A Ziggo Go feloldásának legjobb VPN-je Hollandián kívül

A Ziggo egy jól megalapozott vállalat, amely szélessávú internetet, kábeltelevíziót és telefonos szolgáltatásokat kínál a hollandiai székhelyű felhasználók számára. A Ziggo majdnem egy évtizede tevékenykedett az üzletben, és rengeteg előnye volt. A szolgáltatás diverzifikálta kínálatát az ügyfelek jobb kiszolgálása érdekében. Az egyik legsikeresebb vállalkozás a TV Everywhere alkalmazás, a Ziggo Go.


Nézze meg a Ziggo Go-t Hollandián kívül

A Ziggo Go feloldásának legjobb VPN-je Hollandián kívül

Mi az a Ziggo Go??

2018-tól 1,2 millió ügyféllel a Ziggo Go alkalmazás lehetővé teszi az előfizetők számára, hogy televíziós tartalmat közvetítsenek és töltsenek le eszközükön. Az ügyfelek számára kényelmessé teszi, hogy bármikor megnézhetik műsoraikat, amennyiben érvényes TV-előfizetésük van. Sőt, még ehhez nincs szükség internetkapcsolatra. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy legfeljebb 2 eszközről töltse le a tartalmat, és a letölthető címek az első megtekintés után legfeljebb 30 napig elérhetők lesznek. Amint a felhasználó megtekinti a letöltést, letöltésük legfeljebb két napig elérhető.

A Ziggo Go Hollandián kívül elérhető?

A Ziggo Go alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy körülbelül 300 csatornát közvetítsenek a könyvtárból, de ennek ellenére van figyelmeztetés. A filmek és TV-műsorok letöltéséhez Hollandiában kell lennie, az élő TV-k közvetítéséhez pedig az EU-n belül. Ez meglehetősen kellemetlenné teszi egy külföldön élő vagy utazó számára, hogy útközben felzárkózza kedvenc tartalmával. Ez lehetővé teszi, hogy Hollandiában megjelenjen, és olyan csatornákat közvetítsen, mint a Nickelodeon, a Disney vagy az MTV az alkalmazáson keresztül. Ezenkívül nem lesz képes behangolni a regionális csatornákat, hogy megtudja, mi történik otthon. Ez természetesen nagyon szomorú helyzet, különösen azoknak a felhasználóknak, akik nem tudnak semmit a VPN-ről.

VPN használata streamingre a Ziggo Go Hollandiából

A virtuális magánhálózat képes megváltoztatni az egész helyzetet, és lehetővé teszi a külföldi tartalmak streamingjét a Ziggo Go alkalmazáson keresztül. Hogyan? Nos, ha csatlakozik a VPN-hez, elrejtheti a tartózkodási helyét. A Ziggo Go szolgáltatás az internetes protokollt vagy IP-címet használja annak megerősítésére, hogy valóban Hollandiában van-e. Ha nem, akkor meg kell tagadni a hozzáférést. A VPN használatával csatlakozhat egy hollandiai székhelyű szerverhez, és ezért megváltoztathatja IP-címét olyanra, amely tükrözi az országot. Ez lehetővé teszi, hogy “becsapja” a szolgáltatást, és így tartalmat tovább streamizál, mintha még soha nem hagyta volna el. 

Így érheti el a Ziggo Go-t a világ bármely pontjáról VPN segítségével:

 1. Iratkozzon fel VPN-szolgáltatónál (lehetőleg ExpressVPN).
 2. Töltse le és telepítse a VPN alkalmazást arra a készülékre, amellyel elérheti a Ziggo Go on.
 3. Indítsa el az alkalmazást.
 4. Csatlakozás egy holland VPN szerverhez.
 5. Nyisd fel a Ziggo Go feloldását Hollandián kívül.

A VPN használata szintén nagyon hasznos, mivel lehetővé teszi a kapcsolat biztonságát. Miután csatlakozik egy szerverhez, titkosítva kell az adatokat, ami megnehezíti más harmadik felek számára a lehallgatást. Ez azt jelenti, hogy internetszolgáltatóját sötétben kell tartania arról, hogy mit tesz online.

Ha nem tudták, sok internetszolgáltató hajlamos kémkedni felhasználói tevékenységére. Így döntenek arról, hogy fojtják-e a kapcsolatot. A fojtószelep olyan gyakorlatra utal, amely során az internetszolgáltató korlátozza a kapcsolatot azáltal, hogy lelassítja a sebességet, vagy akár bizonyos webhelyekhez való hozzáférést gátolja. Ez történik annak biztosítása érdekében, hogy a sávszélesség egyenlő legyen az egész hálózaton.

A legjobb VPN-k a Ziggo Go számára

Ahhoz, hogy tisztességes szintű adatvédelmet és biztonságot biztosítson a kapcsolata felett, szükség van egy jól beállított VPN szolgáltatóra, amely jó hírnévvel rendelkezik. A jó indulás érdekében javasoljuk, hogy vessen egy pillantást az Ön számára összeállított listára. Ezeket a szolgáltatókat kipróbáltuk, és biztosak vagyunk abban, hogy meg tudják felelni a feladatnak. Az alábbiakban megtalálja a Ziggo Go legjobb VPN-jeinek listáját.

