magánhálózat az egyik eszköz, amelyre támaszkodhat, ha feloldja a YouTube feloldását, és megnézheti az összes kívánt videót, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy csatlakozzon egy távoli szerverhez, ezáltal váltva az eredeti IP-címet egyre, amely igazodik a szerverhez, amelyhez kapcsolódik. Ez lehetővé teszi az olyan földrajzi korlátozások megkerülését, amelyek megakadályozzák, hogy hozzáférjenek azoknak a régióknak a csatornáihoz, ahol blokkolva vannak.

A legjobb VPN a YouTube-ra

Ezek a legjobb VPN-szolgáltatók, amelyeket a YouTube-on használhatnak:


  1. ExpressVPN
  2. HideMyAss
  3. VyprVPN
  4. BulletVPN
  5. IPVanish

Miért kellene VPN-t használni a YouTube-ra

Laikus szavakkal: a VPN szolgáltatás lehetővé teszi a számítógépről, mobiljáról vagy laptopjáról érkező forgalom átcsavarását, hogy senki ne férhessen hozzá az eszközéhez és ellophassa személyes adatait. A VPN lehetővé teszi az online tartózkodási hely megtévesztését is. Tehát, ha el akarja kerülni a következő Youtube földrajzi hibát: „Ez a videó nem érhető el az Ön országában”, akkor a VPN-t kell használnia..

A 3 legnépszerűbb YouTube VPN

Ha teljes hozzáférést szeretne kapni a YouTube-hoz és egy sor más, földrajzilag korlátozó csatornához, akkor a VPN szolgáltatás az egyetlen eszköz, amely lehetővé teszi ennek a megvalósítását..

1. ExpressVPN – a szerkesztő legfontosabb választása

ExpressVPN a biztonság és titkosítás szintjén sokkal jobban teljesít, mint a versenytársai. Különféle szerverei képesek kezelni a nagy forgalmat, ami HD videók videóinak streamingjein keresztül merül fel olyan webhelyekről, mint a YouTube. Szolgálatukkal elvárják:

  • Szupergyors kapcsolat leállás nélkül.
  • Szerverek széles választéka közül lehet választani.
  • Korlátlan hozzáférés a YouTube-hoz.
  • Minden személyes információ garantált védelme.

A szolgáltatás működési sebessége ennél sokkal magasabb, mint amit más szokásos szolgáltatók kínálnak, és a HD-videóinak betöltésekor soha nem áll leállás. A szolgáltatás oly sok szerverrel van elosztva a világon, így számosféle választási lehetőség közül választhat, amikor új IP-címet keres.

Ha olyan problémákba ütközik, amelyek fizettek az előfizetésért, az ügyfélszolgálati csapat a ExpressVPN mindig készek és hajlandóak segíteni téged. Azonnal válaszokat kínálnak, és legfeljebb 30 percig tart, hogy visszatérjen hozzánk a kérdése során. 24 órán keresztül, 7 óráig szolgálatában vannak, e-mailben vagy élő csevegésen keresztül.

2. HideMyAss

Közel egy másodperc jön HideMyAss, egy másik viszonylag népszerű szolgáltatás, amelyet felhasználhat a korlátozások kijátszására, amelyek megakadályozhatják a YouTube-hoz való hozzáférést. Az a két szempont, amely jobbá teszi az ExpressVPN-t, mint a HideMyAss, az, hogy sok idő szükséges a kiszolgálóhoz való kapcsolódáshoz, és az az idő, amely az ügyfélszolgálati csapata válaszol.

A HideMyAss VPN-szerveréhez való csatlakozás sokkal hosszabb ideig tart, mint gondolnád, és önmagában ez a tény teszi őket el, hogy elveszítsék oly sok ügyfelet. Ez hosszú időt vesz igénybe, mert a legtöbb időt kiszolgálóikhoz hozzárendelik, vagy csak nem tudják elérni.

Másrészt kissé lassú ügyfélszolgálati csapatunk van. Nem vagyunk biztosak abban, hogy ezt a megfelelő képzés hiányának tulajdoníthatjuk-e, amely miatt az ügyfelek problémáinak megoldása ilyen sok időt vehet igénybe, vagy az a tény, hogy a csapat túl kicsi ahhoz, hogy mindenki problémáit olyan gyorsan kezelje, ahogy kellene. Akárhogy is, az ügyfeleknek tudniuk kell, hogy van egy szakemberek csapata, akik felhívhatják őket, ha bármilyen kérdés merül fel.

Mindezek ellenére a HideMyAss továbbra is lehetővé teszi a YouTube feloldását, de az esetleges tapasztalatai kényszeríthetik Önt, hogy gondolkozzon újra a következő havi számla alapozásával..

3. VyprVPN

A listánk bezárása az VyprVPN, egy adott szolgáltató, amely jól ismert egyedi tulajdonságainak és szolgáltatásainak sorozatával.

A biztonság szempontjából a szolgáltató jó munkát végez azzal, hogy ügyfeleinek olyan lenyűgöző eszközöket kínál, mint például a „Chameleon”, azonban valóban meg kell munkálkodniuk a hálózatuk alatt lévő kiszolgálók számának növelésén, mivel ezek többsége vagy mindig megtelt, vagy hosszú időt vesz igénybe a csatlakozáshoz. Ez azt jelenti, hogy valószínűleg hosszabb ideig kell várnia, amikor kiváló minőségű videót tölt be a YouTube-ra.

Ügyfélszolgálatuk néhány kérdést is megkérdőjelez, mivel a szolgáltatás egy napnál tovább tarthat, ha a feltett kérdésekre válaszolunk. A válaszokat kapott felhasználók gyakran panaszkodtak, hogy a kapott visszajelzés nem volt olyan hasznos, mint amire számíthattak.

A VyprVPN biztosan lehetővé teszi, hogy megkerülje az internetszolgáltató vagy a meglátogatott webhelyek által beállított korlátozásokat, ám a legtöbb ember nem tudja megmutatni, hogy milyen türelmesnek kell lennie ahhoz, hogy videókat tölthessen fel a YouTube-ra a lejátszás előtt..

Következtetés a legjobb YouTube VPN-ről

Most nincs oka, hogy ne lépjen fel a YouTube-ra, és a globális videómegosztó közösség tagja legyen. Mindaddig, amíg van VPN-szolgáltatója, amely biztosítja a nagy sebességű kapcsolatot és a nulla terhelési időt, akkor úgy állíthatja be, hogy az összes kívánt videót élvezze a szíve tartalma szempontjából..

Javasoljuk, hogy használjon olyan VPN-szolgáltatást, amely biztosítja az internettel való biztonságos és nem fertőzött kapcsolatot, mivel sok rosszindulatú személy online van online, akik személyes adatait szeretnék megszerezni és ellenük felhasználni..

ExpressVPN az egyik csillagválasztás, amelyet figyelembe kell venni, mindazonáltal javasoljuk, hogy szánjon időt ezeknek a szolgáltatásoknak a kipróbálására, mielőtt elkezdené olyan szolgáltatást, amelyről úgy érzi, hogy megfelel minden igényének.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me