1. ExpressVPN

Ez egy olyan szolgáltató, amelyre nincs szükség bevezetésre. A szolgáltatás által elnyert díjak bizonyítják, hogy valóban kiemelkedő szolgáltató. A Brit Virgin-szigeteken székhellyel rendelkező ExpressVPN a legnépszerűbb szolgáltatásunk. Több mint 2000 szerverhez való hozzáféréssel az ExpressVPN több mint 200 000 IP-t kínál ügyfelei számára. Biztonsági szempontból a felhasználók 256 bites AES titkosítást kapnak, és több mint 90 országban vannak jelen. Ügyfélszolgálati csapata szintén A1, és szociális média, e-mail vagy közvetlen üzenet útján érhető el velük.

Az ExpressVPN akár 3 egyidejű kapcsolatot is lehetővé tesz, és rendelkezik egy VPN klienssel, amely még az első felhasználó számára is megfelelő. A könnyen használható alkalmazás kompatibilis az iOS, Android, Windows, sőt Linux rendszert futtató eszközökkel. Ha úgy dönt, hogy az alkalmazást közvetlenül az útválasztóra tölti le, megnövelte azon eszközök számát is, amelyek adatait titkosítani tudja. Az ExpressVPN emelt kiszolgálókkal is rendelkezik, amelyekhez az ellenséges VPN-országok felhasználói csatlakozhatnak, és álcázva használhatják a szolgáltatást. A streaming az ExpressVPN által is támogatott, ugyanúgy, mint a torrent és a tömeges letöltés. Nézze meg az ExpressVPN áttekintést, hogy még mit tároljon a szolgáltatás.

2. IPVanish

Az IPVanish akár 40 000 IP-t is igénybe vehet 1500 szerver hálózatával. Tekintettel arra, hogy mindegyik vállalat tulajdonában van, biztos lehet benne, hogy senki más harmadik fél nem zavarja meg a kapcsolatot. A szolgáltatás az Egyesült Államokban található, és mint ilyen, nagyon szigorú nulla naplózási politikával rendelkezik. Ez egy olyan szolgáltató, aki közismert, hogy tökéletes egyensúlyt teremt a magánélet és a biztonság között. Ez azt jelenti, hogy a felhasználóknak, akik arra törekszenek, hogy idejük nagy részét a streaming-rel töltsék el, nem kell sokáig várniuk, hogy videóik pufferolódjanak.

A szolgáltatás 256 bites AES titkosítást biztosít, és rendelkezik egy webalapú SOCKS5 proxyval, amely lehetővé teszi a hely elrejtését vagy eltolását. Ez a titkosítás folyamatos támogatásával is jól működik. Az IPVanish lehetővé teszi a P2P névtelen fájlátvitelét, és nincs korlátozása sem a sávszélesség használatára, sem a szerverváltásra. Ez nagyon kényelmessé teszi a felhasználást, ha maximalizálja annak kapacitását akár 10 egyidejű kapcsolathoz. Az IPVanish lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy Chrome vagy Firefox kiterjesztéseiket könnyű alternatívaként használják a biztonságos online megőrzésre. A szolgáltató részletesebb bontásáról az IPVanish áttekintésünkben olvashat.

3. NordVPN

A listánk lerontása olyan szolgáltatás, amely többféle funkcióinak köszönhetően képes többoldalú védelmet nyújtani. A Panamában 2008-ban alapított NordVPN akár 4000 szervert üzemeltet, amelyek több mint 60 országban vannak jelen. A kiszolgálók nagy száma lehetővé teszi a nagyobb optimalizálást az ügyfelek teljesítményének fokozása érdekében. A felhasználók dönthetnek úgy, hogy csatlakoznak a szerverekhez, amelyek a legmegfelelőbbek játékhoz, nagy mennyiségű letöltéshez, torrenthez vagy ebben az esetben HD streaminghez. A legfeljebb 6 eszköz lehetővé teszi az egyidejű csatlakozást, ezért a felhasználók örömmel várják, hogy minden Internet-képes eszközük védett legyen.

A NordVPN egy nagyon egyedi szolgáltatással rendelkezik, amelyet Double VPN néven ismernek. Ezen keresztül az előfizetők adatait egy kiszolgáló helyett kettőn továbbítják, hogy javítsák a már meglévő 256 bites AES titkosítást. A felhasználók jobban kezelhetik kapcsolataikat a szolgáltatás által biztosított Cybersec szoftver segítségével. A szoftver segíti a hirdetések és a rosszindulatú programok távol tartását a felhasználói kapcsolatoktól. Egy másik remek eszköz a Smart Play funkció. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a helymeghatározás megváltoztatásával megkerüljék a webhelyek által esetlegesen fenyegető földrajzi korlátokat. A NordVPN teljes mértékben kompatibilis a Tor-tal, és még külön dedikált IP-kat kínál azoknak a felhasználóknak, akik a saját magukat kedvelik. Tudjon meg többet arról, hogy mire számíthat még, tekintse meg a NordVPN részletesebb áttekintését.

Következtetés a Ziggo Go legjobb VPN-jéről

A három szolgáltatás, amelyet röviden áttekintettünk, több mint képes megbízható biztonságot nyújtani. Amit azonban meg kell tennie, mielőtt bármelyikre feliratkozol, az vagy a pénz-visszafizetési garancia, vagy az ingyenes próbaverzió igénybevétele. Ez lehetővé teszi, hogy jobban megértse, melyik szolgáltatás felel meg az Ön igényeinek.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map